www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> Относно "Waffen SS" и други чуждици...

Страници: (11) « първа ... 7 8 [9] 10 11  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Относно "Waffen SS" и други чуждици...
samvoin
Публикувано на: 22.4.2007, 13:53
Quote Post

Участник

Група: участници
Съобщения: 279
Участник # 909
Дата на регистрация: 4-April 07

QUOTE (PARADOX @ Apr 22 2007, 01:50 PM)
QUOTE (samvoin @ Apr 22 2007, 01:47 PM)
С олигофрени нямам какво да говоря,ела тук и ще се видим!
Може и да те преваря скоро,когато имам пари да пътувам пак...

Хахахахаха....
Да ти имам "куража"...!!!
Ако всичките при "кавханчето" сте такива смелчаци, сигурен съм, че и 7-8 годишните мангалчета ви го слагат, когато си поискат...!! На вас ли си правят сефтето рязаните карабини по плевенско..?!

От мен рязаните,специално вероятно твои себеподобни по-кръв поне,имат спомени от мен така че дори не се спират да говорят с мен,така че ела ги накарай да си направят"сефтето"...
А и доста мангалчета имат спомени по-тях от добре наточения ми нож,с който винаги се снабдявам дори куките да ми го свият...
PM
samvoin
Публикувано на: 22.4.2007, 13:57
Quote Post

Участник

Участник # 909

QUOTE (Елтимир @ Apr 22 2007, 01:53 PM)
QUOTE (samvoin @ Apr 22 2007, 01:40 PM)
Абе и аз теб те знам кой си в ботевград и с какво си"известен",ама айде...нали имаш един съгражданин дето се пишеше "Живков" но се казваше Ашараво,навярно от твоята порода,само че но отричащите произхода си...
Под достойнството ми е да падам на нивото ти,много ниско падна.
Мико го уважава цялото Свищов,а враговете му се отнасят с респект и страхопочитание към него,той е лидер на партията ни и е Кавхана!
Ами вас пияните улични отрепки,всички криминални престъпници,които Минев съжаляваше и това му бе грешката кои сте и дето за по-един кебап и по-една ракия,или за на по-един милиционерски удар клекнахте и взехте по-поръчка на комунягите да плюете Фюрера/а навярно защото не знаете собствената си раса и произход ви дразни расовото учение,но ние не можем да крием истината щото вие сте рекли и под комунистическо давление изпитвате страх за кожите си от него.../.!!!

За моя произход вече отговорих със снимки в галерията. Аз мога да се гордея със своя произход, за разлика от теб. Но в интерес на истината, ти ми направи огромна услуга. Доказа, че кампанията срещу мен се ръководи от едно място. Скоро всички шибани копеленца ще си получат заслуженото. Вероятно го знаят и затова са така нервни.

Моята"кампания" не се водеше срещу никой и не е наредена от никой,а беше в интерес на обективната истина,обаче ти наруши коректния тон и сам се класифицира,като враг!
По-скоро ти доказваш че си в съзаклатието срещу БГ и нашата организация и че си ръководен от същите милиционерско-еврейски централи от които и останалите ни оплювачи и врагове!
Просто обективно го доказа с поведение...
Посочи ми аз къде пръв съм обидил теб и организацията тицелите ми резерви и невъзможност да се присъединя когато и да било към нея!
Но вие антинацистите-уравновиловчици,не можете и да спорите в рамките на добрия тон/макар че на ЛС,се пишеше расист в "БРЗО",когато се свързах с теб и ми разреши да пиша тук,както и аз на теб в нашия форум/.
PM
PARADOX
Публикувано на: 22.4.2007, 13:59
Quote Post

Отдаден

Група: изгонени
Съобщения: 1 245
Участник # 862
Дата на регистрация: 6-March 07

0897276316 - това според самотния влашко-чифутски войн е телефонния му номер...!!! Набрах го малкия копелдак, но явно му е много тънък гласеца и се срамува да отговори..!! Опитайте и вие, на вас може и да вдигне.. Любопитен съм как срича тоя пубер...
PM
Eлтимир
Публикувано на: 22.4.2007, 14:02
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 17 492
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Тогава не знаех, че си провокатор. По принцип подхождам с доверие към хората. Но сега думата ми беше за моя произход. Само ще добавя, че оригиналите на снимките са тук, при мен, в нашия семеен албум. Очаквам твоите пояснения.
Онези думи, сложени в кавички са цитат от писмо. Просто ми казаха кои сте и аз го копирах. Сега стана малко късно, но не ме карай утре да ти идвам на гости. Защото вече знам кой си и на какъв адрес живееш. Мога да взема Парадокс за компания, той е едно дребно момченце, някъде около двата метра. И е много слабичък, мисля, че е малко над 100 килограма. Та можете да си попремерите силите, а аз да ви гледам. 25 секунди, повече не ти давам. Даже и те са ти много, ама айде, от нас да мине.
PM
PARADOX
Публикувано на: 22.4.2007, 14:07
Quote Post

Отдаден

Участник # 862

QUOTE (Елтимир @ Apr 22 2007, 02:02 PM)
Тогава не знаех, че си провокатор. По принцип подхождам с доверие към хората. Но сега думата ми беше за моя произход. Само ще добавя, че оригиналите на снимките са тук, при мен, в нашия семеен албум. Очаквам твоите пояснения.
Онези думи, сложени в кавички са цитат от писмо. Просто ми казаха кои сте и аз го копирах. Сега стана малко късно, но не ме карай утре да ти идвам на гости. Защото вече знам кой си и на какъв адрес живееш. Мога да взема Парадокс за компания, той е едно дребно момченце, някъде около двата метра. И е много слабичък, мисля, че е малко над 100 килограма. Та можете да си попремерите силите, а аз да ви гледам. 25 секунди, повече не ти давам. Даже и те са ти много, ама айде, от нас да мине.

Ще съм ти много задължен, ако ми дадеш адреса!!! Скоро ще ходя към Плевен и съм сигурен, че ще ми се покрие копеленцето...!!! Искам да го изненадам...!!! Нищо че е пролет! Смятам да поколедувам малко, ако ме разбираш..?!!
PM
samvoin
Публикувано на: 22.4.2007, 14:07
Quote Post

Участник

Участник # 909

Моят произход повече от 9 поколения назад е Бългърски от хора с ясноизразено българско самосъзнание и расови черти!
Аз обаче не се барабаня с чисторасовия си произход/нашите са кръвна група-А,група присъща на арийската раса/,защото това няма значение по-важно е да казвам истината,а ако съм циганин и казвам истината на Българите,то тогава те трябва да ми благодарят!
Ако един циганин казваше истините,или арабин за расовите различия,аз щях да съм му благодарен.
Евгениката не следи кой,колко е расовочист,а дали се интересува от расовата си чистота и принадлежност и какви са начините за генетично подобрение на рода и неговото съхранение и размножение и придаването на чистата и най-добра наследственост в рамките на нашия род,чрез нейното съхранение,на идните поколения,както и нийното размножаване,това е целта!
Аз се чувствам Българин,по-етническо самосъзнание и ариец,по-расово/т е расовоосъзнат бял и потомък на нордическата раса от която Българите доказано принадлежат и са най-добрите и представители,откроили се с най-много добродетели и това и приятели и врагове го признават и ние обозначаваме като арииска ,т е най-добра!/ и се гордея с това си самочувствие и самосъзнание,за това смятам за мой дълг да спася народа и расата си,отваряйки на хората очите за расовото пробуждане и така спасявайки ги!
PM
Eлтимир
Публикувано на: 22.4.2007, 14:09
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Дружинката, към която принадлежи и "самвоин" разпространи слуха, че съм съден за изнасилване. Той пък твърди, че съм комунист. Ето присъдата ми: http://epochtimes-bg.com/ottegljane/articl...ada_Eltimir.jpg
Когато говоря, доказвам с факти, снимки и документи.
PM
samvoin
Публикувано на: 22.4.2007, 14:12
Quote Post

Участник

Участник # 909

Проблема е не толкова от какъв произход си,а че лъжеш и че си враждебен към нашата народност,мен това ме интересува като Български националист!
Ако си чисторасов Българин,то тогава вършиш дваж по-голямо престъпление срещу рода си с антирасизма си!
Но явно че просто от тук можем да констатираме,че ако си с чужда генетична същност,то племето ти или поне мешаните най-вече са подлеци и лъжци като теб,ако това се диктува от чужд ген/както е в повечето случаи/.
За мен"българите" на езиков принцип но с чужда кръв са най-опасните,защото те са врагове на расовата теория!Един явен чужд просто няма отношение към расовата ни идеология,като изключим ултрамелезите и бастарди-евреите и след тях себеподобните им турци/също власите/.
PM
Eлтимир
Публикувано на: 22.4.2007, 14:12
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

QUOTE (PARADOX @ Apr 22 2007, 02:07 PM)
QUOTE (Елтимир @ Apr 22 2007, 02:02 PM)

Ще съм ти много задължен, ако ми дадеш адреса!!! Скоро ще ходя към Плевен и съм сигурен, че ще ми се покрие копеленцето...!!! Искам да го изненадам...!!! Нищо че е пролет! Смятам да поколедувам малко, ако ме разбираш..?!!

Пратих ти го на ЛС.
PM
samvoin
Публикувано на: 22.4.2007, 14:15
Quote Post

Участник

Участник # 909

Не зная изобщо за какво си съден и не ме интересува!Проблема е съвсем друг!
Мен комуноидо-демократското"правосъдие",в което спрведливост а и обективнст дори отсъстват не ме интересуват за разлика от теб!
Аз чакам момента в който да ме направят мъченик в името на Род и Отечество,като Боб Матюс,капитан Рокуел и другите бели херои,стъпкали змията подобно на нашите националреволюционери през петте века турски гнет.
PM
PARADOX
Публикувано на: 22.4.2007, 14:16
Quote Post

Отдаден

Участник # 862

Получих го..!!! Благодаря... smil4341944e6b0c8.gif smil4453a9006c2f4.gif smil4341944e6b0c8.gif
PM
samvoin
Публикувано на: 22.4.2007, 14:19
Quote Post

Участник

Участник # 909

Е,радвам се че политическата милиция от дегенерати от Второ"РПУ" в Плевен,при чиито шефове сте на щат навярно са ви го дали!
така потвърждавате че сте си техни колеги,дори по-лошо-ПОДЛОГИ!!!
От къде ми и мате адреса,като го има в регистрите,а мой съмишленик няма да го даде на ненормалници като вас,защото никой не контактува поне отдавна,откакто сте комунизирани с вас/по-един или друг начин/!
Мога да ив подведа под съдебна отговорност,но понеже знам че комунистите няма да осъдят тяхно протеже,защото изпълнявате поръчка няма да го направя,докато не пипнем властта и не оринем първо господарите ви от там,а после Освиенцим на нашите врагове,както Кавхана им обещава,ще им се стори почивна станция...
PM
PARADOX
Публикувано на: 22.4.2007, 14:19
Quote Post

Отдаден

Участник # 862

QUOTE (samvoin @ Apr 22 2007, 02:15 PM)
Не зная изобщо за какво си съден и не ме интересува!Проблема е съвсем друг!
Мен комуноидо-демократското"правосъдие",в което спрведливост а и обективнст дори отсъстват не ме интересуват за разлика от теб!
Аз чакам момента в който да ме направят мъченик в името на Род и Отечество,като Боб Матюс,капитан Рокуел и другите бели херои,стъпкали змията подобно на нашите националреволюционери през петте века турски гнет.

Това, че ще станеш мъченик много скоро е адски вярно...!!! Само че, няма да е заради род и родина, а заради простотията ти... Вече знам къде да те търся...!! Очаквай неканени гости....
PM
Eлтимир
Публикувано на: 22.4.2007, 14:20
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Лъжеш като мангал. Чакам да кажеш за моя произход, провокаторче гадно! За разлика от някои като теб, които не знаят и името на дядо си, аз си знам родословието за много стотици години назад. И мога да го докажа. Чакам сега ти да докажеш, че съм циганин, или ако не можеш да го докажеш, да си признаеш откъде черпиш сведения, провокаторче.
PM
samvoin
Публикувано на: 22.4.2007, 14:21
Quote Post

Участник

Участник # 909

Очаквай да ти пропари под задника,като на всеки мургав "неканен гост" захванал се с мен досега,като ти тикна нещо подобно на люто чушле отзад! smil3dbd4e5e7563a.gif
PM

Topic OptionsСтраници: (11) « първа ... 7 8 [9] 10 11  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
RuMan 27/7/2025
Венци1 12/7/2025
Лъчезар 19/6/2025
Венцислав 19/6/2025
Любомир 10/12/2024