www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> Сказание за Чулман

Страници: (6) « първа ... 2 3 [4] 5 6  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Сказание за Чулман, на български език
Eлтимир
Публикувано на: 25.9.2005, 15:35
Quote Post

Отдаден

Група: участници
Съобщения: 17 492
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Севар, като дойдеш ги забрани тези. Същите те разправяха, че аз съм циганин. Ченгенца, какво да ги правиш. Все една песен си пеят. Доколкото си спомням щяха да си правят техен форум, ама нещо не успяха. И сайтът им щеше да е много по-готин без моите глупави писания. Какво търсят при нас? Мен ме заплашват със смърт, за ЛЕМС пишат какво им падне. Ей, ще се ядосам!!!
PM
ЛЕМС
Публикувано на: 25.9.2005, 15:50
Quote Post

Участник

Група: изгонени
Съобщения: 293
Участник # 26
Дата на регистрация: 22-July 05

QUOTE (Джендо @ Sep 25 2005, 03:11 PM)
в този форум има хора с много по интересни имена - например едно от тях е на еврейката Силвия Емилова Мирчева   smil4334a87ce0a9c.gif  А ако трябва да говорим за масони на първо място трябва да споменем мъжа на въпросната госпожа масонът евреин Мирчев който при това е от рода Бакиш.  smil4334af067a7a3.gif  smil4334ae8ba72ae.gif

smil3dbd4d8676346.gif

Поздравления, Джендо!

ДОБРЕ ДОШЪЛ НА ВОИНСКИЯ ФОРУМ!

Трудно ми е да открия логика в думите ти. Както и истина, освен че съм омъжена за човек, с фамилия Мирчев и баща му, бог да го прости, споменаваше, че имал някакъв роднина: чичо на чичо му, дето се казва Станко Тодоров. А дядото на съпруга ми (бъчвар) малко след 09.09.1944 г. си захвърля партийния билет.

Преди време настъпих на уязвимо място един човек. Ти ли си, `нищо`?

По-здрав от ЛЕМС? НЕ!
ПОЗДРАВ ЗА шефовете ти!

smil3dbd4e398ff7b.gif
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
Mistique
Публикувано на: 25.9.2005, 15:56
Quote Post

Участник

Съобщения: 354
Участник # 72
Дата на регистрация: 6-August 05

Хей какво става тука - тъкмо щях да се включа в лейдис клуба при Лемс и Чакар и се появи този Джендо и ми обърка сценария......... smil4334a580902ca.gif ........

.....щото аз не само не си говоря с боговете, ами мозъка ми не стига и да разбера интригата в тази тема.... smil4334a4c5e23b8.gif

Лемс ти пък откъде го намери този евреин? smil3dbd4daabd491.gif (Шегувам се.)
PMEmail Poster
Eлтимир
Публикувано на: 25.9.2005, 16:02
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Ами да се махне ЛЕМС, после да се махне Елтимир и сайтът ще стане много готин. Също като предишния сайт. Това е целта.
PM
Джендо
  Публикувано на: 25.9.2005, 16:06
Quote Post

Новодошъл
*

Съобщения: 2
Участник # 125
Дата на регистрация: 25-September 05

Елтимир, ако мислиш че съм Цветомир или Спас много бъркаш.Не ме познаваш smil4334acc8dd304.gif и нямам никакви цели, а просто мразя накой да обижда любимата ми историческа личност.

ЛЕМС, не съм онзи НИЩО, а едно друго НЕЩО, но след време ще разбереш какво. smil4334aa82a45b8.gif
PM
Azerath
Публикувано на: 25.9.2005, 21:39
Quote Post

Участник

Съобщения: 428
Участник # 9
Дата на регистрация: 8-July 05

Поздрави и благодарности към целия екип, който направи този невероятен Епос достъпен за всички, които по принцип небиха могли да си го преведат.
PMEmail PosterUsers Website
Eлтимир
Публикувано на: 25.9.2005, 21:45
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

QUOTE (Джендо @ Sep 25 2005, 04:06 PM)
Елтимир, ако мислиш че съм Цветомир или Спас много бъркаш.Не ме познаваш smil4334acc8dd304.gif и нямам никакви цели, а просто мразя накой да обижда любимата ми историческа личност.

ЛЕМС, не съм онзи НИЩО, а едно друго НЕЩО, но след време ще разбереш какво. smil4334aa82a45b8.gif

Аз пък мразя някой да се подиграва с мен. Особено в сайта, който направихме с толкова труд и жертви. Мразя и да ме заплашват. Тогава побеснявам. И скоро ще разбереш какво е струвало на любимите ти чифутчета тая провокация. Писна ми от гадории.
PM
ЛЕМС
Публикувано на: 25.9.2005, 23:47
Quote Post

Участник

Участник # 26

QUOTE (Mistique @ Sep 25 2005, 03:56 PM)

.....щото аз не само не си говоря с боговете, ами мозъка ми не стига и да разбера интригата в тази тема.... smil4334a4c5e23b8.gif

Ето ти Причината, а Следствието вече го прочете.

Извадка от руски форум "Антисемитизъм", темата е :"Отрицателното отношение към ционизма - антисемитизъм ли е?"

"Разговарят" Елтимир и ... техените `писачи`.

" FAQ Поиск Пользователи Группы Профиль Новых сообщений нет Выход [ Ангел Грънчаров ]

Отрицательное отношение к сионизму - это антисемитизм?
На страницу Пред. 1, 2, 3, 4, 5

Список форумов sem40.ru -> Антисемитизм
Предыдущая тема :: Следующая тема
Автор Сообщение
Sobaka-banabaka
Супер

Ангел Грънчаров
Новичок

Добавлено: 25/09/2005 01:01:15 Заголовок сообщения: Антисемитизм
В Болгарий начинаеть налаживаться мнение, что корен зла, это юдаизм, а сионизм только следствие. Проводники этой идеи

утверждають, что не биологический произход, а именно юдейская религия виновата во всем. Это тоже антисемитизм?
Можете посмотреть здесь: хттп://www.воининатангра.орг/модулес/неwс/

Ангел Грънчаров
Новичок

Добавлено: 25/09/2005 01:04:52 Заголовок сообщения: Re: Антисемитизм
Ангел Грънчаров писал(а):
В Болгарий начинаеть налаживаться мнение, что корен зла, это юдаизм, а сионизм только следствие. Проводники этой идеи

утверждають, что не биологический произход, а именно юдейская религия виновата во всем. Это тоже антисемитизм?

Это чудо переделало буквы. Значить адресс такой: www.voininatangra.org/ include/chkmsg.php

Добрый
Супер

Добавлено: 25/09/2005 01:10:41 Заголовок сообщения: Re: Антисемитизм

Вы не могли бы пояснить про какое зло Вы говорите? Может Вы имеете ввиду терракты по всему миру? Экспансию во всю Европу? Так

Вы перепутали, это ислам называется (кстати Болгарию тоже не евреи вырезали, по-моему), а не юдаизм

Ангел Грънчаров
Новичок

Добавлено: 25/09/2005 01:21:27 Заголовок сообщения:
О каких терактов говорите? 11 сентября? Вышла куча книг, в которых объясняеться, что этот первобитный человек Бин ладен не

мог сделать такое. Черная экспансия в Европе? Разве не евреи не имеють отношение к ней? С всеми сказками о "правах человека".

А о Болгарий лучше не говорить. Кстати именно сегодня в несколько форумов обсуждалось сколько из турецких головорезов имели

еврейского произхождения. Да и сам Сюлейман паша - он был французкий еврей, принявший исляма. И теперь турецкая партия ДПС и

еврейская "Шалом" ведуть вместе наступление против этнических болгар. Наконец получаеться так, что болгары, которые в свое

время спасли свои евреи от Гитлера, становяться антисемитами. Можете ли Вы объяснить это?
И все таки советую посмотреть сайт. Очень интересный...

Opponent
Супер

Добавлено: 25/09/2005 01:36:37 Заголовок сообщения:
Да-да, и Гитлер еврей и все враги болгар - евреи, и Бин Ладен - это Беня Ландман, а талибы - это потерянное колено изралево.
Да, и Мухаммед, конечно, тоже еврей.
Вы и дальше продолжайте на своих фашистских форумах обсуждать у кого там еврейские корни.
Только ТАМ, пожалуйста, ТАМ, а не тут. Здесь не форум для подобных ублюдков. Вы ошиблись адресом.

Sobaka-banabaka
Супер

Добавлено: 25/09/2005 21:01:31 Заголовок сообщения: Re: Антисемитизм

Анти, а кто тебя на ету личину вдохновил? Венцислав Буйич с кураевского форума?
Короче, незачот. С тебя болгарин как с меня балерина.

B2
Супер

Добавлено: 25/09/2005 21:29:40 Заголовок сообщения:
О каких терактов говорите? 11 сентября? Вышла куча книг, в которых объясняеться, что этот первобитный человек Бин ладен не

мог сделать такое. Черная экспансия в Европе? Разве не евреи не имеють отношение к ней? С всеми сказками о "правах человека".

А о Болгарий лучше не говорить. Кстати именно сегодня в несколько форумов обсуждалось сколько из турецких головорезов имели

еврейского произхождения. ..
Ох, давно не было новеньких у меня в коллекции!
Цитата:

Это - и предыдущее - тоже анитсемитизм, причем очень безграмотный, Ангел. Скорее даже простая человеческая глупость. Над ним

даже смеятся неудобно. Даже среди российских "педриотов" такое и то не так часто встретишь.

Кстати, что это за "Тангра" такая, кто знает?

Добрый
Супер

Добавлено: 25/09/2005 22:01:30 Заголовок сообщения:
О каких терактов говорите? 11 сентября? Вышла куча книг, в которых объясняеться, что этот первобитный человек Бин Ладен не

еврейского произхождения. Да и сам Сюлейман паша - он был французкий еврей, принявший исляма. И теперь турецкая партия ДПС и

еврейская "Шалом" ведуть вместе наступление против этнических болгар. Наконец получаеться так, что болгары, которые в свое

время спасли свои евреи от Гитлера, становяться антисемитами. Можете ли Вы объяснить это?
И все таки советую посмотреть сайт. Очень интересный...

Диагноз - идиот, даже смеяться над ним не хочется

[QUOTE]

Ето затова беше цялата тази офанзива ...

тъпо!
За неразбиращите руски език подготвям в момента превода. Имайте малко търпение
ЛЕМС
Quote Post

Участник

Участник # 26

Ето и превода на български език:

Ангел Грънчаров
”Новак”
Дата на регистрация: 25.92.2005
Съобщения: 3

В Българий се налага мнението, че коренът на злото е в юдаизма, а ционизмът е само следствие. Разпространяващите тази идея хора твърдят, че не биологическият произход, а именно юдейската религия е виновна за всичко. Кажете ми, това също ли е антисемитизъм?
Можете да погледнете тук: хттп://www.воининатангра.орг/модулес/неwс/

Това нещо преправи буквите. Адресът е: www.voininatangra.org/ include/chkmsg.php

Добрият
”Супер”
Дата на регистрация: 05.02.2005
Съобщения: 1986

Не бихте ли пояснили за КОЕ Зло говорите? Може би имате впредвид терористичните актове по цял свят? Експанзията в Европа? В грешка сте (объркали сте се). Името му е `ислям`, а не юдаизъм. (между другото България не е клана от евреи, поне според мен)

Ангел Грънчаров

За какви терористични актове говорите? За 11 септември? Излязоха една камара книги в които се обяснява че този първобитен человек Бин ладен не е бил в състояние да ги извърши. Нашествието на `чернилки`в Европа ( творчески превод –С.М) Нима евреите са безразлични/безучастни (нямат пръст в него – С.М.) към него? С всичките им басни за "правата на човека".

По-добре не говорете за България. Точно днес по форумите ни се обсъжда темата: КОЛКО от турските главорези са с еврейски произход. То и самият Сюлейман паша е бил френски евреин, приел исляма. Сега у нас турската партия ДПС и еврейската "Шалом" се обединяват срещу еническите българи. И какво се получава накрая? Българите, спасили своите евреи от Хитлер се превръщат в антисемити. Можете ли да обясните това?

Съветвам Ви все пак да погледнете сайта. Много е интересен...

Opponent
Супер
Да бе, и Хитлер е евреин, и всички врагове на българите са евреи; и Бин Ладен – това направо си е Бен Ландман, а талибаните са изчезналото коляно изралево.
Да не забравя: и Мохамед, разбира се също е евреин.
Продължавайте и занапред да обсъждате кой има еврейски корени.
Само че ТАМ, моля, а не ТУК. Тук не е форум за подобни лицемерия/изроди(???) Сбъркали сте адреса.

Куче-banabaka
Супер
Анти, а кой те вдъхнови за тая роля? Венцислав Буйич от кураевския форум ли?
С две думи – „скъсан си” ти си толкова българин, колкото аз – балерина.

B2
Супер
Охо, отдавна не съм имал `новички” в колекцията си!

Това си е чист антисемитизъм, при това много неграмотен, Ангеле. По-скоро е обикновена човешка глупост. Даже е неудобно и да се разсмееш. Даже сред российских "педриоти" рядко ще срещнеш нещо подобно.
Между другото каква е тая „Тангра" ? Някой познава ли я? .

Добрият
”Супер”
Диагноза - идиот, даже нямам желание да му се присмея.
Bell
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 861
Участник # 101
Дата на регистрация: 5-September 05

Чакaр защо си била помолена да не влизаш повече тук?
smil4334aa44c7e89.gif
PM
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Сега пиша от един клуб. Следобед очаквайте интересни разкрития. Някой знае ли къде е Севар и защо не се появява? Ако някой му знае телефона, нека да му позвъни.
Специални благодарности на ЛЕМС за превода.
PM
ЛЕМС
Публикувано на: 26.9.2005, 13:15
Quote Post

Участник

Участник # 26

QUOTE (Елтимир @ Sep 26 2005, 09:27 AM)
Сега пиша от един клуб. Следобед очаквайте интересни разкрития. Някой знае ли къде е Севар и защо не се появява? Ако някой му знае телефона, нека да му позвъни.
Специални благодарности на ЛЕМС за превода.

Няма за какво, Колобър. Обичам ДА ПРЕВЕЖДАМ.
Това мога - това правя.

а за Севар ? Звънях му 2 пъти: "Абонатът не отговаря". Може ... не ще му пратя и един СМС .
ЛЕМС
Публикувано на: 26.9.2005, 13:23
Quote Post

Участник

Участник # 26

Ето и ПРОДЪЛЖЕНИЕТО на Дискусията, или казано в мой стил:
КАКВО МИСЛЯТ евреите за нас, Българите!

"leonidk33
Экстра

Дата на регистрация: 01.09.2003
Съобщения: 4157
От: New York, USA

Добавлено: 26/09/2005 03:44:18 Заголовок сообщения:
И не се смейте! Голям грях е да се смееш на болни хора!

Hazar
МОДЕРАТОР

Дата на регистрация: 01.09.2003
Съобщения: 5226
От: California, US

B2 писа:
.....

Между другото,знае ли някой коя е тази "Тангра", някой познава ли я?

Интернет за да знаете
http://tangra.bitex.com/bul/zafondaciata.htm

Цитат:
ТАНГРА - Името на фондацията е популярно звучене на името на бога на древните българи, което според научни изследвания означава философското триединство от понятията Тан (вселена), Нак (човек) и Ра (бог). Чрез него те изразяват едно отнай-ранните схващания за единството и хармонията на света. Писмени сведения за това датират от хилядолетието пр. Хр.

ТАНГРА е едно от най-древните религиозни и културни понятия в историята на човечеството. Прародината на древните българи са долините на Памир и Таримската котловина между Тян Шан (небесната планина) и северните склонове на Тибет, откъдето започва разселването им по света. Фердинанд фон Рихтхофен (1833-1905) смята Таримската котловина за огнище на първата човешка култура.В района на Памир българите създават още през древността две прочути държави БАЛГАР и БАЛХАРА. Оттам се разнася светлината на българската държавност нашироко по света, доказателство за което са създадените на територията на Европа още три български държави - КУБРАТОВА, ВОЛЖКА и АСПАРУХОВА БЪЛГАРИЯ.

Край на цитата ( smil4334a69a0bdb2.gif бел. пр.)

Казано накратко - бългаскато наци. Comprenez-vous ?
(разбирате ли?)

ури
Профи

Дата на регистрация: 20.05.2005
Съобщения: 432
От: Израиль, Украина

1 България е родина на слоновете.
2 Тибетският слон е потомък на българския слон.
3 Еврейският слон е урод и враг на българския слон.
Правилно ли съм разбрал?

Ангел Грънчаров
Новак

Дата на регистрация: 25.09.2005
Съобщения: 4
От: България

Добавлено: 26/09/2005 12:26:05 Заголовок сообщения:
Благодаря за аргументите. Едно е да напишеш и обясниш колко лоши хора са враговете ти, а съвсем друго е когато покажеш какво говорят И ПРАВЯТ те срещу ТВОЯ народ.

Забележка: тоя път "понашарих` превода
smil3dbd4e398ff7b.gif
Севар
Публикувано на: 26.9.2005, 15:01
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 2 371
Участник # 13
Дата на регистрация: 11-July 05

QUOTE (Ziezi @ Sep 24 2005, 08:14 PM)
...
аз също навремето си мислех, че трабва да имам врагове, да воювам с тях...

После пораснах, и започнах да търся приятели...

Второто е много по-трудно, и не съм аз, който трябва да ти го казва.

Типични мазни приказки по юдейски, не съм и очаквал друго. За мен е важното, че не се опитваш да отречеш, значи съм прав, нали така? Всъщност мен не ме интересува какъв си, бъди си такъв.
Но знай че когато плюеш и водиш подмолна атака срещу българското на българска територия, няма начин да не си го получиш. Хазаринът, колкото пари и власт да има, няма да стане българин, не го ли разбрахте най-сетне?
Eлтимир
Публикувано на: 26.9.2005, 15:06
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Мазните им приказки обаче са за тук, а виж там, в Израел какво говорят: "Ние сме родени, за да направим Кафка – минало (спомен)!" Те искат да направят от нас минало, спомен. Дали ще успеят? Ако не им вярваме - няма да успеят!
Обичай своя враг. Ами обичай го, неговата мамица юдейска...
PM

Topic OptionsСтраници: (6) « първа ... 2 3 [4] 5 6  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020