Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |

anti666 |
Публикувано на: 10.11.2007, 15:11
|
![]() |
Вижте тази снимка. Единият е Румен Ралчев - бившо ченге от УБО, завършил школата за милионери в Симеоново, приятел на другия брат-зидар, убития бос на мафията Илия Павлов. В момента е 33 степен масон, от задулисните хора заедно с Черепа, които дефакто управляват България. За него - нищо ново.
Но коя е другата мутра на снимката? Грешка няма - Слави Бинев, евродепутата от Атака, кандидат-кмета за София от Атака. Ръкоположен за масон-темплиер лично от великия майстор Ралчев, какъвто скоро стана и археолога Николай Овчаров. Коментарите са излишни. Това е новия любимец на Волен Сидеров, някогашният автор на анти-масонски книги. Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите) ![]() |
|
antijew |
Публикувано на: 10.11.2007, 15:54
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 197 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 ![]() |
Преди време, когато тук влизаше фелдмършала и защитаваше атака,аз изказах предположение, че бинев е масон. Той ме обвини, че обиждам атака! Дойде време да се разбере,че съм бил прав.
|
Севар |
Публикувано на: 12.11.2007, 19:56
|
Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 ![]() |
Извън темата - флудмършала ще участва в предаването на Боян Расатиев по ББТ някъде около 9 часа. Ако може някой да го запише, че да се посмеем. Ще има и гореща линия.
|
Публикувано на: 12.11.2007, 23:36
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- ![]() |
Страшно ме е яд,че го пропуснах!
Дайте ми снимка на говедото. |
Дари |
Публикувано на: 15.11.2007, 10:16
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 782 Участник # 766 Дата на регистрация: 19-January 07 ![]() |
|
violence |
Публикувано на: 15.11.2007, 15:17
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 33 Участник # 1 228 Дата на регистрация: 3-October 07 ![]() |
проблема на нас българите, впрочем от където произтичат всички злини ни е, че позволяваме да се развъждат всички възможни чифутски организации - масони, рицари, ротъри и други подобни кръвопийци намърдали се в управлението на държавата и целящи нашата гибел. мразя ги всичките... евреите са пуснали дълбоки корени в България и това е причината за всичко зло. това е моето лично мнение.
|
Mingaz |
Публикувано на: 15.11.2007, 21:54
|
||
Новодошъл ![]() Група: участници Съобщения: 9 Участник # 672 Дата на регистрация: 15-November 06 ![]() |
Че той и знакът на Атака е масонски! ![]() |
||
Mingaz |
Публикувано на: 15.11.2007, 21:55
|
||
Новодошъл ![]() Група: участници Съобщения: 9 Участник # 672 Дата на регистрация: 15-November 06 ![]() |
А! Това ли така нареченият представител на Чистата арииска Раса? ![]() |
||
gеorgi_nz |
Публикувано на: 15.11.2007, 22:16
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 386 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 ![]() |
Знака на Атака и на фирмата "Блик" е първата буква от глаголицата "Аз" и няма нищо масонско. Обикновено масоните копират каквото има допадне - а не създателите на глаголицата. |
||
bgskin |
Публикувано на: 18.11.2007, 22:28
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 274 Участник # 69 Дата на регистрация: 4-August 05 ![]() |
Дали не бъркаме тамплиерите с масоните?
|
anti666 |
Публикувано на: 7.6.2008, 18:44
|
![]() |
Ето още една интересна снимчица на темплиерско сборище. Този път на нея е самият старозагорски митрополит Галактион, същият който направи Слави Бинев архонт. Поп - агент от 6 управление на ДС с агентурно име Мишо. А кой е зад него? Разбира се, отдясно е същият масон Румен Ралчев. Жената пък е Миглена Ангелова (Чакръкчиева), репортерка от "Искрено и лично". Мъжът и Живко Чакръкчиев е председател на националнста камарана "Охранители и детективи", който преби журналист, дръзнал да снима масоните на сватбата им.
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите) ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |