www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> Патриотичен форум-:Българска Атака:

Страници: (2) [1] 2  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Патриотичен форум-:Българска Атака:, националистически форум
БГ_Гвардия
Публикувано на: 11.8.2006, 21:37
Quote Post

Участник

Група: участници
Съобщения: 61
Участник # 486
Дата на регистрация: 10-July 06

за всеки без значение от коя националистическа организация е, и наи вече само за еднически българи. www.bulgaria-ataka.com
PMICQ
TanNakRa
Публикувано на: 19.9.2006, 21:32
Quote Post

Читател
**

Съобщения: 22
Участник # 595
Дата на регистрация: 18-September 06

Не че нещо ама "ГВАРДИЯ" не беше ли организирана от БНС леко които са против АТАКА, които малко се поступват отвреме навреме? smil4334a4c5e23b8.gif
PMEmail Poster
TanNakRa
Публикувано на: 19.9.2006, 21:34
Quote Post

Читател
**

Участник # 595

Опаааа извинявам се за исказването....не бях погледнал линка мислех, че е нещо за партия АТАКА smil3dbd4d99c6eaa.gif
PMEmail Poster
TanNakRa
Публикувано на: 19.9.2006, 21:36
Quote Post

Читател
**

Участник # 595

Е все пак се оказа, че има линк и за форум на АТАКА (който неработеше) ако може БГ-Гвардия да даде малко инфо за темата че съвсем се оплетох........... smil4334a4c5e23b8.gif
PMEmail Poster
Agent
Публикувано на: 22.9.2006, 12:04
Quote Post

Читател
**

Съобщения: 13
Участник # 603
Дата на регистрация: 21-September 06

QUOTE (БГ_Гвардия @ Aug 11 2006, 09:37 PM)
за всеки без значение от коя националистическа организация е, и наи вече само за еднически българи. www.bulgaria-ataka.com

Този форум не е националистически, а поредната болшевишка помия. От там постоянно се гонят хора, а админа е пълен болшевик. Защо тогава човек да пише там ?
PM
Севар
Публикувано на: 22.9.2006, 17:44
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 2 371
Участник # 13
Дата на регистрация: 11-July 05

Като е болшевишки, защо настояваш да пишеш там?
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
SSK
Публикувано на: 22.9.2006, 23:41
Quote Post

Участник

Съобщения: 68
Участник # 471
Дата на регистрация: 2-July 06

QUOTE (Agent @ Sep 22 2006, 12:04 PM)
QUOTE (БГ_Гвардия @ Aug 11 2006, 09:37 PM)

Този форум не е националистически, а поредната болшевишка помия. От там постоянно се гонят хора, а админа е пълен болшевик. Защо тогава човек да пише там ?

Мишок не ти ли писна да сменяш никовете.

Между другото от коя канализационна тръба излезе пак бе.

PM
Севар
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 2 371
Участник # 13
Дата на регистрация: 11-July 05

От която и да е, вече му е дръпнато казанчето. Иначе скоро и в нашия форум щяха да се появят теми от рода на "Изроди ли са българите".
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
БГ_Гвардия
Quote Post

Участник

Участник # 486

QUOTE (Севар @ Sep 23 2006, 12:33 AM)
От която и да е, вече му е дръпнато казанчето. Иначе скоро и в нашия форум щяха да се появят теми от рода на "Изроди ли са българите".

Поздравления Севаре smil3dbd4e398ff7b.gif Тоя Плъх от всякъде трябва да се гони от където мине пламва война!!! 1 замисъла на Независимият националистически форум Българска Атака да е интернет общество на българските националисти по подобие на Воините но да включва преставите ли от всички националистически формации, името Българска Атака ще рече Атаката на едническите Българи срещу всичко антибългарско, това за което се боря е това хубаво име Атака да бъде изчистено от срамният и мръсен смисъл които се дължи на ПП АТАКА .2 това че съм със ник Гвардия ще рече че, изпитвам симпатии към БНС както и към Воините а не че, Гвардия е съюзник на мангалската ПП АТАКА И така пак приканвам заповядаите във Българска Атака www.bulgaria-ataka.com smil4334abded4493.gif
PMICQ
Eлтимир
Публикувано на: 23.9.2006, 10:32
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 17 492
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Ей, пратих на трима от вас писма и ЛС. Не ги ли получавате? Какво става? Още малко ще бъда в нета и ми се ще да знам резултата.
PM
БГ_Гвардия
Публикувано на: 23.9.2006, 11:54
Quote Post

Участник

Участник # 486

QUOTE (Елтимир @ Sep 23 2006, 10:32 AM)
Ей, пратих на трима от вас писма и ЛС. Не ги ли получавате? Какво става? Още малко ще бъда в нета и ми се ще да знам резултата.

Ако визираш мен, нямам нищо smil4334a6f863501.gif Иначе ти Елтимире си желан гост smil4334abded4493.gif
PMICQ
Bell
Публикувано на: 25.9.2006, 22:27
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 861
Участник # 101
Дата на регистрация: 5-September 05

QUOTE (БГ_Гвардия @ Sep 23 2006, 08:18 AM)
1 замисъла на Независимият националистически форум Българска Атака да е интернет общество на българските националисти по подобие на Воините но да включва преставите ли от всички националистически формации,

Защо ни каниш в тоя сайт, където няма място за Войните на Тангра!!!
Доста от от потребителите там ни плюят и клеветат сякаш вместо националисти сме враг на нацията и българщината!!!

Направо ще ми се пръсне сърцето от яд, че има такива хора, като тоя агент, който е наговорил невероятни клевети и небивалици за нас и Елтимир!!!
Не е само той, ами и другите освен, че ни плюят чак се и подиграват! Страшни националисти няма що!!! Видях само един двама души, които видиш ли ни "толерират" или симпатизират - егати абсурда!!!

Не не не аз нямам думи - защо изобщо се излъгах да отида там да ми се напълни съзнанието с горчилка!!! smil4334aa21c9ca7.gif

Това съобщение е редактирано от Bell на 26.9.2006, 0:14
PM
SSK
Публикувано на: 25.9.2006, 23:48
Quote Post

Участник

Участник # 471

Аз видях само 3-ма който плюят по Войни на Тангра.

Агента....ами чиста проба канализационен плъх....другите...нямам спор със тях и не е редно да ги нападам.
PM
Bell
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 861
Участник # 101
Дата на регистрация: 5-September 05

Аз мога да ти изредя и цитирам 7 души в момента, това видях в няколкото теми посветени на Движение Войни на Тангра....!!! Но нямам намерение да пренасям дискусията на нашия сайт, само ще кажа, че при вас в момента не се получава тая толерантност между националистите каквато всъщност ви е идеята - или поне БГ_Гвардия така я представи!

Съжалявам ако това е прозвучало обидно на създателите на вашия сайт!!!
PM
SSK
Quote Post

Участник

Участник # 471

QUOTE (Bell @ Sep 26 2006, 12:27 AM)
Аз мога да ти изредя и цитирам 7 души в момента, това видях в няколкото теми посветени на Движение Войни на Тангра....!!! Но нямам намерение да пренасям дискусията на нашия сайт, само ще кажа, че при вас в момента не се получава тая толерантност между националистите каквато всъщност ви е идеята - или поне БГ_Гвардия така я представи!
Съжалявам ако това е прозвучало обидно на създателите на вашия сайт!!!

Ами виж аз нямам негативно отношение към тенгрианите,който има да си има.

За мен който не ми закача вярата и аз не закачам неговата.

Факт е че това религиозно делене е пълна простащина но го има и то е горчива реалност.

Вас тенгрианите не ви разбират защото никой не се допирал до същоноста на самата вяра(учение).
Както и това че много хора са на мнение че Тенгрианството е останалото в историята и затова се получава това присмехулно от някой хора отношение към вас.

Аз също не съм,но това не ми дава право да плюя.Затова и не плюя.
PM

Topic OptionsСтраници: (2) [1] 2  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020