Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (2) [1] 2 ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

tihomir |
Публикувано на: 31.3.2007, 14:14
|
Читател ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 22 Участник # 899 Дата на регистрация: 30-March 07 ![]() |
Уважаеми господин Сидеров от кабелна телевизия Ботевград разбрах че сте упълномощили неподходящ човек който да представлява партия Атака в община Ботевград.Лицето се казва Красимир Петков Тончев роден на 09.07.1957г същият последователно е бил председател на СДС.ОДС.и социалдемократите които в момента са на изчезване в Ботевград.Въпростното лице ще назначи свои приближени хора в секционните избирателни комисии нямащи нищо общо с Атака.Същият е приближен на ДПС.ДСБ.СДС.НДСВ.БСП подготвя се тотална манипулация на изборните резултати в секционните избирателни комисии.Затова ви моля да му отнемете пълномощното и да упълномощите ваш представител от София да представлява Атака.Писах и на сайта на Атака но неполучих отговор защо.Трабва да се предприемат незабавни мерки за да оцелее доброто и самата Атака защото много добри хора вярват в нея и не трябва да бъдат предавани.Очаквам бърз одговор и дано стигне до господин Волен Сидеров.Атака победа
|
Eлтимир |
Публикувано на: 1.4.2007, 9:16
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 ![]() |
Тишо, подобно е положението в цяла България. За Ботевград трагедията не е, че Краси Тончев е оглавил "Атака". Трагедията е, че никой друг не иска да се занимава с "Атака". Но и там, където имаше подготвени хора, и там нищо свястно не излезе. Виж във Велико Търново как бяха изгонени свестните. Виж в Димитровград какво стана. Поговори с хората, научи къде какво се е случило и сам прецени дали "Атака" изобщо може да бъде спасена. Лично аз не вярвам.
|
Ахинора |
Публикувано на: 1.4.2007, 19:12
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 108 Участник # 824 Дата на регистрация: 18-February 07 ![]() |
Тишо,не се познаваме,но искам да ти кажа за какво става дума изобщо в "АТАКА",за да не си правиш повече никакви илюзии.Нито Сидеров ще ти отговори,нито от сайта ще получиш откликване по проблема.Ще ти бъде отговорено с празни лозунги,а накрая ти ще бъдеш наречен агент-провокатор и баннат от Чуколов-администратора на форума.Аз съм от Димитровград. В цяла България умишлено се разбиват структурите на "АТАКА" и то по един и същи сценарий. Масово се подменят кадърните,можещите,работещите и преданите на идеята хора с тълпи лумпени със съмнителна репутация,в това число и криминално проявени типове,които и за митинг не стават,защото са срам и позор за своите градове.Така се случи и при нас,така става в момента и в самото Хасково, в Тополовград,Свиленград и т.н.Няма смисъл да изброявам още.Не се учудвай,че назначават човек,близък на ДПС,НДСВ,ДСБ... Това никак не е случайно. При нас например сложиха една тайфа от изключени-пратени от лидера на ДСБ да рушат. Прегледай темите"Димитровград падна","АТАКА изпадна в патова ситуация","Лъжата АТАКА изплува". "АТАКА" не е нищо друго,освен една издънка на СДС,главно на групировката около Иван Костов,Майкъл Чорни,Денис Ершов...руската еврейска мафия.
Някога Костов каза пред парламента,че е погребал българския национализъм.Но разбра,че греши. Една година той се кри и не дава никакви изявления,защото бе загубил позиции в политическия живот на БЪлгария.Появи се отново,когато излезе "АТАКА"на сцената.Тя не излезе просто ей така,а само за да дискредитира национализма окончателно и след като портфейла на Българина беше окраден от същия този Костов и неговата престъпна клика,дойде време да се вземе ВЯРАТА и убие БОЙНИЯ ДУХ на народа ни.Те извадиха на показ колко са още вярващите и готовите да се борят за националната кауза българи,поставиха един палячо,за да имат поводи да го осмиват и да му се подиграват,изиграха му сценката с магистрала "ТРАКИЯ",за да бъде по всяко време уязвим,в случай,че стане опасен за тях.А сега,когато на повече от 30 национални медии е предоставен материал,който вади истината на бял свят,те мълчат и не я публикуват.Защо? Много ясно - Волен и "АТАКА" са удобната опозиция,която само крещи по митингите,но с нищо реално не заплашва властимащите. Викането по митинги не помага,защото времето на СДС-арските изцепки мина,те вече не са актуални и Сидеров много добре го знае.Но виж и някои негови публикации в"Демокрация"- те никак не звучат националистически. Някъде тук из сайта ги има. И как ще си обясниш факта,че Сидеров,който има претенции да е написал книги против евреите и ционизма,назначава евреин-масон и ротарианец в гр.Велико Търново,който разбива структурите в цяла Северна България.Попитай Памир,Ник и някои други хора от различни краища на страната - те ще ти разкажат. В Хасково и Димитровград почтените хора масово пишат заявления и напускат партията,а малоумният ни депутат се чуди как да събере от кол и въже всякаква измет,за да прикрие безобразията и гафовете си. Но от всичко това,което се случи,имаше и един много положителен ефект:в нашия град се видя КОЙ КОЙ Е,т.е. пресяхме зърното от плявата и димитровградчани видяха и разбраха много важни за тях неща. Вече има идея и аз напълно я подкрепям-нека истинските националисти се обединим и кажем истината на българския народ,преди да преживее поредната жестока лъжа! Нека покажем единство,неподкупност,почтеност, принципност и прозрачност ,за да върнем вярата на хората. Нека им покажем на онези набедени националисти,че не могат вечно да се гаврят с нас,че не са ни нужни,за да се организираме и че вече такива няма да допускаме в редиците си. За мен "АТАКА" е една окончателно затворена страница. |
tihomir |
Публикувано на: 1.4.2007, 20:14
|
Читател ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 22 Участник # 899 Дата на регистрация: 30-March 07 ![]() |
Ахинора ако идеята Атака загине то кой ще поведе народа за борба срещу злото.Искам да знам на кой може да се вярва на кого ще се доверим имали въобще на кого или всичко е един театър в който ние сме пионките.Защо например не направим един отряд и като удари часът с дървото по главата пък да видим какво ще стане.Докога ще чакаме докато изчезнем защо се предаваме взаимно защо българин предава българин защо децата български се кръщават с чужди имена защо гоним българското от себеси кое ни кара да го правим и имали лек за нащта пагубна всеобща болест.
|
antijew |
Публикувано на: 1.4.2007, 21:18
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 197 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 ![]() |
Тишо,първо здравей и добре дошъл.И аз като теб съм се излъгал с атака.Първия ми пост тук бе, нещо като твоя-пак свързан с атака.Повечето съфорумци ме пратиха да чета материали и стари теми ,които са се разисквали във форума преди да дойда, относно атака.Аз не се обидих и ги послушах.Някой ми казаха,че не е добре да получавам готови отговори, а трябва сам да достигна до тях и бяха прави.Просто спрях да коментирам и питам по тази тема/атака/.Моя извод за атака най-накрая е,че тази партия бе създадена за да" изпусне парата"на най-големите националисти.Повечето въпроси които задаваш са и мои, и още търся техния отговор. |
||
Искрица |
Публикувано на: 3.4.2007, 15:32
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 226 Участник # 243 Дата на регистрация: 26-January 06 ![]() |
"Ако идеята Атака загине?...."
Тишо, ПП Атака няма нищо общо с Идеята. Правиш разлика, нали? Аntijew много точно описва ролята на тази организация с изпускането на парата. Даже си мисля, че традиционните митинги за 3-ти март са един вид проверка до колко "парата" е изпусната. |
PARADOX |
Публикувано на: 3.4.2007, 15:57
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 ![]() |
Аз съм на мнение, че ПП Атака, отдавна не е тема на дневен ред..!!! По-важното е друго..!!! Когато "балонът" Сидеров, окончателно се спука, кой ще запълни вакума...?!!! Наблюдавам как хората за пореден път, масово ще направят погрешен избор, и ще бъдат загубени поне още 5-6 години...!!! Говоря за новия "балон" ГЕРБ и лицето Бойко Борисов... Прилага се една нова формула, която ще доведе до нов пълен политически монопол, на същите чифути, които стоят зад БСП, СДС, ДПС, НДСВ, АТАКА и т.н. За първи път България ще бъде превзета първо по места (говоря за местните избори)...!!! Следващата фаза ще са парламентарните избори, на които просто никой няма да е в състояние да се противопостави на ГЕРБ...!!! ТОВА Е СТРАШНО... Така, че нека спрем да се занимаваме с политическия труп на АТАКА и да се съсредоточим върху изобличаването на Бойко Борисов и новосформираната върхушка около него (все бивши активисти, на гореизброените партии)..!!
|
Ахинора |
Публикувано на: 4.4.2007, 23:09
|
||
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 108 Участник # 824 Дата на регистрация: 18-February 07 ![]() |
Аз не визирам идеята,а само организацията,а това е различно.Калофер не е Калифорния,защото е по-красив и е неповторим,а такива като Калифорния-колкото искаш. Имам само един въпрос:Колко от форумците са готови истинските,автентичните националисти да се обединим и да спасим идеята,без да допускаме жаждата за власт да зарази нашето обединение и да бъдем най-после ваксинирани срещу предателства? Аз мисля,че механизми за вътрешен контрол могат да бъдат изработени. |
||
Ахинора |
Публикувано на: 4.4.2007, 23:19
|
Искам да продължа мисълта си.Лидерите се раждат и истинският лидер хората ще го усетят и посочат,т.е.изберат,а не някой самопровъзгласил се за такъв. Лидерът не може да бъде несменяем,такъв може да е само някой монарх. А ние не сме монархия,нито се стремим към такова държавно управление. Аз и в един друг пост го казах:всеки от първия до последния да отговаря с главата си за своите действия.Жестоко ли ви се струва?Спокойно,нямам предвид смъртно наказание,макар,че клично аз не бих пренебрегнала подобна възможност като лек за разни безобразни хора,лидери и пр.Обаче ако се знае,че предателят ще бъде разходен през центъра на селището гол,качен обратно на магаре,ще се замисли,нали?!
![]() ![]() |
samvoin |
Публикувано на: 4.4.2007, 23:33
|
||
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 279 Участник # 909 Дата на регистрация: 4-April 07 ![]() |
Какво и от какво да я спасяваме"Атака" и за какво? "Атака" от самото начало си е една комуноидно-патриотарска организация,която толкова има общо с национализма,по-основи и фундаменти,колкото аз имам общо с жълтата раса,по-кръв и антропологични данни! Хайде да не спадат баш ръководството от Търново в числото,на добрите местни представители на"Атака"/такива имаше разбера се първоначално,като във всяка партия,на местно ниво и като редови членове/,вземайки предвид че от това ръководство,бяха "Памир"/Наталия/,настоящ поддръжник на БСП и Гоце и лицето Десимир Димитров-Администратора на"БРЗО"-форума!/едно сливенско цигане/ Така че,за" Атака" какво беше съм на ясно от създаването и и бях пуснал тема на "БРЗО",която беше истрита с листата в Плевен,кои бяха тук в нея! Мога и тук да я пусна наново,обаче не искам засега,защото някои хора които познавам и все още уважавам се сърдят. |
||
Публикувано на: 5.4.2007, 0:41
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- ![]() |
братчед,прочетох късп от твоите откровения и те питам
Публикувай своя расова снимка тук! Ако го направиш,имаш и моята руска морда веиднага!Мамка му! |
PARADOX |
Публикувано на: 5.4.2007, 8:29
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 ![]() |
Хахахаха...!!! Вещер, както винаги ме радваш...!!! Денят ми винаги започва добре, като прочета нещо подобно...!!! Даде ми идея за интересна тема...!!! Следи форума... |
||
DraconiaN |
Публикувано на: 5.4.2007, 16:24
|
![]() Читател ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 26 Участник # 779 Дата на регистрация: 24-January 07 ![]() |
Няма да е зле тези идеи да се приведат в действие, тъй като е ясно, че не може да се разчита на нито една партия. Всички са гнили ябълки, а и този ******* Костов обра държавата и пак има нахалството да лепи лика си из градовете. Отвратена съм от цялата тази безпътица и от наглостта на всички турци, цигани и евреи, натрапили се, претендирайки за чужди привилегии и права. Наистина трябва да направим нещо.
|
samvoin |
Публикувано на: 5.4.2007, 16:52
|
||
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 279 Участник # 909 Дата на регистрация: 4-April 07 ![]() |
Всички заедно трябва да действаме и да създаваме такива организации по-места,докато още напълно не ни е отнета тази възможност!!! За съжаление нещата трябва да започнат от АБ у нас в родния национализъм,защото действително всичко което се пишеше националистическо дотук,се указа гнило,или все предпоставени лица яхаха този термин,както напоследък,или пълни балони и хора които се "пенсионираха" от "професията си националист",но това не е професия,а е нещо което носиш в себе си,или обичаш България и се бориш за нея,докато си жив,или просто нещо друго си целял,излизайки с номера,"абе то нищо не става,няма смисъл и пр"! Аз ще попитам,само у нас ли има преследвания на националисти? Не!Такова има навсякъде по-света където управляват безродни марксистки режими,но защо никой не огъна например Колин Джордън?Защо никой не огъна професор Форисон ревизиониста? А в тези страни има специални антирасистки закони отдавна,какъвто у нас все още няма,но сигурно скоро ще го въведат и там въпреки тези закони националистите/расисти/ пробиха! А у нас,само управдания си търсят,разни самозвани "фюрери" и пр,за бездействието си,или нежеланието си по-точно да създадат организация,на която да разчитаме и с която да се бори поне на местно ниво на първо време да изпратим наши представители,в общинската власт/до централната ние знаем,че чрез избори никой няма втори път да направи след Хитлер грешката да ни допусне и знаем само как и по какъв начин можем да я вземем,когято достатъчно хора започнат да мислят,като нас!/. Ако желаеш заповядай на нашия форум,да обсъдим нещата,там ще намериш и връзките с нас и ще ти кажа,ако те интересува,кога и къде ще се събираме скоро. Това е нашия форум: http://ssbn-nsa.free.bg/cgi-php/phpbb2/index.php |
||
samvoin |
Публикувано на: 5.4.2007, 16:55
|
Кажи,как да ги преведем в действие тези идеи,какви са твоите идеи по-въпроса,какви предложения имаш?
Имаш ли някакви забележки към нас ? Ако ти харесват идеите ни,ти какво би направил,за да се реализират? |
![]() |
![]() ![]() ![]() |