Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |

АлексТТ |
Публикувано на: 11.1.2007, 1:57
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 54 Участник # 657 Дата на регистрация: 7-November 06 ![]() |
Здравейте,всички!Предполагам че ще ви заинтересува.Някой знае ли да сме отстъпвали територия на Гърция преди няколко години.На най-добрия ми приятел,тъща му е от смолянското село Арда.Те често ходят там,като минават няколко пункта.Освен това,каза че в магазина,ако не кажеш че си турчин не ти продават.Надявам се това да не е вярно.
|
Sinclaire |
Публикувано на: 12.1.2007, 21:54
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 230 Участник # 313 Дата на регистрация: 31-March 06 ![]() |
Това за границата е пълен абсурд! Всичко е гарантирано с международни спогодби и т.н. Има международни документи, където са описани площта, GPS координати и други ориентири. За това нещо не може да ни излъжат!
|
АлексТТ |
Публикувано на: 2.2.2007, 2:11
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 54 Участник # 657 Дата на регистрация: 7-November 06 ![]() |
Привет на всички!Синклер за съжаление абсурда е факт.Писано е по въпроса в два родопски вестника,но е потулено.Някакъв журналист,комуто не знам името за съжаление,е разследвал но загива при автомобилна катастрофа. Ще се опитам да разбера още нещо по въпроса,въпреки че изглежда няма интерес.
|
Запознат |
Публикувано на: 2.2.2007, 20:27
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 3-November 05 ![]() |
Ще има интерес, ако е истина и има факти.
|
Sinclaire |
Публикувано на: 3.2.2007, 14:44
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 230 Участник # 313 Дата на регистрация: 31-March 06 ![]() |
Е добре значи ако сме отстъпили на гърчавците някакво село Х или град У хората, които живеят там би трябвало по някакъв начин, защото гърците имат много силна асимилационна политика. Досега тези хора да са влезли като бежанци във България! И си мислиш, че това може да се направи тихо без да се нададе вой???
|
АлексТТ |
Публикувано на: 22.6.2007, 21:04
|
Длъжен съм,да се извиня,за грешната информация.Бях в селото.Направи ми впечатление,че хората си,живеят мирно и тихо,не се делят на българи и турци,въпреки че са мюсулмани и християни.Лошото е,че някакъв гръг е купил доста земя от местните,за някакъв комплекс,хотел може би.Та границата е цяла.Още ведъж,извинете ме.
|
Запознат |
Публикувано на: 22.6.2007, 22:51
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 3-November 05 ![]() |
Добре си сторил, че си отишъл на място да разбереш как стоят нещата.
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |