| Движение "Воини на Тангра" - Начало |
Помощ
Участници
Календар
|
| Страници: (2) 1 [2] ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |
| Владимир |
Публикувано на: 9.10.2007, 20:15
|
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 63 Участник # 1 066 Дата на регистрация: 31-July 07 |
Ако нещата бъдат изтрити, то това найстина ще доведе до осакатяването на сайта.
|
| Eлтимир |
Публикувано на: 9.10.2007, 20:22
|
||||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 501 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
"Аз отлитам" - рекло цигането на милиционера. |
||||
| ime |
Публикувано на: 9.10.2007, 20:33
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 556 Участник # 484 Дата на регистрация: 10-July 06 |
И аз трия. "Ще се отвори земята и ще се открие кои са българите. Не е вярно, че българите са чергари. Откъдето са минали, държава са оставили и бел град." - това значи изтрито от мен.
|
| Eлтимир |
Публикувано на: 9.10.2007, 21:18
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 501 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
ime, аз познавам лично един от "заговорниците", които изтрепаха дупедатите в арменския парламент. Пихме с него бутилка вино в Париж. В бивша България такива мъже няма. Затова тоя сайт да се чисти от всичко мое.
"С моето копие хлябът ми ръжен замесен е;с моето копие мачкат йонийското грозде за вино, за мене; пия облегнат на моето копие." |
| Eлтимир |
Публикувано на: 11.10.2007, 8:07
|
Продължавам да държа на своето решение. Колко пъти да го кажа?
|
| Eлтимир |
Публикувано на: 14.10.2007, 9:20
|
Ето каква помия продължава да се лее по мен от страна на старата ви позната групичка:
http://www.novinar.org/?act=news&act1=mnenia&mater=MjM3Mzsx http://www.vsekiden.com/news.php?topic=1&id=18739 http://vsekiden.bg/news.php?topic=4&id=18693 Само преценете дали помията има нещо общо с разискваните теми. С такива типове нямам намерение нито да дискутирам, нито да влизам в диалог. Но всички вие, които четете тук вижте кой и как създаде интригите. Аз няма да падам до нивото нито на Чоли, нито на Каруцар. Впрочем почвам да се съмнявам дали това са истинските Чоли и Каруцар, а не тяхни имитации. Към такива може да има само една мярка - сегрегация, отделяне и никакъв контакт. Не беше отдавна, когато предложих на един от тях да ми зададе само един въпрос, колкото и неудобен да е. Обещах да му отговоря най-изчерпателно. Но само на един въпрос - по негов избор. Той замълча. А вие си задайте въпроса защо те с такава стръв се нахвърлят с някой, който нито влиза по онези форуми, нито пише там, нито засяга техните имена по какъвто и да било начин. |
Страници: (2) 1 [2] |
![]() ![]() ![]() |