| Движение "Воини на Тангра" - Начало |
Помощ
Участници
Календар
|
![]() ![]() ![]() |
| galabov |
Публикувано на: 22.1.2007, 14:24
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 125 Участник # 565 Дата на регистрация: 25-August 06 |
Чета аз тия дни вестниците и вижте на какво попадам:
http://www.standartnews.com/bg/article.php...&article=169818 Българин разгада Апокалипсиса се казва. "българина" носи звучното име Леон Москона и има следния външен вид: ![]() И си викам аз- какво е това чудо та тоя е направо жолт пък разгадал апокалипсиса (сиреч откровението в превод- че то ако се разгадае откровението значи то вече се е случило сиреч е предизвикал апокалипсиса) Та реших да видя какъв ще да е тоя и ето какво: Ей му на сайта: http://www.secondcomingmission.com/no_frames/bglangpage.htm Избрани цитати: "В съответствие с метафизиката на Мандалата на Небесния Йерусалим (хиперлинк), ние живеем в единадесетия час на този огромен исторически цикъл, продължаващ вече повече от 10 000 години. Сега трябва да отворим Южната Мирова порта, символизираща завръщането в Царството Божие с неговите много жилища и влизането в новата Златна епоха. Така ще започнем нов цикъл в нашата духовна еволюция като Божи народ на Земята." "От духовната литература ние знаем за предишните велики епохи в човешката еволюция, такива като Атлантската, Лемурийската и други, които са завършили с катастрофа. Краят на нашата метаисторическа епоха е огромно предизвикателство пред съвременното човечество. Ще съберем ли плодовете на всички велики духовни традиции в Индо-европейската епоха или ще се провалим на изпита както се е случило по време на Атлантската и Лемурийската епохи. " (бряяяях как се загрижил семита за индо-европейците) "Мисията на българския народ За да разберем мисията на българския народ, трябва да отворим Книгата на Живота, където поколение след поколение той е записвал своите славни духовни дела. Когато започнем да четем тази книга, ние разбираме, че българският народ се е подготвял от столетия и хилядолетия за великото метафизическо събитие – идването на Мировия Учител Беинса Дуно, който донесе Божественото учение за новата епоха на Водолея, епохата на Светия Дух." (а така додохме си на думата )"Можем да сравним мисията на българския народ с тази на избрания еврейски народ в миналото, на който са били дадени Стария завет от Всемогъщия Бог и задачата да отвори нова страница в историята на човечеството." да сте очаквали нещо друго да се напише"По подобен начин дълбоко вълнуващо е да се осмисли историята на българския народ, подготвящ пътя за идването на Мировия Учител, за да продължи делото на Христос и за да разкрие в подробности неговото Учение за новата епоха на Водолея. Тука можем да споменем имената на много посветени, светии и праведни хора (такива като св. св. Кирил и Методи, св. Иван Рилски, основателя на движението на Богомилите – Боян Магът и много други), които подготвят в хода на историческото развитие на българския народ пътя за идването на Мировия Учител Беинса Дуно. " "Идването на Мировия Учител Беинса Дуно сред българския народ е велико благословение, но то носи и голяма отговорност. Сега българският народ е изправен пред огромно изпитание. Ще приеме ли, ще приложи ли и ще разпространи ли сред другите народи Божественото Учение на Учителя Беинса Дуно? Очевидно благоденствието, просперитетът и духовната еволюция на съвременния български народ зависят от успешното изпълнение на тази Божествена задача. Нека се надяваме, че той ще се мобилизира и ще изпълни своята Божествена мисия и по този начин ще постави началото на ново велико културно възраждане, духовно събуждане и Божествено възкресение, воден от Мировия Учител Беинса Дуно." Нататък има много подобни писаници- можете и сами да видите какви ги е накъдрил. |
| gеorgi_nz |
Публикувано на: 22.1.2007, 16:10
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 386 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Да, Гълабов. И аз така мисля - този е жълтур и на външен вид и по мислене.
Не е от наште. Като го гледам на снимката се чудя дали би могъл да докаже дали е "рязяна карабина" или не е? |
| Запознат |
Публикувано на: 22.1.2007, 19:18
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 3-November 05 |
Много добре си му личи, че му е резната чурката. В очите му се чете тъга, че не може върне отрязаното
|
| Йордан_13 |
Публикувано на: 22.1.2007, 20:50
|
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 17 131 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Ще приеме ли, ще приложи ли и ще разпространи ли сред другите народи Божественото Учение на Учителя Беинса Дуно?[I]
Изключително важна задача, и току виж сме се юрнали да я изпълняваме - като овци на заколение. Неслучайно Дънака го напъхаха в десетката на един измислен конкурс. Цялата зомбирана сган е гласувала с джиесемите като улава. Преди време го бях чел това и бях си го архивирал, за когато му дойде времето, но то явно вече е дошло |
| Karutzar |
Публикувано на: 22.1.2007, 21:01
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 214 Участник # 433 Дата на регистрация: 16-June 06 |
Гълъбов - изби рибата с този постинг -
Запознат Аз тъй знам от баба и дядо - на някого рязана ли му е добната глава - отрежи му и горната! Jordan_13 на този жълтурко може да повярва само петее... Ама да не би този Леон Москона да е петее |
| LETO |
Публикувано на: 25.1.2007, 23:21
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 356 Участник # 154 Дата на регистрация: 22-October 05 |
Ами, на дали е Петето, въпреки че те са еднаквомислещи!
Притеснява ме факта, че щом чифутина се е захванал да тълкува собствените им писания и да намесва Дънов и България - Свинедриона е замислил нещо гадничко за нас... за пореден път! |
![]() |
![]() ![]() ![]() |