www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Ще стане ли Украйна първата европейска страна


Страници: (4) [1] 2 3 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Ще стане ли Украйна първата европейска страна, управлявана от националисти?
anti666
Публикувано на: 22.2.2014, 19:27
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 264
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06В друга тема бях споменал за краха на "Оранжевата революция" тук и как плановете на "революционерите" претърпяха неочакван обрат. Малко предистория, защото тук в България цялата истина е изопачена.

Украйна в геополитически план е от стратегическо значение както за Русия, така и за ЕС. До няколко години там имаше две движения - про-кремълско и про-европейско. Проевропейското си организира начело с газовата принцеса от еврейски произход ТиМОШЕнко "Оранжева революция", с която донякъде откъснаха Украйна от лапите на руската мечка. С поскъпването на суровините и имперските амбиции на подполковника от КГБ Путин, Украйна постепенно бе придърпана обратно към Кремъл. На ЕС не им стигна куража да ги приемат навреме в НАТО и Еврейския съюз, а се ограничиха с "ясни сигнали". Все пак 45 млн гладни хохли трудно се сдъвкват в оголелия ЕС.

Всичко започна наново след като логично търпението на олигарха Янукович се изчерпа и видя, че от ЕС няма да намаже нищо. Тогава той се обърна към подполковника, който услужливо му обеща огромна финансова помощ и евтин газ пред "ясните сигнали" на голтаците от ЕС и акулите на МВФ.

Последва логичната реакция на "международната общност", стараеща се в геополитически план да изолира руската мечка. Пари няма, но те имат друг коз - "оранжева революция 2". Професионалните революционери от тинк танковете на Запада решиха, че украинците са силно заритали за тях и отново ще ги залъгват до безкрай с празни приказки за глобализация, приватизация и евреоинтеграция. Така и започна Евромайдана...
PM
Top
anti666
Публикувано на: 22.2.2014, 19:49
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 264
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06В началото протестите започнаха както бе планувано - искания за евроинтеграция, знамето на ЕС с жълтите звезди по него, разхълцани журналистки и декларации на дупетатите от Радата - всичко както си му е реда за една образцова "оранжева революция". И тук подцениха украинците. Още Елтимир пишеше, че ако не стане в България, то национализма ще победи в някоя друга от древнобългарските държави. Историята на Украйна е много интересна, защото именно украинските канове побеждават Хазария в края на 10 век, когато ние вече пъшкаме под ромеохристиянството на епилептика Петър и сме на ръба да загубим и държавата си. Янукивич насъска по съвет на Кремъл своите кучета от Беркут (аналога на нашата жандармерия). На украинският народ му беше писнало от корупцията и наглостта на управляващите. Ето един достоверен текст на очевидец, който добре описва началото на събитията;

Четири години ние живеем с Янукович. Той спечели изборите с минимална преднина и масови измами в източните провинции. След като беше избран, той първо си даде огромни правомощия, като промени Конституцията. Взе кредити за 35 милиарда долара.В продължение на четири години Украйна обедняваше. Тук е невъзможно да стартирате бизнес, да плащате данъци, да се включите в творческата дейност нормално. Медицината, образованието, комуналните услуги достигнаха до пълна неизправност.На фона на това, страната е преустроена за семейството на Янукович у неговият син се появиха няколко милиарда долара...
В Киев на Майдан излязоха няколкостотин хиляди души, които казаха, че искат съглашенията, че те искат да променят нещо. Не че на всеки му се иска да е в Европейския съюз, но в това споразумение се виждаше някаква надежда за реформи за подобряване на живота. Хората помитингуваха няколко дни и започнаха да се разпръскват. Когато бяха останали петстотин човека, ги нападнаха украинските специални сили "Беркут". Хората бяха брутално бити, гонени из целия център, блъскани и товарени в арестантски коли. Много се спасиха само в Михайловската църква. Това предизвика такова възмущение, че на следващия ден Майдан отново се събра. Участниците искаха да бъдат наказани онези, които са устроили побоя и този, който е издал заповедите. Да, събралите се завзеха сградата на общинската администрация и се опитаха да стигнат до президентската администрация, но един милион озлобени хора по принцип трудно се контролира. Тогава все още никой не искаше оставката на Янукович. Хората казваха, че просто ще стоят на Майдан, докато виновниците бъдат наказани.

PM
Top
trak
Публикувано на: 22.2.2014, 20:31
Quote Post


Често пишещ
****

Група: Участници
Съобщения: 690
Участник # 1 912
Дата на регистрация: 21-June 09Според мен, една от причините, да иска ЕС и Нато , да падне Янукович и затова се мъчат с всички подривни средства да го свалят от доста, доста време, е точно влизането на Украйна в Нато и продаването на оръжия на Украйна от САЩ, Германия и агитката с оръжейното лоби. Те пращаха представители на оръжейни фирми и всичко беше почти подготвено преди години, в кърпа вързано, но Янукович им изигра лош номер и спря влизането в Нато, което разсърди оръжейните фирми и тяхното лоби много, защото загубиха милиарди.
Може и да бъркам, но има големи апетити отвън да влезе Украйна в Нато, да си унищожи оръжията и да купи от американски и европейски фирми, нови оръжия по натовски стандарт. За целта сигурно и кредити ще трябват и разни доброжелателни банки ще си предложат услугите на мига. Освен това има доста любопитни какви руски оръжия и технологии притежава Украйна , както беше на времето в България при влизането в Нато и масово унищожаване на наличното оръжие и замяна с такова, купено от оръжейните фирми на натовското лоби.
Естествено хората в Украйна имат право да протестират, но апетитите от банките и оръжейните фирми (не само) на Европа, Сащ и Израел са големи и ще е трудно украйнския народ да се справи с тях, понеже ще им се покажат като спасители, вълци в овчи кожи.
И боксьора Виталий Кличко (еврейско семейство от Украйна, емигрира в Германия) се подготвя от години за място във властта като падне Янукович. В западната преса и телевизия празнуват Кличко като герой. Камерите го следват заедно със съмишлениците му от месеци стъпка по стъпка.
Дано не са избрани и вербувани новите лица на революцията предварително.
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 22.2.2014, 21:18
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 167
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06"Дано не са избрани и вербувани новите лица на революцията предварително. "

Със сигурност е така. Няма революция, която да не е изяла децата си и да я сложила на власт онези, които въобще не са участвали в нея, но са я финансирали.
PMEmail Poster
Top
anti666
Публикувано на: 22.2.2014, 21:25
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 264
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06Нито спин-докторите от ЕС, нито Янукович и кремълските джуджета бяха предвидили обаче силата на национализма. Защото няма какво да си говорим, цялата революция в Украйна беше изнесена от националистите. Тия в началото бяха като нашите ранобудни студентчета. В момента именно те са тези, които държат Киев и цялата инициатива. В един момент всички се усетиха, че ситуацията излиза извън контрол и решиха да отпушат парата, както се случи при нас преди година. Не ви ли напомня всичко за падането на ГРОБ? Оставки, временно правителство и нови избори. Обаче в Украйна не се спряха само до там. Освиркаха депутатите и наритаха президента! И сега ще са пълни глупаци, ако оставят манипулаторите да ги работят, само и само да се успокоят, щото видите ли вече имаме оставки и нови избори. Силата е в тях, народа ги подкрепя.
Украински националисти - вземайте властта, смачквайте олигархията и слугите им и разпускайте партиите. Дори и да не успеете, примерът ви ще е заразителен!
PM
Top
trak
Публикувано на: 22.2.2014, 21:34
Quote Post


Често пишещ
****

Група: Участници
Съобщения: 690
Участник # 1 912
Дата на регистрация: 21-June 09Дано всичко случващо се в Украина в този час да е дело само на националистите. Дано няма намеса отвън и дано няма вербувани националисти.
За мен обаче е трудно да вярвам, че случващото днес не е режисирано. Имаше няколко активирания и странни неща последните дни. Обекти се изнесоха за кратко от Украйна, други ги вмъкнаха в Украйна. Сега е важно народа да внинамава, да е нащрек, да наблюдава, кой какво прави или не прави. Кои от бъдещите лидери кои държави са посещавали , кого са срещали в Украйна, кой ще се лепне като доброжелател да дава съвети и акъл и чии интереси ще представлява и т н.
PM
Top
anti666
Публикувано на: 22.2.2014, 21:42
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 264
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06Спор няма, сега ще се опитат да изпързалят националистите. Тези, които дадоха най-много жертви и бяха водещи на барикадите. Този сценарий сме го гледали в България. Сега ще се опитат партиите да се договорят и да натикат еврейската газова принцеса ТиМОШЕнко или германския милионер-еврей Кличко, или пък онзи другия глистав депутат, любимецът на американското посолство Яценюк от партията на Тимошенко. Само и само да не са националистите. Ако пък не успеят, ще организират на непокорните украинци една "пражка пролет". Просто няма как хазарският октопод да допусне това, защото се създава много опасен прецедент за целия Нов Световен Ред.
PM
Top
anti666
Публикувано на: 22.2.2014, 21:47
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 264
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06Центр религиозного сионизма «Памяти Шломо Натива» обнародовал Обращение к еврейским организациям и общинам Украины.

"Националисты нападают на евреев, и разгул неонацизма в Киеве и других городах Украины снова угрожает нашему народу. Украинская еврейская община действительно запугана и находится в состоянии паники".
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 22.2.2014, 22:00
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 167
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06QUOTE (trak @ 22.2.2014, 23:34 )
Дано всичко случващо се в Украина в този час да е дело само на националистите. Дано няма намеса отвън и дано няма вербувани националисти.
За мен обаче е трудно да вярвам, че случващото днес не е режисирано. Имаше няколко активирания и странни неща последните дни. Обекти се изнесоха за кратко от Украйна, други ги вмъкнаха в Украйна. Сега е важно народа да внинамава, да е нащрек, да наблюдава, кой какво прави или не прави. Кои от бъдещите лидери кои държави са посещавали , кого са срещали в Украйна, кой ще се лепне като доброжелател да дава съвети и акъл и чии интереси ще представлява и т н.
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 22.2.2014, 22:11
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 167
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Священник-униат: смерть жидам и москалям (ВИДЕО)

http://glagol.in.ua/2014/02/21/svyashhenni...oskalyam-video/
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 22.2.2014, 22:12
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 167
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Янукович: Не съм напускал страната, няма да подавам оставка
Върховната Рада обаче острани президента от длъжност


http://www.dnes.bg/world/2014/02/22/ianuko...-ostavka.216794


Юлия Тимошенко излезе на свобода
Лидерът на опозицията тръгва от Харков към Киев

http://www.dnes.bg/world/2014/02/22/iuliia...-svoboda.216796
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 22.2.2014, 22:15
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 167
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06
http://www.dnes.bg/photo/2014/02/22/kiev-p...moshenko.216801

Освободеният лидер на опозицията в Украйна Юлия Тимошенко вече е в Киев и бе приветствана от свои симпатизанти, предаде Reuters.

Бившият премиер на Украйна кацна малко преди 20 часа с полет от Харков и бе посрещната от дъщеря си Евгения и опозиционния лидер Арсений Яценюк.
Тимошенко обяви: Кандидатирам се за президент
22 фев 2014 19:00
212
Юлия Тимошенко излезе на свобода
22 фев 2014 18:18
60

Самата Тимошенко изрази увереност, че Украйна скоро ще стане член на Европейския съюз и "това ще промени всичко", предаде ИТАР-ТАСС.

Необходимо е да бъдат наказани всички, виновни за смъртта на хора при сблъсъците в Киев, подчерта тя пред журналисти при пристигането си със самолет от Харков на международното летище на столицата "Жуляни". В противен случай "нама да сме достойни за паметта на хората, които загинаха и откриха за нас пътя", предупреди тя.

Тимошенко се отправи към улица "Грушевски", за да отдаде почит на загиналите при сблъсъците. След това тя ще отиде на Евромайдана, площад "Независимост" в центъра на Киев. Малко след 21,30 часа Тимошенко бе посрещната триумфално на площад "Независимост".

В инвалидна количка, Тимошенко тя бе поздравена от десетките хиляди хора, които са се събрали на Евромайдана. През сълзи тя първо приветства героите на Украйна - демонстрантите, включително онези, които са дали живота си.

"Героите никога не умират", извика тя и подчерта, че протестите трябва да продължат, докато постигнат всички свои цели.

Символ на прозападната Оранжева революция в бившата съветска република през 2004 г., Юлия Тимошенко бе осъдена през 2010 г. на 7 години затвор за злоупотреба със служебно положение след избирането на Виктор Янукович за президент по-рано през същата година.

Както Dnes.bg съобщи, по-рано днес освободеният лидер на опозицията в Украйна Юлия Тимошенко обяви, че възнамерява да участва на изборите за президент на Украйна, насрочени от парламента за 25 май.

Ще се кандидатирам за поста на президент”, заяви Тимошенко, преди да отлети от Харков за Киев. Тимошенко бе изведена от болницата в инвалидна количка, но с бодър вид.

Освобождаването на Юлия Тимошенко бе приветствано лично от председателят на Европейската комисия Жозе Мануел Барозу. То стана възможно, след като парламентът в Киев прие промени в наказателния кодекс,
което позволи Тимошенко да излезе на свобода. Тя излежаваше седемгодишна присъда за злоупотреба със служебно положение.

Освобождаването на Юлия Тимошенко е исторически момент за Украйна и Европа, заяви от своя страна и председателят на Европейския парламент Мартин Шулц. Той отдаде почит на "мирните демонстранти" и призова всички в Украйна да запазят спокойствие. Шулц изрази особено задоволство от свикването на предсрочни президентски избори на 25 май.

Въпреки събитията от днес, украинското ултранационалистическо движение "Десен сектор" обяви, че ще продължи протестите, въпреки че по-рано през деня парламентът гласува за отстраняване на президента Виктор
Янукович.

"Не е време за празнуване. Сега трябва да сме по-единни от когато и да било", подчерта в писмено изявление една от групите, участващи в протестите в центъра на столицата Киев. "Десен сектор" е крайно националистическо, антируско и антикомунистическо украинско движение. Групата разруши паметници на Ленин в страната.
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 22.2.2014, 22:16
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 167
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

С една дума - СДС smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif т.е. "Стани Да Седна"
PMEmail Poster
Top
anti666
Публикувано на: 22.2.2014, 22:17
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 264
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06Това не е трона на Рамзес II. Това е кенефа на сваления от националистите на Украйна президент.
User posted image
По този повод, познайте от три пъти за какво се е безпокоило нашето еврейче Олигарскиsmil3dbd4e5e7563a.gif
http://www.chambersz.com/news/11816-balgar...izata-v-ukraina
PM
Top
anti666
Публикувано на: 22.2.2014, 22:32
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 264
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06Еврейката-милионерка ТиМОШЕнко може да си кудкудяка каквото иска. Може да и приглася целият Еврейски съюз и Израел. Инициативата в момента я държи "ДЕСЕН СЕКТОР". Само в Киев имат 2500 мотивирани, готови да умрат за родината си воини. И има значение само това;
Въпреки събитията от днес, украинското ултранационалистическо движение "Десен сектор" обяви, че ще продължи протестите, въпреки че по-рано през деня парламентът гласува за отстраняване на президента Виктор Янукович.
"Не е време за празнуване. Сега трябва да сме по-единни от когато и да било", подчерта в писмено изявление една от групите, участващи в протестите в центъра на столицата Киев. "Десен сектор" е крайно националистическо, антируско и антикомунистическо украинско движение. Групата разруши паметници на Ленин в страната.

А тоя не ви ли прилича на нашите Дянков и предишния, Ники Василев? Това е Яценюк, любимецът на Запада, заедно с Кличко и ТиМОШЕнко. И тримата са етнически евреи!
User posted image
Момчета и момичета от ДЕСЕН СЕКТОР! Дръжте се. Цяла Европа сега вази гледа сега!
PM
Top

Topic OptionsСтраници: (4) [1] 2 3 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

 

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020