| Движение "Воини на Тангра" - Начало |  Помощ  Участници  Календар | 
|    | 
 Текст с руни
 Текст с руни| MadeinBG | 
        Публикувано на:  26.6.2010, 21:05 
         | 
| Новодошъл  Група: участници Съобщения: 2 Участник # 2 379 Дата на регистрация: 26-June 10  |  некои може ли да ми помогне с изписването на текста - "Бог, Цар, Родина" с руни?  | 
| Йордан_13 | 
        Публикувано на:  27.6.2010, 19:05 
         | 
|  Админ        Група: админ Съобщения: 17 131 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06  |  Тука имаше специалисти по руните, нека те ти помогнат, иначе мога да ти го изпиша и аз, ама нека не съм "момче за всичко".    | 
| Ник | 
        Публикувано на:  27.6.2010, 19:56 
         | 
| Участник    Група: участници Съобщения: 380 Участник # 219 Дата на регистрация: 26-December 05  |  Защо не намериш руните,има такава таблица и не си съставиш думите.въпреки,че вероятно има някаква по-особена конфигурация за Бог.Бог Христос се пише с три руни например.А,цар и Отечество вероятно са звучали различно,ако изобщо е имало подобни понятия тогава.   | 
| Йордан_13 | 
        Публикувано на:  27.6.2010, 20:28 
         | 
|  Админ        Група: админ Съобщения: 17 131 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06  |  А,цар и Отечество вероятно са звучали различно,ако изобщо е имало подобни понятия тогава.  ================================================== Как да не е имало такива понятия? Те не са измислени с християнството. Те дори тогава са били по живи и с по-дълбо смисъл, отколкото днес. | 
| MadeinBG | 
        Публикувано на:  29.6.2010, 0:20 
         | 
| Новодошъл  Група: участници Съобщения: 2 Участник # 2 379 Дата на регистрация: 26-June 10  |  колко е тарифата, Данчо?      | 
| anti666 | 
        Публикувано на:  1.7.2010, 10:55 
         | ||
|  | 
 Нещо май наглееш...Тарифа няма, просто трябва да помислиш малко. Ето ти това, което искаш. Вляво, руната Кен за владетел, кан. Каменен надпис | ||
|  | 
| Йордан_13 | 
        Публикувано на:  3.7.2010, 13:43 
         | ||
|  Админ        Група: админ Съобщения: 17 131 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06  | 
 Хе, Мирко, тарифи има само на пазарджишкия пазар, по договаряне, нали знаеш, пазарна икономика, ръйш. Сега кво искаш с три руни да напишеш "Бог, Цар, Отечество". Въпроса е смислово как разбираш тези три понятия, щото всеки различно ги разбира. Ако ползвам скандинавските руни, ми, най-просто , ЕЙС, КЕН и МАРДЪР. Руната ЕЙС бих я заменил с ЪР или УИРД. Ама айде, с последната да не плаша спецовете по руните, те така или иначе се плашат от нея. Но най-добре си е IYI. Ето ти "Бог, Цар, Отечество" - три в едно, както сега е модерно;)))) | ||
|  |    |