Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |

100именъ |
Публикувано на: 10.10.2005, 14:30
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 179 Участник # 53 Дата на регистрация: 28-July 05 ![]() |
ФИЛМА: "МАНДЖУРСКИЯ КАНДИДАТ", гледайте го задължително!
Абонирай се за темата | Изпрати адреса на темата на приятел | Принтирай темата 100именъ!Публикувано на: Nov 15 2004, 01:53 AM Редовно идващ Група: Регистрирани Съобщения: 28 Потребител # 720 Дата на регистрация: 2-November 04 Днес гледах на киномания филма: "МАНДЖУРСКИЯ КАНДИДАТ". За съжаление в България се представя само на киномания и няма да се пуска по другите кина по-късно. За съжаление и на киноманя няма да го пускат повече. Сигурно и на касети няма да излезне. Интересното, е че си е 100% холивудски, с холивудски известни актьори и т.н. Но действието се развива, околу двама бевши войници от първата война в Ирак "Пустинна бурия". Единия по късно тръгва да става кандидат за вице-президент, с подкрепата на майка си, която е много силен и влиятелен губернатор. Кандидатът е награден с някакъв орден за храброст след като едвам измъква хората си от една засада, там е и другия главен герой от филма. Другия обаче сънува странни и психарски сънища, свързани със случката обаче различни от "случилото" се. Слагат му диягноза за някакъв синдром на войната в залива, който бил следствие от изживяното напрежение. И го тъпчат с някви лекарства. Но той започва да се рови. И като заобикалям подробностите. Накрая разбира, че случката с засадата не е изобщо била такава, ами са му инплантирали чип, на него и на всички които са били там, включително и на другия който се кандидатира за вице-президент. И чрез тези чипове им промиват мозъците и съзнанието. И спомените от тази засада са съвсем различни от реалните. Оказва се че това е направено, за да се даде орден на въпросния кандидат, а това да помогне в кампанията. А целта на хората отзад нещата, е да спечели двойката президент и вице-президент с тяхното момче, после да убият президента! И техния човек с 2 чипа, единия направо в мозъка, а другия на гърба и така да си го управляват като играчка, да контролират и насочват мислите му в детайли. Ако може да си го намерите в нета този филм, гледайте го задължително. Пак се питам защо лошите разкриват сами, своите собствени карти. Както преди време bobired, публикува доста интересна статия на вестник "дума" за психотропните оръжия. И това много ме озадачи, защото този вестник е ясно на кой е. Но сега ептен съм озадъчен защо холивуд правят такъв филм. MistiqueПубликувано на: Nov 15 2004, 02:01 AM Инвентар от форума Група: Регистрирани Съобщения: 197 Потребител # 200 Дата на регистрация: 7-February 04 Аз мисля, че Холивуд си има вътрешна съпротива. 100именъ!Публикувано на: Nov 15 2004, 02:07 AM Редовно идващ Група: Регистрирани Съобщения: 28 Потребител # 720 Дата на регистрация: 2-November 04 Пълен абсурд, просто забрави за подобно нещо. Абсолютно невъзможно. Ако се пръкнат такива ще ги сплескат още докато подбират актьори за филма. Холивуд е 100% еврейско-масонски. BulvariПубликувано на: Nov 15 2004, 02:41 AM Наш човек ;) Група: Регистрирани Съобщения: 116 Потребител # 189 Дата на регистрация: 4-February 04 Стоимен, ами тогава как си обесняваш съществуването на филми като 9/11. или може би това е изкривяване на изкривената действителност с цел заблуда на изкривените морално-ценности системи на изкривените американци 100именъ!Публикувано на: Nov 15 2004, 04:05 AM Редовно идващ Група: Регистрирани Съобщения: 28 Потребител # 720 Дата на регистрация: 2-November 04 До Bulvari Явно не си много напреднал в знанята си за лошите, щом ми задаваш този въпрос, за филма 9/11 на Мур. Този филм не съм го гледал и има 1% вероятност това да не е на Мур филма който беше анти-военен и анти-Буш. Имам предвид, че може да говориме за два различни филма. Ако филма 9/11 е на Мур и е анти-военен и анти-Буш, то говориме за един филм. И тогава отговора ми е: Мур и неговата анти-военна и анти-Буш кампания вкючително и филма, просто са част от елементарния и постоянно налаган сценарий на лошите. Тятъра на "двуполюсния модел". Демек Мур и неговата кампания е просто един тятър, който разиграва анти-теза. Но тя там влияе примрно в полза на Кери, влияеше по-точно. А и над двамата седят лошите. Както тук СДС и БСП, просто един тятър. Тятър масите да си мислят и да вярват, че има алтернатива! Както например тук скоро Волен Сидеров може би ще направи партия, която ще се прави на националистическа с елементи на анти-семитизъм, но той и вероятно бъдещата партия в която ще участва, пак отгоре са лошите, вече почти съм сигурен, че Сидеров е поставено лице на лошите. Просто ще разиграят тятър, че има националисти борещи се срещу еврейскя заговор. Да се върнеме към Мур и неговота кампания. Ясно, е че има огромен процент хора които са срещу войната в Ирак. И е ясно, че тази маса хора колкото и да и промиват мозъците, ще си запази това мнение. Тогава просто слагат поставено лице като Мур, който да вкара тези настроения в желаната от лошите посока. Абе тятър, като 10-ти ноември и СДС. А известно ли ти е, че Сорос изхарчи над 1 000 000 $ за предизборен анти-военен и анти-Буш сайт. И това пак е един тятър, Евреина Сорос, анти-военно настроен, смях в залата, но явно на тези тятри доста хора се връзват, то ако не се връзваха, чифутите отдавна да сме ги помели. Тятъра със Сорос например, част от целта му е, или една от целите е, за тези хора, които съвсем повърхностно си мислят, че може би има нещо като световна конспирация на чифутите и като разберат, че Сорос спонсорира и създава такава страница и си казват: "ееее, знаех си аз, че няма такива работи, малко съм се параноирал, не може да има след като такива влиятелни евреи са против Буш и войната". Тятър. Ама хората се връзват. Просто трябва аналитично и логично мислене, не са нужни факти за да стигнеш до истината, или да си направиш извод за някой работи, когато липсват факти, достатъчно е да мислиш аналитично и логично, да следваш пътя на логиката. Аз от доста време правя така и в последствие след като съм достигнал до някакъв извод по пътя на логиката, след това намирам и факти от които разбирам, че правилни изводи съм си направил, вече предсказах толкава политически събития и геополитически и местни, само с помоща на тая формула, че се убедих в качествата и. Например наскоро си говорих с едно момиче и леко плъзнах темата към политика. Попитах интересували се от политика и ако да за кого ще гласува. Тя ми каза, че се итересува и че от както е навършила пълнолетие (2000 година) е гласувала. Каза и едно изречение, заради което аз успях 1 към 1 да и кажа през всичките избори за кого е гласувала. Познах, за кого е гласувала на парламентарните избори 2001 г. Познах за кого е гласувала на президентските 2001 г. Познах за кого е гласувала на кметските през 2003 г. И познах за кои 2 настоящи партии няма да гласува никога. И всичко това го познах от 1 изречение, а то беше неин отговор на въпроса ми за кого мисли да гласува. То гласеше горе долу така: Абе много съм разочарована от политиката, партиите са много зле в момента, абе ново-времци се правят на много дейни, ама дали могат да са такива и като управляващи? И веднага след като ми каза това изречение, аз я попитах дали може да отгатна за кого е гласувала на всичките избори до сега. Тя ми каза, че няма нищо против, но се усъмни, че ще успея. Когато обаче познах 100 на 100. Тя така се опули, че почна да ме пита дали нямам накакви свръх-естествени способности, абе направо остана като гръмната. А аз просто помислих аналитично и последвах пътя на логиката. Е в случая ми помогна и това, че знам методите на лошите за политическо промиване на мозъците и насочване на политическите убеждения на хората. Просто знам, че разиграват тятри и хората им се връзват яко. Нововремци са тятър, за един процент от хора, които имат спецялно еди-какво си политическо виждане и от там ми стана ясна цалата картинка, на всичките и гласуваня и залитаня от една партия и движение към друго и от кои към кои конкретно. Но случая с филма "Манджурския кандидат" е малко по различен и тука моята формула не ми помага много. Е аз си имам някой изводи, но не съм сигурен, дали са верни. А за някой от тези изводи, ме е стах да си помисля, че са верни. И за това може би се колебая. ВЕРЕНПубликувано на: Nov 15 2004, 07:46 AM Редовно идващ Група: Регистрирани Съобщения: 49 Потребител # 726 Дата на регистрация: 5-November 04 Майкъл Мур ще прави продължение на 9/11. -------------------- Не е важно колко сме, важно е кои сме! ВеРен bobiredПубликувано на: Nov 15 2004, 11:10 AM Инвентар от форума Група: Регистрирани Съобщения: 151 Потребител # 114 Дата на регистрация: 24-October 03 100имень написа: QUOTE Както например тук скоро Волен Сидеров може би ще направи партия, която ще се прави на националистическа с елементи на анти-семитизъм, но той и вероятно бъдещата партия в която ще участва, пак отгоре са лошите, вече почти съм сигурен, че Сидеров е поставено лице на лошите. Просто ще разиграят тятър, че има националисти борещи се срещу еврейскя заговор. Пак избързваш с определенията! От къде си "вече почти сигурен"? Аз пък съм почти сигурен, че Волен не е поставено лице на лошите. Досега с нито едно предаване "Атака" или изказване не го е показал. Разясни, моля те, точно за него как стигна до това заключение. Чел ли си някоя негова книга? И те ли са "тятър", както казваш, когато имаш предвид театър? 100именъ!Публикувано на: Nov 15 2004, 09:00 PM Редовно идващ Група: Регистрирани Съобщения: 28 Потребител # 720 Дата на регистрация: 2-November 04 Изобщо не избързвам, даже мога да ти кажа, че още 2002 година го казах, че може би скоро ще се появи такава партия със Сдеров. И казах, че той и хората които ще правят тази партия са поставени лица на лошите. Как точно достигнах до този извод ли? Ами пак чрез моята формула. Както е казано: "Дявола се крие в детайлите". Вгледах се в тях и видях Дявола, образно казано. Достигнах до извода, че издателство "жарава", или както беше преди "жар-птица", са поставени лица на лошите. А те никак не случайно се пръкнаха на сцената на тятъра едновременно със Сидеров и му издават книгите. + това случаен човек е абсолютно невъзможно да е бил гравен редактор на вестник "демокрация", а Сидеров беше такъв в началото на промените. Също така виждам какви хора гравират около него и сред тях има доста от така наречените "скрити евреи", виждам и какви хора кани в предаването си. Само да споменеме един Жорж Ганчев и това е достатъчно да си направиме окончателните изводи и заключения. Също така, ако беше истински, отдавна да е сплескан от службите, заради книгите и предаванята в които има много анти-семитизъм. Или ако не сплескан от службите, то поне, доста натискан от тях. А такова нещо няма, дори напротив, Сидеров си е направо покровителстван. Забелязвам, че вече му обръщат сериозно внимание, по голямите медии на лошите и там го представят в добра светлина. "Бтв", вестник "Труд", просто вече се забелязва, мека рекламна кампания на Сидеров, по медиите на лошите. Мека за сега. А виж по тези медии, как пишат за истинските движения. Това също е достатъчно да си направи човек окончателно заключение за какво става въпрос. Има и още работи които ме карат да си правя тези изводи, но не искам да си откривам, всички карти, най силните козове си ги пазя за накрая на играта. Но аргументите които изложих, колкото и повърхностни да са има много логика в тях и всеки трезво мислещ ще си направи правилните заключения. avitoholПубликувано на: Nov 16 2004, 01:11 PM Редовно идващ Група: Регистрирани Съобщения: 30 Потребител # 198 Дата на регистрация: 6-February 04 Не е лошо да се мисли логично, зависи обача каква ти е наличната и достъпна фактология. И най верния модел куца когато е приложен към неверни данни. Ти, Стоимене, осъзнай че данните са ти пробутани именно от Лошите / хм какви епитети само, като от холивудски екшъни/. Всеки който се бори с еврейската мафия по този именно начин- открито, спокойно заслужава уважение. По твоята логика, приложена за 92-93г. ще излезе че и Никола Николов е от лошите. По кротко моля, иде ми наум една известна фраза- кога стана калайджия кога му почерня ....знаеш кое. Ти нямаш факти за това кой е лош и кой добър, твоята логика не може да сработи. Информацеята я имат ТЕ , защото информацията струва днес мнооого много милиони....а аз и ти за съжаление ги нямаме бедни ми СТОИменчо. Когато през 86 г. направихме служебно възложената ни тема за Демографската прогноза /20г период/.в Института по образование доказваща сегашния ни демографския срив длед 2 дни ни извикаха в кабинета на Нико Яхиел, съветник на Т.Ж. по въпросите на Младежта. Той ни забрани да говорим за нея и я прибра в бюрото си. Сега въпросния г-н е в Израел .....90 -та г.. същите цифри за отрицателния ръст на популация ги чух от програмата на Р.Ран- поне тази която беше оповестена публично на експертно ниво. Така работят твоите "ЛОШИ" - чрез т.н. пета колона от техни хора внедрени на ключови места. А ти си тръгнал да оклеветяваш малцината смелчаци които се осмелят да говорят публично. Ето затова се казва че в казана на българите няма нужда от Дявол. Кое всъщност доказва че именно Ти- никому неизвестния не си от Лошите, охулвайки един когото чифутите сънуват в кошмарите си? Най често срещания начин при тях за елиминиране на неудобните е да бъдат оклеветени. Ти това ли правиш всъщност с твоя "Логикоклеветнически" модел? Нищо ново под слънцето- така са били оклеветени на времето и Хенри Форд, и Дъглас Рийд и Обвинителите на Драйфус .... Тъй че, айде моля без псевдологищи. Бог Вижда! bobiredПубликувано на: Nov 16 2004, 03:16 PM Инвентар от форума Група: Регистрирани Съобщения: 151 Потребител # 114 Дата на регистрация: 24-October 03 Стоимень!, значи според теб Волен, както и издателство "Жарава" са "поставени лица на лошите"... Няма да ти обяснявам колко го уважавам Волен Сидеров, само ще ти цитирам един човек, който според твоята логика би трябвало да е от добрите, щом е против лошите Волен, "Жарава", "Жар птица" и т.н. QUOTE ЛЮТВИ МЕСТАН (ДПС): Благодаря Ви, госпожо председател. Уважаеми господа министри, уважаеми господин министър на вътрешните работи на Република България, уважаеми колеги! В последно време у нас се забелязва масирано издаване и разпространение на антисемитска и ксенофобска литература. Като пример ще посоча само някои заглавия, подготвени от издателство "Жар птица" и издателство "Жарава 2002", които се разпространяват свободно и без ограничение из книжните лавици. Става дума за трудовете на Адолф Хитлер "Моята борба" и "Борбата за нова Европа", на Йозеф Гьобелс "Политически речи", Бенито Мусолини "Фашистката революция", които в добавка са гарнирани с по-съвременни в кавички издания като "Холокост - измамата на столетието" на Юрген Граф и, разбира се, "Бумерангът на злото" на нашия Волен Сидеров.Списъкът може да бъде допълнен с още множество подобни издания не само на това, но и на други издателства. В добавка можем да отбележим, че вече и на български страници в Интернет се появи открито пропагандиране на ксенофобия, антисемитизъм и националсоциалистическа идеология. QUOTE Нещо повече, уважаеми господин министър, от тези издания лъха на откровен фашизъм. Те явно целят създаването в страната на етническо и социално напрежение, респективно създават условия за взривяване на най-ценния и безспорен продукт на българския преход към пазарна икономика и гражданско общество - българския етнически модел. Не бих искал това положение да остане така, не бих искал и моля всички политически сили да се обединим около това да не оставим българските евреи да се чувстват несигурни, притеснени в страната, която преди половин столетие ги спаси от фашистите. А ето и отговора на Петканов : QUOTE Първо. В края на декември 2000 г. са извършени проверки на книжния пазар на пл. "Славейков", около Софийския университет и в подлезите на бул. "Европа". Констатирано е предлагане на "Моята борба" на Адолф Хитлер. Иззети са всички налични екземпляри от сергиите. В Столична дирекция на Вътрешните работи е заведена преписка по случая. На 19 януари 2001 г. в СДВР е получена друга преписка от Софийска градска прокуратура, образувана по материали на в. "Сега", касаеща разпространението на същата книга. За целта са назначени експертизи по техническото изпълнение на книгата и най-вече по нейното съдържание.... На 19 октомври 2001 г. в СДВР е получена прокурорска преписка с постановление за образуване на дознание срещу неизвестен извършител по чл. 162, ал. 1 от Наказателния кодекс. Материалите са върнати на Софийска районна прокуратура, тъй като по чл. 162 от Наказателния кодекс би трябвало да се води предварително производство следствие, а не полицейско дознание. Софийска районна прокуратура преобразува материалите в следствие и това следствие, което е на производство, и до ден-днешен е при следователя Нели Тодорова. Второ. На 27 юли 2001 г. служители на Първо районно полицейско управление отново извършват проверка на книжния пазар на пл. "Славейков" и изземват от две сергии екземпляри на "Моята борба" на Адолф Хитлер. Снети са обяснения от продавачите и е образувана преписка. Преписката е изпратена на Софийска районна прокуратура. По нейно разпореждане е заведено следствено дело пак по чл. 162 от Наказателния кодекс срещу длъжностни лица от издателска къща "Жар птица" ООД. Следствието е възложено на Столичната следствена служба. Следственото дело е приключило и е изпратено в Софийска районна прокуратура с постановление за прекратяване поради липса на престъпление. На 20 февруари тази година делото е прекратено от прокурора на основание липса на данни за извършено престъпление. Трето. През 2001 г. в Интернет е установен български сайт, съдържащ материали с расистки и антисемитски характер. След проведени оперативни мероприятия сайтът е изтрит от сървърите на Интернет-доставчика. След изтриването на два пъти сайтът е преместван на други сървъри. Понастоящем се намира на сървър в Съединените американски щати. За изтриването на сайта е поискано съдействие от американските специални служби. Установени са лицата, поръчали, създали и поддържали този сайт. Срещу тях е образувано следствено дело в Софийска районна прокуратура, което на 28 декември 2001 г. е внесено с обвинителен акт в съда. Та какво излиза, Стиомене, че поставените лица са меко казано притеснявани от тези, които са ги поставили, така ли? Защо ли съм склонен да вярвам повече на Волен , отколкото на Местан? ВЕРЕНПубликувано на: Nov 17 2004, 12:19 AM Редовно идващ Група: Регистрирани Съобщения: 49 Потребител # 726 Дата на регистрация: 5-November 04 Фактите, на които попаднах ЛИЧНО ме карат да се замислям и подкрепям до някъде Стоимен. Елтимир е прав. -------------------- Не е важно колко сме, важно е кои сме! ВеРен MistiqueПубликувано на: Nov 17 2004, 01:07 AM Инвентар от форума Група: Регистрирани Съобщения: 197 Потребител # 200 Дата на регистрация: 7-February 04 "Манджурския кандидат" го има в "подземното царство" на английски, френски и италиански. Ако някой иска повече информация - да ми прати съобщение. 100именъ!Публикувано на: Nov 17 2004, 01:17 AM Редовно идващ Група: Регистрирани Съобщения: 28 Потребител # 720 Дата на регистрация: 2-November 04 КЪМ АДМИНИСТРАТОРИТЕ НА ФОРУМА, ПИШЕЩИТЕ В НЕГО И КЪМ ВАШЕТО ДВИЖЕНИЕ. ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ПИША ТУК, НЯМА ДА ПОСЕЩАВАМ ДОРИ СТРАНИЦАТА ВИ, ЩЕ Я РАЗГЛЕЖДАМ САМО 2-3 ПЪТИ В ГОДИНА. НЕ СЪМ СЕ ОТКАЗАЛ ДА СЛЕДЯ РАЗВИТИЕТО ВИ, ВСЕ ПАК. ТАКА ЧЕ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО, МОЛЯ ВИ НЕ ТРИЙТЕ ТОЗИ МОЙ ПОСТИНГ! УСПЕХ!!! Първо към avitohol! - Само не ми говори толкова тарикатски, много се наежи нещо. Това че си по-възрастен от мен, с нищо не те прави нещо повече от мен! Защото по-такъв начин се обърна към мен, все едно си нещо много повече! Но е точно обратното, на много по-ниско житейско стъпало се намираш от мен в момента и това, че си по-голям на години, натежнява везните още повече в моя полза. И не ми прави намеци, че аз съм от лошите. Защото изобщо не знаеш кой съм аз и какви дела ми е орисано да направя!!! Само като ти гледам какви примери ми даваш и ми става жал за тебе. Защото много лесно се хващаш на въдицата на лошите и изобщо не може да включиш за какво става на въпрос, въпреки че според мен си е направо ЯВНО. За такива като теб, важи новозаветното: "Гледат, но не виждат, слушат, но не чуват". ВЕРВАЙ му на Сидеров, щом така искаш, но ще попаднеш на един голям кур-капан. Само искам да допълня, че това на Сидеров е част от една тотална кампания на лошите, която има за цел, абсолютното онищожение, на националната опозиция и нейните единомишленици. И тя вече е в ход. И вече има много нови движения, за които вие незнаете, но те набират супер много националисти в момента и вече са събрали много, а ще съберат и с пъти повече в близкото бъдеще. И лошото е, че подбират само качествени такива, а не някви отрепки, като скинарите и тем подобни елементи. Прибират под своите крила, наистина качествени хора, истински националисти, които са способни да разбунят духовете и за това са заплаха за тях. И само виждам в какъв дяволски капан влизат горките хора, но съм предопредил само най-близките си приятели. Даже от тях разбрах за тези движения. Тези движения в момента, действат инконгнито, но по привличане на членска маса никак не си поплуват. НО явно само някой трезво мислещи и взрящи хора, като мен виждат, за какво става въпрос. Слава богу и тук има такива, които все още мислят с главата си, а не с емоцийте, но ти avitohol изобщо не си от тях, СЪЖАЛЯВАМ. А пък това със Сидеров е толкова явно, че съжалявам тези които не го забелязват. Същото да важи и за bobired, с изключение на първите 6 изречения! И малко допълнение за bobired. Много бързо ми стана ясен ти. Ти си от тъпите скинари, или си бил, или най-малкото гравитираш околу тях. НО!!! В тебе има искрица, опитваш се да мислиш, за разлика от скинарите и за разлика от avitohol, които одавна явно се е отрекъл от тая мозъчна дейност. Или мисли с една друга част на тялото. Браво bobired, има хляб в тебе, ТЕРЗАЙ! Но бързо се разграничи от скинарите, ако още не си го направил, защото ще ти навреди, както в следването на идеите, така и в житейското ти развитие, във всичките му аспекти. Да bobired наистина има много потенцял в тебе, но всичко е в твои ръце, дали ще го развиеш, или не. Тази борба е като една игра на шах( може би най великата игра ) ТРЯБВА МНОГО ДА СЕ МИСЛИ, ТРЯБВА ДА СЕ СЛЕДВА ПЪТЯ НА ЛОГИКАТА, за да предугадиш хода на противника. В тази борба(игра) с факти за това как мисли да играе врага(противника) никога, или почти никога няма да разполагаш. ЕТО ТОВА Е ФАКТ. И единствения начин да предугаждаш хода на врага(противника) е да мислиш ЯКО и да СЛЕДВАШ ПЪТЯ НА ЛОГИКАТА. И още една малка критика към bobired. Много си повърхностен и праволинеен - цитат: "Няма да ти обяснявам колко го уважавам Волен Сидеров, само ще ти цитирам един човек, който според твоята логика би трябвало да е от добрите, щом е против лошите Волен, "Жарава", "Жар птица" и т.н. ЛЮТВИ МЕСТАН (ДПС)" Тятъра е пълен и толкова голям и абсурден, колкото явно още не ти го побира ума, ама гледай да го проумееш това! УСПЕХ!!! Към Елтимир Казваш: "Ние трябва да приветстваме всяка проява на родолюбие, независимо от кого произлиза." Ами ако тази проява на родолюбие е един тятър които произлиза от лошите и чиято цел е това за което говорих по-горе, ТРЯБВА ЛИ ДА Я ТОРЕЛИРАМЕ??? А сещаш ли се, след тоталното смазване на националистическите ( ИСТИНСКИТЕ ) движения, организации и тяхните съмишленици, какво повече остава на лошите да направят? Сега искат да онищожат и последното препятствие и пречка което седи пред тяхната цел. И след това само Бог да ни е на помощ!!! Още към Елтимир Ти си достоен човек и трябва да продължиш по пътя, който си следвал цял живот, може би има нужда от промяна в начина на ходене по този път, но и така не е лошо. Липсва ти малко далновидност и разнообразие и всеобхватност за това как трябва да продължи борбата, но пък имаш много други качества в голями дози. Трябва ти малко промяна. Малко наистина, но трябва. Това което казах за теб, важи и за движението като цяло. Към движение Войни на Тангра 1-во. Вашето движение е единственото истинско такова сред многонароилите се националистически организации. Другите които са истински, са много малко. И нямат голям потенцял и ресурс по ред причини. Заради което са обречени, или дори са се самооблекли на провал. 2-ро. Вашето движение е единственото което знае повечето истини и неща за лошите. 3-то. Вашето движение има потенцял, но не го развива, стигнали сте одавна един таван и доста дълго седите на него и ако не повдигнете малко летвата и не прескочите този таван не ви чака нищо добро. Всичко е във ваши ръце, тавана който сте стигнали не е причина от натиска на службите(лошите). Това че сте стигнали този таван си е само поради вашите грешки, или по скоро поади неща които не сте направили, а е трябвало. Когато човек върви по даден път който води до дадена цел и когато го прави успешно, но изведнъж стига препятствие, което не успява да преодолее, колкото и да се напъва и старае, то тогава е нужна промяна на начина на преодоляване на това препятствие, а не мега активизиране на силите но със същите методи. Нещо като мухата която се блъска в стъклото на прозореца и супер много иска да излезне и се напъва, блъска ли блъска, все по-силно и по-силно, но все така не излиза. Но когато поспре малко, събере нови сили И НАЙ ВАЖНОТО ПРОМЕНИ НАЧИНА И ПОДХОДА, то мухата просто заобикаля стъклото и минава през отвора, така постига целта си. Вашето движение се намира точно в тая ситуация, но ако продължите да се блъскате все така в съклото, колокото и сили да събирате, колокото и по-силно да се блъскате в него, няма да плреминете през него, няма и да го счупите, най-много да се сплескате в него. Трябва ви промяна, за да продължите напред. А не да останете на мястото на което се намирате. Това място в момента е много, много далече от целта и победата. Каво точно ще промените в подхода си, към следването на успеха, вие ще решите, ще решите вие, дали изобщо искате промяна и искате ли да продължите напред и да победите, или да тъпчете на едно място, докото през това време врага победи. Аз ви подсказвам, че е нужна промяна. НО НЕ МЕ РАЗБИРАЙТЕ ПОГРЕШНО, НЕ ПРОМЯНА НА ПЪТЯ ПО КОЙТО ВЪРВИТЕ, НЕ ПРОМЯНА НА ЦЕЛТА КЪМ КОЯТО СЕ СТРЕМИТЕ, А ПРОМЯНА НА НАЧИНА, ПРОМЯНА НА СРЕДСТВАТА. Не е нужно промените да са голями и съществени, ВАЖНОТО Е ДА СА КАЧЕСТВЕНИ. Всъщност, дори и да не продължите напред, дори и да си останете на същата позиция, не трябва да се отказвате, трябва да подържате огъня да гори. И Левски не е постигнал целта си, но е подържал огъня и ако не го е правил, той и другите като него тогава които не са успяли, то аз се съмнявам, че България щеше толково скоро да се освободи, съмнявам се, че без подържането на огъня от тези велики българи, е можел да бъде възможен по-късно подвига на Шипка например и още много други такива знайни и незнайни. Така че не се отказвайте никога и за нищо на света. Най малкото огъня трябва да бъде подържан, пък по-късно и друг може да го разпали и да избухне огнена стихия. Е може и вие да я предизвикате, пожеравам ви го. Мога да пиша още много, много, но спирам до тук. Мисля че и това е достатъчно. Победата ще бъде за нас. България и човечеството ще пребъдат. Лошите и дявола ще бъдат победени. Няма значение кога, важното е, че така ще стане. УСПЕХ!!! frujinПубликувано на: Nov 17 2004, 08:46 PM Редовно идващ Група: Регистрирани Съобщения: 35 Потребител # 739 Дата на регистрация: 17-November 04 100 imen e 1000% prav za fARENHAJT 9/11 znajte; 1 filma e zasnet v absoliutna sekretnost - rejisjora izpra6ta dva ekipa - purvija javen -toy biva slkeden i ograni4avan a 2rija napravo v nelegalnost - i te snimat istinskija film 2 Filma e pusnat naj napred v Evropa i posle stanal ve4e izvesten ne e imalo kak da go sprat v saedinenite masonski 6tati ВЕРЕНПубликувано на: Nov 19 2004, 12:02 AM Редовно идващ Група: Регистрирани Съобщения: 49 Потребител # 726 Дата на регистрация: 5-November 04 Мъдрост, логика, интелект, реален поглед, респект. Рядък вид и все с подобаващи качества. МОже и да имаш място в Съветът на Стоте!- ха-ха Драсни два реда. |
100именъ |
Публикувано на: 10.10.2005, 15:28
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 179 Участник # 53 Дата на регистрация: 28-July 05 ![]() |
Всъщност много ми е чудно какво би казал по въпроса "авитохол" който така яростно твърдеше, че съм оплювател и, че съм от "лошите" щом говоря против Волен!
Не че имам нещо лично към човека, ама май днес би бил поне до някъде съгласен с мен, ако не изцяло! Всъщност говорише от много висока трибуна, а беше и накакъв редовено пишещ във форума на "тангра.орг"! Когато обяче стана грозната сцена с осирането на страницата, хора като него, уж много дейни, уж много близки до Елтимир и много редовно пишещи във форума взеха, че се покриха някъде и все едно изчезнаха! Такива хора обичат като стане напечено да си подвият опашката и ако може да се скрият в някоя дупка докато бурията отмине! Иначе когато е тихо и приветливо и когато пред тях и околу тях има други зад които да се крият, то тогава са много смели и едва ли не първи в "борбата"! Това не са хора индивидуалисти и хора с характер, ами такива със стаден манталитет! Всъщност както и тогава, така и сега се чудя ила ли смисъл да драскам по някакъв форум!? Какво ще постигна и ще допринеса като един форумен драскач!? НИЩО! Това е само пилеене на неври и на енергия! Както и на интелектуален резерв! Сивото вещество си е един вид "мускул", няма какво да се лъжеме! Защо да се пренатоварва този мускул с някакъв форум след като силите му могат да бъдат впрегнати в доста по-сериозни и плодотворни начинания!? И пак няма поставени цели за съжаление! Или са доста дребни!? Просто да го има сайта и това е достатъчно! Моя манталитет не може да се задоволи с подобно нещо! Но какви цели всъщност? Като няма кой да ги поставя и кой да ги следва? Даммм..... това май всъщност е проблема, пък чак след него идва проблема с липсата на цели...!?!? Белл е БОЛЕЗНЕНО права! Ние май сме консуматори на някакъв продукт и на някакъв труд! Типично, като типични представители, на типичното капиталистическо потребителско общество! Май чифутската пропаганда верно ни е превърнала в едни потребители и нищо повече! Няма значение дали потребяваме нещо долнопробно като (Биг Брадър), или нещо качествено, като ( труда, материалите и коментарите на Елтимир)! Да май комунизма наистина ни втълпи стадното чувство и ликвидира в нас индивидуализма! Да ние вече сме оперирани от чувството за творчество и изява, с изключение на Елтимир и някой други като него! Искаме, ама не ни стиска! Криеме се зад другите, еденици останали, на които им стиска! Но май вече повтарям думите си от началото на поста!? И кой друг ако не ние националистите трябва да си имаме лидер!? Има ли Елтимир какво да доказва още? Някой съм чувал да обвиняват Елтимир в лидерство и фюрерство! Аз пък бих им казъл, че щях да се радвам да е така! Той даже е скромен в това отношение! Не че няма качества, ама явно верно не иска да се налага! Ще продължа да контактувам с Елтимир и да му помагам с колкото ми позволяват възможностите и с колкото ситуацията го изисква! Пак явно ще повторя някой свои думи от преди година почти! Поне огъня трябва да се подържа! Е жалко, че е само това, щото виждам, че потенциал за повече фактически има! Но явно няма волята и желанието за нещо по-голямо! Тогава и аз отивам настрани и ще помагам за дребното, поне пламъка да не гасне! ИМАМ ОБАЧЕ ЕДНА ЦИСТЕРНА С НАФТА, НО ЩЕ Я МЕТНА НА ПЛАМЪКА АКО ТОЙ ГО ПОИСКА! ( за по-бавно схващащите пояснявам, че това изречение е написано под формата на литературна метафора и не трябва да се приема буквално ) Вие ако поискате да правите нещо СЕРИОЗНО и ГОЛЯМО тогава ще ви дам ЦИСТЕРНАТА СИ С НАФТА за да я излеем върху пламъчето! Ако не искате, няма! На сила хубуст не става! Тогава ще си я паза, за да я дам на други, ако се появят и са истински и сериозни! Пък ако не се появят такива може да ми писне и да се самозапаля, разбираши!? Всъщност всеки има къде повече къде по-малко нафта в себе си! Някой имат по чашка, но други може да имат и по един паркинг с цистерни, знам ли? Въпроса е в желанието! В желанието от ПОТРЕБИТЕЛИ да станем ТВОРЦИ! |
Bell |
Публикувано на: 13.10.2005, 6:49
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 ![]() |
Мисля че сайтът трябва да се пренесе в следващото ниво- материалите трябва да се предлагат на английски и на руски!
Аз лично бих искала да помогна но не бих могла да се справя със разни специфични термини и тематики......... Е можеби със по простичките неща! Но като цяло трябва да се помисли над този въпрос съвсем сериозно! Няма значение че в момента няма огромна посещаемост важното е че колкото повече се разраства толкова повече внимание ще привлича и ако се осъществи английски варянт и руски нещата ще са съвсем различни! Не се знае кой ще попадне на сайта.........Севар наистина мисля че трябва ти да го организираш. Да подбереsh първоначални материали и да поставиш обява във форума или нещо от сорта...да не си останем с приказките! |
Севар |
Публикувано на: 13.10.2005, 15:53
|
||
Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 ![]() |
Материали на сайта - колкото щеш. Към албума за циганския терор съм пуснал такъв призив и чакам някой да се захване сам. Освен Mistique, друг никой не се е захванал. А сайта съм казал, че няма проблем да се направи. Пъти по-лесен ще е от този. Ако не го направим скоро, бъдете сигурни, че чифутите ще го направят и ще го ползват както те си знаят. |
||
Bell |
Публикувано на: 13.10.2005, 15:59
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 ![]() |
Аз значи не мога да се ориентирам за кой статии говориш-направо ми дай статиите които тя не превежда да ги превеждам аз доколкото мога и тва е! прати ми ги на меила или както щеш!
|
Севар |
Публикувано на: 13.10.2005, 16:14
|
Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 ![]() |
Ами защо не се разберете двете, най-добре?
|
Bell |
Публикувано на: 16.10.2005, 7:05
|
Севар йената не ми отговаря на лц.......няма да се натискам щом на никой не му се занимава!
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |