Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (11) « първа ... 6 7 [8] 9 10 ... последна » ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

samvoin |
Публикувано на: 22.4.2007, 13:00
|
||
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 279 Участник # 909 Дата на регистрация: 4-April 07 ![]() |
Кои уроци бе,написаните от "професори" евери и комуноиди от БАН ли?! |
||
PARADOX |
Публикувано на: 22.4.2007, 13:02
|
||||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 ![]() |
През оная ми работа е, с какви глупости ви пълнят главите..!!! Само не ги ръсете тук..!! Ти нали щеше да ми даваш адреса си..?!! Какво стана..?!! Още чакам...!!!! |
||||
samvoin |
Публикувано на: 22.4.2007, 13:04
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 279 Участник # 909 Дата на регистрация: 4-April 07 ![]() |
Аз знам че при Льо Пен има доста еврейски слуги,без да казвам че самия той е такъв,щом не може да вземе властта толкова време...
А сега има шансове да вземе и арабските гласове,при силна кампания,след като марксисткото правителство наруши изконните им права да носят националните си носии и верски символи! Нека цветнокожите малцинства и емигранти разберат дали"нацистите са чудовищата" или техните врагове... |
samvoin |
Публикувано на: 22.4.2007, 13:08
|
Що не дойде онзи ден цантъра на Свищов,щеше да ме видиш,пък докарай и себеподобните си комуноидчета с теб,бях приготвил пистолета с допълнителни боеприпаси към халосните патрони в него...
Комунистите винаги са губили стълкновенията си с нацисти,въпраки численото си превъзходство,знай че качеството надвива количеството,ако това качество се съедини и е удохотворено и вярва в себе си! Затова не ни подценявайте че сме малко,можем да ви изненадаме"отзад",казах го и на себеподобните ти от"БРЗО",които ме нападаха мен и Кавхана по-същия начин и на които все повече заприличвате... |
PARADOX |
Публикувано на: 22.4.2007, 13:15
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 ![]() |
Ей...!!! Ланенце кафяво...!!! Ще дойда сам и невъоръжен... И ще те трепя докато не изцедя всички фъшкии от тебе, защото без тях ще си по-вкусен на псетата... Нали беше много отворен..?!! Дай си адреса и спри да ми дрънкаш глупости..!!! Търпението ми се изчерпа... |
||
samvoin |
Публикувано на: 22.4.2007, 13:26
|
Научи се да пишеш бе,комунист!!!
|
PARADOX |
Публикувано на: 22.4.2007, 13:29
|
||
Ще те накарам да си изсереш гръбнака и да го оглозгаш,мамицата ти мръсна... Да е*а и тъпото ти еврейско копеле, да е*а... |
||
samvoin |
Публикувано на: 22.4.2007, 13:31
|
||||
![]() ![]() |
||||
Eлтимир |
Публикувано на: 22.4.2007, 13:33
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 ![]() |
Ебати "расовите" отрепки!
"Какво разбрах! Че глава на това Общество Дуло в Свищов е градския образ Мико Василев Миков-Вълчев, известен още като Мико Царския заради монархическите му възгледи и сляпата вяра в българския цар. Този 55-годишен шемет, който зимно време обикаляше града по тениска, а сега е облечен винаги с натовски камуфлаж като кадрови войник спада към Чешитите на град Свищов, сред които спадат покойния отдавна Данчо Цветето, дядо Тошо Козата, Мюмюн Пелето, Гого, Васил Който Си Говори С Господ, Илия (някакъв дето се пише за антикомунист и ходи с плакати на гърба и раздава анти-БСП картички на минувачите), Манчестър Здравков и прочее. Русенски член на Дуло е Антон Рачев, за който ти знаеш много повече от мен." |
samvoin |
Публикувано на: 22.4.2007, 13:40
|
Абе и аз теб те знам кой си в ботевград и с какво си"известен",ама айде...нали имаш един съгражданин дето се пишеше "Живков" но се казваше Ашараво,навярно от твоята порода,само че но отричащите произхода си...
Под достойнството ми е да падам на нивото ти,много ниско падна. Мико го уважава цялото Свищов,а враговете му се отнасят с респект и страхопочитание към него,той е лидер на партията ни и е Кавхана! Ами вас пияните улични отрепки,всички криминални престъпници,които Минев съжаляваше и това му бе грешката кои сте и дето за по-един кебап и по-една ракия,или за на по-един милиционерски удар клекнахте и взехте по-поръчка на комунягите да плюете Фюрера/а навярно защото не знаете собствената си раса и произход ви дразни расовото учение,но ние не можем да крием истината щото вие сте рекли и под комунистическо давление изпитвате страх за кожите си от него.../.!!! |
PARADOX |
Публикувано на: 22.4.2007, 13:43
|
||||||
Защо ми даваш телефонния си номер, като не вдигаш бе мишок...?!! Спече ли ти лайното като те набрах, или си съчини номера както си съчиняваш и теории за национализма.?! |
||||||
samvoin |
Публикувано на: 22.4.2007, 13:45
|
Защото сега съм зает с друго,не с кретени като теб,може и аз да дойда на Батевград да те посетя,скоро минавах от там,нали сега имам номера ти вече...
А на Елтимир,ще му кажа че който обижда нас и лидера ни е враг на организацията ни и който държи некоректен тон към нейпредставители! Това е част от устава и ние нарушаваме коректния тон спрямо него!!! |
samvoin |
Публикувано на: 22.4.2007, 13:47
|
С олигофрени нямам какво да говоря,ела тук и ще се видим!
Може и да те преваря скоро,когато имам пари да пътувам пак... |
PARADOX |
Публикувано на: 22.4.2007, 13:50
|
||
Хахахахаха.... Да ти имам "куража"...!!! Ако всичките при "кавханчето" сте такива смелчаци, сигурен съм, че и 7-8 годишните мангалчета ви го слагат, когато си поискат...!! На вас ли си правят сефтето рязаните карабини по плевенско..?! П.П. Аз съм в София, боклук..!!! Бъркаш нещо с локацията ми.. |
||
Eлтимир |
Публикувано на: 22.4.2007, 13:53
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 ![]() |
За моя произход вече отговорих със снимки в галерията. Аз мога да се гордея със своя произход, за разлика от теб. Но в интерес на истината, ти ми направи огромна услуга. Доказа, че кампанията срещу мен се ръководи от едно място. Скоро всички шибани копеленца ще си получат заслуженото. Вероятно го знаят и затова са така нервни. |
||
![]() |
![]() ![]() ![]() |