www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> Чифута Максим Ставийски убива Българи!

Страници: (3) 1 2 [3]  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Чифута Максим Ставийски убива Българи!
18j
Публикувано на: 14.6.2011, 15:29
Quote Post

Отдаден

Група: участници
Съобщения: 1 151
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11

Много интересно се е развила темата - искам да се включа за кармата и за Атака.

А за Ставийски - още тогава казвах: Тоя трябва да лежи в затвора за назидание на всички останали шофьори които искат да карат след като са пили! Не го ли направят това - няма значение какво ще се случи.

Малко статистика от автомобилните катастрофи: 1000 човека на година умират в България, 30 000 - в Европа, 1,3 милиона по света. Това са по 3000 души на ден! Основна причина за смъртност във възрастовата граница 0-24 години. Исега: БЪЛГАРИЯ Е НА ПЪРВО МЯСТО В ЕВРОПА ПО ДЕТСКА СМЪРТНОСТ В ПТП.
Статистиката е ужасяваща, но нищо не е в сравнение с 50 милиона на година умрели от глад! Според мен тази смъртност е част от една фраза, която съм чувал, но не знам от коъде е: "...и ще дойде ден когато ще искат да се върнат при Отца си, но той няма да ги прибира!" Умират предимно млади хора - души, чието въплащение остава непълноценно. В този смисъл не може да се анализира от непосветени защо се е случило дадено ПТП. Може да е психотроника, може да е техническа неизправност, може да е човешки фактор, но в дълбочина, за жертвата това може и да е резултат от кармични натрупвания, както и за причинителя... Ако не е така - то тя е причина за кармични натрупвания, тъй като се води преждевременна смърт.

Сега за защитата на държавността чрез сила:
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ОПРЕДЕЛИ КОЕ ГЕНЕРИРА И КОЕ ОСВОБОЖДАВА ОТ КАРМА. Кармата е много сложно отношение - закон за трептенето на съседните атоми. Може би посветени и ясновиждащи могат да получат прозрение, но така на сляпо не се знае. Важно е човек как се чувства, но не всеки е достатъчно чувствителен към тези неща от висш порядък. Според езотериката, с функцията - да записват и отсъждат според закона на Карма - са натоварени полубогове наречени Войни на Карма.

Според мен още е рано да се пристъпва към саморазправа. Не че не е накипяло - напротив, но народа, Българите не са опитали да защитят правата си по мирен път все още. Няма организираност за общи каузи дори на махленски принцип - камоли за бойни действия. Твърдя, че законите на РъБъ все пак предвиждат механизми всеки да си защити правата - както пред общината, която краде от джобовете им посредством местните такси, но не изпълнява функциите си, така и от държавата, която нарушава крупно Националния Интерес и провежда геноцид, нито от елктроразределителите, нито нищо. Седат офцете и блеят. Аз не съм видял досега публично някой да отстоява интересите си. Едва напоследък се появиха организации за защита на потребителите. Че то дори най-елементарното - хората по блоковете не са се обединили, за да си изискат парите за подобряване на инфраструктурата. Никой не е опитал, не е получил отказ - заради което няма формална причина за гняв. То реално има, но формално - няма. Никой от Българите не е скочил да писка, че са дискриминирани в собствената им държава. И докато процеса е само форумен, а не масово явление или организиран - няма основание за физическо противодействие и няма срещу кого да се противодейства. А по лични прозрения - системата на РъБъ няма никакъв механизъм да противодейства на организирани законосъобразни опити за отстояване на личните интереси. А напротив - за погазване на организирани действия за бунт и гражданско неподчинение има бол и то много ефикасни...
Ако ме питате за разстрел са не циганите по катуните, а активистите на "ромските" организации. И Българите и циганите по катуните са жертва на тези боклуци. Но няма реални доказателства - няма реален опит за защита на правата според законите на РъБъ - няма реален отказ за утвърждаване на искания на гражданите - няма субект срещу когото да се противодейства. Когато се локализират субекти и се докаже, кой е виновен за даден подривен процес в обществото - Е ТОГАВА БЪЛГАРИНА СЕ ПРЕВРЪЩА В РЪКАТА НА СЪДБАТА И АГРЕСИВНИТЕ МУ ДЕЙСТВИЯ НЕ САМО ЧЕ НЕ ГЕНЕРИРАТ КАРМА, А НАПРОТИВ.
Иначе, Йордан - не мисля, че Българите са предпазени от карма. Може би имат значително завишена чувствителност към Вселенските Закони, но историята на различните Български царства показва, че понякога сме сразявали многократно по-мощен противник, а понякога държавата е била разпарчетосвана от едва ли не дивашки племена, което не е имало логика. Това си го обяснявам с карма.

За Атака мога да кажа само едно: Волен е болен човек - с диагноза, жълта книжка и пие хапчета. Не може такъв човек да играе такава роля на политическата ни сцена. Самото му присъствие като фактор в националистическия лагер за мен е подигравка с каузата и демострация на "дългата ръка на... каквото-си-поискаш". Така че атакисти - освободете се от изтрещелия си лидер и ще ви зачета като алтернатива.
(Това е лично мнение базирано на факти - не съм дискутирал никога по тази тема с друг човек от Войните.)

PM

Topic OptionsСтраници: (3) 1 2 [3]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020