www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> гр Ботевград тотална маниполация на изборните резу

Страници: (2) 1 [2]  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> гр Ботевград тотална маниполация на изборните резу, Въпростното лице Красимир Петков Тончев
DraconiaN
Quote Post

Читател
**

Група: участници
Съобщения: 26
Участник # 779
Дата на регистрация: 24-January 07

Чшш, душко, къде другаде се пуска такава аванта на боклуци в парламента? Аз идея си нямам какво би оправило положението, тъй като националистическият дух бива осмиван, благодарение на съществуването на АТАКА. Да имаше някаква партия, в която да вярваме, ама като няма...?
PM
samvoin
Quote Post

Участник

Съобщения: 279
Участник # 909
Дата на регистрация: 4-April 07

QUOTE (DraconiaN @ Apr 6 2007, 03:30 AM)
Чшш, душко, къде другаде се пуска такава аванта на боклуци в парламента? Аз идея си нямам какво би оправило положението, тъй като националистическият дух бива осмиван, благодарение на съществуването на АТАКА. Да имаше някаква партия, в която да вярваме, ама като няма...?

Ами партията се създава от хора,не пада от космоса,макар че само официално регистрирана партия,далеч не е достатъчна за нашите цели и нужди за този момент и днешната ситуация.
Ако си стоим в къщи и пред компютрите и дори по-сбирки,срещи и инициативи не ходим,макар с големи рискове,партия няма и да има и винаги ще чакате власта и ДС,да ви спуснат поредния шут,за който да гласувате,като"опозиция".
PM
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 17 492
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Има я БНРП, партията, която през 1990 година направи живо верига пред Народното събрание, за да не пусне депутатите от ДПС. На следващата, 1991 г изборите трябваше да бъдат фалшифицирани, за да не влезе БНРП в Парламента. Последваха години на жестоки удари, трудности и медийно затъмнение. Днес БНРП е в изключително трудно положение, но не е невъзможнво да се възроди. Така че и партия има, ако някой особено държи на партийна дейност. А целите на Движението не са да се превръщаме в партия. Целите на Движение "Воини на Тангра" е да подготви националистическия елит на бъдеща България. Да формулира идеята на нацинонализма. Дали ще изпълним поставените задачи, зависи от всеки от вас.
PM
samvoin
Quote Post

Участник

Съобщения: 279
Участник # 909
Дата на регистрация: 4-April 07

Аз бях симпатизант и електорат на тази партия,до момента до който Иван Георгиев не влезе в безпринципната комунист-масонска коалиция на Данов и до който не научих,че просто в затвора е бил вербован от ДС/в което не съм 100% сигурен,но действията му за съжаление го потвърждават!/ и затова БНРП не успя,затова истинските националисти с които аз нямам различие в мисленето си/там хората са с националсоциалистически и расистки убеждения и Иван Георгиев поне по-приказки също се самоопределяше като расист/бяха похабени!
Защо Георгиев подкрепи Симеон и еврейската му листа през 2001 година?
Защо Георгиев гравитираше около комунистическата коалиция"Атака",но тъй като те го бренебрегнаха едва сега взе да казва истини за тях?
Защо БНРП никога нямаше застъпници по-изборите и случайно ли беше това?
Защо с течение на годините и разочарованието на хората,когато бНРП имаше най-големи шансове,гласовете за нея,както например за СРС в Сърбия,вместо да нарастват намаляваха и дори Гелеменов започна да ръсте откъм електорат пред тях?
Това не са случайни тенденции,само у нас толкова силна националистическа партия,от цяла източна и западна Европа не успя да пробие никъде за толкова години и причините не могат да са извън нея!Причините винаги са вътрешни при такава ситуация и за съжаление и тук "рабата много мирише откъм главата"не откъм тялото.
Затова днес смятам че национализма трябва да се възроди от нова формация у нас днес!
А членовете на БНРП,особено след позорното решение на Георгиев да"сдаде щафетата" на безрасовия мутант и българорогател-Чернев,трябваше да претендират за прерогативите и регистрацията на тази партия!
Ако не направят и не могат обаче,нека я напуснат и подкрепят нашите усилия,защото тя и без това не е преригистрирана пак поради нехайството на Иван Георгиев,чиито пари от чуждите националисти също много е странно къде отидоха?
При Гелеменов,който живее в мизерия със сигурност не са!
Затова нека ми се отговори на тези въпроси,а честните мои съмишленици от бНРП-познати и непознати да видят днес кой е истинския последовател на техните идеи и желания и подкрепят усилията му!
Защото те искат България,такава каквато я искам и аз и каквато всеки расово и етнически осъзнат Българин я иска и трябва да я иска-всеки Българин-националист и Родолюбец!
Всеки Българин с чисто сърце и неотровен мозък!!!
PM
Orthodox
Публикувано на: 16.8.2007, 13:33
Quote Post

Новодошъл
*

Съобщения: 3
Участник # 817
Дата на регистрация: 15-February 07

QUOTE (samvoin @ Apr 6 2007, 04:30 PM)
Аз бях симпатизант и електорат на тази партия,до момента до който Иван Георгиев не влезе в безпринципната комунист-масонска коалиция на Данов и до който не научих,че просто в затвора е бил вербован от ДС/в което не съм 100% сигурен,но действията му за съжаление го потвърждават!/ и затова БНРП не успя,затова истинските националисти с които аз нямам различие в мисленето си/там хората са с националсоциалистически и расистки убеждения и Иван Георгиев поне по-приказки също се самоопределяше като расист/бяха похабени!
Защо Георгиев подкрепи Симеон и еврейската му листа през 2001 година?
Защо Георгиев гравитираше около комунистическата коалиция"Атака",но тъй като те го бренебрегнаха едва сега взе да казва истини за тях?
Защо БНРП никога нямаше застъпници по-изборите и случайно ли беше това?
Защо с течение на годините и разочарованието на хората,когато бНРП имаше най-големи шансове,гласовете за нея,както например за СРС в Сърбия,вместо да нарастват намаляваха и дори Гелеменов започна да ръсте откъм електорат пред тях?
Това не са случайни тенденции,само у нас толкова силна националистическа партия,от цяла източна и западна Европа не успя да пробие никъде за толкова години и причините не могат да са извън нея!Причините винаги са вътрешни при такава ситуация и за съжаление и тук "рабата много мирише откъм главата"не откъм тялото.
Затова днес смятам че национализма трябва да се възроди от нова формация у нас днес!
А членовете на БНРП,особено след позорното решение на Георгиев да"сдаде щафетата" на безрасовия мутант и българорогател-Чернев,трябваше да претендират за прерогативите и регистрацията на тази партия!
Ако не направят и не могат обаче,нека я напуснат и подкрепят нашите усилия,защото тя и без това не е преригистрирана пак поради нехайството на Иван Георгиев,чиито пари от чуждите националисти също много е странно къде отидоха?
При Гелеменов,който живее в мизерия със сигурност не са!
Затова нека ми се отговори на тези въпроси,а честните мои съмишленици от бНРП-познати и непознати да видят днес кой е истинския последовател на техните идеи и желания и подкрепят усилията му!
Защото те искат България,такава каквато я искам и аз и каквато всеки расово и етнически осъзнат Българин я иска и трябва да я иска-всеки Българин-националист и Родолюбец!
Всеки Българин с чисто сърце и неотровен мозък!!!

Интересни въпроси си задал, но защо няма отговор?
PM
gеorgi_nz
Публикувано на: 16.8.2007, 13:42
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 386
Участник # 76
Дата на регистрация: 10-August 05

QUOTE (Orthodox @ Aug 16 2007, 01:33 PM)
Интересни въпроси си задал, но защо няма отговор?

Като искаш да има толкова много отговор - ами дай го ти.
Или какво - не ти се пише ли?
PMEmail PosterUsers Website
Orthodox
Публикувано на: 16.8.2007, 14:09
Quote Post

Новодошъл
*

Съобщения: 3
Участник # 817
Дата на регистрация: 15-February 07

Аз в БНРП не съм бил за разлика от Елтимир. Той би трябвало да даде отговор на въпросите.
PM
Eлтимир
Публикувано на: 16.8.2007, 23:13
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 17 492
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Orthodox, откъде знаеш, че не съм дал отговор? Само че не е задължително да давам своя отговор на зомбираното от ЛЕМС samvoin. Отговорът се съдържа в третата ми книга, която е написана още преди въпросите да бъдат зададени. Като излезе ще ти се обадя. Купи си я и ще научиш каквото ти трябва. Виждаш ли, и аз започнах да се уча от Волен Сидеров. Само че за разлика от мен, той продава всяка своя дума, нищо не казва безплатно.
PM
ime
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 556
Участник # 484
Дата на регистрация: 10-July 06

ЗЛАТНА ТИ УСТА ЕЛТИМИРЕ! smil4453a9006c2f4.gif
PMUsers Website

Topic OptionsСтраници: (2) 1 [2]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници