www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> Относно "Waffen SS" и други чуждици...

Страници: (11) « първа ... 6 7 [8] 9 10 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Относно "Waffen SS" и други чуждици...
samvoin
Публикувано на: 22.4.2007, 13:00
Quote Post

Участник

Група: участници
Съобщения: 279
Участник # 909
Дата на регистрация: 4-April 07

QUOTE (PARADOX @ Apr 22 2007, 07:04 AM)
Така се случи, че в Пловдив се запознах с един истински Бранник и Легионер, човека доведе дясната ръка на Льо Пен за откриването на кампанията на АТАКА в Пловдив на 20-ти... Само като му споменах Хитлер и започна да псува... Мисля, че това е достатъчно красноречив факт... А 16 годишните сополанковци да ходят да си четат уроците и да си пият редовно млякото...

Кои уроци бе,написаните от "професори" евери и комуноиди от БАН ли?!
PM
PARADOX
Публикувано на: 22.4.2007, 13:02
Quote Post

Отдаден

Група: изгонени
Съобщения: 1 245
Участник # 862
Дата на регистрация: 6-March 07

QUOTE (samvoin @ Apr 22 2007, 01:00 PM)
QUOTE (PARADOX @ Apr 22 2007, 07:04 AM)
Така се случи, че в Пловдив се запознах с един истински Бранник и Легионер, човека доведе дясната ръка на Льо Пен за откриването на кампанията на АТАКА в Пловдив на 20-ти... Само като му споменах Хитлер и започна да псува... Мисля, че това е достатъчно красноречив факт... А 16 годишните сополанковци да ходят да си четат уроците и да си пият редовно млякото...

Кои уроци бе,написаните от "професори" евери и комуноиди от БАН ли?!

През оная ми работа е, с какви глупости ви пълнят главите..!!! Само не ги ръсете тук..!! Ти нали щеше да ми даваш адреса си..?!! Какво стана..?!! Още чакам...!!!!
PM
samvoin
Публикувано на: 22.4.2007, 13:04
Quote Post

Участник

Участник # 909

Аз знам че при Льо Пен има доста еврейски слуги,без да казвам че самия той е такъв,щом не може да вземе властта толкова време...
А сега има шансове да вземе и арабските гласове,при силна кампания,след като марксисткото правителство наруши изконните им права да носят националните си носии и верски символи!
Нека цветнокожите малцинства и емигранти разберат дали"нацистите са чудовищата" или техните врагове...
PM
samvoin
Публикувано на: 22.4.2007, 13:08
Quote Post

Участник

Участник # 909

Що не дойде онзи ден цантъра на Свищов,щеше да ме видиш,пък докарай и себеподобните си комуноидчета с теб,бях приготвил пистолета с допълнителни боеприпаси към халосните патрони в него...
Комунистите винаги са губили стълкновенията си с нацисти,въпраки численото си превъзходство,знай че качеството надвива количеството,ако това качество се съедини и е удохотворено и вярва в себе си!
Затова не ни подценявайте че сме малко,можем да ви изненадаме"отзад",казах го и на себеподобните ти от"БРЗО",които ме нападаха мен и Кавхана по-същия начин и на които все повече заприличвате...
PM
PARADOX
Публикувано на: 22.4.2007, 13:15
Quote Post

Отдаден

Участник # 862

QUOTE (samvoin @ Apr 22 2007, 01:08 PM)
Що не дойде онзи ден цантъра на Свищов,щеше да ме видиш,пък докарай и себеподобните си комуноидчета с теб,бях приготвил пистолета с допълнителни боеприпаси към халосните патрони в него...
Комунистите винаги са губили стълкновенията си с нацисти,въпраки численото си превъзходство,знай че качеството надвива количеството,ако това качество се съедини и е удохотворено и вярва в себе си!
Затова не ни подценявайте че сме малко,можем да ви изненадаме"отзад",казах го и на себеподобните ти от"БРЗО",които ме нападаха мен и Кавхана по-същия начин и на които все повече заприличвате...

Ей...!!! Ланенце кафяво...!!! Ще дойда сам и невъоръжен... И ще те трепя докато не изцедя всички фъшкии от тебе, защото без тях ще си по-вкусен на псетата... Нали беше много отворен..?!! Дай си адреса и спри да ми дрънкаш глупости..!!! Търпението ми се изчерпа...
PM
samvoin
Публикувано на: 22.4.2007, 13:26
Quote Post

Участник

Участник # 909

Научи се да пишеш бе,комунист!!!
PM
PARADOX
Публикувано на: 22.4.2007, 13:29
Quote Post

Отдаден

Участник # 862

QUOTE (samvoin @ Apr 22 2007, 01:26 PM)

Ще те накарам да си изсереш гръбнака и да го оглозгаш,мамицата ти мръсна...
Да е*а и тъпото ти еврейско копеле, да е*а...
PM
samvoin
Публикувано на: 22.4.2007, 13:31
Quote Post

Участник

Участник # 909

QUOTE (PARADOX @ Apr 22 2007, 01:29 PM)

smil4334ad8a149e0.gif smil3dbd4e5e7563a.gif
PM
Eлтимир
Публикувано на: 22.4.2007, 13:33
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 17 492
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Ебати "расовите" отрепки!

"Какво разбрах! Че глава на това Общество Дуло в Свищов е градския образ Мико Василев Миков-Вълчев, известен още като Мико Царския заради монархическите му възгледи и сляпата вяра в българския цар. Този 55-годишен шемет, който зимно време обикаляше града по тениска, а сега е облечен винаги с натовски камуфлаж като кадрови войник спада към Чешитите на град Свищов, сред които спадат покойния отдавна Данчо Цветето, дядо Тошо Козата, Мюмюн Пелето, Гого, Васил Който Си Говори С Господ, Илия (някакъв дето се пише за антикомунист и ходи с плакати на гърба и раздава анти-БСП картички на минувачите), Манчестър Здравков и прочее. Русенски член на Дуло е Антон Рачев, за който ти знаеш много повече от мен."
PM
samvoin
Публикувано на: 22.4.2007, 13:40
Quote Post

Участник

Участник # 909

Абе и аз теб те знам кой си в ботевград и с какво си"известен",ама айде...нали имаш един съгражданин дето се пишеше "Живков" но се казваше Ашараво,навярно от твоята порода,само че но отричащите произхода си...
Под достойнството ми е да падам на нивото ти,много ниско падна.
Мико го уважава цялото Свищов,а враговете му се отнасят с респект и страхопочитание към него,той е лидер на партията ни и е Кавхана!
Ами вас пияните улични отрепки,всички криминални престъпници,които Минев съжаляваше и това му бе грешката кои сте и дето за по-един кебап и по-една ракия,или за на по-един милиционерски удар клекнахте и взехте по-поръчка на комунягите да плюете Фюрера/а навярно защото не знаете собствената си раса и произход ви дразни расовото учение,но ние не можем да крием истината щото вие сте рекли и под комунистическо давление изпитвате страх за кожите си от него.../.!!!
PM
PARADOX
Публикувано на: 22.4.2007, 13:43
Quote Post

Отдаден

Участник # 862

QUOTE (samvoin @ Apr 22 2007, 01:31 PM)
QUOTE (PARADOX @ Apr 22 2007, 01:29 PM)

smil4334ad8a149e0.gif smil3dbd4e5e7563a.gif

Защо ми даваш телефонния си номер, като не вдигаш бе мишок...?!!
Спече ли ти лайното като те набрах, или си съчини номера както си съчиняваш и теории за национализма.?!
PM
samvoin
Публикувано на: 22.4.2007, 13:45
Quote Post

Участник

Участник # 909

Защото сега съм зает с друго,не с кретени като теб,може и аз да дойда на Батевград да те посетя,скоро минавах от там,нали сега имам номера ти вече...
А на Елтимир,ще му кажа че който обижда нас и лидера ни е враг на организацията ни и който държи некоректен тон към нейпредставители!
Това е част от устава и ние нарушаваме коректния тон спрямо него!!!
PM
samvoin
Публикувано на: 22.4.2007, 13:47
Quote Post

Участник

Участник # 909

С олигофрени нямам какво да говоря,ела тук и ще се видим!
Може и да те преваря скоро,когато имам пари да пътувам пак...
PM
PARADOX
Публикувано на: 22.4.2007, 13:50
Quote Post

Отдаден

Участник # 862

QUOTE (samvoin @ Apr 22 2007, 01:47 PM)
С олигофрени нямам какво да говоря,ела тук и ще се видим!
Може и да те преваря скоро,когато имам пари да пътувам пак...

Хахахахаха....
Да ти имам "куража"...!!!
Ако всичките при "кавханчето" сте такива смелчаци, сигурен съм, че и 7-8 годишните мангалчета ви го слагат, когато си поискат...!! На вас ли си правят сефтето рязаните карабини по плевенско..?!

П.П. Аз съм в София, боклук..!!! Бъркаш нещо с локацията ми..
PM
Eлтимир
Публикувано на: 22.4.2007, 13:53
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 17 492
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

QUOTE (samvoin @ Apr 22 2007, 01:40 PM)
Абе и аз теб те знам кой си в ботевград и с какво си"известен",ама айде...нали имаш един съгражданин дето се пишеше "Живков" но се казваше Ашараво,навярно от твоята порода,само че но отричащите произхода си...
Под достойнството ми е да падам на нивото ти,много ниско падна.
Мико го уважава цялото Свищов,а враговете му се отнасят с респект и страхопочитание към него,той е лидер на партията ни и е Кавхана!
Ами вас пияните улични отрепки,всички криминални престъпници,които Минев съжаляваше и това му бе грешката кои сте и дето за по-един кебап и по-една ракия,или за на по-един милиционерски удар клекнахте и взехте по-поръчка на комунягите да плюете Фюрера/а навярно защото не знаете собствената си раса и произход ви дразни расовото учение,но ние не можем да крием истината щото вие сте рекли и под комунистическо давление изпитвате страх за кожите си от него.../.!!!

За моя произход вече отговорих със снимки в галерията. Аз мога да се гордея със своя произход, за разлика от теб. Но в интерес на истината, ти ми направи огромна услуга. Доказа, че кампанията срещу мен се ръководи от едно място. Скоро всички шибани копеленца ще си получат заслуженото. Вероятно го знаят и затова са така нервни.
PM

Topic OptionsСтраници: (11) « първа ... 6 7 [8] 9 10 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
RuMan 27/7/2025
Венци1 12/7/2025
Лъчезар 19/6/2025
Венцислав 19/6/2025
Любомир 10/12/2024