Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (2) 1 [2] ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

anti666 |
Публикувано на: 17.10.2007, 19:07
|
![]() |
Виж, в Кръгове колобърите са си го казали най-точно...
"Hие се явихме не да спасим Българската нация. Нацията умря, самоуби се. Нацията загина съзнателно и доброволно. Ние се явихме, за да спасим онези малцина Българи, решени да продължат своя живот и след смъртта на нацията. Ние се явихме не за да продължим, а да започнем." Както и това; "Който се покорява - покоряват го. Който се покланя, който превива гръб пред силните на мига - превиват го. Който се крие в очакване - Времето го подминава. Само презиращият наложените чужди условности - само той пребъдва." Това е положението и не можеш да очакваш всички да са като теб. Но нещата се променят и ние сме в състезание с тях. Колкото повече са към нас, толкова по-силни ставаме. Дори това да са 10 процента от българите, пак е нещо. Така че не се отчайвай - на този етап не бройката е важна, а Духа. |
|
SoYoung |
Публикувано на: 17.10.2007, 20:23
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 152 Участник # 1 117 Дата на регистрация: 30-August 07 ![]() |
Не очаквам всички да са като мен.Но на такава пасивност как да реагирам?По-важното е :"Това е положението и не можеш да очакваш всички да са като теб. Но нещата се променят и ние сме в състезание с тях. Колкото повече са към нас, толкова по-силни ставаме. Дори това да са 10 процента от българите, пак е нещо. Така че не се отчайвай - на този етап не бройката е важна, а Духа."
Философите да кажат,но всичко тече и всичко се променя нали?Аз ще си бъда аз и ако мога да добавя някой в редиците ще го направя.Предпочитам да действам,но тук мога само да говоря.А 10 процента от българите въобще не са малко...Ако сметнем колко са всички българи по света... |
Публикувано на: 17.10.2007, 21:57
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- ![]() |
МРАЗЯ ГИ!!!!!!!!!!!!!
|
Пламен Пасков |
Публикувано на: 17.10.2007, 22:24
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 663 Участник # 883 Дата на регистрация: 17-March 07 ![]() |
Някой замислял ли се е над етимологията над думите "богат " и "беден"?
Чувал съм следното, и на мен лично ми допадна. Мъдрите хора в древността са придавали дрго значение и съдържание на тези думи, според другата, по-човешката ценностна система. Богат - това е човек, при когото има много Бог в душата му, душевно богат човек, човек с голямо сърце. Оттам и думата: БОГат Беден - човек, при когото беда е дошла, нещастен човек, в беда е. Не винаги нещата са се измервали в звонкови единици. |
Публикувано на: 17.10.2007, 22:38
|
|
Така е,Пламене.М/у другото,чета в очите ти зодия...да не си от моята зодия.разбра се вече,че сме набори.
|
Пламен Пасков |
Публикувано на: 17.10.2007, 22:47
|
||
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 663 Участник # 883 Дата на регистрация: 17-March 07 ![]() |
12/09/1965 Дева, година на Змията, 6733 Дилом Нунтем |
||
Публикувано на: 17.10.2007, 23:10
|
|
Не сме,за съжаление.Макар че в различията прозира истината /или както там беше/.
02.01.1966г.-по нататък ти ще го кажеш! ![]() |
Дари |
Публикувано на: 24.10.2007, 13:20
|
||
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 782 Участник # 766 Дата на регистрация: 19-January 07 ![]() |
Не сън, а реалност! Затворник от Шумен иска по-голяма присъда 23.10.2007 20:24 Искам да лежа в затвора до другото лято - поне осем месеца, а не само три месеца - каквато присъда ми наложихте. Това реагира безработният крадец-рецидивист Стоян Маринов от Велики Преслав на решението на Шуменския окръжен съд след завършилото срещу него дело, съобщава радио Шумен. Подсъдимият заяви, че ще обжалва присъдата в 7-дневен срок и очаква Варненският апелативен съд да го прати в затвора. В затвора е топло, дават дрехи и хубава храна, има работа. Сега мизерията е голяма, не мога да издържам жената и децата. По-добре е да ме вкарате в затвора, иначе от немотия ще направя някоя беля, каза още Маринов. /News.bg http://www.dnesplus.bg/Criminally.aspx?f=101&d=189478 |
||
Дари |
Публикувано на: 24.10.2007, 13:55
|
||
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 782 Участник # 766 Дата на регистрация: 19-January 07 ![]() |
В същото време и в същата държава България... Безработен циганин с палат за 165 хил. лв. Ромът има дълго досие, но твърди, че не е престъпник и не е ходил в полицията
|
||
Tsar |
Публикувано на: 1.11.2007, 21:06
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 39 Участник # 1 273 Дата на регистрация: 30-October 07 ![]() |
Бедни сме поради простата причина, че управлението в страната не е автентично. Картите се нареждат отвън. Тези, които ни ограбиха са чужденци, а парите на българския народ са в нечии чужди банки. Тези боклуци от тройната коалиция са само лицата на истинските крадци.
Докато не се осъзнаем, и не вземем нещата в свои ръце, ще продължаваме да бъдем тъпкани по най-долния начин. |
![]() |
![]() ![]() ![]() |