Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |

Eлтимир |
Публикувано на: 10.9.2008, 17:26
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 ![]() |
Вземам за основа снимка, пусната в Галерията от Георги_НЗ. Виждате римска мозайка с изобразени на нея Свастики. Според логиката на нашите антифашисти, Свастиката е фашистки символ. Това означава ли, че тракийският вожд Спартак, който организирал и оглавил въстание срещу Римската империя е първият антифашист в света?
Звучи ви смешно? А не ви ли звучат смешно и нелепо и останалите твърдения на разните антифашисти и демократи? Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите) ![]() |
Йордан_13 |
Публикувано на: 10.9.2008, 18:14
|
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 16 753 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 ![]() |
Вилата е "тракийска", изпълнена в римски стил. В нея са живяли такива, каквито днес наричаме "шабец-гои", продала се на римляните аристокрация и заживяла по техния начин. И въпреки това, незабравила родното и го е изобразила чрез мозайката.
Снимките ги публикувах аз, след като ми беха предоставени от Пламен Пасков. Щях да публикувам още, но ми даде някакъв надпис, че дисковото пространство е свършило и не мога да публикувам повече. Има уникални неща. Сега вече става ясно, защо комунистите толкова дълго време държаха тази вила нереставрирана и затворена. |
Eлтимир |
Публикувано на: 10.9.2008, 18:18
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 ![]() |
Да, те водят война не срещу хитлеризма като теория и практика, а именно срещу Свастиката. Срещу древния сакрален символ. Което трябва да ни накара да се замислим.
Онова за Спартак, че бил първият антифашист, разбира се е шега. Искам да покажа абсурда на властващата пропаганда. Защото не по-малко абсурдни са твърденията, че в България имало свобода, че хората живеели добре, че в страната съществували правозащитни и правораздавателни институции и дпуги подобни нелепици. |
PARADOX |
Публикувано на: 11.9.2008, 12:45
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 ![]() |
А кажете ми сега, как се воюва с нещо което е безсмъртно...?!
![]() ![]() |
Пламен Пасков |
Публикувано на: 12.9.2008, 10:18
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 663 Участник # 883 Дата на регистрация: 17-March 07 ![]() |
Като стана дума за "фашистки", то ест, соларни символи от този тип, (които наистина са море на тази вила, и то в много варианти) скоро ще метна и...същите символи от църкви...в Несебър!
И пак много... ----- Там между другото има и страшно много езически символи, които чакат разгадаване. Ще намаля размера на снимките и ще ги кача, че иначе сайта не дава... |
bagain |
Публикувано на: 12.9.2008, 21:33
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 33 Участник # 1 646 Дата на регистрация: 5-September 08 ![]() |
Свастиката е съществувала и ще продължи да същесвува и много време след като нас вече ни няма.така че напъните на тъпите антифашисти да се борят против нея са обречени на неуспех.Един мой приятел казваше-комунист ли е,чупи му зъбите.Прав си е човека,щото същите тия боклуци антифашисти и псевдодемократи съсипват нашата родина.Идва Видовден-тогава ще си платят за всичко.
|
Надмощие |
Публикувано на: 12.9.2008, 22:29
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 47 Участник # 1 097 Дата на регистрация: 23-August 07 ![]() |
А пък един мой познайник като видеше сатанист вадеше бокса и го налагаше.
|
Публикувано на: 12.9.2008, 22:33
|
|||
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- ![]() |
Абе тоя тъпият,Хитлер,дето не е от махалата на Ангел и дето аз само съм чувал за него колко бил ЛОШ/от еврещугите ![]() ![]() Едни само ние,шепа Българи останахме Непокорните,Неуловимите отмъстители,та и нас искат да онодят...Тц,еврей,може да държите планетата,ама мене може да ме държите само за лъзгавия!Много скоро ще ви го начукаме,квадратен! ---------------- Пръст да няма,да ви заровят,зловонни изчадия на яхве! |
||
bagain |
Публикувано на: 13.9.2008, 7:15
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 33 Участник # 1 646 Дата на регистрация: 5-September 08 ![]() |
Напълно те подкрепям,Мещера.Шибаните чифути си мислят,че могат да ни третират нас,войните на Тангра,наследниците на велики Канове,като овце! Вълци сме ние,еврейчета.Ще трябва да ни убиете,за да ни спрете.Същото важи и за вас,продажни политици от всякакви небългарски етноси.Съсипахте държавата,а пък свастиката все ви пречи.Е,съжалявам кучета,аз си я харесвам.СВОБОДА ИЛИ СМЪРТЪ ЮНАШКА!
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |