Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (2) [1] 2 ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

Gewitter |
Публикувано на: 18.10.2005, 21:49
|
Читател ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 15 Участник # 151 Дата на регистрация: 18-October 05 ![]() |
Елтимир не смяташ ли, че ставате смешни?
Постоянно критикувате другите какво били направили... Атака това... БНС онова... Замислете се вие какво сте направили. ...Един сайт... Не смятам, че имате право да критикувате другите. Господин "желязна ръка" стегнете се... |
Bell |
Публикувано на: 18.10.2005, 22:01
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 ![]() |
А какво да правим - да си мълчим като по-голямата част от народа?
Много удобно! Народен представител означава някой който изпълнява функцията да представлява интересите на хората. Ние сме тези хора. Ние и всички останали българи- и имаме право да исказваме мнеие и да казваме какво не ни харесва от тези които НИЕ българите сме избрали а не да си мълчим. За тва не ставай смешен ти !!! |
Eлтимир |
Публикувано на: 18.10.2005, 22:07
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 ![]() |
Интересно къде видя БНС. Пък за Атака, кажи къде съм излъгал. Може би там, където казвах, че не всичко е загубено, и че трябва да проявим тъпрпение. По въпроса какво сме направили, то ти си сляп. Отвори си очите и може би ще видиш.
А иначе всеки в тоя форум може да си пише всичко. Дори и ти. Разбира се при условие, че не минава границите на приличието. |
Gewitter |
Публикувано на: 18.10.2005, 22:12
|
Читател ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 15 Участник # 151 Дата на регистрация: 18-October 05 ![]() |
НЕ! Определено НЕ трябва да се мълчи, но трябва ли да се драскат глупости?
Преди един месец осъзнах нещо! България и българския народ в сегашния си вид НЕ трябва да съществуват! Хората в голямата си част са толкова изпростели и затъпели, че не заслужават да живеят по-добре. Единственото нещо, което им се полага е да ги тъпчат! Тук са останали само цигани, гамени и тн. Днешната младеж седи по цял ден в кръчми и дискотеки. Положението е отчайващо. Всичко живо, което става за нещо БЯГА в чужбина. Това не е решение според мен, но като се замисли човек са прави. Истинските БЪЛГАРИ стават все по-малко. Радвам се, че такива се срещат тук. |
Gewitter |
Публикувано на: 18.10.2005, 22:20
|
Не не съм сляп, но вече от две години съм запознат с вас и вашата дейност и не видях, какво чак толкова сте постигнали? Защо не ме просветлиш? Стига разбирасе да имаш време за това?
Винаги съм се старал да не нарушавам нормите на приличното поведение. |
Миро |
Публикувано на: 18.10.2005, 22:22
|
||
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 503 Участник # 54 Дата на регистрация: 28-July 05 ![]() |
Много ми е интересно,когато някой почне да се вживява в ролята на Бог.Само той определя кой,кога и колко да живее. По-точно е ,ако кажеш,че по този начин не трябва да се живее,че трябва промяна в мисленето,в моралните норми и този сайт точно това прави. |
||
Bell |
Публикувано на: 18.10.2005, 22:22
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 ![]() |
Така е естесвено че днешното население българи е съставено предимно от малумници, какво очакваш след вековна кампания срещу Личностите на Българиа.
А защо си толкова сигурен че говорим глупости тук? Ние просто расказваме това което въпросните обекти на нашата критика не са успяли да скрият от нас! Докажи обратното! |
Gewitter |
Публикувано на: 18.10.2005, 22:28
|
Първи ти ми докажи, че АТАКА са спонсорирани от Евреи и ЛУКоил.
|
Gewitter |
Публикувано на: 18.10.2005, 22:30
|
Миро на мен пък ми е много интересно, когато някой си сложи за аватар символи с неизяснен произход. Ако ми кажеш, какво означава IYI и откъде имаш информация ще съм ти много благодарен.
Поздрави! |
Миро |
Публикувано на: 18.10.2005, 22:45
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 503 Участник # 54 Дата на регистрация: 28-July 05 ![]() |
Gewitter,след като споменаваш БНС влез им в сайта и ще прочетеш тяхното обяснение за значението на знака.Освен това има много книги,в които се тълкуват и руническите знаци,както и къде са намерени.
Има и нещо друго-този символ има и определена енергийна вибрация,което за мен е по-важно. |
Безмер |
Публикувано на: 18.10.2005, 22:48
|
||
Читател ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 18 Участник # 150 Дата на регистрация: 18-October 05 ![]() |
Gewitter - "О, неграмотни юроде поради что още влизаш тука дето уж никой нищо още не е постигнал, а само един сайт"? Ето ти и обяснение (накратко), а иначе дано сам почетеш повече за този знак и неговата символика|Y| и хората, които си го слагат просто така без да знаят защо: |Y|- И така , неговият смисъл досега не е разгадан, но се счита че той е по-скоро знак за демонстриране на етническа, отколкото на религиозна принадлежност, понеже се открива и върху предмети изработени няколко века след официалното приемане на християнството. Вероятно IYI не представлява поредица от букви и не изобразява дума, а е йероглиф в който е закодиран важен за прабългарите символ. Разкодирането може да се извърши, като хастите се пречупят на две и след това се присъединят към общия център на симетрия т.е. Така се получава звезда, символ на "бяло, блестящо, високо издигнато и могъщо небесно светило" - бог. При това, получава се звезда със седем лъча, колкото са на брой планетите - главни богове. Така, в този упорито повтарян прабългарски знак IYI вероятно е закодиран смисълът на българския етноним, а също и основата на прабългарската религия. По същество, със помощта на една единствена дума, своя етноним и на един единствен знак, йероглифът-звезда IYI прабългарите са посочвали кои са техните богове и коя е тяхната религия. Напълно разбираемо е защо с официалното приемане на християнството през 9 век, смисълът на етнонима българи и на прабългарския знак-звезда IYI постепенно са забравени. По същество, в българския етноним, както и в знака IYI е бил вложен не само етноопределящ, но и дълбоко религиозен смисъл. С налагане на християнството, този смисъл е станал не само излишен, но и донякъде вреден за новите религиозни представи и в рамките на няколко века е бил изкоренен. За съвременния българин обаче е крайно необходимо да знае смисъла на своето име и пътя на своите предци. IYI - това е бащата, самият господар, това е БОГ. |
||
Gewitter |
Публикувано на: 18.10.2005, 23:07
|
||||
Ще цитирам един човек, който го е казал доста точно ![]()
|
||||
Миро |
Публикувано на: 18.10.2005, 23:15
|
На този "един човек" ако не му е ясно,то на други пък може и да им се е изяснило,проблемът си е негов.
|
Gewitter |
Публикувано на: 18.10.2005, 23:17
|
||
Е изясни на всички бе Миро! Елтимир - тука направо "утепа рибата"
Как пък реши, че ще е по всяка вероятност с ядрено оръжие? ![]() |
||
Севар |
Публикувано на: 18.10.2005, 23:30
|
Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 ![]() |
Гложди те и се чудиш се за какво да се заяждаш. Във форума всеки може да си критикува доста, влизат всякакви хора и могат да си казват мнението направо. Ако мислиш, че някой от нас ще налага "ти трябва да мислиш така", "ти не трябва да казваш това". А в тоя сайт се пише директно за много неща, за които останалите мълчат, тъй че и това не е малко. Абе какво съм тръгнал да ти се извинявам, ти кво си направил, дай един отчет като искаш от нас такъв?
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |