Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (2) [1] 2 ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

БГ_Гвардия |
Публикувано на: 11.8.2006, 21:37
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 61 Участник # 486 Дата на регистрация: 10-July 06 ![]() |
за всеки без значение от коя националистическа организация е, и наи вече само за еднически българи. www.bulgaria-ataka.com
|
TanNakRa |
Публикувано на: 19.9.2006, 21:32
|
![]() Читател ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 22 Участник # 595 Дата на регистрация: 18-September 06 ![]() |
Не че нещо ама "ГВАРДИЯ" не беше ли организирана от БНС леко които са против АТАКА, които малко се поступват отвреме навреме?
![]() |
TanNakRa |
Публикувано на: 19.9.2006, 21:34
|
![]() Читател ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 22 Участник # 595 Дата на регистрация: 18-September 06 ![]() |
Опаааа извинявам се за исказването....не бях погледнал линка мислех, че е нещо за партия АТАКА
![]() |
TanNakRa |
Публикувано на: 19.9.2006, 21:36
|
Е все пак се оказа, че има линк и за форум на АТАКА (който неработеше) ако може БГ-Гвардия да даде малко инфо за темата че съвсем се оплетох...........
![]() |
Agent |
Публикувано на: 22.9.2006, 12:04
|
||
Читател ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 13 Участник # 603 Дата на регистрация: 21-September 06 ![]() |
Този форум не е националистически, а поредната болшевишка помия. От там постоянно се гонят хора, а админа е пълен болшевик. Защо тогава човек да пише там ? |
||
Севар |
Публикувано на: 22.9.2006, 17:44
|
Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 ![]() |
Като е болшевишки, защо настояваш да пишеш там?
|
SSK |
Публикувано на: 22.9.2006, 23:41
|
||||
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 68 Участник # 471 Дата на регистрация: 2-July 06 ![]() |
Мишок не ти ли писна да сменяш никовете. Между другото от коя канализационна тръба излезе пак бе. |
||||
Севар |
Публикувано на: 23.9.2006, 0:33
|
Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 ![]() |
От която и да е, вече му е дръпнато казанчето. Иначе скоро и в нашия форум щяха да се появят теми от рода на "Изроди ли са българите".
|
БГ_Гвардия |
Публикувано на: 23.9.2006, 8:18
|
||
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 61 Участник # 486 Дата на регистрация: 10-July 06 ![]() |
Поздравления Севаре ![]() ![]() |
||
Eлтимир |
Публикувано на: 23.9.2006, 10:32
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 ![]() |
Ей, пратих на трима от вас писма и ЛС. Не ги ли получавате? Какво става? Още малко ще бъда в нета и ми се ще да знам резултата.
|
БГ_Гвардия |
Публикувано на: 23.9.2006, 11:54
|
||
Ако визираш мен, нямам нищо ![]() ![]() |
||
Bell |
Публикувано на: 25.9.2006, 22:27
|
||
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 ![]() |
Защо ни каниш в тоя сайт, където няма място за Войните на Тангра!!! Доста от от потребителите там ни плюят и клеветат сякаш вместо националисти сме враг на нацията и българщината!!! Направо ще ми се пръсне сърцето от яд, че има такива хора, като тоя агент, който е наговорил невероятни клевети и небивалици за нас и Елтимир!!! Не е само той, ами и другите освен, че ни плюят чак се и подиграват! Страшни националисти няма що!!! Видях само един двама души, които видиш ли ни "толерират" или симпатизират - егати абсурда!!! Не не не аз нямам думи - защо изобщо се излъгах да отида там да ми се напълни съзнанието с горчилка!!! ![]() Това съобщение е редактирано от Bell на 26.9.2006, 0:14 |
||
SSK |
Публикувано на: 25.9.2006, 23:48
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 68 Участник # 471 Дата на регистрация: 2-July 06 ![]() |
Аз видях само 3-ма който плюят по Войни на Тангра.
Агента....ами чиста проба канализационен плъх....другите...нямам спор със тях и не е редно да ги нападам. |
Bell |
Публикувано на: 26.9.2006, 0:27
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 ![]() |
Аз мога да ти изредя и цитирам 7 души в момента, това видях в няколкото теми посветени на Движение Войни на Тангра....!!! Но нямам намерение да пренасям дискусията на нашия сайт, само ще кажа, че при вас в момента не се получава тая толерантност между националистите каквато всъщност ви е идеята - или поне БГ_Гвардия така я представи!
Съжалявам ако това е прозвучало обидно на създателите на вашия сайт!!! |
SSK |
Публикувано на: 26.9.2006, 0:37
|
||
Ами виж аз нямам негативно отношение към тенгрианите,който има да си има. За мен който не ми закача вярата и аз не закачам неговата. Факт е че това религиозно делене е пълна простащина но го има и то е горчива реалност. Вас тенгрианите не ви разбират защото никой не се допирал до същоноста на самата вяра(учение). Както и това че много хора са на мнение че Тенгрианството е останалото в историята и затова се получава това присмехулно от някой хора отношение към вас. Аз също не съм,но това не ми дава право да плюя.Затова и не плюя. |
||
![]() |
![]() ![]() ![]() |