www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> Методите на ЛЕМС

Страници: (3) 1 2 [3]  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Методите на ЛЕМС
gеorgi_nz
Публикувано на: 28.3.2007, 21:40
Quote Post

Отдаден

Група: участници
Съобщения: 1 386
Участник # 76
Дата на регистрация: 10-August 05

Елтимир, чакай да видим да не я е ликвидирал Рогозин тази , а ти да чакаш да се обади.

smil4341944e6b0c8.gif smil3dbd4e5e7563a.gif
PMEmail PosterUsers Website
Eлтимир
Публикувано на: 28.3.2007, 21:54
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 17 492
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Не, тя е жива. В интервюто се говореше за дистанционно убийство на жена в Южна България. Предизвиква се инфаркт насред улицата, чиста работа. Силвия няма да я убият, поне не руснаците. Твърде много са вложили в нея, за да я убият. А пък и тя не им е изменила. Това, че се провали не е нейна вина, а вина на нейните самонадеяни ръководители. Те ако не бяха толкова самонадеяни, нямаше да ме изпуснат, когато им бях в ръцете в оная база. Те са истинските престъпници. А такива като Силвия са по-скоро жертви.
На като каза за убийството, та се сетих за Стефан Калайджиев. Дали на него не му бяха спретнали малък инсулт, защото беше почнал много да си отваря устата?
PM
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Ден шести. Справих се със снощната атака, Силвия. И това няма да ти помогне. Каквото трябва да излезе - ще излезе. Освен ако не се размислите там и не изпълните условията ми.
Мирчо не ти ли е набил вече канчето, че го забърка и него?
PM
Eлтимир
Публикувано на: 29.3.2007, 10:17
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Пуснах малко снимки за НЛП институтите. Това за тези, които не вярват в тяхната реалност. После ще пусна и снимки на възпитаници на такива институти. Купонът се очертава много весел.
И биде вечер, биде утро - ден шести. Време е човекът да се покаже. Нали така, Силви?
PM
PARADOX
Публикувано на: 29.3.2007, 11:22
Quote Post

Отдаден

Група: изгонени
Съобщения: 1 245
Участник # 862
Дата на регистрация: 6-March 07

Отричането на подобни факти като НЛП въздействието е традиционно за нашите комуняги..!!! Ако си спомняте навремето ДС издирваше и гонеше под дърво и камък всякакви врачки, контактьори, екстрасенси и т.н., а в същото време човек неможеше да се вреди при баба Ванга от комунистически лидери (местни и държавни)...!!! Свръх-естественото беше табу, а в същото време ДС и МО водени от контактьор разкопаваха Царичина... Така, че те винаги са действали на принципа "кервана си върви, а кучетата си лаят"...!!!
Този ред на мисли ме накара да си задам няколко въпроса..?!!
Кой на времето разреши и подпомогна на Кубрат Томов, да отвори своя институт в Пловдив...?!! Не е ли това един опит на ДС, да монополизира всички разрабтки в областа на свръх-естественото и неортодоксалната наука...?!! Не е ли един опит на ДС да картотекира, наблюдава и контролира всички Българи с някакъв потенциал в тази посока...?!!

П.П. Един факт... През 1989 г. на площада в центъра на Варна, за няколко дни бе опъната една сергия, където хора на гореспоменатия Кубрат Томов, приканваха хората да им мерят силата на биополето с един странен уред приличащ на волт-ампер метър...!!! Към уреда бяха прикрепени две плочки (едната медна, а другата оловна), върху които желаещите трябваше да си поставят ръцете! Тогава още не бях в час за някои неща и се подлъгах! Незнам какво ми отчете, но ми дадоха една визитка с адрес на почивната база на Министерски Съвет в курорта Св. Константин и Елена (тогава Дружба), и започнаха да ме увещават да отида, където щели да ме иследват подробно...!! Не отидох, защото тогава бях във военен отпуск и мислех само за купони, и не исках да си губя времето... Колко ли хора са отишли тогава, и как ли са ги иследвали..?!!!
PM
Eлтимир
Публикувано на: 11.4.2007, 22:44
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

За куфарчетата, за Тютченко и други подобни неща писа www.chudesa.net. Защо ли обаче темата за проф. Борис Золотов се подминава? А групата ЛЕМС се опитва да провокира и да си показва рогата. Окуражена от НСС групата ЛЕМС се готви за контранастъпление. Късно е, духът е напуснал бутилката и няма сила, която да го върне обратно.
PM

Topic OptionsСтраници: (3) 1 2 [3]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
RuMan 27/7/2025
Венци1 12/7/2025
Лъчезар 19/6/2025
Венцислав 19/6/2025
Любомир 10/12/2024