Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (2) [1] 2 ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

Eлтимир |
Публикувано на: 16.6.2008, 20:17
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 ![]() |
Расисти са тези, които поведоха война срещу българите на расова, и верска основа. Даже котката, притисната в ъгъла показва нокти, а ние все пак сме човеци. При това човеци, които живеят на своя земя, на земята, завещана от дедите ни. Ако в твоя дом влезе неканен гостенин и поиска да се разпорежда, нимо ти ще си доволен? Нима няма да му се противопоставиш? А за неправенето на разлика и за кашата се обърни към либералните демокрадци. Ние имаме своя идеология, само където ти не я познаваш. Прочети я и тогава ще си говорим за разликите. |
||
Vronfundel |
Публикувано на: 16.6.2008, 20:39
|
![]() Новодошъл ![]() Група: участници Съобщения: 7 Участник # 1 546 Дата на регистрация: 16-June 08 ![]() |
Незнам защо веднага зае отбранителна позиция?
Просто коментирах че където и да ида винаги попадам на расизъм. Не мога да твърдя че съм дълбоко запознат с философията ви. Но имам бегла предства за"Вас" Лично на мен по ми допада философията на Толтеките или Учението на Дон Хуан както е по известно. ЗА расизма без значение от кой се изповядва води само до едно. Конфликт на расова основа(на верска също) Това е крайно опасно явление за България. И в разрез с нашите вековни традиции. Ние като представетели на источна култура винаги в своята история сме се отнасяли толерантно към всички раси и вероизповедания. А самите ние днес сме сбор от няколко основни раси. А колкото за объркавнето и демокрадците съм напълно съгласен. Но да не забравяме че всичко става под влиянието на този елемент $$ идващ от страната на "свободата"САЩ. |
Eлтимир |
Публикувано на: 16.6.2008, 20:45
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 ![]() |
Много грешки в малко на брой думи. Не съм настроен нито за спор, нито за дискусия. Но малко отправни точки мога да дам. Толтеки, казваш? Виж това, ако не си го видял:
http://www.latinamericanstudies.org/ Водата от извора е по-чиста от водата, донесена в златен съд. Казваш, че си комунист. А дали наистина си такъв, какъвто мислиш, че си? |
Vronfundel |
Публикувано на: 16.6.2008, 21:02
|
![]() Новодошъл ![]() Група: участници Съобщения: 7 Участник # 1 546 Дата на регистрация: 16-June 08 ![]() |
ДА хубав сайт.
Но нали знаеш че има разлика между научното название"толтек"и "толтек" на Дон Хуан. Комунизма е обществена система за по справедлив и добър свят. Той засяга като наука Философията,социологията и икономиката. И не противоричи на духовните виждания и разбирания на човек. |
antijew |
Публикувано на: 16.6.2008, 21:10
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 197 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 ![]() |
По-голяма Простотия не бях чувал скоро! След тези твои думи/представяне, предлагам да получиш БАНанче за награда. |
||
Пламен Пасков |
Публикувано на: 16.6.2008, 21:38
|
||||
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 663 Участник # 883 Дата на регистрация: 17-March 07 ![]() |
Оставете го момчето, недейте така веднага... Банана е прибързана работа и никога нищо не решава, освен принудително хигиенизиране от ...знаете от кои и какви, но не и от заблудени (според мен поне) момчета като този юнак. И аз съм я боледувал тази болест преди повече от 20 години - точно по формулата: "Който не е бил комунист до 20-25 години - няма сърце; Който е останал комунист и след 30-35 години, няма ум или съвест". Нека си каже приказката, и който може да му отговори, да му отгооври. Като за начало аз имам няколко въпроса към комунистчето: 1. От каква народност смятате, че са тия тримата синковци на автатара ви? 2. Къде в света досега комунизма е сработил и доказал морално, материално или технологично преимущество? 3. Къде и кога в света сет видяли покритие между думите и делата на комунистите? 4. На колко години сте? 5. Какви в момента според вас управляват България и са ядрото на политическата олигархия? 6. Кое точно поне в идеите и в постулатите на комунизма ви харесва? С какво смятате, че той е по-добър за вас, българите, България? Като за начало ще се радвам да видя обосновани отговори на тези въпроси. Предлагам ви една интелектуална игра: аз няма да ви убеждавам в нищо, няма да ви пропагандирам за никаква идея, няма да ви "пробутвам" и "предлагам" никакъв идеологически, политически или концептуален продукт. Аз само ще ви задавам въпроси, вие се потрудете да им намерите правилните отговори, и според мене ще си направите сам необходимите изводи. Става ли? |
||||
antijew |
Публикувано на: 16.6.2008, 21:51
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 197 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 ![]() |
Аз мисля, че толеранс към потребители тук, възхваляващи режим избил стотици милиони не трябва да има. Както решите... Може за "обогатяване" даже да влезете в линка, който си е поставил за подпис. http://www.zazz.bg/user:vronfundel |
||
Пламен Пасков |
Публикувано на: 16.6.2008, 22:21
|
||||
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 663 Участник # 883 Дата на регистрация: 17-March 07 ![]() |
Заблудите според мен трябва да се разобличват и изправят, а не да се героизират излишно чрез насилно мъченическо изгонване, което моментално ще докара неправилни изводи у изгонения и ореол на страдалец сред другите читатели и свидетели. Мога и да греша, естественно. |
||||
Vronfundel |
Публикувано на: 16.6.2008, 22:26
|
Явно виждам че рипате срещу нещо което не разбирате.
Няма лошо всеки сам си избира. ![]() Но несъм тук за да пропагандирам идеология ако бяхте прочели първия ми коментар щяхте да знаете. Относно въпросите. Ето отговор. за да кажеш че не съм учтив. ![]() http://www.zazz.bg/play:7da72f94 гледай и пак може да коменитра ме но не тук. защото мисля че не е място за това ако не държите форума да се превърне в помйна яма. |
Пламен Пасков |
Публикувано на: 16.6.2008, 22:33
|
||
Ясно, седни си, двойка! Млади момко (щото става ясно, че имаме над 10 години разлика във възрастта, ако не и повече), аз съм държал толкова изпити по комунизъм, политикономия, марксизъм-ленинизъм, и всичките им сродни "науки", колкото вероятно вие книги не сте прочели. Ако смятате, че това весело клипче е отговор на въпросите ми, аз спирам дискусията. Останах с илюзията, че идвате с искренни намерения за дискусия, и наистина имате какво да споделите. Но, за пореден път - човешко е да се греши. Отнася се за мене. ---- за коментара ви видях - възмущавахте се от расизма. Няма лошо, на времето и аз се възмущавах. Имам един приятел, Ицо, съмишленник в много отношения, включително и в това, че вярвахме, че расизма е лошо нещо. Емигрира в началото на 90-те години в ЮАР. След 3-4 години се събрахме в България. Стана дума за зулусите и други банту и прочее коренни обитатели. Той ме изгледа и ме попита: - знаеш ли каква е дистанцията между расиста и не-расиста? - Не, даже не се сещам! - отговорих му. - 15 минути. В аеропорта в Йоханесбург. Или която и да е точка в голям град в ЮАР, която е (тогава беше) най-бялата страна в Африка. Щях да забравя: сега е в Австралия. След като черните взеха властта, друго не му оставаше. --------- Не искам да ви разубеждавам. Ако животът ви завърти да попаднете в райони с мултикултурна, мултирасова и мултиетническа среда, където белите да не са мнозинство, тогава можем да се върнем към темата. |
||
Eлтимир |
Публикувано на: 16.6.2008, 22:38
|
Както комунизма, така и останалите учения, създадени от евреи за неевреи, имат за цел да съсипят националните държави, а впоследствие и техните народи. Комунизмът обслужва интересите на ционизма, който си е поставил за цел да пороби всички хора на планетата. На по-достъпен език не мога да го кажа. познавам много добре теорията на комунизма. Още по-добре познавам практиката. Комунизмът не освобождава, а поробва. Слез комунизма, също като след неговия близнак - либерализма - трева не никне.
|
gеorgi_nz |
Публикувано на: 16.6.2008, 22:39
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 386 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 ![]() |
Комунисте не можах да ти изгледам бозата от клипа. Загубих интерес и те схванах на къде биеш.
Мисля че няма да сбъркам ако те банирам. Но не веднага. Ще оставя още някоя реплика да размениш. А сега аз ти предлагам да прочетеш един текст. Който едва ли ще схванеш щото си комунист. Ето текста : http://georgi-nz.blogspot.com/2007/12/blog-post_2057.html Това съобщение е редактирано от georgi_nz на 16.6.2008, 22:41 |
Vronfundel |
Публикувано на: 16.6.2008, 23:10
|
ДА чел съм го.
само не разбрах вие антисемити ли сте или антимасони? Или ще кажете че те са едно и също? |
Пламен Пасков |
Публикувано на: 16.6.2008, 23:17
|
антисемиити е дума, натоварена с неправилно значение.
Защото се приема като анти-евреи, а Израел, които с десетилетия тукатят своите семитски братовчеди - арабите, май ще се окажат най-големите антисемити...поне за втората половина на 20 век и началото на 21 век. |
Vronfundel |
Публикувано на: 17.6.2008, 12:21
|
ДА прав си за думата.Нека да бъде тогава "анти евреи"
Относно Марксизма ето каво е написал Д.Благоев в предговора на "Кпиталът" „... ония, които повърхностно са запознати с Марксовото учение, мислят, че то дава едни общи за всички епохи закони на развитието. Това е твърде погрешно мислене. Напротив, Марксовата теория учи, че във всяка епоха от икономическото и социалното развитие, последното става по свои собствени закони, в основата на които лежи развитието на производителните сили на обществото. Но веднъж обществото встъпило в една икономическа епоха, тогава то се развива по неотразимите закони, присъщи на тази епоха... на такива „марксисти“ Маркс иронично е отговарял: „Аз не съм марксист“. ![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |