| Движение "Воини на Тангра" - Начало |  Помощ  Участници  Календар | 
|    | 
 Примирие?
 Примирие?| tankista | 
        Публикувано на:  14.1.2008, 23:51 
         | 
| Участник    Група: изгонени Съобщения: 168 Участник # 258 Дата на регистрация: 19-February 06  |  Добре пичове, два дена имах хубава забава. И вие не сте останали по назаде, вярвам.  Искате ли да заровим томахавките(не случайно по индиански). Вие не сте лоши пичове ама много сте като стадо овци - накъдето ви побутне човек - натам залитнете. Това се доказва от отговарянето на моите чисти провокации и ебавки с вас. Помирение?  | 
| Севар | 
        Публикувано на:  15.1.2008, 0:02 
         | 
| Отдаден        Група: участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05  |  Аз бих заровил томахавката, ако се извиниш на Елтимир, може и лично. Тези твои провокации, които ти наричаш "чисти" не са особено чисти. Не ти прави чест да обиждаш някой, който не присъства в момента.    | 
| tankista | 
        Публикувано на:  15.1.2008, 0:06 
         | 
| Участник    Група: изгонени Съобщения: 168 Участник # 258 Дата на регистрация: 19-February 06  |  да ти припомня - че вие започнахте с обидата че не съм ариец когато си пуснах снимката:  и аз логично отвърнах че съм много повече ариец от:   | 
| Севар | 
        Публикувано на:  15.1.2008, 0:26 
         | 
| Отдаден        Група: участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05  |  И какво общо има Елтимир, че някой те бил обиждал? Не съм твърдял, че не си, но сега мога да се съглася, че си ариец. И какво от това? Това няма автоматически да изчисти мизериите.   | 
| 
        Публикувано на:  15.1.2008, 14:17 
         | |
| Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: --  |  ПРИМИРИЕ? НЕ!   Предаваш се,извиняваш се и ни каниш в София една малка група пет коли-25 човека на лека почерпка...   | 
| Запознат | 
        Публикувано на:  15.1.2008, 18:53 
         | 
|  Отдаден        Група: участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 3-November 05  |  Ei tankist, dva dena me niama i si osral vsichko naokolo! Aide kachvam te na tanka i zatvariam liuka! | 
| 
        Публикувано на:  16.1.2008, 21:56 
         | |
| Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: --  |  Запознат,качи го и в БАН ЛИСТАТА-нали така си му е редът.   | 
| gеorgi_nz | 
        Публикувано на:  16.1.2008, 22:53 
         | ||
|  Отдаден        Група: участници Съобщения: 1 386 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05  | 
 Направено е Мещер. Понеже Запознат е ангажиран с други мероприятия , помогнах за възкачването на танковия герой в алеята на скунксовете.   | ||
|  |    |