www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> "Борисов 4" умря, иде ли "Борисов 5"?


Страници: (5) [1] 2 3 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> "Борисов 4" умря, иде ли "Борисов 5"?
Йордан_13
Публикувано на: 14.2.2023, 15:28
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 159
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Тенгри яко в дупако
преди 1 секунда
Всъщност Вицекравата се надява чрез това обединение, в което чуркащия във фонтана и сички лелки с нацепени зелки са се сбрале, да се деблокира политическия процес и да опрай дереджето на Муни, който затъва в калта на собственото си масонско безличие и национално предателство, което скоро ще сложи черни кърпи по вратите на село Първенец и Устина... много се лъже, въпросната;))) Кой млад ша гласува за тези?:)))


Йотова за лявото обединение: Време беше, имаше остър дефицит
Новата формация да даде път на средното поколение, на младите хора

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2023/02/14/iot...-deficit.560207
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 15.2.2023, 10:08
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 159
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Електората би трябвало вече да е наясно, каква е целта на подобни механични сглобки;))) "Ти на мене - аз на тебе";))) МВРО са една толкова котерийна партийка, че просто не е истина, а като видите членовете й по места, ще разберете, че и този 1% им е прекалено много;))) Но, как се мисли? 4+1 = 5%, т.е. над чертата. Хем МВРО вътре, хем и Янев вътре;))) Мутри вътре!;))) Разбира се, по-голямата услуга ще я дължат МВРО и затова те напълно ще припознаят политическото верую на БВ. Разбира се, това "верую" Каракачанката вече го е изповядал;))) - да пристанем на Бойко!;))) С МВРО на БВ просто им стават и патриотични кичилата;))))

Партията на Янев се прегръща с ВМРО за изборите през април?
https://frognews.bg/novini/partiiata-ianev-...prez-april.html
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 17.2.2023, 10:44
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 159
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Огледал се Илия
преди 1 секунда
Опрасил са пак в тия;))) Момче, я са виж в огледалото! Каква промяна на политическия модел, ще дойде от тебе? Па да не говорим за Божанков: Огледал се, Илия - опрасил са в тия;))) Ние, видехме каква Промяна дойде с вас;))) Промяна не се прави от хора със системно мислене, а с извънсистемно такова. Хората със системно мислене, просто искат да преизползват Системата в тяхна полза, затова говорят за Промяна!;)))

ПП и ДБ искат промяна на политическия модел на управление
Президентът Радев разделя обществото, смята Стою Стоев

Прочети още на: https://www.dnes.bg/izbori-2023/2023/02/17/...#comment-newest
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 159
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Електорат, ако си умен, требе една много голема червена лампа, а ти светне;))), па, ако си мъдър като народ, ще продължаваш в този дух: не позволявай на тези да вземат управлението на страната!

https://www.segabg.com/hot/category-bulgari...lem-korupciyata

1. Борисов заяви, че истински съжалява, че ГЕРБ не са приели антикорупционните закони на Крум Зарков и че от партията му са се оставили на "Кирил и Асен" да ги надиграят. "Оставихме им се. Щяхме да подкрепим законопроекта на Крум, защото Европа и Америка искат да го подкрепим", посочи той и декларира готовност веднага след изборите да го подкрепи.
2. "Не обичам да говоря за срещите си. Но аз знаех за "Магнитски" ден преди това. В сряда, петък и понеделник бях в американското посолство - имаме много партньорски неща да свършим. Два пъти се срещах и с О' Брайън (координаторът на американските санкции - бел. ред.)", посочи още той.
3. Запитан дали ще стане депутат, Борисов отвърна, че този път ще стане, "за да не могат да ни надиграят". "Щом толкова искат, ще стана" зарече се той. За евентуална бъдеща коалиция той посочи, че структурите на партията му отказват да управляват с БСП, но смятат, че може да се направи такава с ПП, ДБ и ДПС. По думите му това щяло да бъде най-устойчивата евроатлантическа коалиция - с конституционно мнозинство, прозападна, проевропейска и пронатовска, която няма да даде на държавата да отива в грешна посока.
За президента Румен Радев заяви, че е против неговия импйчмънт, тъй като иначе няма да има кой да управлява.
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 25.2.2023, 19:34
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 159
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06МИР 16 Пловдив град – Бойко Борисов - СИК
МИР 17 Пловдив област – Вежди Рашидов - Мултигруп

Ма, ний от Филибелата, много обичами да прайм Бойко дупетат! Само кат го видим и веднага го избирами, а той после казва: Аааааа, аз се отказвам... Па и Веждичката да уредим, кво? Той нали подписа Изменението в Закона за ВС, заедно с Муни, заслужил си е и той едно дупетатско место, да продължи да гуляе за наша сметка;)))

Борисов повежда ГЕРБ в Пловдив и София
Обявиха листите

https://www.dnes.bg/politika/2023/02/25/bor...i-sofiia.561369

Медийните глупости на платените редакции нямат край;))) Борисов и Радев играят в един отбор - евроатлантическия. Радев говори масмедийно "против", за да съхрани вярата в електората, който го подкрепяше за преизборането му и го подкрепя, но на практика, той, заедно с Вежди Рашидов (ГЕРБ) като шеф на НС (втори човек след него в държавата) подписа изменението на Закона за Въоръжените сили, като по този начин хармонизира българския военен закон, не просто с НАТО, а с украинския закон за въоръжените сили, който позволява на чужди войски да участват във войната срещу Русия не като наменици, а като редовна войска! Та, кажете ми, кой не е натовец? И двамата - са! Но, на Радев, му се налага да лъже и да играе, а на Борисов - не! Питайте ме, дали аз бих подписал, такова Изменение?:))) Никога!

Радев лъска в чужбина образа на Борисов
Призивът "Мутри, вън!" прати мутрите във външната политика
23 Февр. 2023СВЕТОСЛАВ ТЕРЗИЕВ
https://www.segabg.com/category-observer/ra...hfAuba8sQzFupso
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 26.2.2023, 17:00
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 159
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06https://www.youtube.com/watch?v=oc5ji0O7Erc


С политическата кариера на Волен е свършено;))) Времето му мина... всъщност самият той проигра времето си, заигравайки се с Бойко, подкрепяйки го и както той сам казва тука: Подарих му властта с борбата си срещу Тройната коалиция... Второто, което е важно - Волен секогиш е бил системен;))) Буен характер, но системен. Има разлика, затова ние заложихме на несистемността и противопоставянето на политическите субекти в България. Цветанов разговаря с Волен, свойски, а за мен викаше: 'Те искат да направят, това и това и да се случи, това и това". По телевизията излезе и го каза. Е, ние го направихме, Цветанов, а твоята глава падна. Ние, изиграхме правилно, този времеви отрязък, в който ни беше предоставена силата да обърнем Времето. Дори, една моя приятелка ми се разсърди за това, когато на едно ръчкане, рязко й казах, как ще постъпя с Цветанов;))) Бях, абсолютно убеден, че ще стане и то стана. Просто го знаех. Сега, времевата вълна е друга и нашите действия ще са от друг тип и срещу други хора, но с други способи. Тук, борбата вече е фронтална и много трудна. Това с ГЕРБ и Цветанов, беше по-лесно. Трудното, всъщност, много трудното, тепърва предстои. Проблема тука е, че несистемните бойци са много малко, да не кажа, че, понякога съм само аз. Не можело, да си несистемен. Айде, бе, Волене, усладиха ти се парите и високия стандарт, скъпи;))) Битката срещу тези, не е само на социалното поле, тя е вътрешна, много е важно вътрешно да не ги допуснеш. Ти, там пропадна!
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 26.2.2023, 17:07
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 159
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Тенгри яко в дупако
преди 2 секунди
Християнски ценности? А, не, мерси! Това са антибългарски ценности. Българските ценности са тенгриянските, но щом сакате сте чрист, мой са фанете с "Възраждане";))) Що бе, Каракача? Коцю не беше ли ваш кадър?;))) Па, Волен вика, чи "Възраждане" била проектирана ва смени сичките на терен барабар с Волен;))) Демек, сам си сменил Каракача, щом на Коцю си се доверил;))) Ха-ха, ха-ха...

ВМРО бойкотира изборите, нямало избор
Партията няма да регистрира листи

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2023/02/26/vmr...lo-izbor.561428
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 159
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Тенгри яко в дупако
преди 0 секунди
Цената на храната, донекъде е зле, донекъде е добре, оти, колкото са по-скъпи бооклуците дето се продават, по-малко ще се трови населението. Значи, Гълъбе Фъркати, Фъркати-Лековати, проблема не е само у цената, а най-вече в качеството на храната в България, която храни фарммафията и пълни гробищата! Който произвежда некачествена ранъ, доживот в панделата и секи ден, да яде, тва дето предлага на останалите!;)) Да ва вида, аз тогаз, тарикатите от раз;)))

Донев: Темата за цената на храната стана особено вкусна за всички
Премиерът подписва заповед за национално координационно звено

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2023/03/01/don...#comment-newest

PMEmail Poster
Top
Quote Post

Група:
Съобщения: 0
Участник # 0
Дата на регистрация: --QUOTE (Йордан_13 @ 1.3.2023, 13:31 )
Тенгри яко в дупако
преди 0 секунди
Цената на храната, донекъде е зле, донекъде е добре, оти, колкото са по-скъпи бооклуците дето се продават, по-малко ще се трови населението. Значи, Гълъбе Фъркати, Фъркати-Лековати, проблема не е само у цената, а най-вече в качеството на храната в България, която храни фарммафията и пълни гробищата! Който произвежда некачествена ранъ, доживот в панделата и секи ден, да яде, тва дето предлага на останалите!;)) Да ва вида, аз тогаз, тарикатите от раз;)))

Донев: Темата за цената на храната стана особено вкусна за всички
Премиерът подписва заповед за национално координационно звено

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2023/03/01/don...#comment-newest

Заводите са ВОЕННИ, а не цивилни! Има ВОЕННА МАФИЯ на планетата и по този въпрос.
Военните си РАЗСТРЕЛВАТ не се вкарват в затвори!
PM
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 159
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Тенгри яко в дупако
преди 2 секунди

Вижте ся, българската политика е много курвенска работа, хахаххахаа. В нея нема нит идейност, нит идеология, а просто политически трикове и ходове, които требе да доведат до реализирането на един или друг частен, групов или корпоративен интерес. Последния е най-важен, защото зад него са големите фирми. Затова процента гласуващи, винаги е един и същ, не пада, това е поради корпоративния вот, който реализира корпоративния интерес на по-едрия капитал. Политическите номади наричаме "бълхи", а назначенията им "калинки";))) А-хахахахахаааа...

Митева: Много хора от Български възход идват при нас
Търси промени

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2023/03/01/mit...#comment-newest
PMEmail Poster
Top
anti666
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 264
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06Искам да обърна внимание на една публикация в сайта на Афера
https://afera.bg/%d1%81%d0%b2%d0%b5%d1%82%d...7%d0%b0-%d0%b2/

Сега, Веселина има контакти както с евреите, така и с някои от мафиотските главатари в България, които случайно или не са масони. Това също е в съзвучие с някои неща, които ние като тенгриани усещаме. Защото забележете, цялата тази касапница се случва в изконните земи на Велика България. И в интерес на проекта на Ротшилд 2030, както и златния милиард на илюминатите, какво по добро място за начало на световна война от България.
Това още веднъж иде да покаже колко бяхме прави преди време да създадем този политически хаос, за да няма стабилна коалиция “в името на стабилността”
Тази “стабилност”, която те искат е унищожителна за Българите. Не говоря за модерните европейци, които говорят български, а за тези, които знаят значението на думата България и срещу тях работи целия репресивен апарат на жидомасонския Режим.
PM
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 159
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06QUOTE (anti666 @ 1.3.2023, 18:56 )
Искам да обърна внимание на една публикация в сайта на Афера
https://afera.bg/%d1%81%d0%b2%d0%b5%d1%82%d...7%d0%b0-%d0%b2/

Сега, Веселина има контакти както с евреите, така и с някои от мафиотските главатари в България, които случайно или не са масони. Това също е в съзвучие с някои неща, които ние като тенгриани усещаме. Защото забележете, цялата тази касапница се случва в изконните земи на Велика България. И в интерес на проекта на Ротшилд 2030, както и златния милиард на илюминатите, какво по добро място за начало на световна война от България.
Това още веднъж иде да покаже колко бяхме прави преди време да създадем този политически хаос, за да няма стабилна коалиция “в името на стабилността”
Тази “стабилност”, която те искат е унищожителна за Българите. Не говоря за модерните европейци, които говорят български, а за тези, които знаят значението на думата България и срещу тях работи целия репресивен апарат на жидомасонския Режим.

Това не е нещо ново за нас, България отдавна е във войната, тука уточнението е, че ще е и с жива сила и Муню се постара доволно с Изменението в Закона за ВС на РБ, т.е. българските мъже, най-вече бедняците ще бъдат отнети от техните жени и семействата им и пратени на фронта, а богаташите, няма да загубят нищо, само ще спечелят, а по-заможните - ще се откупят. Не просто за ПП§ДБ„ но и за ГЕРБ, дори ПП§ДБ изпреварва с 1% ГЕРБ към днешна дата, това явно е поради парите, които се наливат в тях. АКО СЕ ГЛАСУВА, ТРЯБВА ДА СЕ ГЛАСУВА ТАКА, ЧЕ ДА НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЪЗДАДЕ ПРАВИТЕЛСТВО. Подочувам, че ПП също така, много здраво напъват към местната власт. Хубавото, па казвам, в българската политика е, че е курвенска работа;))) ама буквално го разбирайте;))) със сливите между краката, напред се движи тя))) затова често в нея, малките камъчета обръщат колата;)))
==========================================
Взривяваща информация прихвана АФЕРА от свои брилянтни източници, базирани на изключително високо политическо ниво сред световните либерали. Основният източник на АФЕРА е сред западните водещи либерали, а разкритата от него информация за АФЕРА бе потвърдена от още двама независими един от друг източници от близкия кръг на двама западно европейски лидери.
България влиза във войната! – категорично е решението на световните сатрапи и в частност на техните западно европейски ратаи.
За целта към България са потекли огромни парични потоци от определени „фондации“, включително и тази, създала ГЕРБ, за предстоящите избори, с една единствена цел – на всяка цена изборите да бъдат спечелени от ПП и ДБ. След което ГЕРБ да ги подкрепи за да бъде съставено правителство, което да отвори незабавно пътя за влизането на България във войната срещу Русия на страната на Украйна.
ГЕРБ в лицето на Бойко Борисов е готов на всичко, за да спаси собствения си задник, поддал е, и сега единствената цел на световните сатрапи е – да успеят ПП и ДБ на всяка цена да спечелят изборите.
За АФЕРА ужасяващата информация потвърди и конгресмен от САЩ, чието име запазваме в тайна. Той също потвърди, че единствено липсата на стабилно ТЯХНО правителство /на ПП и ДБ плюс ГЕРБ/ осуетява засега България да е вкарана във войната, което иначе според плановете е трябвало вече да се случи.
Още по-скандалното е, че източниците ни говорят не за употреба на конвенционални оръжия, а за употреба на … ядрени такива!
Историческа вина за въвеждането, легитимирането, продуцирането и налагането на ПП и заиграването с ДБ носи президентът Румен Радев, както и кохортата му от корумпирани продажници „пътя на копринката“, които и в момента правят общи схеми с ПП и ДБ за изборната кампания /очаквайте за това отделен материал на АФЕРА/.
Така Румен Радев с отвратителното си гъзомийство и предателско надупване на световните сатрапи, ще остане в историята като Кръволока на България, вкарал я във война срещу Русия.
АФЕРА ПРИЗОВАВА ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН ПО НИКАКЪВ НАЧИН ДА НЕ ГЛАСУВА ЗА ПП И ДБ, КАКТО И ЗА ИЗМИСЛЕНИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОЕКТИ ОТ ТИПА НА КОАЛИЦИЯ „ЗАЕДНО“ И ВСЯКАКВИ ПОДОБНИ ТЮРЛЮГЮВЕЧИ, КОИТО ДЕКЛАРИРАТ ПОДКРЕПА НА ПП И ДБ, СЪЗДАДЕНИ ЕДИНСТВЕНО ЗАРАДИ ГОРЕОПИСАНАТА ЦЕЛ, КОЯТО ГОНЯТ СВЕТОВНИТЕ САТРАПИ НА БЪЛГАРСКА ТЕРИТОРИЯ!
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 159
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Тенгри яко в дупако
преди 2 секунди

"в евроатлантическото бъдеще на България и в победата на силите на доброто". Ха-ха-ха и ха-ха-ха... Приказки за наивници или за електорални дечиня... Силите на доброто, ха-ха-ха, много ми е смешна, тази филмова сащска идеологема "добрите-лошите";))) Ти ли си добрия ве, дрът бзнс-арски пърч, а?:))) Ба, ти си най-големото зло, ве, оти не си на мотиката, ве пръч? Щот си дърт говнар и лапач! "Силите на доброто" - ти йева ммката в дивата формилифера...

БЗНС и Обединени земеделци се присъединиха към ПП - ДБ
Това обявиха от групата

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2023/03/01/bzn...#comment-newest


PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 159
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06(Разговор)
Изборите са голяма лапачка човек! Затова ти скачат;))) В момента е нещо страшно, прескачат се, пренагаждат се, преуреждат се, предислоцират се, договорки, заклинания, гледат да фанат оня влак, дето ще ги доведе до реализацията на определени лчини планове, мечти и амбиции. Държавата към момента е просто средство за реализация на лични и групови амбиции и планове. Аз не знам, какво значи идеологемата "нормалнa европейска държава"?:))) Това е смешно твърдение. Няма нормални европейски държави, всички тези държави са имали колонии, на които са окрали ресурсите и една от тези колонии, сме ние. Първом окрадоха паричния, след това човешкия и накрая вече, на финала на закриването и природния ресурс.
Помислих си, че подобно мнение "тъпо" е на човек от "Възраждане", така се и оказа;))) В момента тече кампания, подета от ръководството на "Възраждане" да се хване корпоративния вот, ползван от предишните системни партии, т.е. тази партия, която никога не е била несистемна, разбира се, винаги си е била системна, но в момента, това, което наблюдавам поместному са опитите да хване корпоративния вот привличайки към себе си, фигурите, които го държат. Всъщност, наблюдавам уникални колаборации в името на амбицията на Костадинов да управлява държавата. Защо е така? Защото на свободната воля, юлар не мойш, а слойш;))), но на контролираната икономически личност, какъвто и юлар да туриш, тя ша дърпа талигата, нема де да оди;)))
Другата партия, която много злостно щурмува тази полоса са ПП;))) Тия са не по-малко опасни и арогатни от другите, защото тяхната цел, както и тази на "Възраждане" е местната власт. Изпитвам вътрешна погнуса, от такива партии. Но най-голямото омерзение за мене в нашата политическа система е корпоративния вот - окованата свободна воля, новото крепостно селячество. Това са хора принудени, оставени без избор, смазани и превърнати в класически зоон политикон - "политическо животно", чийто глас се употребява за избори, а през останалото време се пасе, стриже, дои и му се ринат лайната;))) Затова се досещайте, защо "купуването и продаването на гласове е престъпление", не дава никакъв ефект! Защо? Защото корпоративния вот не може да бъде хванат! Това са работниците към фирмите на политическото лице - един бонус от 1000 лева към заплатата и тези хора са на урните! Няма закон, който да накара частника да не плаща бонуси в предизборно време, а и да има, той ще плати, по-рано! Икономическата власт легитимира политическата власт! И затова е алчността да трупаш пари. Парите са власт - власт да реализираш минимум лични планове и амбиции, минимум, а може и нещо повече. Мачканият цял живот, родения роб, не може да има други идеи, освен, когато получи възможност да направи останалите, също роби!
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 159
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Тамам мацай пода с парцала и чувам Банкенският Кабак, а са кара на електората от теле-визора, как са лендрил и вече 6 пъти одим на избори, заради неговата мъдрост. А мъдростта била да изберем Бойко, завинаги;))) Представих си, бъдещето: Бойко с парцала маца пода вместо мене;))) па аз му са карам от телевизора, чи, ий, тамка е забравил едно мръсно ъгълче;))) и как може, ква казарма е карал, ноктите ли си е епилирал и боядисвал, га е бил на служба...;)))

Моше Гербере
преди 0 секунди
Засрамихме се!;))) Утре с още 20 ст., нагоре!;)))

Храните поскъпнали с до 50%, търговците трябвало да се засрамят
Минималната заплата е на размер 45% от необходимите средства за издръжка на живота

Прочети още на: https://www.dnes.bg/index/2023/03/05/hranit...#comment-newestAч кьопек Танаска
преди 0 секунди

Аз и Янев сме единствените генерали, дето са валат на държавната хранилка! Бойко са уреди, фърчилката са уреди, само аз, завалията са увъртам кат гладно куче около кокал, а ма огряват само огризките от парламентарнищ бюфет! Ач съм, ач... То и моят зет, кататисчито и той е ач! Бахти, народа дет сте, мързеливи и гладни сме, на хранилката, най-накраа на сложете!

Атанасов: България стана държава на служебната власт
ПП-ДБ нямало да допуснат бюджетен дефицит над 3%

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2023/03/06/ata...#comment-newest

Глейте ся, политическата партия това е Системност, а в Системността, неизградена от самите вас, вие сте просто средство и ресурс за нейното Съществуване. А тва не става без капиталите, които са кръвния поток на тази Система. Системата в геополитически, планетарен план това е САЩ или по-скоро ФЕД - Склада на Златото на Яга или поне един от големите му складове. Яга обича да трупа злато, въз основа, на което гради човешкия социум и неговите правила и по този начин детерминира свободата на личността, още с рождението й, скрива Истината или илюзира като нейно единствено Лице. Затова не знам защо, мнозина се подведоха по политическите партии. По тях се поведоха дори хора, които преди ги отричаха. По този начин Системата се опитва да наложи граници на Антисистемата създавайки трудни или непоносими условия за нейното реализиране чрез удобствата на цивилизацията, която създава. Това са едни сложни въпроси, но и не чак толкова сложни. Затова Малцина са Антисистема, а Масовката е Система. Колкото до Коста, той просто иска да реформира Системата, да насочи удобствата й към общността, която припознава идеологията му, ако има такава;)))

Костадинов: 344 000 подписа за референдума бяхме събрали до миналата сряда
https://nova.bg/news/view/2023/03/05/403554...x6-w8Ok_6AmY27g

Шефовете на МВР-то са едни нагли селяшки копеленца, а редовите милиционери са чисти селяци, избягали от Родопите (досещайте се, как ги наричаме), за да не копат патати или от кърищата, да не копат царевица! Основната им идея е да се пенсионират на 45 г. и да ви надживеят. Тогава резонно идва въпроса за стойността на вашия живот! Защо? Защото, вие сте средство за добруването на тези! А те са по-долни от вас!

След унижението зад колоните на МС: Жена осъди МВР
Потърпевшата е била снимана от представители на реда разголена

Прочети още на: https://www.dnes.bg/sofia/2023/03/06/sled-u...#comment-newest


PMEmail Poster
Top

Topic OptionsСтраници: (5) [1] 2 3 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

 

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020