www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> Стрелбата в щата Вирджиния

Страници: (3) 1 2 [3]  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Стрелбата в щата Вирджиния
Запознат
Публикувано на: 25.4.2007, 20:29
Quote Post

Отдаден

Група: участници
Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 3-November 05

Малка поправка, пише се "честота", (за трептения).
PM
TanCron
Публикувано на: 25.4.2007, 20:32
Quote Post

Участник

Съобщения: 53
Участник # 293
Дата на регистрация: 15-March 06

QUOTE (PARADOX @ Apr 25 2007, 08:24 PM)
Точно така е...!!!
Вкрайна сметка, всичко е въпрос на трептене...!!!
Материята, представлява стабилизиран вид енергия...
Всяка енергия съответно има своя чистота на трептене..
Човекът е съвкупност и от двата вида (най-общо казано)...
Знаеш какво става когато се получи резонанс...
С психотронното въздействие е малко по-различно обаче..
Торсионните полета, не пренасят енергия, а информация (пак общо казано)...
Когато торсионнен генератор е настроен на определна чистота (всеки индивид има такава, както и всеки етнос, населението на определена географска област и т. н.), въпросните торсионни вихри могат, както да програмират (да добавят или отнемат информация) на енергийно ниво (в подсъзнанието), така и на физическо ниво (пренареждане на атомни решетки, промяна на поляритета на елементарни частици и др.), а така също и на микро-биологично и химично ниво (пренареждане на ДНК)...

За пренареждане на ДНК - не съм много сигурен, но фсичко опира до простата физика - или по-точно до най-елементарното а именно ,че енергията в природата не се губи - тя просто преминава от една форма в друга! А в крайна сметка всичко е физика - атоми, електрони,неутрони, протони и т.н. - така че аз самия вярвам ,че е напълно възможно чрез определени методи и средства да се влияе на определена личност - все пак информацията в мозъка в различните му дялове и прочие се предава чрез електричество - а най-е лесно да се контролира и модифицира едно електрично поле!
PMEmail PosterICQ
PARADOX
Публикувано на: 25.4.2007, 20:34
Quote Post

Отдаден

Група: изгонени
Съобщения: 1 245
Участник # 862
Дата на регистрация: 6-March 07

QUOTE (Запознат @ Apr 25 2007, 08:29 PM)
Малка поправка, пише се "честота", (за трептения).

Благодаря ти..!!! smil4334abded4493.gif
Неволна грешка! Поправих я..
PM
PARADOX
Публикувано на: 25.4.2007, 20:39
Quote Post

Отдаден

Участник # 862

QUOTE (TanCron @ Apr 25 2007, 08:32 PM)
QUOTE (PARADOX @ Apr 25 2007, 08:24 PM)
Точно така е...!!!
Вкрайна сметка, всичко е въпрос на трептене...!!!
Материята, представлява стабилизиран вид енергия...
Всяка енергия съответно има своя чистота на трептене..
Човекът е съвкупност и от двата вида (най-общо казано)...
Знаеш какво става когато се получи резонанс...
С психотронното въздействие е малко по-различно обаче..
Торсионните полета, не пренасят енергия, а информация (пак общо казано)...
Когато торсионнен генератор е настроен на определна чистота (всеки индивид има такава, както и всеки етнос, населението на определена географска област и т. н.), въпросните торсионни вихри могат, както да програмират (да добавят или отнемат информация) на енергийно ниво (в подсъзнанието), така и на физическо ниво (пренареждане на атомни решетки, промяна на поляритета на елементарни частици и др.), а така също и на микро-биологично и химично ниво (пренареждане на ДНК)...

За пренареждане на ДНК - не съм много сигурен, но фсичко опира до простата физика - или по-точно до най-елементарното а именно ,че енергията в природата не се губи - тя просто преминава от една форма в друга! А в крайна сметка всичко е физика - атоми, електрони,неутрони, протони и т.н. - така че аз самия вярвам ,че е напълно възможно чрез определени методи и средства да се влияе на определена личност - все пак информацията в мозъка в различните му дялове и прочие се предава чрез електричество - а най-е лесно да се контролира и модифицира едно електрично поле!

И при ДНК принципа е същия...
Един малък жокер...!!!
Спомни си химията (и органичната и неорганичната) от училище..!!!
При колко много химични реакции се използва електрически ток, като катализатор... (примера е много груб, но принципа е същия)
PM
TanCron
Публикувано на: 25.4.2007, 20:51
Quote Post

Участник

Участник # 293

То реално погледнато всичко е съвкупност от атоми - така че да - прав си , даже сега се сетих че още преди много години братя Стругацки в един свой разказ бяха писали точно за това - за съжаление не се сещам за заглавието на самия разказ - но като цяло сега ми е в "акъла" , сега в общи линии си го спомних - та там точно макар да бе описано едно така да се каже невороятно бъдеще с роботи и и прочие , ставаше дъма че свободните хора там се бореха - като именно унищожаваха някакви станции които правиха обикновените хора "послушни" - нещо такова беше в общи линии - и явно и те (Стругацки) като Жул Верн са един вид предсказатели за тогавашното едно време - или по скоро носители на идеи - според мен!
PMEmail PosterICQ
PARADOX
Публикувано на: 25.4.2007, 21:16
Quote Post

Отдаден

Участник # 862

QUOTE (TanCron @ Apr 25 2007, 08:51 PM)
То реално погледнато всичко е съвкупност от атоми - така че да - прав си , даже сега се сетих че още преди много години братя Стругацки в един свой разказ бяха писали точно за това - за съжаление не се сещам за заглавието на самия разказ - но като цяло сега ми е в "акъла" , сега в общи линии си го спомних - та там точно макар да бе описано едно така да се каже невороятно бъдеще с роботи и и прочие , ставаше дъма че свободните хора там се бореха - като именно унищожаваха някакви станции които правиха обикновените хора "послушни" - нещо такова беше в общи линии - и явно и те (Стругацки) като Жул Верн са един вид предсказатели за тогавашното едно време - или по скоро носители на идеи - според мен!

:))
Има една много интересна теория, че всъщност ние нямаме памет, а човешкия мозък просто пътува във времето до съзнателно и подсъзнателно избрани от нас моменти в миналото! Ако това е вярно, то логично е да допуснем, че този процес е възможен и в посока на бъдещето... Проблема е фокусирането, или така нареченото "хвърляне на котва"... Може би това обяснява пророците и писателите фантасти (спомни си само нобеловата награда на Артър Кларк за предричането на изкуствения спътник, мобилния телефон и др.)
PM
TanCron
Публикувано на: 25.4.2007, 21:35
Quote Post

Участник

Участник # 293

QUOTE (PARADOX @ Apr 25 2007, 09:16 PM)
Има една много интересна теория, че всъщност ние нямаме памет, а човешкия мозък просто пътува във времето до съзнателно и подсъзнателно избрани от нас моменти в миналото! Ако това е вярно, то логично е да допуснем, че този процес е възможен и в посока на бъдещето... Проблема е фокусирането, или така нареченото "хвърляне на котва"... Може би това обяснява пророците и писателите фантасти (спомни си само нобеловата награда на Артър Кларк за предричането на изкуствения спътник, мобилния телефон и др.)

Не знам аз си го обяснявам с чиста физика - най-тъпото като сравнение е да кажем един процесор на комп - новите са развити - по-бързи, по-мощни, нормално е при хората поради определени физични (вследствие химични) процеси да си има отклонения (т.е. така наречените гении или екстрасенси), но катоцяло според мен "времето" като величина не се подчинява ( и по-добре) на нашите познати физични закони - можеби то си е единствената "неконстанта" - по-принцип аз много харесвам теорията за хаоса - и според мен - идеалният ред е самият "хаос" - но някак си това е друга тема - не е точно за тук - въпреки, че в целия контекст има място!
PMEmail PosterICQ
PARADOX
Публикувано на: 25.4.2007, 21:58
Quote Post

Отдаден

Участник # 862

QUOTE (TanCron @ Apr 25 2007, 09:35 PM)
QUOTE (PARADOX @ Apr 25 2007, 09:16 PM)

Не знам аз си го обяснявам с чиста физика - най-тъпото като сравнение е да кажем един процесор на комп - новите са развити - по-бързи, по-мощни, нормално е при хората поради определени физични (вследствие химични) процеси да си има отклонения (т.е. така наречените гении или екстрасенси), но катоцяло според мен "времето" като величина не се подчинява ( и по-добре) на нашите познати физични закони - можеби то си е единствената "неконстанта" - по-принцип аз много харесвам теорията за хаоса - и според мен - идеалният ред е самият "хаос" - но някак си това е друга тема - не е точно за тук - въпреки, че в целия контекст има място!

Позволи ми да не се съглася с теб относно това, дали времето не ни е подвластно...!!!
Един процесор не прави нищо друго, освен прости изчисления...!!!
Първи генерален проблем пред създаването на изкуствен интелект:
- Невъзможно е (поне засега) да бъде изнамерен алгоритъм в който могат да се вложат неопределен брой неизвестни, и който в същото време да дава повече от един верен одговор...

За разлика от процесора, човешкият мозък го прави...!!!
За предричане по принципа на причинно-следствените връзки (това за което говориш ти) е необходима изходна база (макар и минимална информация)...!!! С отдалечаването от изходната точка, модела става все по-сложен от натрупването на възможни вероятности в геометрична прогресия....!!! Това води до плюс-безкрайност верни крайни резултати, които могат и да нямат нищо общо помежду си (на това се гради теорията за многоизмерноста на вселената)...!!! Само, че нас ни интересува верният резултат в бъдещето на една конкретна реалност (нашата), което е невъзможно да се постигне по дедуктивен или математически път...
PM
TanCron
Публикувано на: 25.4.2007, 22:10
Quote Post

Участник

Участник # 293

QUOTE (PARADOX @ Apr 25 2007, 09:58 PM)
Позволи ми да не се съглася с теб относно това, дали времето не ни е подвластно...!!!
- Невъзможно е (поне засега) да бъде изнамерен алгоритъм в който могат да се вложат неопределен брой неизвестни, и който в същото време да дава повече от един верен одговор...

За предричане по принципа на причинно-следствените връзки (това за което говориш ти) е необходима изходна база (макар и минимална информация)...!!! С отдалечаването от изходната точка, модела става все по-сложен от натрупването на възможни вероятности в геометрична прогресия....!!! Това води до плюс-безкрайност верни крайни резултати, които могат и да нямат нищо общо помежду си (на това се гради теорията за многоизмерноста на вселената)...!!! Само, че нас ни интересува верният резултат в бъдещето на една конкретна реалност (нашата), което е невъзможно да се постигне по дедуктивен или математически път...

Абсолютно съм съгласен с теб - аз затова и си казах, че ицяло подкрепям теорията за хаоса - там всичко си е подредено , но в своите правила - които за нас са абсолютен хаос - т.е. напълно неразбираеми. А според мен - времето се "подчинява" именно на тези правила -пък може и "закони" - само кадето ние не ги знаем и не ги разбираме - в много по груб вариант - това имах в предвид!
PMEmail PosterICQ
PARADOX
Публикувано на: 25.4.2007, 22:14
Quote Post

Отдаден

Участник # 862

QUOTE (TanCron @ Apr 25 2007, 10:10 PM)
QUOTE (PARADOX @ Apr 25 2007, 09:58 PM)

Абсолютно съм съгласен с теб - аз затова и си казах, че ицяло подкрепям теорията за хаоса - там всичко си е подредено , но в своите правила - които за нас са абсолютен хаос - т.е. напълно неразбираеми. А според мен - времето се "подчинява" именно на тези правила -пък може и "закони" - само кадето ние не ги знаем и не ги разбираме - в много по груб вариант - това имах в предвид!

В основата на всеки ред стои хаоса...!!!
В основата на всеки хаос стои по един по-висш ред...!!!
И така до плюс-безкрайност...!!!! smil4334ac775281d.gif smil4341944e6b0c8.gif
PM
TanCron
Публикувано на: 25.4.2007, 22:48
Quote Post

Участник

Участник # 293

Хаоса според древните Елини - които като философия или като теория са откраднали или по скоро заимствали от много по древни ( не знам кои) е пурвоизтичника - тоест самото начало - то няма опорна точка и няма край - и те върху тази "древна теориа и теза" си изграждат общество - което ние смятаме за едва ли не първородно за днешните разбирания - е Рим копирвайги ко вече чрез техните възприятия го налагат като "световно" - това си е моята гледна точка, и затова все търся корените на "чистия хаос" - според мен там е познанието!
PMEmail PosterICQ
Tangru
Публикувано на: 26.4.2007, 12:00
Quote Post

Участник

Съобщения: 190
Участник # 674
Дата на регистрация: 16-November 06

QUOTE (Елтимир @ Apr 25 2007, 07:23 PM)
Знам само, че когато не успяха да пробият по друг начин психичната ми защита, групата ЛЕМС /а според някои сведения - специално дошъл от Русия маг/ прибегнаха до древни заклинания. В теорията за обсебването изглежда има нещо много вярно. Говоря за случаите, когато мозъкът не е засегнат. Макар че науката познава случаи, когато хора с напълно атрофирам мозък са могли да водят поне на пръв поглед нормален живот. най-известният случай е с Ленин, чийто мозък е бил напълно изяден от болестта му. Въпреки това, той е могъл най-малкото да се движи и да произнася речи. Нещата са далеч по-сложни, отколкото съвременната наука ни ги представя.

Абсолютно

Нещо повече - това съвременното е псевдо наука

Мисълта протича у всяка клетка, а не само в мозъка
PM
po3ok
Quote Post

Участник

Съобщения: 65
Участник # 96
Дата на регистрация: 1-September 05

Според мен събитията в щатския университет бяха опит да се отклони вниманието на и без това промитите мерикански мозъци от набъбващата дискусия около 11 септ. 2001 г., която се наблюдаваше в последно време в техните медии (Роузи оДонъл например). Чейни и ко просто не искат "избирателите" им да мислят сами по себе си. За кой ли път...
PM
Tangru
Публикувано на: 30.4.2007, 15:27
Quote Post

Участник

Съобщения: 190
Участник # 674
Дата на регистрация: 16-November 06

Диверсионното клане на ‘MK-ULTRA’ в Блексбърг Вирджиния

На 16 април имахме още една диверсия  планирана да съвпадне с “Wantagate” (най-новият финансов скандал свързан с Ватикана) във формата на операция “Манчурският кандидат” изпълнена със загадъчни и “необикновени”аномалии в които “роб на секретна програма Монарх” и студент уби  геомасонско  точния брой от 32 жертви, включително  и Еврейски професор с румънски корени, преди  да насочи  оръжието си към себе си и да “завърши” езотеричното число от  33 смъртни случая.

Числени улики за “Монархската” абоминация (отвратително дело) в Блексбърг

Следните факти излизат наяве когато се срещат лице в лице.

1.Не го познава от университета.

2.Презареждането на полуавтоматичните пистолети става много бързо

3.”Изглежда трениран” да използва оръжие – професионалист

4. Носи червена шапка  (впечатление за тренирана “барета”)

5.Властите казват че няма документ за самоличност в него.

6. Облечен е в черно (професионално облекло).

7, Телефон с камера записва “взрив” след изтрелите. 
PM
antijew
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 197
Участник # 747
Дата на регистрация: 10-January 07

А сега стрелба в Илинойс. В СЕЩ наистина си ги работят...яко! Почна да ми прави впечатлене, че тези масови убийста там стават всекидневие!

6-ма застреляни студенти в Илинойс

При стрелба около 15 часа в университет близо до Чикаго, Илинойс, са били ранени 1най-малко 22-ма души, съобщиха световните агенции.

По последни данни, загиналите са 6, измежду които и човекът, който е стрелял.

Стрелбата е станала в една от учебните зали на университета, част от пострадалите са били ранени при опита си да се укрият зад банките.

Стрелецът, който се е обучавал в университета през 2007г., е нахлул по време на лекциите и започнал да стреля без да бъде провокиран.

Той просто ритна вратата, влезе и започна да стреля. Всички почнаха да крещят, разказва една от студентките, която е била в стаята, където е станала стрелбата.

Четирима от загиналите са жени. Шестима от пострадалите са в критично състояние.

Декалб, градчето, в което се намира университетът, е разположен на около 65 мили от Чикаго.

Това е четвъртата стрелба в учебно заведение вСАЩ само за последните седмици.
http://news.ibox.bg/news/id_75542572

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
PM

Topic OptionsСтраници: (3) 1 2 [3]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Лъчезар 19/6/2025
Венцислав 19/6/2025
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022