Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (2) [1] 2 ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

buden |
Публикувано на: 24.7.2008, 19:42
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 199 Участник # 1 389 Дата на регистрация: 12-March 08 ![]() |
Говоря за времето след освобождението насам.
Хайде да видим има ли един свестен, съвестен или как да кажа, който заслужава признания. Според вас! и какво ще кажете за Стефан Стамболов п.п. Допълнител въпрос, за който мислех да правя друга тема, но има връзка с този: Да речем утре е са изборите, за кого гласувате?? Не си мислете, че ще има някой нов приказен идеалистичен образ, необременен материално герой. От тези с които разполагаме сега... та за кого гласувате??? |
Запознат |
Публикувано на: 24.7.2008, 20:19
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 3-November 05 ![]() |
buden, какъв въпрос задаваш бе човек, да не си някъде на маса? ![]() |
||
otnesen |
Публикувано на: 24.7.2008, 20:53
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 73 Участник # 1 370 Дата на регистрация: 2-March 08 ![]() |
Значи,някой вади няколко карти от тестето и те подканва:"Избери печелившото асо".
Ти коя ще избереш? |
Запознат |
Публикувано на: 24.7.2008, 21:07
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 3-November 05 ![]() |
Аз си имам вече от всички карти. Незнам защо на теб са ти толкова важни именно печелившите, че даже ми ги предлагаш да си избирам за да спечеля нещо ![]() Разбирам добре комарджийския пример. Но нещо не съм впечатлен. |
||
Запознат |
Публикувано на: 24.7.2008, 21:16
|
До buden:
Ако ми предлагаш сделка казвай направо, не обичам да ме дразнят заобиколната. |
Запознат |
Публикувано на: 24.7.2008, 21:25
|
||
Не съм я докарал до положение, нямам нужда, нито пък възнамерявам живота ми да зависи от избора на една "печеливша" катра от няколко карти избрани от "някой". |
||
otnesen |
Публикувано на: 24.7.2008, 21:30
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 73 Участник # 1 370 Дата на регистрация: 2-March 08 ![]() |
Запознат,извинявам се,въпросът ми беше към buden.Ще трябва да придобия навика да вмъквам цитати,защото стават недоразумения.
|
buden |
Публикувано на: 24.7.2008, 22:09
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 199 Участник # 1 389 Дата на регистрация: 12-March 08 ![]() |
Не предлагам сделка Запознат.
Просто запитване, два въпроса. 1.Има ли личност, която е работела за България от периода след освобождението насам, според вас/всеки който чете/? 2.И наближават избори, погледнато най-елементарно кой би гласувал изобщо. И до там ли ще я докараме хората които мислят да не гласуват. Вероятно това е начина обаче, трябва да минем през по-лошото, за да заслужим по-доброто. |
ton |
Публикувано на: 24.7.2008, 22:09
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 209 Участник # 1 551 Дата на регистрация: 21-June 08 ![]() |
Аз искам в управлението на България достойни хора като Стефан Попов, Владимир Свинтила, Илия Минев и Елтимир...
|
Запознат |
Публикувано на: 24.7.2008, 22:53
|
||
Системата на насилствено управление в момента се нарича еврейски чифутизъм! Тя разчита на гласуването за да бъдат винаги избирани нейните послушни чифутчета. Нашите деца не са от тях и никога няма да са. Тези от нашите, които станат от техните, после никога няма да се върнат. Разделянето на нашите по политически пристрастия е като хазарта-болестно състояние, разболява се мозъка. Тази система поставя много постояннопроменящи се условия и изисквания към нас и не чува нашите! Системата лъже, краде, пали, трови, убива! След нахлуването на системата нашите намаляха, изчезнаха, избягаха, а представителите на собствениците на същата се увеличават. Ти сега ми кажи, това ли е хубавото, заради което "трябва" да гласувам? Ако то е добро за теб-гласувай за него. Тогава ние с теб няма да имаме допирни точки, а ще имаме конфликт на интереси и противопоставящи се една на друга ценностни системи. |
||
Богатир |
Публикувано на: 25.7.2008, 0:35
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 204 Участник # 1 356 Дата на регистрация: 20-February 08 ![]() |
Жорж Ганчев е свестен. Затова и го омаскариха така, че да му се смеят и децата.
|
Пламен Пасков |
Публикувано на: 25.7.2008, 1:12
|
||
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 663 Участник # 883 Дата на регистрация: 17-March 07 ![]() |
1. Имало е. Стамболов (за много неща) и генерали. Но фамилията Кохари всичко това е съсипала 2. Изборите в България и изобщо в постсоциалистическото пространство са отдавна предъвквана тема. Избор е, когато имаш да избираш между ябълка, праскова и круша Когато обаче избираш между едно кравешко, едно свинско и едно кучешко лайно, това не е ИЗБОР, това са ИЗБОРИ, а още по-точно - изборна технология. По тази причина всички избори в България се правят само с няколко цели: 1. Преброяване на будалите и наивниците 2. Легализиране на бандитската плутокрация 3. В името на протокола и за проверка на стабилността на системата. ------- Избори, при които не работят корективите, които са работили в Старата Велика България и във вековете, или, по-точно, хилядолетията преди нея, никога не могат да осигурят и гарантират нещо добро за избирателите. Подробното виждане как да се излезе от тази порочна система за легализация на небългарите, и което е още по-лошото - антибългарите в управлението, което вече продължава с векове, но най-остро и нагло е за последните 20 години, го изложих вече в темата "Изход". Без коректива, който се съдържа в точка 3, не може да се очаква управляващ да спази задълженията и обещанията пред избирателите си Без филтрите за гласоподаватели, които са заложени в точка 2, не може да бъде гарантирано отиването на избори само на нормалните и генериращи продукта и държавността хора Без лустрацията е невъзможно излизането от порочния цикъл, който хидрата БКП-БСп е създал за изминалите 63 години. Без програма за реализация на тези точки и старта на поректа според мен е невъзможно да се стигне до реализацията на тези 3 точки и на всичко, което следва след тази реализация. |
||
Пламен Пасков |
Публикувано на: 25.7.2008, 1:14
|
||
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 663 Участник # 883 Дата на регистрация: 17-March 07 ![]() |
Илюзия. Той е шут, каквито има във всяка постсоциалистическа страна, който играеше ролята на клапан за пускане на парата през свирката. Руският му аналог е Владимир Вольфович Жириновский. |
||
buden |
Публикувано на: 25.7.2008, 7:16
|
За огромно съжаление мнението ми се покрива с болшинството от участниците тук. Не се покрива на цяло разбира се, не вярвам във всяка една конспирация, даже отричам да вярвам в някои.
Защо за съжаление ли? - Ами защото болшинството от българите пак ще си премълчат. По-голямата част от обществото е скрита, премълчава, мисли повече, не че не ги интересува просто недоволства и изчаква. Насъбрало се е много, прекалено много и в момента назрява. Кога ли ще каже БУМ. Привърженик съм на мисълта, че гласът е "напразен глас", когато човек не гласува от сърце и по съвест. Или с други думи вероятно и аз ще премълча. Някои казват "но еди кой се е по-малкото зло", абе по-малко по-малко зло е нали, си мисля аз. Или пък не, или пък трябва да се избере именно по-малкото зло? Както беше казано ние можем да променяме събития, но не и съдби. Та вероятно пътя трябва да си го извървим боли не боли, за добро ли ще е? Знаете ли по скоро съм склонен да гласувам "против", но не и "за", ... просто няма за кого. А вие какво ще кажете, на вас гласува ли ви се "против"? А дали има начин да изискваме, да бъде включена бюлетина № 5,000,000 - защото българите вероятно сме толкова - и на тази бюлетина гласът да е за "никои от възможните" или пък "недоверие" - колкото повече мисъл влагам, толкова повече виждам, че няма с-мисъл :) Пламене подкрепям твоята идея. п.п. друго друго .. все ще намеря нещо, за което да се усмихна и вие направете така Денят Да Грее |
Миро |
Публикувано на: 25.7.2008, 8:16
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 503 Участник # 54 Дата на регистрация: 28-July 05 ![]() |
Мисля, че за сега единственото, което можем да направим е да гласуваме с недействителна бюлетина. Само по този начин официално може да се отчете отрицателен вот.
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |