Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (2) [1] 2 ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

Eлтимир |
Публикувано на: 2.2.2007, 14:45
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 ![]() |
Световноизвестният Красимир Иванджийски, Главен Редактор на световноизвестния вестник „Строго Секретно” /да не се бърка с SS/ има спешна нужда от нови очила. Ето какво пише този многоуважаван господин другар в последния си брой: „… любовницата на Саддам – парисоули Лампос, която го познава над 30 години, която заяви по няколко телевизии, че човекът не е Саддам, който е имал и характерен татуаж – две точки на лявата ръка, които е получил в затвора преди години.” Край на цитата, както се казва. Обаче трябва да сложим край и на двете точки. Вижте последната снимка от галерията: http://www.voininatangra.org/modules/xcgal...stup&cat=&pos=0
Татуировката не е на лявата, а на дясната ръка. Не са две точки, а една цяла фигура, която пък прилича много на друга една фигура. Та не е зле да съберем малко пари и да помогнем на Краси да си купи нови очила. А иначе е прав – оня, когото обесиха не беше Саддам. |
Karutzar |
Публикувано на: 2.2.2007, 16:17
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 214 Участник # 433 Дата на регистрация: 16-June 06 ![]() |
Елтимир Ако ще и бинокъл да му купим, той пак ще чете и "вижда" това, което му поднесат неговите господари. А кои са те - ние всички (
![]() ![]() ![]() Това мекеренце от световно неизвестния SS парцал що не ги споменава тези неща? ![]() Привет |
Eлтимир |
Публикувано на: 2.2.2007, 16:25
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 ![]() |
Да, така е. Само едно уточнение. Руснаците търсят същото нещо, обаче не си позволяват да бомбардират други народи за тази цел. Пращат разни експедиции, които обаче кой знае защо измират, без да стигнат до нещото. Явно нещото самичко умее да се пази и да не попада в случайни ръце... Ако руснаците още малко ми полазят по нервите, ще разкажа нещичко за последната такава експедиция, в която /отново кой знае защо/ взели участие и двама българи. Единият умрял в Ташкент, а за другия забравих какво точно се случи. Но мога и да си припомня, не се знае знае ли се...
Та да се върнем към въпроса за Саддам. Един приятел казваше: "Когато постоянно ти навират в очите нещо сензационно, значи се опитват да скрият друго нещо, също сензационно, само че истинско"... Мисля, че към тези думи трудно може да се добави нещо. |
Миро |
Публикувано на: 2.2.2007, 17:04
|
||
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 503 Участник # 54 Дата на регистрация: 28-July 05 ![]() |
Дали ще може да осветлите за какво иде реч? |
||
Eлтимир |
Публикувано на: 2.2.2007, 18:24
|
Трудно е да се каже с две думи, но Буш търси онова, което ще му даде ключ към Силите, с чиято помощ навремето Адолф Хитлер без малко да завладее света. Само че както Хитлер, така и Буш не знае, че съществува Закон, според който никой не може да владее всичко. Това е Земята, където са вплетени интересите на няколко Сили, и никоя от тях няма да отстъпи своя периметър. Само че почнахме да навлизаме в твърде опасна зона. Тук понякога не само че падат глави, ами и цели градове биват изтривани от лицето на земята. Не знам кога ще се каже ЦЯЛАТА истина за Хирошима, та да се разбере към какво се стемят някои "лидери". Впрочем в Хирошима оцеля една камбана, по която човек може да се досети.
Сега предлагам да се върнем към темата за Саддам. Не за друго, а за да разберем, че на така наречените информационни средства, или медии, както ги наричат, изобщо не бива да се вярва. |
Karutzar |
Публикувано на: 2.2.2007, 19:16
|
||
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 214 Участник # 433 Дата на регистрация: 16-June 06 ![]() |
Храсталакофф ( ![]() ![]() Но както и да е - след "бисквитките" малко поумня - и юруууш към Авганистан - на тагадък. А тези, които "търсят" са отзад - и дърпат конците. За тяхните "събирания" по света се строят нови крепости - да ги защитава и пази инкогнито. И ги знаем кои са - мисля че Елтимир преди много години (май на стария сайт) беше публикувал списъка им - не съм сигурен - може и другаде да съм го прочел. Моята информация е предимно на английски. Както и да е - не е важно кои са те - а какво правят, и къде "ни" водят. Мен не могат да ме "водят", щото не могат да ми промият мозъка, и 25тия кадър не ми действа. ![]() ![]()
Въпрос е на вътрешна логика за да разбереш истинското. |
||
Amadeus |
Публикувано на: 3.2.2007, 10:24
|
Новодошъл ![]() Група: участници Съобщения: 7 Участник # 793 Дата на регистрация: 3-February 07 ![]() |
ОТНОСНО ТВЪРДЕНИЕТО,ЧЕ БЪЛГАРИ СА ВЗЕЛИ УЧАСТИЕ В
СВРЪХ-СЕКРЕТНИ ЕКСПЕДИЦИИ НЯКЪДЕ В АЗИЯ, ЩЕ ВИ КАЖА ТОВА,КОЕТО ЗНАМ ОТ ДОСТОВЕРЕН ИЗТОЧНИК: ТОЗИ БЪЛГАРИН Е БИЛ СРЕД ВАС И НАЙ-ПОСЛЕ Е ЗАПОЧНАЛ ДА ГОВОРИ, ТЪЙ КАТО УМИРА И ОТ НИЩО НЕ ГО Е СТРАХ, НО НЯКОЙ ОТ ВАС ГО Е ПРОГОНИЛ И ГО Е НАКАРАЛ ДА ЗАМЪЛЧИ И ТО ТОЗИ ПЪТ ЗАВИНАГИ ! ЖАЛКО,МНОГО,МНОГО ЖАЛКО !!! НИЕ , ДРУГАРИТЕ МУ ,РЕШИХМЕ ДА КОМПЕНСИРАМЕ ФАКТА НА НЕГОВОТО ОТСЪСТВИЕ И ДА ВИ ДАДЕМ ЗНАНИЯТА , КОИТО ТОЙ НЕ УСПЯ ДА ВИ ОСТАВИ ! /ТОВА БЕШЕ НАШЕТО ПРИПОМНЯНЕ ! /[QUOTE] |
Amadeus |
Публикувано на: 3.2.2007, 10:56
|
||
Новодошъл ![]() Група: участници Съобщения: 7 Участник # 793 Дата на регистрация: 3-February 07 ![]() |
[QUOTE] |
||
Миро |
Публикувано на: 3.2.2007, 10:58
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 503 Участник # 54 Дата на регистрация: 28-July 05 ![]() |
Amadeus, като си почнал-давай, няма лошо.
![]() |
Amadeus |
Публикувано на: 3.2.2007, 10:59
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Amadeus |
Публикувано на: 3.2.2007, 11:08
|
ПОЧАКАЙТЕ МАЛКО! НЕКА ПЪРВО ДА СЕ ПОГРИЖИМ ЗА ТОЗИ БЪЛГАРИН, ДА СЕ ОПИТАМЕ ДА ГО СПАСИМ И ПОСЛЕ ВСИЧКО ЩЕ УЗНАЕТЕ! А ЗА ТЕЗИ ЗНАНИЯ НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ КЪСНО ! ИМАЙТЕ ТЪРПЕНИЕ ! |
Eлтимир |
Публикувано на: 3.2.2007, 11:23
|
Не е ли най-добре руснаците открито да заяват своето отношение към нас? Да кажат какви са намеренията им и какво искат. Пък после може и да поговорим.
Ако цената на една евентуална подкрепа е да се откажем от нашите Волжки и Кавказки братя, ако цената е да се откажем от нашата история, от авторството си на азбуката, например - то поне аз намирам тази цена за твърде висока и не съм съгласен да я платя. За експедицията ще преразкажа отговора на един от нашите: "Дори само един нечист да е имало сред тях, експедицията е била обречена и те би трябвало да го знаят". Моето скромно мнение е, че ГРУ-шниците не се отличават с особена чистота. |
Миро |
Публикувано на: 3.2.2007, 13:21
|
На мен ми е любопитно защо изобщо е имало българи в експедицията? Значи ли това, че руснаците смятат, че без наше участие експедицията не би била успешна?
|
Eлтимир |
Публикувано на: 3.2.2007, 13:25
|
Идеята е била, че щом нашите са допускани там, то и тези, които са с тях ще бъдат допуснати. Случило се обаче друго: били ударени без никакво предупреждение. Има принципи и Закони, които за разлика от "демократичните", не могат да бъдат нарушавани по никакъв начин. Дори от полковници и генерали. А защо да не кажа направо: най-вече от тях.
|
Севар |
Публикувано на: 3.2.2007, 14:15
|
||
Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 ![]() |
Вотан, първо ако цената на знанието ти трябва да платим с мълчанието си, струва ли си? Второ - не съм те гонил. Защо влизаш през втори акаунт, сякаш, че си бил гонен? |
||
![]() |
![]() ![]() ![]() |