| Движение "Воини на Тангра" - Начало | 
     Помощ

Участници
         Календар

| 
![]() ![]() ![]()  | 
| MintBG | 

Публикувано на:  22.9.2008, 17:49 

| 

![]() Новодошъл ![]() Група: участници Съобщения: 8 Участник # 1 648 Дата на регистрация: 6-September 08  | 

Странно, но чак сега ми идва на ум да търся/събирам български маршове,  революционерски песни и т.н. 

За жалост обаче намерих съвсем малко и ви моля, ако знаете някой сайт където има да ми дадете линк или да ми пратите някоя друга песничка на veselin_stanev@abv.bg (за предпочитане мп3, но формата няма кой знае какво значение =] ). Благодаря предварително.  | 

| Delerium | 

Публикувано на:  22.9.2008, 18:36 

| 

![]() Читател ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 12 Участник # 1 618 Дата на регистрация: 14-August 08  | 

в zamunda.net имаше мноооого. Наскоро си теглих и народна музика. Сега нещо не мога да намеря торентите  

Имаше наистина много маршове, възрожденски и патриотични песни. Поразрови се из този сайт, може да намериш нещо.   | 

| MintBG | 

Публикувано на:  22.9.2008, 21:16 

| 

![]() Новодошъл ![]() Група: участници Съобщения: 8 Участник # 1 648 Дата на регистрация: 6-September 08  | 

Намерих малко в http://store2.data.bg/patriotism/Marshove%...denski%20pesni/ ... и няма да се откажа докато не ги докопам всичките =] (кофти, че не зная колко са) 

Баща ми много се израдва и ми каза че имал плочи с маршове, ама ням на какво да ги слушам :-Z  | 

| Delerium | 

Публикувано на:  23.9.2008, 1:08 

| 

![]() Читател ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 12 Участник # 1 618 Дата на регистрация: 14-August 08  | 
      |
| Ник | 

Публикувано на:  7.11.2008, 19:24 

| 

| 
         Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 380 Участник # 219 Дата на регистрация: 26-December 05  | 

Търси в "Родово наследкство"!   

| 

![]()  | 
 ![]() ![]() ![]()  | 

Имаше наистина много маршове, възрожденски и патриотични песни. Поразрови се из този сайт, може да намериш нещо.