www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> Изтрити теми

Страници: (2) 1 [2]  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Изтрити теми
Владимир
Публикувано на: 9.10.2007, 20:15
Quote Post

Участник

Група: участници
Съобщения: 63
Участник # 1 066
Дата на регистрация: 31-July 07

Ако нещата бъдат изтрити, то това найстина ще доведе до осакатяването на сайта.
PM
Eлтимир
Публикувано на: 9.10.2007, 20:22
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 17 501
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

QUOTE (Миро @ Oct 9 2007, 06:58 PM)
QUOTE (Елтимир @ Oct 9 2007, 06:22 PM)
Настоявам за махане на всичко мое от тоя сайт. Тоя сайт няма нищо общо с мен и аз нямам нищо общо с него.

Никой не е в състояние да попречи на някой, който почне да плюе себе си, а ти в момента точно това правиш. Сайтът нямал нищо общо с него...ами с кого има по-вече общо бе, Елтимире? Абе ти чуваш ли се какво говориш изобщо или си допуснал да ти зомбират тиквата с тези глупости? Я помисли барем веднъж и от тази страна-това настроение твое ли си е или ... а?
Аз ако съм на мястото на админа ше те банна веднага, за да останат нещата, които си писал.

И не си мисли , че те кандърдисвам, прави каквото си намислил...Колобъре. Просто лично мнение изразявам.

"Аз отлитам" - рекло цигането на милиционера.
PM
ime
Публикувано на: 9.10.2007, 20:33
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 556
Участник # 484
Дата на регистрация: 10-July 06

И аз трия. "Ще се отвори земята и ще се открие кои са българите. Не е вярно, че българите са чергари. Откъдето са минали, държава са оставили и бел град." - това значи изтрито от мен.
PMUsers Website
Eлтимир
Публикувано на: 9.10.2007, 21:18
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

ime, аз познавам лично един от "заговорниците", които изтрепаха дупедатите в арменския парламент. Пихме с него бутилка вино в Париж. В бивша България такива мъже няма. Затова тоя сайт да се чисти от всичко мое.
"С моето копие хлябът ми ръжен замесен е;с моето копие мачкат йонийското грозде за вино, за мене;
пия облегнат на моето копие."
PM
Eлтимир
Публикувано на: 11.10.2007, 8:07
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Продължавам да държа на своето решение. Колко пъти да го кажа?
PM
Eлтимир
Публикувано на: 14.10.2007, 9:20
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Ето каква помия продължава да се лее по мен от страна на старата ви позната групичка:
http://www.novinar.org/?act=news&act1=mnenia&mater=MjM3Mzsx

http://www.vsekiden.com/news.php?topic=1&id=18739

http://vsekiden.bg/news.php?topic=4&id=18693

Само преценете дали помията има нещо общо с разискваните теми. С такива типове нямам намерение нито да дискутирам, нито да влизам в диалог. Но всички вие, които четете тук вижте кой и как създаде интригите. Аз няма да падам до нивото нито на Чоли, нито на Каруцар. Впрочем почвам да се съмнявам дали това са истинските Чоли и Каруцар, а не тяхни имитации. Към такива може да има само една мярка - сегрегация, отделяне и никакъв контакт. Не беше отдавна, когато предложих на един от тях да ми зададе само един въпрос, колкото и неудобен да е. Обещах да му отговоря най-изчерпателно. Но само на един въпрос - по негов избор. Той замълча. А вие си задайте въпроса защо те с такава стръв се нахвърлят с някой, който нито влиза по онези форуми, нито пише там, нито засяга техните имена по какъвто и да било начин.
PM

Topic OptionsСтраници: (2) 1 [2]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Теодор 24/4/2026
bohi 11/11/2025
rodop 30/8/2025
RuMan 27/7/2025
Венци1 12/7/2025