Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (2) [1] 2 ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

Севар |
Публикувано на: 19.10.2005, 13:47
|
||
Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 ![]() |
http://www.novinar.net/main.php?act=news&a...&mater=MTc0MDsw Истинско предупреждение или пък опит за отклоняване в грешна посока...? |
||
gеorgi_nz |
Публикувано на: 19.10.2005, 14:10
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 386 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 ![]() |
Ще става тя една, ама де да видим!
|
Миро |
Публикувано на: 19.10.2005, 14:34
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 503 Участник # 54 Дата на регистрация: 28-July 05 ![]() |
Интересно,планината Рила остава някъде по средата. Тя има много мощно енергийно излъчване,според Беинса Дуно тя е Шамбала,някъде в нея има портал към другите измерения;една от най-важните енергийни точки на планетата и т.н.
Та правя аналогия с една подобна планина в Америка,където вече се е случило такова земетресение-планината Шасти(или Шаста) и там порталът към Вселената вече е отворен. Изобщо...нищо не е такова,каквото изглежда. |
IYI |
Публикувано на: 19.10.2005, 14:36
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 250 Участник # 141 Дата на регистрация: 12-October 05 ![]() |
Аааа, много интересно!
Севаре много интересен въпрос задаваш! Ще потърся информация да видим каква е насоката. На този етап мисля, че тази личност е права София е силно застрашена, това е бъдеща реалност!!!! |
IYI |
Публикувано на: 19.10.2005, 14:42
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 250 Участник # 141 Дата на регистрация: 12-October 05 ![]() |
Миро, нека да оставим Рила за секунда, макар и да си прав.
Нещата наистина са доста сериозни. Рила винаги е била отворена към другите измерения, тя е постоянно отворена, въпроса е дали всеки има билет(образно казано). |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 19.10.2005, 15:17
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 386 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 ![]() |
Не всеки има. А и не е нужно. Аз също нямам и не се нареждам за билет. Не ми е работа. |
||
Gewitter |
Публикувано на: 20.10.2005, 0:01
|
Читател ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 15 Участник # 151 Дата на регистрация: 18-October 05 ![]() |
Аз смятам, че професорът, макар да е от НБУ (това еврейско учебно заведение) е прав.
Предполагам ще е скоро. Загледайте се по улиците. Асфалта е напукан доста странно. Големи линии(да не си помислите дупки). Загледайте Цариградско шосе. ![]() |
Mistique |
Публикувано на: 20.10.2005, 13:18
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 354 Участник # 72 Дата на регистрация: 6-August 05 ![]() |
НБУ (в Благоевград специално) обучава безплатно цигани за политици и водачи на "народа" и отдавна ми е трън в очите. Добре, че не приеха племенницата ми защото и тя се беше засилила за там....
Професора обаче си изглежда съвсем добре - намерих статия, че е бил в експедиция в Антарктида - в нашите земи за геофизични изследвания. И като добавим предсказанията на Баба Ванга и Петър Дънов, че няма защо да се стремим да си връщаме границите на три морета, защото те сами ще дойдат при нас...... ![]() Гърция и Турция си ги тресе постоянно - ето днешната карта: ![]() А връзката е тука, ако искате да си проверявате: Земетресенията в Европа |
Mistique |
Публикувано на: 20.10.2005, 13:19
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 354 Участник # 72 Дата на регистрация: 6-August 05 ![]() |
Ама че съм - не съобразих, че картата е толкова ГОЛЯМА....
![]() |
Локи |
Публикувано на: 20.10.2005, 16:20
|
||
дебелооки ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 124 Участник # 119 Дата на регистрация: 24-September 05 ![]() |
Само да кажа, че всеизвестната Шамбала се намира някъде близо до териториите където наскоро имаше разрушителни трусове: Тибет, Памир, Хиндукуш, Хималаи.. някъде по средата е областта Кашмир. Ма то по принцип там си е земетръсна зона открай време. Разкават,че в ТянШан(небесната планина), която е по на север* има чести леки трусове. *-Тва според мен си е българска(а не славянска) дума прозилизаща от Сувар или... |
||
Локи |
Публикувано на: 20.10.2005, 16:28
|
дебелооки ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 124 Участник # 119 Дата на регистрация: 24-September 05 ![]() |
Забележете,че на картата ,която е показала Мистик нивото на Каспийско море е прекалено високо( почти еднакво с нивото на Световняи океан и при това си положение половината Азербейджан е под водата , Баку , Астрахан Атърау и др. градове), а Аралско море(в което се вливат Амударя и Сърдаря) липсва.
Наскоро четох,че руснаците се канели да прокопават канал между Каспийско и Черно море. |
Mistique |
Публикувано на: 20.10.2005, 18:29
|
Локи ти пък какво ме задъвка за тя Шамбала?
![]() Писах, че чета книга за една руска експедиция до града на боговете (Шамбала) в Тибет. Следната снимка показва купола на Шамабала - Големия Кайлас (аиде като ми е тръгнало да показвам картинки): ![]() Непосрдествено пред него вляво (1/3 от върха) е малкия Кайлас - примидална конструкция в която според руснаците се съхранява свещенния камък Шинтамани. |
LETO |
Публикувано на: 22.10.2005, 14:52
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 356 Участник # 154 Дата на регистрация: 22-October 05 ![]() |
За съжаление и с малък магнитуд да е земетресението то ще бъде с катастрофални последици.
Наскоро участвах в едно пратическо занятие по управление на кризи на тема "Земетресение". Оказва се че при земетресение в 6 часа сутринта - 5 степен по Рихтер се очакват 75% жертви най-вече заради: 1. Не достатъчна конструктивна устойчивост на сградите и грубо нарушаване на правилата за сизмично строителство. 2. Не достатъчно техническо и кадрово обезпечение на подразделенията на гр.защита и бърза помощ Освен това като цяло Закона за управление на кризи е пълно недоносче (както и повечето ни закони). Да не говорим, че все още няма и Правилник за прилагането му |
Mistique |
Публикувано на: 22.10.2005, 20:53
|
Лето имаш впредвид евтините панелки нали? Господ да ни е на помощ!
|
LETO |
Публикувано на: 22.10.2005, 21:12
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 356 Участник # 154 Дата на регистрация: 22-October 05 ![]() |
Не само евтините панелки, дори те са по устойчиви. Имам предвид пакетоповдигащите методи с пълзящ кофраж (тухлени сгради на 4 и повече етажи от 70 и 80-те години) и новото строителство, което е под всякаква критика.
Ама като играят кинтите инспекторите мълчат ![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |