| Движение "Воини на Тангра" - Начало | 
     Помощ

Участници
         Календар

| 
| Страници: (2) 1 [2] ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]()  | 
| gеorgi_nz | 

Публикувано на:  12.9.2007, 21:35 

| 
    ||
        ![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 386 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05  | 

Да има. Но предполагам че сливето си е осигурила мощен вибратор и кога гледа клипа ще си го пусне на MAX. Та що да и осигуряваме материал за онаниране? Нека не и помагаме във все по-трудното постигане на довилство. Нали някой каза че е ненаситна нимфоманка.  | 
    ||
| Биляр | 

Публикувано на:  15.9.2007, 23:58 

| 

![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 241 Участник # 929 Дата на регистрация: 15-April 07  | 

така, така... значи, ще ми го начукваш, а? тежки думи, приятел... тежки... аз викам да им го начукаме на тях, на Силвето и останалите и агентчета, какво ще кажеш?  

в случая, обаче те си мислят, че ще спечелят по един супер лесен начин, хах... мислят си, че аз ще им свърша работата с Елтимир, мислят си, че ме насъскват по този начин, като пишат простотии там на оня сайт и Елтимир тук ги приема лично и ме обижда, заплашва, дискредитира пред всички останали участници и аз трябва да се настроя по тази логика срещу него?! да ама не! кур за вас чифути!    ще ви гърмим, пили преди това с него бира на една маса!!       | 

Страници: (2) 1 [2]  | 
 ![]() ![]() ![]()  | 

ще ви гърмим, пили преди това с него бира на една маса!!