| Движение "Воини на Тангра" - Начало |
Помощ
Участници
Календар
|
| Страници: (2) [1] 2 ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |
| БГ_Гвардия |
Публикувано на: 11.8.2006, 22:37
|
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 61 Участник # 486 Дата на регистрация: 10-July 06 |
за всеки без значение от коя националистическа организация е, и наи вече само за еднически българи. www.bulgaria-ataka.com
|
| TanNakRa |
Публикувано на: 19.9.2006, 22:32
|
![]() Читател ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 22 Участник # 595 Дата на регистрация: 18-September 06 |
Не че нещо ама "ГВАРДИЯ" не беше ли организирана от БНС леко които са против АТАКА, които малко се поступват отвреме навреме?
|
| TanNakRa |
Публикувано на: 19.9.2006, 22:34
|
![]() Читател ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 22 Участник # 595 Дата на регистрация: 18-September 06 |
Опаааа извинявам се за исказването....не бях погледнал линка мислех, че е нещо за партия АТАКА
|
| TanNakRa |
Публикувано на: 19.9.2006, 22:36
|
Е все пак се оказа, че има линк и за форум на АТАКА (който неработеше) ако може БГ-Гвардия да даде малко инфо за темата че съвсем се оплетох...........
|
| Agent |
Публикувано на: 22.9.2006, 13:04
|
||
|
Читател ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 13 Участник # 603 Дата на регистрация: 21-September 06 |
Този форум не е националистически, а поредната болшевишка помия. От там постоянно се гонят хора, а админа е пълен болшевик. Защо тогава човек да пише там ? |
||
| Севар |
Публикувано на: 22.9.2006, 18:44
|
|
Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Като е болшевишки, защо настояваш да пишеш там?
|
| SSK |
Публикувано на: 23.9.2006, 0:41
|
||||
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 68 Участник # 471 Дата на регистрация: 2-July 06 |
Мишок не ти ли писна да сменяш никовете. Между другото от коя канализационна тръба излезе пак бе. |
||||
| Севар |
Публикувано на: 23.9.2006, 1:33
|
|
Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
От която и да е, вече му е дръпнато казанчето. Иначе скоро и в нашия форум щяха да се появят теми от рода на "Изроди ли са българите".
|
| БГ_Гвардия |
Публикувано на: 23.9.2006, 9:18
|
||
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 61 Участник # 486 Дата на регистрация: 10-July 06 |
Поздравления Севаре Тоя Плъх от всякъде трябва да се гони от където мине пламва война!!! 1 замисъла на Независимият националистически форум Българска Атака да е интернет общество на българските националисти по подобие на Воините но да включва преставите ли от всички националистически формации, името Българска Атака ще рече Атаката на едническите Българи срещу всичко антибългарско, това за което се боря е това хубаво име Атака да бъде изчистено от срамният и мръсен смисъл които се дължи на ПП АТАКА .2 това че съм със ник Гвардия ще рече че, изпитвам симпатии към БНС както и към Воините а не че, Гвардия е съюзник на мангалската ПП АТАКА И така пак приканвам заповядаите във Българска Атака www.bulgaria-ataka.com |
||
| Eлтимир |
Публикувано на: 23.9.2006, 11:32
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 501 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Ей, пратих на трима от вас писма и ЛС. Не ги ли получавате? Какво става? Още малко ще бъда в нета и ми се ще да знам резултата.
|
| БГ_Гвардия |
Публикувано на: 23.9.2006, 12:54
|
||
|
Ако визираш мен, нямам нищо Иначе ти Елтимире си желан гост |
||
| Bell |
Публикувано на: 25.9.2006, 23:27
|
||
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 |
Защо ни каниш в тоя сайт, където няма място за Войните на Тангра!!! Доста от от потребителите там ни плюят и клеветат сякаш вместо националисти сме враг на нацията и българщината!!! Направо ще ми се пръсне сърцето от яд, че има такива хора, като тоя агент, който е наговорил невероятни клевети и небивалици за нас и Елтимир!!! Не е само той, ами и другите освен, че ни плюят чак се и подиграват! Страшни националисти няма що!!! Видях само един двама души, които видиш ли ни "толерират" или симпатизират - егати абсурда!!! Не не не аз нямам думи - защо изобщо се излъгах да отида там да ми се напълни съзнанието с горчилка!!! ![]() Това съобщение е редактирано от Bell на 26.9.2006, 1:14 |
||
| SSK |
Публикувано на: 26.9.2006, 0:48
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 68 Участник # 471 Дата на регистрация: 2-July 06 |
Аз видях само 3-ма който плюят по Войни на Тангра.
Агента....ами чиста проба канализационен плъх....другите...нямам спор със тях и не е редно да ги нападам. |
| Bell |
Публикувано на: 26.9.2006, 1:27
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 |
Аз мога да ти изредя и цитирам 7 души в момента, това видях в няколкото теми посветени на Движение Войни на Тангра....!!! Но нямам намерение да пренасям дискусията на нашия сайт, само ще кажа, че при вас в момента не се получава тая толерантност между националистите каквато всъщност ви е идеята - или поне БГ_Гвардия така я представи!
Съжалявам ако това е прозвучало обидно на създателите на вашия сайт!!! |
| SSK |
Публикувано на: 26.9.2006, 1:37
|
||
Ами виж аз нямам негативно отношение към тенгрианите,който има да си има. За мен който не ми закача вярата и аз не закачам неговата. Факт е че това религиозно делене е пълна простащина но го има и то е горчива реалност. Вас тенгрианите не ви разбират защото никой не се допирал до същоноста на самата вяра(учение). Както и това че много хора са на мнение че Тенгрианството е останалото в историята и затова се получава това присмехулно от някой хора отношение към вас. Аз също не съм,но това не ми дава право да плюя.Затова и не плюя. |
||
Страници: (2) [1] 2 |
![]() ![]() ![]() |

Тоя Плъх от всякъде трябва да се гони от където мине пламва война!!! 1 замисъла на Независимият националистически форум Българска Атака да е интернет общество на българските националисти по подобие на Воините но да включва преставите ли от всички националистически формации, името Българска Атака ще рече Атаката на едническите Българи срещу всичко антибългарско, това за което се боря е това хубаво име Атака да бъде изчистено от срамният и мръсен смисъл които се дължи на ПП АТАКА .2 това че съм със ник Гвардия ще рече че, изпитвам симпатии към БНС както и към Воините а не че, Гвардия е съюзник на мангалската ПП АТАКА И така пак приканвам заповядаите във Българска Атака www.bulgaria-ataka.com

Иначе ти Елтимире си желан гост