Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (3) 1 [2] 3 ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

Sinclaire |
Публикувано на: 22.4.2007, 17:27
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 230 Участник # 313 Дата на регистрация: 31-March 06 ![]() |
За мене това си е поредния начин за сплашване на хората. Като прибавим и постоянната терористична заплаха от скрития в дън земя Бен Ладен!
Просто на такива откачени лайна не бива да им се дава оръжие, а им трябва психиатрия. |
Eлтимир |
Публикувано на: 24.4.2007, 16:16
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 ![]() |
Вчера в гр. Балашиха, Подмосковието е било извършено друго масово убийство. Отначало убиецът позвънил на вратата на апартамент и застрелял стопанката. После излязъл навън и започнал стрелба по всеки, който му се изпречел по пътя. Убийствата били извършени с пистолет със заглушител, така че стрелбата по случайни невинни хора остава необяснима.
Ще припомня, че край Балашиха се намира базата на ГРУ, свързана с Института по психотроника край гр. Абакан, Сибир. |
Спорт-Здраве |
Публикувано на: 24.4.2007, 16:28
|
||
Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 934 Участник # 301 Дата на регистрация: 24-March 06 ![]() |
Язък.Как не е позвънил във базата... |
||
Eлтимир |
Публикувано на: 24.4.2007, 16:34
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 ![]() |
Пуснах последното съобщение, защото си помислих, че е твърде възможно някои хора да са били подлагани на специални въздействия, и по този начин да се стига до подобни събития.
|
Спорт-Здраве |
Публикувано на: 24.4.2007, 16:54
|
||
Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 934 Участник # 301 Дата на регистрация: 24-March 06 ![]() |
Ами да...Аз смятам за крайно иронично да въздействат на някой и той в безумността си да се натъкне именно на манипулаторите. |
||
Янга |
Публикувано на: 24.4.2007, 17:16
|
||
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 338 Участник # 326 Дата на регистрация: 7-April 06 ![]() |
Сигурна съм, че обикновените хора повече ще ги е страх от обикновения комшия или минувач на улицата, отколкото някакъв си мистичен пещерняк Бин Ладен. И според мен става въпрос за засилената употреба на психотронни оръжия, но иди го обясни на народа, който яростно защитава тезата за психическите заболявания на извършителите, защото така му се поднася информацията от медиите. Тези медии естествено имат голям "принос" в масовото подлудяване. |
||
Eлтимир |
Публикувано на: 25.4.2007, 16:35
|
"— Вполне вероятно, что за свою ошибку киллер заплатил собственной жизнью, — не исключают сотрудники следствия. — Получается, что и задание провалил, и подставился по полной. Оставлять его в живых заказчику очень опасно. Поэтому мы не удивимся, если в ближайшее время обнаружим труп убийцы."
Според милицията, няма смисъл да се търси убиеца, тъй като те очаквали да го намерят мъртъв. Само ще поясня, че видеокамера е заснела момента на убийството, както и самия убиец, който не е носил маска. А милицията не го търси, защото щели да го намерят мъртъв. Май на базата край Балашиха са ограничили финансите и сега експериментират с жертви, които са им под носа. |
PARADOX |
Публикувано на: 25.4.2007, 18:02
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 ![]() |
Знаете ли, че според всички религии психичните разтройства и откровенната лудост се обясняват с обсебване от демони..?!!! Още по-любопитното е, че нито един психиатър или психолог не е опровергал тази теза, напротив... Въпреки съвременна наука, никой неможе да каже защо в един монент или период от време, човешкия мозък спира да функционира нормално, без никакви физически изменения в него, или други доказуеми причини...?!!!
Не е ли психотрониката метод за обсебване от злото с технически средства..?!! |
Bell |
Публикувано на: 25.4.2007, 19:19
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 ![]() |
При шизофренията има физическо изменение на мозъка....той просто си атрофира и се смалява, а мозъчната течност се увеличава....активността в центровете на мозъка става все по-слаба и различна в сравнение с тези на нормален човек - сякаш мозъка се саморазрушава. Много страшна и необратима болест (може би най-страшната психическа болест)!
Тя се активира в хора, които имат предразположение към тази болест (не е задължително да е наследствено) и когато (ако) им се случи някакво травматично стресово преживяване, с което психиката не може да се справи, тогава се активира болестта.... |
Eлтимир |
Публикувано на: 25.4.2007, 19:23
|
Знам само, че когато не успяха да пробият по друг начин психичната ми защита, групата ЛЕМС /а според някои сведения - специално дошъл от Русия маг/ прибегнаха до древни заклинания. В теорията за обсебването изглежда има нещо много вярно. Говоря за случаите, когато мозъкът не е засегнат. Макар че науката познава случаи, когато хора с напълно атрофирам мозък са могли да водят поне на пръв поглед нормален живот. най-известният случай е с Ленин, чийто мозък е бил напълно изяден от болестта му. Въпреки това, той е могъл най-малкото да се движи и да произнася речи. Нещата са далеч по-сложни, отколкото съвременната наука ни ги представя.
|
Bell |
Публикувано на: 25.4.2007, 19:35
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 ![]() |
Съгласна съм, има много въпросителни...но това, че мозъкът е засегнат не означава, че човекът не може да функционира, просто зависи в каква степен, от какво и как е засегнат....поне за сега това е като основно становище, иначе теории много...
|
PARADOX |
Публикувано на: 25.4.2007, 19:56
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 ![]() |
Имах предвид случаите в които няма физически изменения... Но и тези с такива, като шизофренията или мозъчния сифилис, например могат да бъдат обяснени с обсебване...!!! Все още не е ясен механизъма, който отключва тези заболявания... Опитват се да го обяснят със стрес, заобикаляща среда, наследственост и какво ли още не, но винаги изключението е повече от правилото... При всички със сигурност може да се твърди единствено едно! Наблюдава се нарушаване на енергийните потоци (които съвременната медицина негласно призна), което от своя страна нарушава дейноста на жлезите с вътрешна секреция и други органи... Доказано е, че преди всяка болест, човек заболява първо на енергийно ниво. Някои учени свързват това с активирането на имунната ни система, но тя няма връзка с психичните заболявания, които не са причинени от вирусни инфекции... При всички положения медицината се слива със сферата на духовното, като границата в повечето случаи е незабелжима...!!! Подходящ пример за това е плацебо-феномена (сособноста на човешкия организъм да се лекува сам)... Има много докоментирани случаи на само-изцеление на много неизличими болести от различно естество вкл. и СПИН... Темата е много интересна и обширна! Ако ви вълнува, мога да пусна спецялен топик. |
||
TanCron |
Публикувано на: 25.4.2007, 20:05
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 53 Участник # 293 Дата на регистрация: 15-March 06 ![]() |
Казвали са ми - не знам до колко е вярно , че още преди 10 може и повече години руснаците създали - нещо като релейки които според вълните които излъчвали определяли и настроението на хората - така са се справяли със стреса у хората в големите градове, водело се оръжие 4-то поколение, даже ми бяха цетирали конкретни случаи при които - някак си очевидно са били използвани тези станции.Напълно е възможно ако е вярно - чрез подобни устройства или каквото е там да бъде маниполирана масата или в отделни слъчаи и условия - определени лица.
|
Bell |
Публикувано на: 25.4.2007, 20:10
|
Пласибо феномена аз си го обяснявам с автосугестията....да, мен ме вълнува темата и би ми било интересно да прочета мнения по въпроса!
![]() Аз исках да попитам нещо свързано с енергиите някой по-вещ човек, но не е тука мястото... |
PARADOX |
Публикувано на: 25.4.2007, 20:24
|
||
Точно така е...!!! Вкрайна сметка, всичко е въпрос на трептене...!!! Материята, представлява стабилизиран вид енергия... Всяка енергия съответно има своя честота на трептене.. Човекът е съвкупност и от двата вида (най-общо казано)... Знаеш какво става когато се получи резонанс... С психотронното въздействие е малко по-различно обаче.. Торсионните полета, не пренасят енергия, а информация (пак общо казано)... Когато торсионнен генератор е настроен на определна чистота (всеки индивид има такава, както и всеки етнос, населението на определена географска област и т. н.), въпросните торсионни вихри могат да програмират (да добавят или отнемат информация) на енергийно ниво (в подсъзнанието), така и на физическо ниво (пренареждане на атомни решетки, промяна на поляритета на елементарни частици и др.), а така също и на микро-биологично и химично ниво (пренареждане на ДНК)... |
||
![]() |
![]() ![]() ![]() |