Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |

Публикувано на: 14.12.2006, 1:44
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- ![]() |
Вижте кво,пичове,незнам кого мразите и кого обичате,ама аз преди месец време хвърлих мост тука...и дойдох до средата му...отсреща май никой не ебава...да си мръдне задника,така да кажем...толкоз ли мразите /тука бързам да се застраховам-мен никой,освен Господ и моята идея не ми е поставил ЗАДАЧА/туй,което вече е налице като постижение?От 1990г. съм член последователно на БНРП,ОПТ,ВМРО,..сега-АТАКА!Знам вече къде ми е грешката,ама...все пак...кво съм сбъркал?!
|
pitbull |
Публикувано на: 14.12.2006, 15:53
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 47 Участник # 362 Дата на регистрация: 4-May 06 ![]() |
По делата им ще ги познаеш!
![]() |
Запознат |
Публикувано на: 14.12.2006, 15:59
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 3-November 05 ![]() |
Към 01:44 май пак ти е дошла много ракията...без да се обиждаш.
|
Публикувано на: 14.12.2006, 23:03
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- ![]() |
Запознат,бях на вино приятелю,но задачката си остава,не се сърдя.
|
LETO |
Публикувано на: 15.12.2006, 0:38
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 356 Участник # 154 Дата на регистрация: 22-October 05 ![]() |
Споко meshter_at, като нищо скоро можем да те навестим. Не се чувствай изолиран, не си само ти на тоя хал!
Напълно те разбирам. Само не се предавай - и си дръж духът буден... ще дойде време! Ден Грее |
![]() |
![]() ![]() ![]() |