www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> Зомбита

Страници: (3) [1] 2 3  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Зомбита
Eлтимир
Публикувано на: 13.12.2005, 16:53
Quote Post

Отдаден

Група: участници
Съобщения: 17 492
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Виждам, че някои тук почнаха да споменават думата "зомбита", обаче знаят ли всъщност какво означава това? Предоставям на вашето внимание откъс от моята автобиографична книга, където описвам преживелиците си с едно такова зомби. После ще ви разкажа как точно става зомбирането. Какви технически средства се използват и как можете да ги разпознаете. Също ще разкажа за ролята на Тамара Тютченко, гражданка на Кипър, която работи съвместно с българското контаразузнаване. И с ГРУ. Ще разкажа и за въздействието с такива методики върху хора от нашето Движение. Но за всичко това после. Сега се запознайте с първоначалните факти:
"На 10 август отидох на Централна гара и зачаках Богдан. По едно време се появи. С огромен багаж, 180 килограма. Мъкнеше със себе си даже едно дръвче, което бе решил да посади в Сибир. И с цяла тълпа съпровождащи го. Започнаха да изплуват разни неприятни факти. Родители пращаха на децата си пари да изкарат месеца. Пращаха пакетчета захар. Без помощ отвън човек трудно можел да оцелее. Някои българи не били пуснати до Минусинск да се обадят по телефона, имали много работа. Пък Стоян ще ме залъгва, че Общината била свободна. Бащата на Богдан бе особено доволен, че синът му ще пътува с нормален човек, а не с някой от “онези ненормалници”. По едно време предложи да ми даде пистолет за из пътя, но се сети, че могат да ме засекат на границата. Значи работата е по-дебела, отколкото си представях. Трябва да се бяга още по пътя, стигна ли езерото Тиберкул, връщането може да се окаже невъзможно.
Още във влака забелязах рязка промяна у Богдан. Това не беше същото момче, с което се бях срещнал едва преди няколко дни. Изглеждаше някак отвеян. Говореше неп-рекъснато за Учителя Виссарион и скръстваше молитвено ръце, шепнейки полугласни молитви. Пълна откачалка! Излязох в коридора да пуша и един от нашите спътници дойде да ме пита дали сме заедно с “оня”, защото аз съм му изглеждал нормален. Както и да е, рано сутринта на 11-ти стигнахме Бургас. Помогнах на Боги да пренесе огромния си ба-гаж до гарата и зачакахме Стоян. Час, два, три… Отидох да търся интернет клуб, откъдето да съобщя на Булат, че тръгваме, и че ще пристигнем на летище Думодедово в 16.30 мос-ковско време. Някой от неговите хора трябваше да дойде и да ме вземе оттам, исках да си спестя излишни рискове. Отправих съобщението, върнах се на гарата и пак зачакахме Стоян. Човекът благоволи да дойде едва към обяд, когато почти не оставаше време до тръгването на самолета. Успяхме едва да обменим сто долара, които той ми даде заедно с 50 евро за пътя до Абакан и оттам на летището.
В самолета успях да видя онова, за което бях само чел и слушал. С приближаване-то до източника на психовъздействие, съзнанието на Богдан бързо се променяше. Силата на контрола се увеличаваше. Една от проявите бе пълната загуба на чувството за хумор.
- Какво да правя с чашата? – ставаше дума за празната пластмасова чаша от чая, който ни бяха сервирали.
- Ами хвърли я през прозореца.
- Не може, тези прозорци не се отварят.
Напълно отхвърли възможността да се храни с непрепоръчана от Виссарион храна. Гледаше не през прозореца, а право пред себе си, като понякога мърдаше беззвучно устни. Помислих, че се е уплашил от полета, но не беше. Полетът не го интересувал. Учителят ни закрилял и нищо лошо нямало да ни се случи. Само по-бързо да стигнем до Тиберкул! Сякаш наблюдавах сагата на Толкин “Властелинът на пръстените”. По-близо до Кулата на Саурон, по-близо до Хелиопол на Виссарион-Тороп."
PM
Perun
  Публикувано на: 13.12.2005, 17:49
Quote Post

Новодошъл
*

Съобщения: 3
Участник # 214
Дата на регистрация: 13-December 05

Виждам много добре си запознат с зомбирането от службите, това да не е агентурна информация smil4334ad1724132.gif
Абе това момче за което говореш много ми напомня на няколко човека в тоя форум като Севар, Чоли или Бг скин. С тая разлика че Висарион явно му е действал подтискащо, а ти им действащ на тия точно обратно, правиш фанатични зомбита, перят се като Хашимини преди мисия.
Бай Ангеле превърна една хубава организация в секта от зомбита с какво си по различен от Висарион с това че си злобен интригант ли и, че зомбитата ти са малко по агресивни.
За никав хуй не ставате освен да плямпате по форуми :-Р, пардом без модератор и за това не ставате.
PMEmail Poster
Севар
Публикувано на: 13.12.2005, 18:30
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 2 371
Участник # 13
Дата на регистрация: 11-July 05

Черньо, това кой колко е опасен е рано да се каже. Но пък като се замисля онзи журналист какви баламски провокации ви вкарваше, значи все се е надявал да се вържете. Значи наистина ви смятат за големи кретени. То и от форума ви си личи - най-гадната клоака в дир.бг. Обещали им да ги снимат с изкуствени автомати, демонстрирайки своята готовност да бранят родината. Тоя цирк ли наричаш "добра организация"? И не ми говори за Йолов, познаваш го от оня ден.
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
Eлтимир
Публикувано на: 13.12.2005, 18:44
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Севар, не виждаш ли, че зомбито постоянно измества темите и все го избива на лични нападки. Дали не е време да пуснем в сайта нашата малка колекция от материали по въпроса за психотрониката? И наистина да се хванем да разнищим тази тема. Целта ми беше първо хората да повярват в реалността на това оръжие, а едва после да обясним техническите подробности и да посочим някои методи за противодействие. Защото заплахата наистина е огромна. Ръководените от Тютченко групи имат за цел да неутрализират интелектуалния потенциал на българската нация. И е факт, че групите работят необезспокоявани, тоест те се ползват с протекцията на българските тайни служби. Тук апелирам към един от нашите хора той да изнесе информацията за реалността на лицето Тамара Тютченко. За да не кажат пак зомбитата, че си измислям. А после ще обясним нещата постепенно. България изглежда е единствената страна в света, лишена от защита срещу психотроника. Това или се прави умишлено, или нашите управници са идиоти. лично аз мисля, че и двете твърдения са верни. Правят го умишлено, което не им пречи пак да си бъдат идиоти.
Ето една такава статия: http://www.voininatangra.org/modules/xcgal...stup&pos=0&cat=
В началото на 90-те години излязоха подобни материали, после всичко беше забравено. Сами можете да прецените кой има интерес от потулването на истината и защо дружинката така стръвно се опитва да отклони темата.
PM
bgskin
Публикувано на: 13.12.2005, 20:47
Quote Post

Участник

Съобщения: 274
Участник # 69
Дата на регистрация: 4-August 05

QUOTE (Perun @ Dec 13 2005, 05:49 PM)
Виждам много добре си запознат с зомбирането от службите, това да не е агентурна информация smil4334ad1724132.gif
Абе това момче за което говореш много ми напомня на няколко човека в тоя форум като Севар, Чоли или Бг скин. С тая разлика че Висарион явно му е действал подтискащо, а ти им действащ на тия точно обратно, правиш фанатични зомбита, перят се като Хашимини преди мисия.
Бай Ангеле превърна една хубава организация в секта от зомбита с какво си по различен от Висарион с това че си злобен интригант ли и, че зомбитата ти са малко по агресивни.
За никав хуй не ставате освен да плямпате по форуми :-Р, пардом без модератор и за това не ставате.

Искаш нещо да ми кажеш? Ела. Да напиша ли къде живея, за да дойдеш да ми го кажеш? Или да ми пратиш проклятие или к'вото там искаш. Палячо. Измекяриииииииииииииииии.
PMUsers WebsiteICQ
Eлтимир
Публикувано на: 13.12.2005, 22:01
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Току-що Георги Ифандиев в своето предаване "Между редовете" по телевизия СКАТ заяви, че ЦРУ е пращало някои задържани в тайни лагери, намиращи се в Сибир, Руска Федерация. Май моите твърдения за сътрудничество между НСС и ГРУ се потвърждават. Пак ще спомена името на уважаваната /много обича да я уважават!/ госпожа Тамара Тютченко, която върти някакъв бизнес с яхти в Кипър. Та тая госпожа координира действията на снабдените със специална апаратура групи, действащи на българска територия. Сега ще си помислите, че от НСС веднага ще дойдат да ме питат за тези групи и за специалната апаратура. Няма да дойдат, защото групите действат със знанието и специалното покровителство на ген. Иван Чобанов. Който от вас може, нека преведе моите твърдения на други езици и да ги пусне из разни чужди сайтове. Който където се сети. Отговарям за думите си, а разполагам и с допълнителна информация. За голямо неудоволствие на дружинката ще ви кажа, че разполагам с данни за участието в тези специални групи и на един вече бивш наш приятел.
Всъщност, преди да премина към следващите разкрития, ще ви цитирам откъс от писмото ми до полк. Румен Николов, шеф на отдел в НСС - София:
"Отправих първите обвинения. Готов съм със следващите. Щом ще ми организирате съдебни процеси с цел физическата ми ликвидация, поне всички да научат. А също да научат защо се прави това. За да бъде спасен задника на Пешо Петров, който участва в наркотрафика. А покровител на същия наркотрафик е Павлин Димитров. Ясно защо и Николай Ненчев е толкова против мен. Старото братство на ДС се подкрепя. Защото всички сте в лайната. Хубаво, ще ме унищожите, но цял свят ще научи. И за сътрудничеството на НСС с ГРУ, и за това ще разтърбя. Защото вече имам неоспорими доказателства, че Тамара Тютченко е реално съществуващо лице. И НСС покровителства пращаните от нея групи... Много интересна история. Хайде, Румене, пращайте си убийците, тяхната мамица, обаче това няма да остане скрито."
Хайде, ще им дадем ли отпор на подлеците или ще допуснем да ни унищожат един по един?
PM
Bell
Публикувано на: 14.12.2005, 2:18
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 861
Участник # 101
Дата на регистрация: 5-September 05

Аз предлагам веднага да пускаш цялата имформация и да не губим повече време в празни приказки. Казвай всичко което трябва да знаем за психотронното оръжие!!!!
PM
Eлтимир
Публикувано на: 14.12.2005, 10:29
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Бел, ако е само за теб, по-добре да ти събера всичко и да ти го пратя в писмо. Защо да занимаваме аудиторията с проблем, към който тя няма интерес?
PM
Bell
Публикувано на: 14.12.2005, 12:03
Quote Post

Често пишещ

Участник # 101

Чакам с нетърпение!!!
PM
Иван
Публикувано на: 14.12.2005, 12:06
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 717
Участник # 80
Дата на регистрация: 12-August 05

Не, няма да е само за Бел.
Ако материалите не са само във форума, предполагам ще участват и в световните търсачки. От друга страна ние ще помагаме истината да се разпространява, нали?
PM
100именъ
Публикувано на: 14.12.2005, 12:51
Quote Post

Участник

Съобщения: 179
Участник # 53
Дата на регистрация: 28-July 05

С мен ставаме трима! Ама и за тази бройка по-удачно е, да се получи по пощата! Доста хора се поизгубиха напоследък!?
PM
Eлтимир
Публикувано на: 14.12.2005, 14:43
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

МЕТОДИКА НА ЗОМБИРАНЕ
Съществува цяла мрежа от групи /предимно работят по петима в група, четирима изпълнители и един ръководител/, които са взели на прицел интелектуалния елит на България. Не набедените интелектуалци, а реалния елит, критично мислещите българи. На прицел са личностите, притежаващи потенциала да се опълчат срещу налагания ни модел на мисловна матрица. Срещу извършващия се над българската нация геноцид. Групите се ръководят от споменатата вече Тамара Тютченко. Централата се намира интересно защо в гръцката част на Кипър. В повечето случаи там се прави и вербовката, а после групите биват пращани да работят в България. Първо се прави сканиране с помощта на малко апаратче, скрито в някой лаптоп. Поставено е на мястото на флопито. Това е важна подробност. Прави се кирилианова фотография и се сканират мозъчните честоти на обекта. После, при следващата среща идва ред на "куфарчето". Апаратурата е малко по-голяма от дипломатическо куфарче, затова не може да не бие на очи. Човекът носи със себе си на срещите куфарче /в повечето случаи брезентово/ или по-голяма чанта. Апаратът тежи 8-10 кг. Целта е обектът да стане податлив на внушения. Постепенно го програмират, докато не се превърне в безволева кукла. Такъв човек вярва не на своята логика, не дори на очите си, а на онова, което му втълпява групата. Той е изцяло и безусловно под тяхна власт.
Всъщност такъв зомби е по своему щастлив. Видях го при Богдан, младежа, който пътуваше с мен до Москва. Той не само бе приел своята роля, но бе радостен, че може да я изпълнява. Генерираните от апаратурата сигнали водят до привикване, човек става зависим към тях, те му липсват, ако не си получи дозата. Когато я получи, успокоява се и нищо друго не го интересува. Ако ще около него светът да гори и близките му да умират. Накрая, когато зомбито е изпълнило задачата си, му се дава заповед да умре. И то, горкото умира с радост. С твърдото убеждение, че това е единствено за негово добро. Ако пък заработи инстинктът за самосъхранение, естествено заложен във всяко живо същество, то апаратурата заработва на различна честота. И вместо блаженство, донася на своя приемник я инфаркт, я инсулт.
Това са в общи линии фактите. В началото на 90-те години в пресата се промъкна информация по въпроса. И тогава разни “екстрасенси” като проф. Борис Золотов, например използваха макар не толкова усъвършенствана апаратура. Резултатите обаче бяха подобни. Масово видиотяване и масови самоубийства. Гръмнаха няколко скандала и публикациите постепенно спряха. Само че войната срещу българската нация не спря. Нещо повече. От експериментален стадий, процесите прераснаха в работен. Без никой нищо да забележи. Без скъпите ни тайни служби да предприемат каквото и да било. А защо е така, можете да се досетите. В крайна сметка нищо не остава скрито и се разчу за затворниците, пращани от ЦРУ /Централното разузнавателно управление на САЩ/ в Сибир, в експерименталния център на ГРУ /Разузнавателното управление на Русия/. Да не забравяме, че там, в Сибир, край бреговете на езерото Тиберкул се намира новият Център по психотроника на Руската федерация.
От казаното дотук трябва да ви стане ясно, че помощ отникъде не можем да очакваме. Трябва да се справим сами. Следващия път ще разкажа повече, а сега само ще преповторя формулата на легендарния Илия Минев: “Не вярвай, не се страхувай, бори се!”
PM
Bell
Публикувано на: 14.12.2005, 14:49
Quote Post

Често пишещ

Участник # 101

Е няма ликак да се защитим от тия машини?
PM
Eлтимир
Публикувано на: 14.12.2005, 15:05
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Вече написах формулата. Първо: Да не се вярва на внушенията. човек да се доверява на собствените си очи и на собствената си логика. Да не се вярва в добронамереността на внушителите. Човек трябва да е наясно, че те са негови врагове и нищо добро и полезно няма да му предложат. Да не вярваш, значи да не допуснеш техните мисли да се настанят в твоето съзнание.
Второ: да не се страхува. Щом използват такива скъпоструващи и прикрити методики, значи те не са всесилни. Ако не се страхуваме, ние можем да се опълчим срещу тях и да ги победим.
Трето: да се бори. Тоест човек трябва непрекъснато да търси решение за изход от една или друга ситуация и да не се оставя да плува по течението.
Най-мощните средства за противодействие са скрити в самите нас. Просто нека се научим да ги използваме. И като финал ще разкажа нещо конкретно. Един от малцината, успял да се изплъзне от клещите на психотрониката разказва: "В един момен си дадох сметка за абсурдността на ситуацията и се запитах как съм могъл да повярвам. Ами повярвах, защото много исках да повярвам. В мига, в който осъзнах това, аз се почувствах свободен."
"НЕ ВЯРВАЙ! НЕ СЕ СТРАХУВАЙ! БОРИ СЕ!"
PM
Севар
Публикувано на: 14.12.2005, 15:22
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 2 371
Участник # 13
Дата на регистрация: 11-July 05

Ето един материал в подкрепа...

ВИДОВЕ ПСИХИЧНИ ВЪЗДЕЙСТВИЯ

В изследванията си разграничавам няколко вида психични въздействия. Едно от тях е машинното психично въздействие, предизвикано от т.нар. психотронни или лептонни генератори. Това са машини, манипулиращи по определен отрицателен начин съзнанието на човека или група от хора.
С екипа на в-к “Свръхестественото”, с когото работим от години, много пъти сме разисквали тези проблеми, поставяли сме ги многократно на вниманието на обществеността. В началото много от хората, които четяха написаното, го смятаха за наша измислица, или вестникарска сензация, но постепенно все повече и повече хора започват да се уверяват, че това е чистата истина, макар и ужасяваща.
При машинните психични въздействия обикновено се използва общата честотна вълна или част от общия спектър на честотните вълни на всеки човешки организъм поотделно. Това означава, че ако се установи честотното излъчване на мозъка на дадена човешка личност или по-голяма част от човешките индивиди в определен район (например в един квартал) хората могат да бъдат командвани и манипулирани дистанционно, чрез излъчване на определени импулси в диапазона на техните мозъчни вълни. Така хората започват да чуват в главите си гласове, които им дават нелепи команди – понякога дори да посегнат на живота си. Не са редки случаите на немотивирани на пръв поглед самоубийства, обикновено чрез скачане на високо, на неоправдана агресия дори към най-близките и обичаните хора и т.н., т.е. предизвикват се действия, които без външно въздействие човек никога не бил извършил.
Въпреки, че повечето от машините са създадени за доброто и в полза на човека, за удобството и улеснението на различни негови дейности, те най-често имат вредно лъчение и влияят негативно както на физическото му тяло, така и на психиката.
В кабинета ми дойде мъж на около 37-38 години, които сподели, че вече 17-18 години няма никакви усещания – не усеща студ, топлина, глад, жажда, нито кога трябва да отиде до тоалетна, за да задоволи нормалните си физиологични нужди. Всичко това се случило след като година и половина спал в казармата до някаква стена, без да предполага, че зад нея се съхраняват радиоактивни вещества. През тези 17-18 години беше прилагал най-различни лекарствени терапии, но получавал само леко подобрение, и то за кратко. Основният проблем си останал. В неговия случай не можех да направя нищо друго освен да му обясня начина на живот, който би трябвало да води, правилните режими на храна, които трябвало да спазва, както и режима на сън, които специално при него бяха много важни, тъй като човекът не усещаше даже кога му се спи. Мъжът започна да спазва указанията ми и след 7-8 месеца ми съобщи, че вече започнал да усеща студ. Най-фрапиращото за мен беше, че работата му бе свързана с компютър, но през периода през който спазваше предписания от мен режим, той не беше работил с компютъра. В момента, в който отново започна да работи с компютъра, той загуби отново трудно възстановеното си усещане. За мене този факт беше достатъчно показателен. Посъветвах пациента си да си намери друга работа, която не е свързана с ползването на компютъра.
Случай, разказан ми от близки на човека – мъжът живеел в голям и висок 17-етажен блок. Имал постоянно главоболие – всяка вечер по едно и също време и по един и същи начин. Пиел много и различни болкоуспокояващи медикаменти, правили му най-различни изследвания. Не се установила никаква причина за главоболието. Мнението на медиците било, че то вероятно се дължи на професионално пренатоварване.
След 3-4 месеца главоболието изведнъж спряло, така както се било появило. Всички били доволни, и никой не свързвал внезапното спиране на главоболието със смъртта на 13-годишно момче, което се хвърлило от 6 етаж на блока.
Изследванията ми по снимка установиха, че върху психиката на мъжа е имало негативно влияние от астрално същество от първи вид, т.е. от ниския астрал. Това не е директно въздействие от човек върху човек или група хора върху човека, или машинно манипулиране, а въздействие от астралната същност на умрял човек, който по някакъв начин се стреми да се свърже с жив донор, за да използва неговата психична енергия. Мъжът имал по-силна психика и е успял да устои атаките на астралното същество, макар и с цената на силно главоболие. Когато то се прехвърлило обаче върху детето, въздействието му било толкова силно, че то не издържало и се самоубило. Унищожавайки физическата си същност, то е унищожило и негативната връзка, която се е получила с ниския астрал.
Има много разновидности на психическото въздействие. Едно от тях е т.нар. “въздушно карате”. При него няма директно връзване на организма на жертвата към някакъв енергиен консуматор (муска), а мощно прехвърляне по въздушен път на доза отрицателна енергия, която предизвиква своеобразно “късо съединение” между съзнанието и подсъзнанието, което довежда до необратими последици.
Преди 5-6 години правихме сбирки с хора с паранормални способности. Един от тях ни разказа, че в Москва се събрали седем вещици (в отрицателния смисъл на думата, защото “вещица” всъщност произлиза от “вещ” – знаещ, можещ). Тази група се специализирала в извършването на поръчкови убийства по въздушен път. Те владеели до съвършенство прехвърлянето на мощен обединен поток от негативни енергии. Тарифата им била около 10 000 $. След 3 до 13 дни жертвата умирала “ненадейно” от инфаркт или инсулт.
Методът им на работа бил следният. Шест от тях генерирали силни негативни емоции, а седмата ги прихващала, обединявала ги и ги прехвърляла към жертвата. Скъпо, но сигурно убийство, без последици и доказателства ...

За този вид въздействие разстоянието има малко значение. Единственият начин да се отърве човек от тях е да напусне орбитата на Земята. За съжаление до сега в моята практика астронавти и космонавти не съм замервал.
Психотронното оръжие е много по-силно и много по-добре действащо, отколкото другите видове оръжия. Например една бомба унищожава физическото тяло, но душевността на човека няма как да се унищожи. Докато с психотронното оръжие се унищожават даденостите на човешкия мозък и неговата индивидуалност и психика. От този момент нататък той става зомбиран – от човек се превръща в играчка ...

http://www.mysticbg.com/content/magic/magic10.asp

Очаквайте още доста материали по темата...
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ

Topic OptionsСтраници: (3) [1] 2 3  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Венци1 12/7/2025
Лъчезар 19/6/2025
Венцислав 19/6/2025
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023