Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (3) 1 2 [3] ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

gеorgi_nz |
Публикувано на: 28.3.2007, 21:40
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 386 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 ![]() |
Елтимир, чакай да видим да не я е ликвидирал Рогозин тази , а ти да чакаш да се обади.
![]() ![]() |
Eлтимир |
Публикувано на: 28.3.2007, 21:54
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 ![]() |
Не, тя е жива. В интервюто се говореше за дистанционно убийство на жена в Южна България. Предизвиква се инфаркт насред улицата, чиста работа. Силвия няма да я убият, поне не руснаците. Твърде много са вложили в нея, за да я убият. А пък и тя не им е изменила. Това, че се провали не е нейна вина, а вина на нейните самонадеяни ръководители. Те ако не бяха толкова самонадеяни, нямаше да ме изпуснат, когато им бях в ръцете в оная база. Те са истинските престъпници. А такива като Силвия са по-скоро жертви.
На като каза за убийството, та се сетих за Стефан Калайджиев. Дали на него не му бяха спретнали малък инсулт, защото беше почнал много да си отваря устата? |
Eлтимир |
Публикувано на: 29.3.2007, 8:51
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 ![]() |
Ден шести. Справих се със снощната атака, Силвия. И това няма да ти помогне. Каквото трябва да излезе - ще излезе. Освен ако не се размислите там и не изпълните условията ми.
Мирчо не ти ли е набил вече канчето, че го забърка и него? |
Eлтимир |
Публикувано на: 29.3.2007, 10:17
|
Пуснах малко снимки за НЛП институтите. Това за тези, които не вярват в тяхната реалност. После ще пусна и снимки на възпитаници на такива институти. Купонът се очертава много весел.
И биде вечер, биде утро - ден шести. Време е човекът да се покаже. Нали така, Силви? |
PARADOX |
Публикувано на: 29.3.2007, 11:22
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 ![]() |
Отричането на подобни факти като НЛП въздействието е традиционно за нашите комуняги..!!! Ако си спомняте навремето ДС издирваше и гонеше под дърво и камък всякакви врачки, контактьори, екстрасенси и т.н., а в същото време човек неможеше да се вреди при баба Ванга от комунистически лидери (местни и държавни)...!!! Свръх-естественото беше табу, а в същото време ДС и МО водени от контактьор разкопаваха Царичина... Така, че те винаги са действали на принципа "кервана си върви, а кучетата си лаят"...!!!
Този ред на мисли ме накара да си задам няколко въпроса..?!! Кой на времето разреши и подпомогна на Кубрат Томов, да отвори своя институт в Пловдив...?!! Не е ли това един опит на ДС, да монополизира всички разрабтки в областа на свръх-естественото и неортодоксалната наука...?!! Не е ли един опит на ДС да картотекира, наблюдава и контролира всички Българи с някакъв потенциал в тази посока...?!! П.П. Един факт... През 1989 г. на площада в центъра на Варна, за няколко дни бе опъната една сергия, където хора на гореспоменатия Кубрат Томов, приканваха хората да им мерят силата на биополето с един странен уред приличащ на волт-ампер метър...!!! Към уреда бяха прикрепени две плочки (едната медна, а другата оловна), върху които желаещите трябваше да си поставят ръцете! Тогава още не бях в час за някои неща и се подлъгах! Незнам какво ми отчете, но ми дадоха една визитка с адрес на почивната база на Министерски Съвет в курорта Св. Константин и Елена (тогава Дружба), и започнаха да ме увещават да отида, където щели да ме иследват подробно...!! Не отидох, защото тогава бях във военен отпуск и мислех само за купони, и не исках да си губя времето... Колко ли хора са отишли тогава, и как ли са ги иследвали..?!!! |
Eлтимир |
Публикувано на: 11.4.2007, 22:44
|
За куфарчетата, за Тютченко и други подобни неща писа www.chudesa.net. Защо ли обаче темата за проф. Борис Золотов се подминава? А групата ЛЕМС се опитва да провокира и да си показва рогата. Окуражена от НСС групата ЛЕМС се готви за контранастъпление. Късно е, духът е напуснал бутилката и няма сила, която да го върне обратно.
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |