www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> Чифута Максим Ставийски убива Българи!

Страници: (3) 1 [2] 3  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Чифута Максим Ставийски убива Българи!
Йордан_13
Quote Post

Админ

Група: админ
Съобщения: 16 736
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

QUOTE (georgi_nz @ Aug 7 2007, 02:58 PM)
Има един друг момент за който може да се дискутира тук. Става дума за закона за кармата. Всяко такова действие, макар и безкрайно оправдано и заслужено от предизвикалите го цигани си е все пак убийство. Но закона си е закон за това защото не може да бъде отменен.
Ето тук ми почват неяснотите. Понеже другия закон(чифутския, писания) е врата в полето - няма оръжие на убийство и свидетели, както видима причина и от какво точно е умрял мангала - няма проблем. И когато започнат стотици и хиляди страни и с нищо не свързани възмездни очиствания на висши бизнесмени ( много мразя последната дума) , крадящи цигани, самозабравили се чифути и дори министри - тогава власта на сатаната ще е безсилна да предвиди кой ще е следващия и кой точно ще е извършителя.
Но единствено как бихме заобиколили закона за кармата? smil4334aa05d5cb2.gif

Закона за кармата е непреодолим праг за ираноидните, те са се овързали в него като пате в калчища. За нас, Лъвски е казал една много верна мисъл

"Ако е за Българско, то времето е във нас, и ние сме във времето, то нас обръща и ние него обръщаме"

"и ние него обръщаме", т.е. народ сме, който може да управлява съдбата и да понася ударите й, да я трансформира. Твърде малко са народите на планетата дарени с такава Сила, с която да имат надмощие над кармата.
Затова Българинът, кога отива на бой, казва: "Каквото сабя покаже".
Тогава ясно е, че когато делото е по волята на Тангра никаква карма не играе роля.
И тук според мене вече идва колобъра, който за да няма конфликти и нарушаване на хармонията казва кога и как трябва да се изпълни делото. Така кармата се неутрализира, изважда и се жилото и нейното действие се спира.

Затова се мисля, че циганина, който сече дърво и да бъде убит, не е нарушение на закона на кармата, защото де факто, той отсичайки дървото е убил един нероден Българин.

PMEmail Poster
MARSCHALL
Quote Post

Участник

Група: изгонени
Съобщения: 117
Участник # 1 072
Дата на регистрация: 4-August 07

Това руско копиле може да се отърве само
с условна присъда и глоба, понеже е известен!!! smil4334aa21c9ca7.gif
PM
antijew
Quote Post

Отдаден

Група: участници
Съобщения: 1 197
Участник # 747
Дата на регистрация: 10-January 07

QUOTE (MARSCHALL @ Aug 9 2007, 09:08 AM)

Да,но Атака като вземе власта ще го вкара на топло,нали?Това ли искаш да ни кажеш?
Но първо трябва да изчисти всички чифутстващи подлоги като съдии,прокурори и адвокати продали си душата на Мамона!
Това виждаш ли го скоро да стане в резултат от действията на Атака?Аз не!
Или ще ми кажеш:"Ми той нашия съд е като другите навсякъде и нищо не може да се направи",както ни говориш за партийната система?
А бе тоз ваш Славчо много ми прилича на масонка!Такъв ли е? smil4341944e6b0c8.gif
PM
MARSCHALL
Quote Post

Участник

Участник # 1 072

QUOTE (antijew @ Aug 9 2007, 12:41 PM)

Да,но Атака като вземе власта ще го вкара на топло,нали?Това ли искаш да ни кажеш?
Но първо трябва да изчисти всички чифутстващи подлоги като съдии,прокурори и адвокати продали си душата на Мамона!
Или ще ми кажеш:"Ми той нашия съд е като другите навсякъде и нищо не може да се направи",както ни говориш за партийната система?
А бе тоз ваш Славчо много ми прилича на масонка!Такъв ли е? smil4341944e6b0c8.gif

Нарушаваш споразумението между Войни на Тангра и Атака!!
Ако искаш и аз мога да кажа, че мязаш на масон!!! smil4334ad8a149e0.gif
PM
antijew
Quote Post

Отдаден

Участник # 747

QUOTE (MARSCHALL @ Aug 9 2007, 01:16 PM)
QUOTE (antijew @ Aug 9 2007, 12:41 PM)

Нарушаваш споразумението между Войни на Тангра и Атака!!
Ако искаш и аз мога да кажа, че мязаш на масон!!! smil4334ad8a149e0.gif

Изказах предположение и питам! Ти що се засягаш?
Виждал ли си ме,че да говориш така?
PM
MARSCHALL
Quote Post

Участник

Участник # 1 072

Ами не смятам да има вид на масон, освен това то не
им го пише на челата, че да знаем кой е масон и кой не!
Елтимир също има благовиден вид, но откъде да знаем
какво се крие зад това. Може и той да се окаже масон, колкото
и абсурдно да изглежда това за някои!
Светът поднася големи изненади, така че всичко е възможно!! smil4334ad1724132.gif
PM
antijew
Quote Post

Отдаден

Участник # 747

QUOTE (MARSCHALL @ Aug 9 2007, 02:00 PM)
Ами не смятам да има вид на масон, освен това то не
им го пише на челата, че да знаем кой е масон и кой не!
Елтимир също има благовиден вид, но откъде да знаем
какво се крие зад това. Може и той да се окаже масон, колкото
и абсурдно да изглежда това за някои!
Светът поднася големи изненади, така че всичко е възможно!! smil4334ad1724132.gif

Такааа,аз спирам да споря с теб.За последно просто ще те питам,защо се хвана за последното изречение,а не отговори на същината на въпроса?
Отговори ако обичаш.
PM
antijew
Quote Post

Отдаден

Участник # 747

А извинявай ако не си ме разбрал Маршал,за тези мои думи по-горе ти говоря:
PM
antijew
Quote Post

Отдаден

Участник # 747

Трябвало е да се извърши пак еврейско жертвоприношение с деца от чифута ставийски:

ОЧЕВИДЕЦ ПРЕД „КАЛЕНДАР”:
09 Август 2007, четвъртък
20 невинни деца можеха да загинат в трагичната катастрофа край Приморско в неделя вечерта. Микробус с прибиращите се от почивка ученици се е движел непосредствено зад размазаната Хонда, чийто водач почина на място. Това разказа за Календар Гергана Шекерджиева, шофирала първата блъсната от джипа на Стависки кола - свидетел и неволен участник в тежкия инцидент на пети август.

Първи забелязал бясно движещия се джип синът на Гергана Стефан, който седял до нея. „Стана ми черно пред очите секунди преди хамърът да ни удари”, спомни си Стефан, но не пожела да застане пред камерата ни.

ГЕРГАНА ШЕКЕРДЖИЕВА – свидетел на катастрофата край Приморско: „Той видя всичко, през цялото време повтаряше – „Ще се ударим ли, нама ли да се ударим?”. През цялото време се беше хванал за вратата и всичко това стана за части от секундата... цялата ситуация беше като в електронни игри, така се почувствах.

„Колоната от автомобили и в двете посоки беше много дълга и всички карахме със скорост не по- висока от 60 км в час”, спомня си Гергана. Секунди преди инцидента тя чула...

ГЕРГАНА ШЕКЕРДЖИЕВА – свидетел на катастрофата край Приморско: „...първо шума от свиренето на гумите и чак след това, след завоя, видях джипа, който на две гуми, буквално на две гуми се носеше в насрещното платно – срещу мен...”

Веднага след сблъсъка Гергана запазила самообладание и завила надясно към скалите. Джипът на Стависки ударил Аудито й отзад, а веднага след това челно и Хондата.

ГЕРГАНА ШЕКЕРДЖИЕВА – свидетел на катастрофата край Приморско:
„Когато излязохме от колата вече се бяха притекли на помощ - вадеха хора отвътре, в смисъл, започнаха да отварят... много трудно се отвори вратата, изнасяха от задния багажник едното момиче... братът на Петър беше излязъл от колата и буташе, но... той падна. Максим също се притече на помощ.”

Минути след зверския удар на мястото дошла полиция, а първата линейка се отзовала на сигнала след близо час.

ГЕРГАНА ШЕКЕРДЖИЕВА – свидетел на катастрофата край Приморско:
„5 минути преди да пуснат движението все още едно момче и момиче лежаха на земята. Аз смятам, че предотвратих много по – голяма катастрофа с това, че успях да избегна първия челен удар, който щеше да бъде с мойта кола. Отзад хондата щеше да ме удари и зад хондата имаше автобус с 20 деца. По мнението на полицаите - това е щяло да бъде следващата Бяла. Всички имаме какво да загубим и преди да седнем на волана и да натиснем газта да помислим за човешкия живот и... за нашите деца.”
PM
MARSCHALL
Quote Post

Участник

Участник # 1 072

Всички престъпници като тоя ще бъдат вкарани
в затвора при управлението на Атака.
PM
Запознат
Публикувано на: 10.8.2007, 10:27
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 3-November 05

QUOTE (MARSCHALL @ Aug 10 2007, 01:01 AM)
Всички престъпници като тоя ще бъдат вкарани
в затвора при управлението на Атака.

Казваш, щом ти обещаваш да ти вярваме сляпо, а?
Въобще да не допускаме варианта, че може и да не се случи, така ли?
Ха-Ха-Наивник!
PM
antijew
Публикувано на: 25.10.2007, 16:12
Quote Post

Отдаден

Участник # 747

Наглия евреин-убиец иска да избегне затвора,ако се признае за виновен!

"Стависки поискал 3 години условно"

Защитата на Максим Стависки е поискала споразумение с прокуратурата за катастрофата край Ропотамо, съобщава вестник "24 часа". Предложението е той да получи 3-годишна условна присъда, след като се признае за виновен. Фигуристът бе извикан в РПУ - Приморско, вчера следобед, където му бяха предявени всички материали по делото. Адвокатите му Явор Нотев и Росен Кожухаров са направили няколко искания, между които разпит на нов свидетел, довериха запознати.

Очаква се до дни делото да влезе в окръжната прокуратура в Бургас. В срок от 30 дни магистратите ще трябва да се произнесат дали да го приключат с обвинителен акт.

Както е известно, срещу Максим Стависки 3 пъти бе повдигано обвинение заради техническа грешка и преизчисление на алкохола в кръвта му по време на катастрофата. В крайна сметка фигуристът е обвинен по чл.343, ал.4 от НК за причиняване на смърт и тежка телесна повреда по непредпазливост и след употреба на алкохол. По закон се предвиждат от 3 до 10 г. лишаване от свобода.
http://www.sportni.bg/?tid=40&oid=1114457
PM
antijew
Quote Post

Отдаден

Участник # 747

"Стависки поискал 3 години условно"

Е, получи си я! Даже 2,5 и години! Половин година подарък от "Българския съд".
За бивша България, управлявана от чуфути, това е нормално, а съд както знаем няма!
Според юдейските закони, убийството на гой не е престъпление, даже е препоръчително!!!
Видяхме юдейски закон в действие!

"Максим Стависки с условна присъда и отнета книжка "
30 01 2008
Световният шампион по фигурно пързаляне Максим Стависки получи условна присъда от две години и шест месеца лишаване от свобода с пет години изпитателен срок заради предизвиканата от него катастрофа, при която загина човек, а друг бе тежко ранен.

Бургаският окръжен съд постанови също да му бъде отнето свидетелството за правоуправление на МПС за срок от четири години, като от този срок ще бъде приспаднато времето от датата на пътния инцидент до сега."
http://frognews.bg/Frog/index.php?option=c...d=4522&Itemid=1
PM
antijew
Quote Post

Отдаден

Участник # 747

Наказанието, което трябваше да получи според закона Торе:

"38. ... Убиецът се предава на роднините на убития и те сами решават дали да го убият или да му позволят да откупи живота си."
"55. Ако някой се опита да избегне присъденото наказание, той се екзекутира..."

Според Богомилството:

"Убийците се наказват веднага на умъртвяване чрез глад. За тая цел те биват вързвани голи на някое дърво извън селището. Биват оставени така за да ги изядат зверовете и да не става нужда от погребение.

Всеки, който си позволи да развърже такъв осъден се наказва по същия начин.

На осъдените с гладна смърт се позволява да се самообесят. Тогава те имат право на погребение като всеки обикновен мъртвец в общиарията."

Аз съм раздвоен кой от двата закона е по-правилен. И двата ми харесват.

"Всеки заслужава това, което е предизвикал!"
PM
antijew
Публикувано на: 14.6.2011, 14:31
Quote Post

Отдаден

Участник # 747

В България правосъдие не съществува!
В България го отнася жертвата!

Вместо Стависки, СГС осъди безпомощната Мануела
PM

Topic OptionsСтраници: (3) 1 [2] 3  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020