| Движение "Воини на Тангра" - Начало | 
     Помощ

Участници
         Календар

| 
| Страници: (3) 1 2 [3] ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]()  | 
| Eлтимир | 

Публикувано на:  24.4.2007, 20:33 

| 

![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05  | 

От темата за провокаторите мисля да минем към по-висша тема. тази за политиците и политичките. Презди малко поставих в галерията една снимка, за която човекът, който ми я прати твърди, че има вероятност да е на г-жа Емел Етем ханъм. Не съм сигурен, затова ви моля да я погледнете по-внимателно. Също така си позволих да изрежа нещото, което се намираше в устата на дамата. Е, не съв сем цялото, за да е ясно за какво говорим. Моля за извинение, ако някой прецени, че снимката е прекалено неприлична. Тя беше още по-неприлична, та се наложи да я цензурирам.   

| 

| gеorgi_nz | 

Публикувано на:  24.4.2007, 23:03 

| 

![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 386 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05  | 

А онова дето изряза и сега не се вижда - имаше ли следи от предишно ритуално рязане или си беше с оригиналната  кожа? Питам за да се разбере с какъв си  имала работа - дали е бил мохамеданин.  

А наистина тази може да е Етемката, но кога е била млада и хубава. А как само гледа в лицето фотографа си и следи вероятно за усещанията му. Т.е. ползва обратна връзка и се опитва да се усавършенства.      | 

Страници: (3) 1 2 [3]  | 
 ![]() ![]() ![]()  |