Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |

XXXL |
Публикувано на: 4.3.2006, 1:40
|
Новодошъл ![]() Група: участници Съобщения: 9 Участник # 273 Дата на регистрация: 3-March 06 ![]() |
Слави Трифонов - платения ибрикчия на партията и ДПС. Човека ,който е готов да продаде и майка си за пари ,власт и СЛАВА. Колкото до гласови данни - няма сума ,която би му помогнала
![]() |
ITT |
Публикувано на: 4.3.2006, 20:35
|
||
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 32 Участник # 264 Дата на регистрация: 26-February 06 ![]() |
Добре, ама защо Слави точно да е началото на този лист? Няма ли къде къде по-големи предатели от него?? |
||
Azerath |
Публикувано на: 4.3.2006, 21:15
|
||
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 428 Участник # 9 Дата на регистрация: 8-July 05 ![]() |
Аз от около година му викам само Слаги, не Слави. ![]() |
||
ITT |
Публикувано на: 4.3.2006, 21:34
|
||
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 32 Участник # 264 Дата на регистрация: 26-February 06 ![]() |
Всяко правителство си има клоуни. Без парите му, няма да има и клоуни. Първи национален предател за мен е Симеон.... Защото предаде и излъга почти всички |
||
LETO |
Публикувано на: 4.3.2006, 22:13
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 356 Участник # 154 Дата на регистрация: 22-October 05 ![]() |
Добре де, като говорим за национални предатели за що не почнем така:
Кръстьо Тотев Никифоров - (поп Кръстьо) - (1838-1881) - православен свещеник, учил в Белградската духовна академия, съратник на Раковски и Левски, активен член и съучредител на Ловченския централен революционен комитет в Българско. Води борба с гръцките владици от позицията си на свещеник в Ловеч. Бил е владишки наместник в Орхание и Ловеч. В писмо от юли 1872 г. на Левски до Каравелов в Букурещ е отразено, че Дяконът изпраща поп Кръстьо в Румъния да издава вестник "свободен" за в Българско. Какво е значело това за Каравелов, защо Левски го е сметнал за необходимо, можем да предполагаме. Но едно е ясно - голямото доверие на Апостола към поп Кръстьо, както и авторитета на Никифоров като мъж начетен, верен, изпитан, "човек..., който може да бъде полезен". След провала в Ловеч Мазхар паша изпраща телеграма на ловченския каймаканин да изпрати поп Кръстьо Тодоров, свещеник в църквата в Ловеч, за разпит. Поп Кръстьо е арестуван, но не е изпратен в София, явно поради уговорка с пашата. Оставят го под домашен арест. Арестите на нови дейци се прекратяват. Целта е да се потули случая. Да се намери архива. Да се обезвреди Левски. Комитетите в Българско да престанат да действуват в този си сътав и по този начин. Властите са имали достатъчно информация по околни пътища, но сега имат и повод да действуват срещу неуправляемата за тях мрежа в Българско, която се стреми към независимост както от вън, така и от вътре. Целта е - контрол. Не толкова - унищожение. Главният враг - Дякона. Демонът на империята и на конформистките движение от Западна Европа. |
blag009 |
Публикувано на: 5.3.2006, 2:56
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 234 Участник # 49 Дата на регистрация: 27-July 05 ![]() |
Лето,Лето НЕ СИ ПРАВ!!!!!!
Така е като ВЯРВАМЕ на поети и МЕЧТАТЕЛИ??? Как мислиш ПРАВ ли е Ботев КАТО гувори за чорбаджи ИЗЕДНИЦИ???? Това че Вазов - един ТИТАН в нашата култура е нарекал поп Кръстьо предател е ЕДНА ИСТОРИЧЕСКА ГРЕШКА НА ПОЕТА???? Доказано е исторически ,че поп Кръстьо е НАКЛЕВЕТЕН от една НЕГОВА ЛЮБОВНИЦА-ако не се лъжа се казвала Величка?????? Не се шашкай-такава е истината!!!!! Например из нета четох някъде , че НАИСТИНА Левски не е бил обесн "КРАЙ СОФИЯ" и Стамболов-"ВЕЛИКИЯТ ДЪРЖАВНИК" освен ПЕТКО ВОЙВОДА , УБИВА И ИСТИНСКИЯТ ЛЕВСКИ-който се бил върнал от Диарбекир и то във ВАРНА.Защо не питаш някой по-сведущ от ТВОЯ град????? Както виждаш - ИСТИНИ от преди време се оказват една ЛЪЖА???? Така,че ВИЖ КВО СТАНА СЕГА С МОИТЕ ТЕЗИ????????? |
XXXL |
Публикувано на: 5.3.2006, 6:16
|
Новодошъл ![]() Група: участници Съобщения: 9 Участник # 273 Дата на регистрация: 3-March 06 ![]() |
Започнах с Славчо Трифонов този списък ,защото неговото престъпление е трудно поправимо.Той атакува като вирус младите,децата.Много от подрастващите смятат кючека за национален танц.Неговото ефирно присъствие през последните 5 год., угоднически изпълнявайки нарежданията на господарите му, легализира една паплач от кредитни милионери / бивши келнери/ и техните поп-фолк ЗВЕЗДИ - бивши и настоящи певици от кръчми и парцали за полова хигиена.Това става СЕГА,всяка вечер,пред очите ни.Как да разбере едно дете ,че е противно престъпление и кръвосмешение да се ожениш за брата на сина си,щом ЛЮБИМКАТА НА СЛАВИ-СОФИ МАРИНОВА ГО ПРАВИ и е ЗВЕЗДА
|
Azerath |
Публикувано на: 5.3.2006, 8:12
|
||
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 428 Участник # 9 Дата на регистрация: 8-July 05 ![]() |
Да, и след него веднага се появява още един такъв наречен Климент Търновски (Васил Друмев). Тяхната схема вече ни е ясна. |
||
bgskin |
Публикувано на: 5.3.2006, 11:29
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 274 Участник # 69 Дата на регистрация: 4-August 05 ![]() |
Ако сега се появи, някои историк доста ще поспорите за въпроса за Кръстьо Тотев Никифоров - (поп Кръстьо) - (1838-1881). Един доста уважаван от мен историк, занимаващ се с тази история, може би най-големия познавач на Васил Левски след покойния Николай Генчев е Пламен Митев, наскоро нашумял с коментара си в телевизия СКОТ в защита на Национализма. Недвусмислено доказва, че този попчо, няма какво да предаде за Левски, просто защото той е бил никой.
|
Sokola |
Публикувано на: 5.3.2006, 17:04
|
Новодошъл ![]() Група: участници Съобщения: 9 Участник # 272 Дата на регистрация: 3-March 06 ![]() |
LONG LIVE ROCK 'N' ROLL той отново ще се възвърне с неговите легенди!Драга XXXL изцяло съм съгласен с тебе.
|
LETO |
Публикувано на: 5.3.2006, 18:02
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 356 Участник # 154 Дата на регистрация: 22-October 05 ![]() |
Май тук е мястото да напомня какви
ДАРОВЕ ЗА СЛАВИ бе подготвил Севар и към които лично бих добавил и ибрик ![]() |
Azerath |
Публикувано на: 5.3.2006, 18:38
|
||
Аз пък харесвам някой от материалите на Петър Добрев и него го бяха пуснали да говори в защита на Национализма по СКОТ. Целта беше да се разграничи Нацинализма от Национал-социализма, явно това е някаква политика на телевизията. А това, че този Кръстьо е бил никой въобще не ме изненадва. |
||
XXXL |
Публикувано на: 5.3.2006, 18:58
|
Разгледах даровете но мисля,че вазелина му е излишен.Сложете към даровете някой лев и Слави сам знае какво да прави понататък и без обезболяващи.Някой има ли точна информация,за колко от крадените от него сръбски,гръцки и други песни,той си е платил правата за да ги пее и издава от свое име? Не забравяйте, че без неговите клевети ,на протестните митинги биха дошли поне двойно повече хора.Славчо може да Ви се вижда дребен и незначителен / той си е и такъв / но трябва да бъде разобличен и то сега,преди да дойдат избори.
|
Севар |
Публикувано на: 6.3.2006, 2:26
|
Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 ![]() |
Вижте сега, Слави въобще не ми е в топ-листата на предателите и гадовете. Е, за сценаристите е друг въпрос. Даже някои от песните му ми харесват. Бенда му си е наистина добър, а и смятам, че той пее искрено и от сърце, както сам е казвал. ОБААЧЕ, онази изцепка за Атака и Волен преди изборите просто ме издразни страшно много. Просто каквото повикало, такова се обадило.
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |