www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> IYI-раннохристиянски кръст

Страници: (4) 1 [2] 3 4  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> IYI-раннохристиянски кръст, или падението на Зиези и атакистите
Ziezi
Quote Post

Участник

Група: участници
Съобщения: 46
Участник # 121
Дата на регистрация: 24-September 05

QUOTE (Елтимир @ May 11 2007, 11:55 PM)
Не е задължително да бъде лично. В компанията на "Атака" има достатъчно лумпени за мръсната работа. Даже предостатъчно лумпени има там. Заплахите са заснети и са качени на тоя сайт. Който трябва ги е прочел.

значи аз не трябва да симпатизирам на Атака, защото някакви лумпени са те заплашвали , така ли

ами то айде да не се радваме и на слънцето , щото е затрило Икар

всяко нещо на този свят има две страни

наричай го дуализъм, ако искаш

в науката например от хилядолетия човекът се бори със загубите при триенето за да се достигне максимално кпд и вечен двигател

това не означава, че човечеството е против спирачките на леките автомобили - там целта е да се постигне 100% триене или пълно сцепление

сиреч в единия случай липсата на триене би дало на човечеството безгранично количество енергия

а в другия случай - би спасило човешки животи

PM
Йордан_13
Quote Post

Админ

Група: админ
Съобщения: 16 942
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

"повече от 15 години търся Тангра в български исторически извори или археологически артефакти

никой не ме е убедил досега, че знае що е Тангра, и може да ми го обясни".

Подла душица си ти. Артефактите, които публикувах в оня еврейски форум, не са ли ти достатъчни? Какво искаш, да те заведа, пред някоя скала, където в американски стил с букви като на голям постер е изписано - Тангра е Българският Бог'? Айде бе, къде другаде го има това нещо?

Ти като си се разболял от пан-тюркизма,ние не сме. Момченце, не ме дразни, че едва те трая, щото много добре, помня какво говориха 2004 ония пичлемета-посерковци от Атака: "Тангра било дело на комунистите и специално на Людмила". Ти сега по-ташак от батко си ли искаш да се изкараш. Хем нагло лъжеш, хем си и дебелоок!

Ти уж си християнин, пък търсиш убеждение за Бога. Аз пак ти казвам: 'Тома, Тома, блажен е, който е повярвал, преди да види". В това е голямата тайна за Бога.

Християнинът не търси убеждение за Бога, защото има вяра, но Тенгрианинът, т.е. Българинът с главно "Б", нито се убеждава, нито вярва, защото Той Живее с Тангра! Запомни го това.
PMEmail Poster
Йордан_13
Quote Post

Админ

Участник # 544

QUOTE (Ziezi @ May 12 2007, 12:10 AM)
QUOTE (Елтимир @ May 11 2007, 11:55 PM)
Не е задължително да бъде лично. В компанията на "Атака" има достатъчно лумпени за мръсната работа. Даже предостатъчно лумпени има там. Заплахите са заснети и са качени на тоя сайт. Който трябва ги е прочел.

значи аз не трябва да симпатизирам на Атака, защото някакви лумпени са те заплашвали , така ли

ами то айде да не се радваме и на слънцето , щото е затрило Икар

всяко нещо на този свят има две страни

наричай го дуализъм, ако искаш

в науката например от хилядолетия човекът се бори със загубите при триенето за да се достигне максимално кпд и вечен двигател

това не означава, че човечеството е против спирачките на леките автомобили - там целта е да се постигне 100% триене или пълно сцепление

сиреч в единия случай липсата на триене би дало на човечеството безгранично количество енергия

а в другия случай - би спасило човешки животи

Не разбра ли, че Ангел Грънчаров си легна, но аз съм тука. Не бягай по тъча, щото при реална среща, няма къде да бягаш.
Да не си мислиш, че Елтимир ми е пратил в оня Форум. Не, видях еврейщината ти там и реших да те спра, докато не си се удавил в собствената си помия.
След това публикувах това тука, за да се види от всички падението ти.
Проблема е, че ти не си сам, зад тебе стоят ония глупендери-фундаментали от Атака.
И тука Елтимир, не те обвинява лично, а те обвинява в това, че като ги подкрепяш, ставаш съпричастен към техните дела, които въобще не са Български.

Ти кой мислиш, че му запали апартамента? Такива като Плъха и Мършъла... Имам съмнения и за един руски възпитаник, който му е гостувал... Атакисти-фундаментали с нищо не са по-добри от талмудистите-евреи, мюсюлманите фанатици - едни и същи са.

Ставаш съпричастен с тях, пряко или косвено и носиш вонята им, мърсиш с нечистотиите им.
PMEmail Poster
Йордан_13
Quote Post

Админ

Участник # 544

"аз имам право да обвиня елтимир и други люде в българофобия, защото те от години отделят внимание не на Българската Свещена земя, а на някаква имагинерна прародина на майната си, в занзибар, памир, алтай, поволжието , средна азия , чувашия, таджикистан и пакистан".

Сигурен ли си? И се правиш на Обвинител? Бре, бре, тц,тц,тц... Оттук само ми става ясно, че не си чел неговите неща, за да бълваш такива глупости. Прочети и тогава ми се прави на главен прокурор!

PMEmail Poster
Ziezi
Quote Post

Участник

Участник # 121

не виждам да съм дал повод за обидите, които сипеш , йордане

не те познавам, моите години може и да са повече от твоите

ако си по-възрастен обаче, би трябвало да си по-мъдър

не обиждай нахалост

твоите картинки изобщо не съм ги гледал, защото там където си ги качил за мен е трудно да се добера до тях

вземи ги публикувай директно тук, та да ги обсъдим
PM
Йордан_13
Quote Post

Админ

Участник # 544

QUOTE (Ziezi @ May 12 2007, 12:40 AM)

не обиждай нахалост

твоите картинки изобщо не съм ги гледал, защото там където си ги качил за мен е трудно да се добера до тях

Ти как искаш да не съм радикален, след като ти искаш да ме направиш кръвен родственик с ешкенази и знака на Тангра - раннохристиянски символ. Че острия тон, който ти държа за това, направо си е като галене.
Първом, не се чуваш за глупостите, които говориш, защото само елементарни познания по история на религиите да имаш, ще знаеш, че християнството е всичко на всичко на 2007 години, а ние имаме коренна Вяра, която е на стотици хиляди, да не кажа, че има милион години, откакто назовахме Абсолюта с Име.

До снимките, които съм публикувал, можеш да стигнеш. Като не ти се сваля от първи път, ще пробваш, втори и трети или ще ги искаш от някой от оня форум. Нямам намерение да публикувам по 10 пъти едно и също нещо и да водя един и същи разговор.
PMEmail Poster
Йордан_13
Quote Post

Админ

Участник # 544

QUOTE (Ziezi @ May 12 2007, 12:40 AM)

не обиждай нахалост

В момента не ми е до Мъдрост, а до тояга, вервай ми. И плюс това, трябва да се качвам към Планината утре, щото Волята на Тангра ме води натам.
PMEmail Poster
Ziezi
Quote Post

Участник

Участник # 121

с "елементарни познания по история на религиите" не става, йордане

юдейохристиянството наистина е младо, но истинското християнство е от доста по-отдавна

юдеите просто са се инплантирали в него, откраднали са го

аз не отричам съществуването на Тангра

подигравах се на журналистите, които профанизират всичко, без да разбират нищо, камо ли от Тангра

позволи ми да се съмнявам, че знакът IYI e знак на Тангра

аз не казвам, че ние сме нещо общо с ешкеназите

общото ни с тях е дотолкова, доколкото можем да имаме нещо общо с потомци на еничери - нищо !

и всичко - кръвта!

аз вярвам, че кръвта вода не става, и смятам, че ешкеназите могат да бъдат просветени, а с това ще дойде и смъртта на юдаизма

елтимир наистина приема, че е възможно нашата прародина да е тук, но той прави грешка, като смята, че българите скитали хилядолетия наизток, после се върнали тук

това е фундаментална грешка

на първо място трябва да бъдат българите ОСТАНАЛИ В СВЕЩЕНАТА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ !

после търсим историята на части от българите пръснали се из цяла евразия !

НА ПЪРВО МЯСТО БЪЛГАРИТЕ, КОИТО НЕ ИЗБЯГАХА, И НЕ ИМ СЕ Е НАЛАГАЛО ДА СЕ ВРЪЩАТ !

не отричам и не се отказвам от другите българи, дори съм отделил доста време да ги изучавам и търся, но винаги трябва да има признание на жертвоготовността, на волята да отстояваш Свещенета Българска земя !

аз смятам, че повечето българи скитници /скити/ никога не са се върнали тук, аз смятам че основната компонента на нашия Български етнос са МЕСТНИТЕ БЪЛГАРИ, а не скитите, които се пръснаха из цяла евразия , дадоха духовност и култура на стотици народи, но никога не се завърнаха в прародината - Свещената Българска земя ! Затова аз не вземам за определяща която и да е история на тези скити

Определяща е историята на българите автохтони, а историите на всичките тези българи скитници /скити/ ние трябва да изследваме на втори план !
PM
Йордан_13
Quote Post

Админ

Участник # 544

А докато съм в Планината, можеш да се просвещаваш с темите за Бог Бал и за Потопа в Общи дискусии. Вземам те под лично попечителство, за да не направиш още някоя изкусна еврейска издънка, а и по-малко да ти влияят атакистите и софийския равин, вероятно ешкеназ.
Много съм разтревожен за духовното ти състояние. Престоят в Атака, определено не ти действа добре. А Волен дори и да завърши богословие, пак няма да е по-високо от Българския Орел.
PMEmail Poster
Ziezi
Quote Post

Участник

Участник # 121

QUOTE (Jordan_13 @ May 12 2007, 01:07 AM)
А докато съм в Планината, можеш да се просвещаваш с темите за Бог Бал и за Потопа в Общи дискусии. Вземам те под лично попечителство, за да не направиш още някоя изкусна еврейска издънка, а и по-малко да ти влияят атакистите и софийския равин, вероятно ешкеназ.
Много съм разтревожен за духовното ти състояние. Престоят в Атака, определено не ти действа добре. А Волен дори и да завърши богословие, пак няма да е по-високо от Българския Орел.

не познавам сидеров, но симпатизирам на Атака

основната ми критика към сидеров е неговият православен фундаментализъм

но това не означава, че искам той да се моли на Тангра, просто защото аз досега не съм разбрал що е Тангра

това може да е мой проблем, но може и да е проблем на хора като тебе, които не са успяли да ми представят обективни аргументи

самоцелната вяра е нещо страшно

сам прецени - и юдеите вярват !

PM
Йордан_13
Quote Post

Админ

Участник # 544

QUOTE (Ziezi @ May 12 2007, 01:05 AM)
с "елементарни познания по история на религиите" не става, йордане

юдейохристиянството наистина е младо, но истинското християнство е от доста по-отдавна

юдеите просто са се инплантирали в него, откраднали са го

аз не отричам съществуването на Тангра

подигравах се на журналистите, които профанизират всичко, без да разбират нищо, камо ли от Тангра

позволи ми да се съмнявам, че знакът IYI e знак на Тангра

аз не казвам, че ние сме нещо общо с ешкеназите

общото ни с тях е дотолкова, доколкото можем да имаме нещо общо с потомци на еничери - нищо !

и всичко - кръвта!

аз вярвам, че кръвта вода не става, и смятам, че ешкеназите могат да бъдат просветени, а с това ще дойде и смъртта на юдаизма

елтимир наистина приема, че е възможно нашата прародина да е тук, но той прави грешка, като смята, че българите скитали хилядолетия наизток, после се върнали тук

това е фундаментална грешка

на първо място трябва да бъдат българите ОСТАНАЛИ В СВЕЩЕНАТА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ !

после търсим историята на части от българите пръснали се из цяла евразия !

НА ПЪРВО МЯСТО БЪЛГАРИТЕ, КОИТО НЕ ИЗБЯГАХА, И НЕ ИМ СЕ Е НАЛАГАЛО ДА СЕ ВРЪЩАТ !

не отричам и не се отказвам от другите българи, дори съм отделил доста време да ги изучавам и търся, но винаги трябва да има признание на жертвоготовността, на волята да отстояваш Свещенета Българска земя !

аз смятам, че повечето българи скитници /скити/ никога не са се върнали тук, аз смятам че основната компонента на нашия Български етнос са МЕСТНИТЕ БЪЛГАРИ, а не скитите, които се пръснаха из цяла евразия , дадоха духовност и култура на стотици народи, но никога не се завърнаха в прародината - Свещената Българска земя ! Затова аз не вземам за определяща която и да е история на тези скити

Определяща е историята на българите автохтони, а историите на всичките тези българи скитници /скити/ ние трябва да изследваме на втори план !

Слушай какво, трябва да си лягам, щото утре ме чака 35-38 километров преход на планински терен и като го направя, съвсем ще стана "скит".

Тук в написаното и си прав и не си прав, губиш съществени детайли. Българската общност никога не е губила връзка с Родината, когато е тръгвала оттук и тя тръгва в 4-те посоки на света, свастично, като не ползва само коне за транспорт, вярвай ми! Тръгването е координирано, както и Завръщането е координирано. Много ценна в това отношение е книгата на Боно Шкодров "Писмените знаци на древните Българи", където той изследвайки исторически нещата, дори отбелязва, кой Български кан е дал заповедта за Завръщането. Има Заповед за Завръщането, която Канът дава, следвайки Волята на Ден Грее (Тенгри). Тоест цялото наше културно проповедничество, не разселване, а културно мисиянство е координирано институционално. Това трябва да го отбележа, щото никой досега не го е отбелязвал, а е съществено.
Това, че някои са останали по Пътя и са се пръснали, дори са останали родоначалници на други народи, също не е случайно и не бива да се смята за произволен акт. В Българската държавност няма анархистични попълзновения.
Така че, Завръщане има, връща се една част, разбира се, потомците на не всички, които тръгват, се завръщат и те са го знаели, че повече никога няма да видят Родината, но ще я носят в себе си. Това е било акт на тяхното служение, на осмислената им жертва.

И позволи ми да те поправя, че "скит" не всякога означава "скитащ човек", но и пещерна ниша или малка пещера, което мисля, че е по-вярното и ти сам се досети за тайната на това нещо.
PMEmail Poster
Йордан_13
Quote Post

Админ

Участник # 544

QUOTE (Ziezi @ May 12 2007, 01:13 AM)
QUOTE (Jordan_13 @ May 12 2007, 01:07 AM)

не познавам сидеров, но симпатизирам на Атака

основната ми критика към сидеров е неговият православен фундаментализъм

но това не означава, че искам той да се моли на Тангра, просто защото аз досега не съм разбрал що е Тангра

това може да е мой проблем, но може и да е проблем на хора като тебе, които не са успяли да ми представят обективни аргументи

самоцелната вяра е нещо страшно

сам прецени - и юдеите вярват !

Да разбереш що е Тангра, трябва да разбереш, що е Бог. а не можеш да го разбереш с ума, защото Бог не подлежи на представи и разбирания.
Ти лесно разбираш планетните богове и това те удовлетворява, но Абсолюта не може да бъде нито разбран, нито схванат с ума и логиката. Той не подлежи на тлението на историчността.
Това е Тангра - едно прозвище на Абсолюта. То нищо няма да ти говори, докато не се събудиш Българин. Като се събудиш Българин, няма да ме питаш и няма да водим тоя разговор. А и утре не ти ще вървиш 35 километра.

PMEmail Poster
JulesW
Публикувано на: 12.5.2007, 10:20
Quote Post

Участник

Съобщения: 60
Участник # 871
Дата на регистрация: 11-March 07

User posted image

User posted image

User posted image

Тао Стълб , към тази само линк ще дам защото е доста голяма :
http://img91.imageshack.us/img91/4071/p1010127copyfm4.jpg

В Египет :

User posted image
User posted image

Това са картинките , които Йордан е качил в дир-а. Качвам ги защото до преди ден два и аз имах проблеми със сървъра на Бол.бг , но се оправи и ако някой друг има същите проблеми нека ги види тук.
PMEmail Poster
anti666
Публикувано на: 12.5.2007, 15:02
Quote Post

Зиези, не беше далеч времето, когато във форума на Атака фундаменталистите триеха темите ти всеки път като споменаваше думата юдохристиянство. Тогава дори се допитваше и до Елтимир, когато беше открил гробове с равнораменни кръстове, обърнати по тангрианска традиция на изток и беше объркан и учуден. Промяната оттогава е фрапантна и така неусетно си започнал да наливаш вода в тяхната мелница. За човек, който не ти е чел постингите от месеци, тази "еволюция" в отрицателен смисъл е очебийна. Ти не можеш сам да забележиш промяната, но отсрани обработката е явна. Точно начетени хора като теб са много важни за тяхната душегубка. Не бих искал да прочета един ден по вестниците как подобно на Митко Овчаров са ти вързали панделка след инициацията за зидар на йодейския храм. Това, което може да те предпази е ВЯРАТА. За Елтимир, ако реагира остро, трябва да разбереш, че му е дошло до гуша от провокатори и не са му останали нито нерви, нито време да бъде мил и любезен.
А Йордан точно ти е цитирал Тома Неверни. Ти виждал ли си Христос, за да твърдиш, че имало такъв? Пише ли някъде с големи букви, че траките са българи, за да твърдиш че са такива, щото Офчароф научно и аргументирано казва обратното. Точно преди време за това имаше спор във форума на любимата ти Атака. Погледни дори как отразиха последното откритие в Плиска. Видиш ли, тези символи били раннохристиянски след покръстването. Хубаво, че не ги изкараха сатанински на някоя секта. Тангра им грейна в лицето в отговор на помпозното откриване на борисовия масонски паметник там и те пак хвърлят пръст по Слънцето дано го затъмнят, а някои им пригласят като свинче звънче. Мога само да те уверя, че занапред все повече такива конфузии ще има. И ще се чудят как да обясняват, че това дето виждате е плод на вашето въображение. Наближава края на твоето 15 годишно лутане, както и на много други търсещи българи. Или, или. Дошло е време разделно, когато или ще разпалиш божията искра, дадена ти от ДЕН ГРЕЕ, само заради късмета да си роден БЪЛГ-АРИН, или ще бъдеш гой. (каква прекрасна йодейска дума само - винаги ми е звучало като гной или млеконадой). И за последно, бих ти цитирал нещо познато пак оттам - "Видяхте ме и не ме познахте". Изборът си е твой.
pitbull
Публикувано на: 12.5.2007, 16:52
Quote Post

Участник

Съобщения: 47
Участник # 362
Дата на регистрация: 4-May 06

Зиези, имам ти сайта във фаворитите ми! Поздравления за работата!
Но тук, в дискусията, много олекваш!
Поздрави!
PM

Topic OptionsСтраници: (4) 1 [2] 3 4  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
RuMan 27/7/2025
Венци1 12/7/2025
Лъчезар 19/6/2025
Венцислав 19/6/2025
Любомир 10/12/2024