Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (2) [1] 2 ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

gеorgi_nz |
Публикувано на: 7.11.2006, 16:50
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 386 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 ![]() |
http://www.voininatangra.org/modules/xfsec...p?articleid=297
След последната редакция на Елтимир са включени някой нови моменти. Много ми е интересно какво би се случило ако тази книга се разпострани масово и голям брой хора я прочетат? |
Йордан_13 |
Публикувано на: 7.11.2006, 19:12
|
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 16 755 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 ![]() |
Изглежда обещаващо добра. Ще я прочетем. Но най-добре е, да намерим пари и да се издаде, а не само да си остане в електронен вариант. Това е един от начините да достигне до повече хора. Нищо, че може да е в малък обем, може да се издаде и в малък формат.
|
Sinclaire |
Публикувано на: 7.11.2006, 19:26
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 230 Участник # 313 Дата на регистрация: 31-March 06 ![]() |
Аз ви предлагам да започнем като Паисии Хилендарски, но не да я преписваме, а да се копира и всеки да просвети някой друг. Така тази история няма да остане само в сайта, а в душите на хората.
|
Запознат |
Публикувано на: 7.11.2006, 20:05
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 3-November 05 ![]() |
Съгласен съм със и с двата варианта, щом е за просвета.
|
gеorgi_nz |
Публикувано на: 7.11.2006, 22:18
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 386 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 ![]() |
Бих я изпечатал в един екземпляр на лазерен принтер и с нея си мисля да търгна да прося пари за печат на стотина (поне ) бройки. За сега само си мисля, а дали ще го направя не мога да съм сигурен за сега.
А разпостраненнието може да е по книжарници - на минимална цена за да предотврати разграбването и като хартия за палене на печката. Но погледнато реално книгата си е по рождение т.н. бестселър. Ако не беше цензурата и предмета на книгата , авторът би се позамогнал съвсем заслужено. |
Йордан_13 |
Публикувано на: 8.11.2006, 0:23
|
||
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 16 755 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 ![]() |
Трудно ще се съгласят на 100-тина бройки, печатарската машина дор почне да я печати и трябва да свърши. Те дори на 500 бройки се мръщят, но шанса да я вземат за печат е доста по-голям. Книгата определено е много добра, на един дъх е прочетох до половината. Хубаво е предпечатът да е от познати или от самия Елтимир, иначе и той не е много евтин. Цената трябва да е нормална, и всичко, каквото е необходимо да е калкулирано в нея. Само така ще има своето достойно място сред книжарниците. Мисля, че издаването на книга от негова страна ще е добър и правилен ход, въпреки всички негативи срещу него и точно заради всички негативи срещу него. Защото ударите срещу автентичен националист са и удари срещу нас, които идваме след него и за тези, които идват след нас. |
||
gеorgi_nz |
Публикувано на: 8.11.2006, 10:30
|
||
Елтимир сега е търсен от башибозуците на Иван Чобанов и няма как да се занимава с това. А те не го търсят за банкет. Затова си мисля, че всеки удар срещу системата е полезен и за него и за нас. |
||
Amenhotep |
Публикувано на: 9.11.2006, 22:23
|
Читател ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 14 Участник # 659 Дата на регистрация: 8-November 06 ![]() |
Браво Елтимире!
Хубава книга! ![]() Трябва да има повече българи като теб! |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 14.11.2006, 21:07
|
Не отварям нова тема, защото все за книги става дума.
Тази е по-близка до "Отвъд човечеството" на Елтимир. Описва Великата Йерархия на световете. Не съм я чел още подробно , но това което схванах като я превъртях на вентилатора е че си заслужава. Ето от де я взех: ПЛЕЯДИАНЦИТЕ: НИЕ СМЕ ТУК! |
Mingaz |
Публикувано на: 15.11.2006, 17:36
|
||
Новодошъл ![]() Група: участници Съобщения: 9 Участник # 672 Дата на регистрация: 15-November 06 ![]() |
Да георги почти съм я прочел, и мога да кажа Браво! на Елтимир, че се е осмилил да ги напише тези работи! |
||
gеorgi_nz |
Публикувано на: 15.11.2006, 21:41
|
||
Ами Елтимир е казал, че ако тези неща той не ги напише - нама кой друг и всичко ще остане неизвестно на поколенията. Другите или ги е страх, или не са били в центъра на събитията. |
||
bgskin |
Публикувано на: 15.11.2006, 22:14
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 274 Участник # 69 Дата на регистрация: 4-August 05 ![]() |
Мисля си, че допълването, а не писането на нови глави или част е някак си неудовбно за такива, като мен, които са чели книгата доста отдавна, а и не разполагат с много време. Мисля си че ако Ангел, бе написал нови части щеше да е по-добре.
НО Е ДОБРЕ ЧЕ И ТОВА ГО ИМА! Успех Ангеле! |
Mingaz |
Публикувано на: 16.11.2006, 13:07
|
Новодошъл ![]() Група: участници Съобщения: 9 Участник # 672 Дата на регистрация: 15-November 06 ![]() |
Ха,
току що видях че Елтимир се ядoсал, и май си е изтрил темите Еми аз го разбирам до някъде предполам че неговите теми са били некак си по-съществени от: - 'Защо няма Бг герои днес? ' - 'СКЕЧ ! ' - и т. н. не искам да продължавам,с изброяване , да не обида некого |
Спорт-Здраве |
Публикувано на: 16.11.2006, 13:53
|
||
Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 934 Участник # 301 Дата на регистрация: 24-March 06 ![]() |
Тъкмо обратното - видял си,че Елтимир си е изтрил темите и МАЙ се е ядосал.Даваш субективна оценка на твърде сложна личност. |
||
Запознат |
Публикувано на: 19.11.2006, 21:29
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 3-November 05 ![]() |
Книгата "Новата тайна история" във word формат и архивирана с rar.
Още една връзка: Новата тайна история |
![]() |
![]() ![]() ![]() |