www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> Евреите убиват безнаказано

Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Евреите убиват безнаказано
Йордан_13
Quote Post

Админ

Група: админ
Съобщения: 16 808
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

Eвреите убиват българи, време е да започнем да убиваме евреи! Като начало, трябва да се избие ръководството на ОПГ ГЕРБ, което е изцяло доминирано от германски евреи!

ООН: Марин Маринов e бил убит от снаряд от израелски танк
Българинът загина на 19 март
https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/673779-oon...-izraelski-tank
PMEmail Poster
anti666
Публикувано на: 27.3.2025, 10:08
Quote Post

Отдаден

Група: Участници
Съобщения: 2 435
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06

User posted image

Само по външния вид мога да кажа, че той е бил читав и достоен българин. Убит с няколко изстрела в упор от танк Меркава срещу сградата на ООН.
Сега, за външния министър Гидеон и посланика им Леви в България - нормално. Това си е хуцпа. Който не знае какво е това хуцпа, да го потърси в интернет.
Но това, че "българският" външен министър Георг Гестапото се снишка и неглижира случая, това е вече престъпно. Оказва се, че убавеца завършил някаква школа за "млади европейски лидери" към външното министерство на Израел. Накратко, Гестапото е просто чиновник към тяхното министерство.
Така че ако някой българин има нужда от помощ от България в чужбина, да не разчита на такава. Или да се обръща към израелското посолство ако е шабес гой.
PM
Йордан_13
Quote Post

Админ

Участник # 544

Tва беше ясно! Оставка на външният министър на Израел, Георг Георгиев и правителството на "Борисов 5"!

https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/674586-sma...asten-intsident

Позволете ми да не бъда човекът, който ще обяви официалните резултати от това разследване, но с голяма доза увереност мога да кажа, че ние знаем какво се е случило и защо се е случило. Не става дума за нещастен инцидент. Не става дума за случаен инцидент. Това заяви пред БНТ Мирослав Зафиров, дипломат и политически съветник в мисията на ООН в Израел.

"Това, което трябва да бъде известно, съвсем скоро, действително ще бъде официално обявено", подчерта Зафиров.
PMEmail Poster
Йордан_13
Quote Post

Админ

Участник # 544

Glasove
1 ч ·
Масов гроб с телата на хуманитарни служители беше открит в южната част на Газа. За това съобщава ООН, като според организацията 14 тела са на служители на Палестинския Червен полумесец, пет са на хора от гражданска защита и едно е на служител на агенция на ООН. Един медик от Червения полумесец все още е в неизвестност.

Миналата седмица от Палестинския Червен полумесец съобщиха, че девет от техните спешни медици са в неизвестност от 23 март след инцидент, при който израелските сили стреляха по линейки и пожарни камиони в южната част на Рафа.

Ръководителят на службата на ООН за координация на хуманитарните въпроси Джонатан Уитъл обвини израелските сили в опит да прикрият случилото се.

Видео, споделено от службата на ООН за координация на хуманитарните, показа булдозер, който изкопава тела и автомобили от пясъка.
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 25.4.2025, 17:53
Quote Post

Админ

Участник # 544

Просто требе се драсне клечката на некоя синагога за компенсация понеже не е парична, защото парите не могат да заменят никой живот! Аз съм на мнение, че Израел няма да протестира акта, а ще се смири, защото е виновен. А, според юдаизма виновният се наказва с хвърляне на камъни!
=========================================================
Юлиана Методиева
6 ч ·
Искате да станете външен министър на страната си? Няма проблем. Достатъчно е тапия за какво да е висше образование, английски и най-вече, да имаш миши нюх. Какво прави мишката? Търси дупки, за да хапне сиренце. А дипломатическата мрежа у нас е пълна с дупки, нали така!
Трето и четвърто условие, за да получиш кабинет в МВнР е да си окей с еврейската общност на страната,в случай на мандат в условията на геноцидната война на Израел в Газа. Гледайте какво прави Георг Георгиев и повече не питайте. Учил политология, за кратко е съветник в някаква европейска службица, целува ръка на Бойко Борисов, после го кани за кум, който съответно му дава поста зам. министър в МВнР, макар и милият Георг, да е гол-голеничък в дипломацията, няма и един ден стаж. Малко по-късно, в следващия кабинет на Герб, той ще стане и министър защото притежава визитка за отличници в мазната конюнктура, наречена външната политика на България.
След известието(23 март 2025) за смъртта на кап. Марин Маринов, служител на ООН в Газа, Георг Георгиев, този измислен дипломат, обявява пред медиите, че ръководеното от него ведомство МВнР е „получило вербална нота от израелското външно министерство, в която се казва, че по време на инцидента "в района не е имало израелски военни операции(!!), нито е засечена атака или удар на Израелските отбранителни сили". За онези, които са го качили и още го крепят докато ги слуша на поста(еврейските кръгове около Шалом, Негев и офиса на Американския еврейски комитет в София), Георгиев е като слънчогледа – винаги ще гледа в правилната посока, тоест към интересите на Израел.
Относно смъртта на Маринов и шестима негови колеги, които загинаха при удар на танков снаряд по сграда на ООН в Дейр ал-Балах, един достоен министър би трябвало публично да я квалифицира като "убийство на български гражданин при утежняващи обстоятелства на водене на апартейдна война в Газа" . Трябва също така да поиска незабавното разследване на обстоятелствата на смъртта(Република България има юрисдикция върху тежки престъпления, извършени срещу български граждани в чужбина). Георг Георгиев обаче не прави това.
Да видим чий стъпки в дипломатическото си поведение следва момчето на Бойко Борисов. Те принадлежат, естествено, на посланика на държавата Израел в България.
Политическият бизнес на Йоси Леви Сфари е предхождан от отличен маркетинг на държавата му. Идва в София след като е бил консул в Турция. Знае, посланическата му работа тук ще бъде пей сърце, защото българите много обичат евреите, дори са ги спасили от концентрационните лагери през вт.св.в. Когато Леви Сфари научава за смъртта на българина Маринов, той декларира пред медиите:“ Първоначалната проверка не установи никаква връзка(!!) с дейността на израелската армия“. Последваха доклади на ООН, разследване на Вашингтон пост, в които се казваше че израелски танков снаряд е виновникът за смъртта на българския служител на ООН. Но...нищо не последва. Затова пък цял месец Йоси Леви Сфари очарова медиите със съкровени признания, как „имаме привилегията да имаме построен един постоянен мост между нашите държави - израелската общност в България и българската в Израел, като благодарение на тях ние имаме отношения, датиращи вече повече от сто години“!По трагичната кончина на кап. Марин Маринов човекът запазва мълчание, все едно той, Леви Сфари, е част от някаква Близкоизточна омерта.
Какво направи външният министър Георг Георгиев когато на 24 април Израел официално призна вината си? Заговори за компенсации за семейството на убития. Ниско, обидно ниско! Като истински зубър на зле написаните дипломатически учебници, той завърши изявлението си пред медиите "и трябва да не допускаме повече такива инциденти!“. Сигурно Бенямин Нетаняху и Бен Гвир са се държали за коремите от смях. Good boy, really good boy, our boy.
Най-добре е вратите на външното ни ведомство да се отворят още по- гостоприемно. Елате, аматьори, службогонци, кариеристи, хляб има за всички.
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 25.4.2025, 17:59
Quote Post

Админ

Участник # 544

За убийството на българина Маринов трябва да се запали главната синагога на Израел в България или да си я самозапалят в знак на покаяние, без да я гасат! Предпочитаме второто, за да не бъдем излишно обвинявани в антисемитизъм;)))
PMEmail Poster
Йордан_13
Quote Post

Админ

Участник # 544

Ся одих при един пич, ужким да сменям седалките на Нивата с идеята, чи просто ша махна по 2 болта от двете страни, слагам другите пак така завъртайки по 2 болта от двете страни, ба ядец... то оная Нива 1.7 инжекцион производство 2006 г., нема нищо общо с мойта;))) И той вика: тва са оригиналните седалки за Нива, твойте са преправени от Жигули. Аз тва не го вервам, оти едната съм я сменял пак от Нива като мойта;))) На тоя пич русофил, целият му двор бе в модели Лади и Ниви. И той кат видя моята и падна, вика ми: на двигателят ти пише "Сделано в СССР" нали? И аз викам: Скоро го открих;))) Тва вика, твойта е първата, оригиналната Нива;))) Ни глей, чи в документите пише 1998 г., реално, трябва да пише 1977 г.;))) Разбира се, за мене тоя пич по лице си беше чист евреин и немаше нужда да казва, че е от "Мосад", пишеше го на лицето му, ха-ха-ха-ха... Иначе са пофале, накрая, че е от "Мосад". Оти гледам в двора му една свръхмодерна и свръхлуксозна Нива, внос 2022 г. И му викам:
- Аз са бех замислил, да си купа такава, ама не съм сигурен, че ще може да се внесе в България, вече. И той вика: Не можеш;))) На мене вика, Домусчиеви ми помогнаха с вноса на тази и тва стана на ниво външен министър;))) Утре щял да празнува 9 май;))) А, вие, гласувайте, гласувайте! Хххм;))))
Kaкво да ви кажа още за евреина русофил? Агент на Мосад:))) В лицето прилича на Вин Дизел - не мой го сбъркате, че е класически евреин. Хайде на прима виста да се сетите, какво го интересува? Ами, златото, разбира се! Златото! Пичове, този евреин не е беден! Не го гледайте, че Лади и Ниви, тсссссссссссссссс;)))) това е погрешна представа - бех пред него като истински циганин!;))) Евреина е богат, но си търси парите и златото и знае, естествено, че войната тепърва започва. Хората са смеят вика: Ха-ха, хи-хи, обаче, ей тва скоро тука, нема го има и ми сочи едни луксозни сгради. Той живее в едно от луксозните "предградия" на Пловдив, хххм;))) Немах представа, кат ми каза адреса, чи отивам там;))) Аз му викам: - Тя, Родопската яка е под тотален контрол, някой има интерес към нея. Той вика: Така е:))) Ама не каза повече;))) Пестелив беше;))) Вика, само по махалите в Източните Родопи е спасението. Аз тва го знам на терен, та го потвърдих: - Само там, дето няма път до съответната махала и стига да има вода;))) Вика: да знайш, чи още на Храбрино камерите на Първо РПУ те регистрират. На тези камери винаги има работещ милиционер, който следи трафика наживо!;))) Така че, още щом минеш, те вече знаят, че си отишъл нагоре;))) Та, внимавай вика, ако смяташ да прайш нещо по-така, те знаят;))) Аааааа, викам му: Аз съм наясно и не само от камерите знаят, му викам и той са смее;)))
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 12.5.2025, 13:28
Quote Post

Админ

Участник # 544

Нал ви думах? Не ви трябва редовно правителство! Защо? Защото ще е еврейско;))), не българско. Факт ли е това? Факт е! Припомнете си само как действаше това "българско правителство" при убийството на българин в ивицата Газа;))) Този българин ще бъде забравен, както и самозапалилият се Пламен Горанов във Варна в първите протести срещу евреина Бахур Бахар наричан още Бойко Тиквата през 2013 г. при които той падна за първи път. Разбира се във Варна му направиха възпоменателна плоча, но въпроса не е в плочата, а в паметта народна;))) Ако си в паметта, плочи не ти трябват;)))

Арестуваха трима за нацистка идеология и призиви за насилие в интернет
https://news.bg/crime/arestuvaha-trima-za-n...v-internet.html
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 13.5.2025, 10:11
Quote Post

Админ

Участник # 544

Мирослав Михов: Хакерите от маала Бърдарски геран, врачанско, които сринаха сайтовете на държавните институции. 🤣
Такава изгъзица само тиква под ермолка мое да я роди.
Йордан Стайков:
Трябваше да копам, та не можах да ти драсна два реда;))) Не подценявай маала Бърдарски геран;))) тва е се едно да подцениш Ситово;))) Мен как дойдоха двама милиционерски капитана да ма арестуват, хм?:))) Хм;))) МВР и ДАНС изцяло са насочени към вътрешните врагове, а те не са по големите градове;))) те са по ей такива села с малък или нищожен брой жители. Най-много се наблюдават тези села, един път чрез система от доносници вътре в селото и втори път със слагането на джиесем клетка, която веднага довежда камерите за наблюдение към които има закачен милиционер. Съвсем естествено, такива села се заселват от противници на Системата и затова те са под специално наблюдение. В големите градове цари брутална либерална педерастия;))) ("Възраждане" също са педераси, т.е. те са най-системната партия, бъкани са с евреи) Никой от големите градове не е заплаха, той е вклещен в Системата. Кат ми инсталираха тука герберският наместник Плезура, погледа му веднага бе насочен срещу мен. Плезура като същинска лисица наблюдаваше дали светя нощем и като част от ловната дружинка, която по принцип гъмжи от милиционери и военни, т.е. подлизурковци, слагачи и пеераси, роби на Системата, там той казваше: - Той, какво прави сега по цели дни в Ситово? Кой го храни? (Забележи въпроса) Щом не работи (Забележи начина на мислене), няма пари, а щом няма пари, значи краде, бракониерства (т.е. има незаконно оръжие) и иманярства (т.е. има машинка) . Сега ти ми кажи, незначима ли е маала Бърдарски геран?:))) Иди милиционерският капитан и тупка пред жената от масата една голема бала с листове: - Виж го твоят хубостник кво прави и кви ги пише!;))) Къде е?:))) Аз го наблюдавам от скривалището си;))) Ако имах оръжие тогава, щех го застрелям право в челото;)))

Още един пример с Богинята, Антоанета Първанова;))) отива в село Три могили;))) Тва село, реално я има 10 души жители, които да живеят постоянно, я няма, но от него тръгва пътеката за Мунджидан махлеси и мисля, че и към Олан кая. Не знам кво е праела, те софиенките са много контактни;))) което не всеки път е добро качество, даже в повечето случаи, не е ;))) и му е накривила нещо феса на памака;))) Кат са върнала в София, сичките ги бея напривикали в Трето РПУ там да дават обяснение. Кой знае, какво е говорил въпросният "кмет", т.е. наместник. И аз й викам: - Подай жалба срещу тях в прокуратурата, протестирай, защо му ходиш на крака на милиционера? Той има зор, той да дойде да та вземе с колата;))) Нали си, Богиня?:))) Ша ходиш на крака на някакъв смъртен настоящ и бъдещ алкохолик, сега шеф на РПУ;))) Тя: - Еми, държавата е тяхна.

Това е една от причините да я отсвиря от всякакъв контакт. То, не, че е имало кой знае, какъв контакт с нея, идвала е при мене, видя и се много мизерно, ха-ха-ха-ха и повече не дойде, ха-ха-ха-ха.... Дано в РПУ-то е било по-чистичко, кат за богини!;))) На милиционера му напрай темане, а мен са опита да ма играе;))) Не ми минават тия! Но, сега забележете: кметският наместник в такива села е доносник към РПУ-то на близкият областен град;)))

Или квито циркове имаше;))) села от по 1 човек и назначават въпросният за наместник;))) Намества какво? Намества кого? Директор на водопад? Не, просто доносник към съответното РПУ или РПУ-та, зема едно 1500 лева чисто на месец, само, за да си клати краката горе и да дава информация, кой е минал, накъде е отишъл, какви намерения е имал. Аз обикновено избягвам селата, ако хода да ръчкам. Отивам на центъра им гат си свърша работата и съм вече турист;)))

PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 13.5.2025, 10:14
Quote Post

Админ

Участник # 544

Гледа ме кисело...;))) Не ме гледай кисело, педерас;))) Не тъ щъ! Не тъ щъ! Добре, че излязах до копам на долната равнишка и иди един пеерас с жена си и детето си, оглеждат имота отдоле за продан. И аз му обяснявам: пич и към този имот нема достъп. Ама, нали има път, който води към него... Има, ама е частен път сиреч пътя е мой, защото е незаконно отнета от болшевишката власт, която сега русофилите трябва да върнат, наша градина. Ша вкараш боб-кат, ако аз ти позволя! Там... Там също е мое и е начало на сокак;))) Това е моето паркомясто и на комшийката, оти ма драгова;)) или поне не е открито срещу мен;))) Идвали от с. Гълъбово, преди 10 години си купила там, ама сега станало много градско... Ам. сори, пич;))) Жена ти, мой да убава, ма и тя не мой да трогне лъва, когато той брани територията си! Когато та убия, мога да я зема за моя жена;))) Михайловски помияр! Пастърмажицки гувнар! Маршшшшшш.... Ша ма гледа кисело.... Мамицата ти... Еврото влиза и ша ядете хуя и бързате да си вкарате паричките в земя, тарикатчета, но лъва не дава! Лъва не дава!
PMEmail Poster

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020