| Движение "Воини на Тангра" - Начало |
Помощ
Участници
Календар
|
![]() ![]() ![]() |
| Йордан_13 |
Публикувано на: 31.12.2025, 13:39
|
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 17 311 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
2Тенгри кан Владетел
преди -402 секунди Пичове и пички;))) мечтата на Бай Тодар Правешки са сбъдна! Макар, Бай Тодар да бе абсолютен песимист за силата на "лева" и ораторстваше върху това колко е калпава таа наша парична единица, за пред раята, той искаше да направи лева конвертируем! Пичове и пички;))) след часове, БЪЛГАРСКИЯТ ЛЕВ СТАВА КОНВЕРТИРУЕМ И ЗАПОЧВА ДА СЕ НАРИЧА ЛЕВРО!;))) Тва отбелязва днешните реалности: българите са пеераси, слуги и наемници, а това в човешката история винаги са били най-големите отрепки! https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/705398-ek-...=2#comments-box |
| Йордан_13 |
Публикувано на: 31.12.2025, 16:47
|
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 17 311 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
|
| Йордан_13 |
Публикувано на: 1.1.2026, 16:35
|
Eм, аз тва много точно го казах преди месец;))) че се имитират инсигнии, символи и лица от българската история и държавност, само и само да не се загуби България като територия, защото им е нужна. Затова позволиха подобно "олевяване на еврото" и го нарекох "левро" , макар че, Лъва присъства ли, някъде по тия монети? Май, не! Защото Лъва е символ на Бългаското царство, а когато има царство има независимост, колкото и да не се верва на по-младите! И че е било възможно някога. Да, за лева от 1881 г, може вече да не е било, но за парите сечени от българските царе преди 1396 г., това е било възможно, т.е. ако държавата е българско царство, възможността валутата му да е независима расте в геометрична прогресия. Но, подобен тип държава не устройва прослойките от население, които застъпват "икономика на алъш вериша", а не, реалната производствена икономика, която изисква творческо мислене, далновидни решения и обучени специалисти, т.е. качествен човешки материал, а не просто електорат, който да служи за гласуване по време на избори.
================================================== Дизайнът на обратната страна на новите евромонети е избран така, че да се преодолеят опасенията, че България губи своя суверенитет. Свети Иван Рилски е на монетата от 1 евро, а Паисий Хилендарски - монах от XVIII век и борец за националното възраждане, е на монетата от 2 евро. Евроцентовете с по-малка номинална стойност носят изображение на Мадарския конник - символ на ранната българска държавност, базиран на скален релеф от VIII век. Как новата валута ще се отрази на България като цяло, засяга всички. Уроците от други страни предлагат две версии - успешният "балтийски модел" на Естония, Латвия и Литва, които комбинираха еврото с реформи за рационализиране на администрацията, насърчаване на инвестициите и борба с корупцията. И "италианският модел", след който последваха години на стагнация. "Страхувам се, че ще бъдем по-скоро като Италия", прогнозира Огнян Енев. https://news.bg/politics/bi-bi-si-balgariya...evrozonata.html |
| Йордан_13 |
Публикувано на: 2.1.2026, 17:59
|
Започнаха цирковете в магазините: Мъж не си иска рестото в евро ВИДЕО Сцената се разиграва в супермаркет от голяма верига https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/705569-zap...to-v-evro-video Тенгри кан Владетел преди -406 секундиХ Кво щех ви каа, маа, да... Ако си бранихме конституционните права, нямаше милиционерите да заместят членовете и алинеите в Основният Закон сиреч, ако Основният Закон казва, че ти си прав, милиционера требе да му е подчинен, сиреч да не извежда принудително гражданина, докато не бъде изпълнена буквата на Основният Закон в негова полза. В противен случай се отнема българското гражданство на милиционера, не просто се уволнява от работа! Това е върховенство на правото , а не на милиционера!;))) А сега по цяла България за всичко имаме само и единствено върховенство на правото на милиционера! 43Тенгри кан Владетел преди -406 секунди Ми еврофили, ей туа при мене, има една кафе машина, която прави любимото ми кафе, на която пише: работи само с левове и стотинки. Нова бележка е, залепена, на която цените са в евро и срещу тях в левове и отдолу е надписа;))) Голям, за да се вижда, маа;))) Ко шъ прай тоа чейлек, гато сичку стане само евраци и центове? Ми, ша фалира, маа. Тва е. Тенгри кан Владетел преди 22 минути Инак за какво България избърза да въведе еврото, а Румъния, която пак изостава от нас;))) си остана с леята? Защото немаме икономика и работоспособното население работи в ЕС и праща евраци на родите си, тука и обратно, оттука има такива, дето искат да пътуват комфортно и без усложнения в ЕС. България е твърде прецакана за това, че 80% от икономиката е всъщност чужда и лева започва да пречи за по-голямата печалба на определени хора, не на нас, разбира се. Мене примерно, ма боли хххуя, маа... С левро или с лев, аз съм се в кафез;))) Ето, сега пресен пример. След моста "Ландос", нал пробиха шосе към Брезовско шосе? А, така;))) Е, там сичку наоколо цъфна с блокчета и кооперации нов строеж тип "пчелни килийки" или "ню-панел", както ги наричам аз и там веднага цъфна, маа и един "Лидл", т.е. яслата за овцете или бройлерите, (понеже тие килийки са за кат бройлери), веднага гу напрайха, маа, а тва свидетелства за липсата на своя икономика, щом бройлерите ша са обслужват от германската хранителна верига за бедни "Лидл";))) Анонимен преди -237 секунди Всички беди за България идват от София. Масово българите не я одобряват, а и е затънтена на г1за на географията до сръбската столица Пловдив преди -254 секунди Полицията пази магазина в случая и пренебрегва правата на човека! Тенгри кан Владетел преди -406 секунди Инак за какво България избърза да въведе еврото, а Румъния, която пак изостава от нас;))) си остана с леята? Защото немаме икономика и работоспособното население работи в ЕС и праща евраци на родите си, тука и обратно, оттука има такива, дето искат да пътуват комфортно и без усложнения в ЕС. България е твърде прецакана за това, че 80% от икономиката е всъщност чужда и лева започва да пречи за по-голямата печалба на определени хора, не на нас, разбира се. Мене примерно, ма боли хххуя, маа... Аз с евро или лев се съм в кафез;))) |
| Йордан_13 |
Публикувано на: 5.1.2026, 12:19
|
Тенгри кан Владетел
преди -410 секунди До: УНИЖАВАМ русофили А ти го духай софяняк, гнусен миризлив голтак, да си европеец, замечтал, ма бащиний папурррь та е създал, та си оставаш миризняк, а с леврото си - па голтак! Снощи забелязах, че с левро оперират само големите западни вериги, кварталните магазини и тържищата връщат в стотинки и лева, та ми дойде идеята България да бъде разделена на икономически зони и софиенки да ползват леврото, а там дето искат да ползват лева;))) Така ще се отървем от софиенке и техната смрад! И ще поделим държавата официално на феодална европейска София и рушняшка Провинция и така ще се отървем от софиенкете, техното вечно мрънкане, циврене, хленчене, глезотии, капризи, извратении и други такива екстри, които съпровождат съвместното ни съществуване с тях;))) Експерта, който очаква Хапокалипсис и той не се е случил е просто и защото насекъде, където мой се връща в лева и стинки, т.е. все едно нищо не се е случило след 1 януари, живота си продължава по старому, само софьенке, искат да са левраци и да лижат европски путаци! (Щот там курове веке нема) https://www.dnes.bg/a/603-lev-i-evro/705780...=2#comments-box |
| Йордан_13 |
Публикувано на: 5.1.2026, 12:31
|
Само кат казах чи България требе се раздели на финансово-икономически зони "левро-лев" и софьенке да бъдат отсвирени от останалата част на България и бех блокиран в ДНЕС БГ, а коментара ми изтрит;))) Ма, аз го метнах на други места в интернет сиреч искам идеята да зариби лудите глави, хи-хи-хи;))) и да наебем гадните цоциенке! Ма, аз ша ползвам Тор баузър, ша мина на друг компютър дет нема Линукс, ша включа Тор-а, ша напсувам пеерасчетата от ДАНС и Делта Форс и пак ша напиша за "левозоната" и "леврозоната";))) Да гади, гадим, гадим;))) Да гадим, гадим, гадим;))) Фидел, Фидел, Фидел... Мамка ви шейба аз...на майките ви путките мирзливииииииии....
|
| Йордан_13 |
Публикувано на: 6.1.2026, 9:52
|
България си плаща за еврозоната в лева
https://news.bg/society/balgariya-si-plasht...ata-v-leva.html Търгувайте си в лева и ич да ви не пука. Аномалиите за това, кой в какви пари връща следват естественото разделение на европейци и българи. Софиянци наричат тези българи "рушняци", защото ги мразат като провинциалисти. За софянкете, ку не споделяш софянското им мислене, което те смятат за най-мъдро поради името "София" (но това не е нашата мъдрост, а гръко-римската) ти си "прованс", "провинция", а провинциалите са прости, защото са изолационисти не искат са отворят кат сфянките и да цоцат световните капиталистически блага, за да види провинциала, чи тва е добре. И рече, Господ: Тва е добро;))) Типичното еврейско мислене, тотален юдаизъм, който софянките представят като българска мъдрост;))) Без Лъва сте за никъде. Може да искате да сте Водолеи и водата да са лее;))) (но тя може и да ви удави) обаче, без Лъва сте заникъде, щото само Лъва може да прави качествен социум в хоризонталието, където живурка основната маса на населението и да ва спаси от удавянето. По вертикалата са само ония баир будали Козирозите;)))) Те па са фалат, чи могат да са изкачат еди къде си, където другите не могат. Те, мога са качат, но могат и да паднат оттам;))) |
| Йордан_13 |
Публикувано на: 7.1.2026, 20:23
|
Жената вика: не знам защо, ама не искам да си пъхам еврата в портмонето, нещо ма спира, кай;))) То и аз тва дет ми връщат съм го заебал на масата, не го слагам при левовете. А сега обяснявах на едни дедовци, кво целофанено менте, къв жетон за игрална зала е тва евро, маа, кат ма питат в лев или в евро? А аз им викам: Що за въпрос?;))) Тва не мой са нарече пара, а пуфня;)))
Тенгри кан Владетел преди -413 секунди Еврото не е пара, а жетон за игрална зала;))) не знам, какво ще приемаме, но ще се напълним с жетони за игри;))) т.е. с пари без всякаква стойност. Вервайте ми, спрямо тва, лева е пара със стойност;))) Преходът към еврото в България се осъществява без хаос Опасенията за сериозни сътресения не са се оправдали https://www.dnes.bg/a/58-obshtestvo/706009-...tvyava-bez-haos Тенгри кан Владетел преди -414 секунди Ба, вервай си, искаме лев и ни връщат в лев;))) Никой не е балама да заменя метална пара за пластмасови жетони за игрална зала;))) 20анонимен преди -393 секунди Смях! С това безсрочно превалутиране от БНБ, купувачите (потребителите) на стоки безсрочно ще ходят поетапно до БНБ да си обменят левовете в евро докато в един момент не им писне и не започнат да се бият с наглите търговци които ще продължат да им връщат левове.... анонимен преди 13 минути ПО ОФИЦИАЛНИ ДАННИ В 40% ОТ СЕЛАТА НЯМА ОБМЯНА ЛЕВ-ЕВРО. ТЪРГОВИЯТА: МАЛКИТЕ ПЛАЩАМ ЛЕВ - ВРЪЩАТ ЛЕВ; СРЕДНИТЕ ПЛАЩАМ ЛЕВ - ПИТАТ КАК ДА ВЪРНЕМ И ОБИКНОВЕНО ЖЕЛАЯ ЛЕВ - ВРЪЩАТ ЛЕВ; САМО ГОЛЕМИТЕ ВЕРИГИ ПЛАЩАМ ЛЕВ - ВРЪЩАТ ЕВРО. ВЕЧЕ ИМАМ 62 ЕВРОЦЕНТА... НО АКО ЖЕЛАЯ ДА МИ ВЪРНАТ ЛЕВ, НАЙ-ВЕРОЯТНО НЯМА ДА Е ПРОБЛЕМ ДА МИ ВЪРНАТ ЛЕВ. Владимир Иванов прогнозира: До 25 януари почти всички левове ще са прибрани в БНБ Според него няма нужда да се увеличава срока за преход https://www.dnes.bg/a/603-lev-i-evro/706051...-pribrani-v-bnb https://www.xnews.bg/samo-na-edno-gishe-izp...a-poshta-video/ Йордан Стайков А другото, което се вижда са дебилните поколения! Здраве му пожелава, ама с пожелания, здраве не става! Иска се реално действие! Йордан Стайков Пенсионерите в България ще въведат еврото;))) Ако не са те, еврото нема никакъв шанс;))) „Боже, пази България“: Значението на тайния символ на монетата от 2 евро Това е своеобразен поклон към сеченето на монети през Княжество България https://www.vesti.bg/bulgaria/bozhe-pazi-by...-2-evro-6248541 Тангра, не опазвай България, която не те слави! Преоснови своето тяло, освободи от него на Яга плътта, чиста българска плът за душите нови, за да изградим по български отново, света!;))) Уффф, навлязох в Наричането за Годината Арча;)))) Тенгри кан Владетел преди -414 секунди С кофи? Ха-ха-ха... По дебилна глупост не бех чел! А, не носят ли с чували и с камиони? Еврейци, лева е пара, тежи, джулезен е, а вашите еврожетони са от пластмаса! Кой луд, ще смени жулезна пара за пластмаса със съмнителна стойност имитираща жетон за хазартна игра? Нема такъв луд. Тва са инфо партенки, с лев си плащаме, лев ни връщат ;))) Има места, в които въобще не питат: евро или лева, говорат си в лева, плащаме си в лева, абсолютно, се едно нищо не се е случило. https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/706147-ogr...a-nosyat-s-kofi Огромно количество стотинки постъпва в банките, хората носят с кофи Милиарди монети ще бъдат донесени и в следващите месеци анонимен преди 41 минути Какви кофи носят - поцинковани или ПВЦ :))))))) |
![]() |
![]() ![]() ![]() |