www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> Защо сме бедни

Страници: (2) 1 [2]  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Защо сме бедни
anti666
Публикувано на: 17.10.2007, 19:07
Quote Post

Виж, в Кръгове колобърите са си го казали най-точно...
"Hие се явихме не да спасим Българската нация. Нацията умря, самоуби се. Нацията загина съзнателно и доброволно. Ние се явихме, за да спасим онези малцина Българи, решени да продължат своя живот и след смъртта на нацията. Ние се явихме не за да продължим, а да започнем."

Както и това;
"Който се покорява - покоряват го. Който се покланя, който превива гръб пред силните на мига - превиват го. Който се крие в очакване - Времето го подминава. Само презиращият наложените чужди условности - само той пребъдва."

Това е положението и не можеш да очакваш всички да са като теб. Но нещата се променят и ние сме в състезание с тях. Колкото повече са към нас, толкова по-силни ставаме. Дори това да са 10 процента от българите, пак е нещо. Така че не се отчайвай - на този етап не бройката е важна, а Духа.

SoYoung
Публикувано на: 17.10.2007, 20:23
Quote Post

Участник

Група: участници
Съобщения: 152
Участник # 1 117
Дата на регистрация: 30-August 07

Не очаквам всички да са като мен.Но на такава пасивност как да реагирам?По-важното е :"Това е положението и не можеш да очакваш всички да са като теб. Но нещата се променят и ние сме в състезание с тях. Колкото повече са към нас, толкова по-силни ставаме. Дори това да са 10 процента от българите, пак е нещо. Така че не се отчайвай - на този етап не бройката е важна, а Духа."
Философите да кажат,но всичко тече и всичко се променя нали?Аз ще си бъда аз и ако мога да добавя някой в редиците ще го направя.Предпочитам да действам,но тук мога само да говоря.А 10 процента от българите въобще не са малко...Ако сметнем колко са всички българи по света...
PM
Публикувано на: 17.10.2007, 21:57
Quote Post

Група:
Съобщения: 0
Участник # 0
Дата на регистрация: --

МРАЗЯ ГИ!!!!!!!!!!!!!
PM
Пламен Пасков
Публикувано на: 17.10.2007, 22:24
Quote Post

Често пишещ

Група: изгонени
Съобщения: 663
Участник # 883
Дата на регистрация: 17-March 07

Някой замислял ли се е над етимологията над думите "богат " и "беден"?
Чувал съм следното, и на мен лично ми допадна.
Мъдрите хора в древността са придавали дрго значение и съдържание на тези думи, според другата, по-човешката ценностна система.

Богат - това е човек, при когото има много Бог в душата му, душевно богат човек, човек с голямо сърце. Оттам и думата: БОГат

Беден - човек, при когото беда е дошла, нещастен човек, в беда е.

Не винаги нещата са се измервали в звонкови единици.
PMEmail Poster
Публикувано на: 17.10.2007, 22:38
Quote Post

Група:
Участник # 0

Така е,Пламене.М/у другото,чета в очите ти зодия...да не си от моята зодия.разбра се вече,че сме набори.
PM
Пламен Пасков
Публикувано на: 17.10.2007, 22:47
Quote Post

Често пишещ

Група: изгонени
Съобщения: 663
Участник # 883
Дата на регистрация: 17-March 07

QUOTE (Мещера @ Oct 17 2007, 10:38 PM)
Така е,Пламене.М/у другото,чета в очите ти зодия...да не си от моята зодия.разбра се вече,че сме набори.

12/09/1965
Дева, година на Змията, 6733 Дилом Нунтем
PMEmail Poster
Публикувано на: 17.10.2007, 23:10
Quote Post

Група:
Участник # 0

Не сме,за съжаление.Макар че в различията прозира истината /или както там беше/.
02.01.1966г.-по нататък ти ще го кажеш! smil4334abded4493.gif
PM
Дари
Публикувано на: 24.10.2007, 13:20
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 782
Участник # 766
Дата на регистрация: 19-January 07

QUOTE (Елтимир @ Oct 17 2007, 11:41 AM)
Изводът беше, че хората винаги ще бъдат бедни, щом ги управляват нехора. Хората винаги ще бъдат бедни, щом ги управляват същества, различни от тях. Различни по Вяра, по етнос, по сексуална ориентация /имам предвид гейокрацията, за която писа проф. Янков/, по раса и т. н.

Не сън, а реалност!

Затворник от Шумен иска по-голяма присъда
23.10.2007 20:24
Искам да лежа в затвора до другото лято - поне осем месеца, а не само три месеца - каквато присъда ми наложихте.

Това реагира безработният крадец-рецидивист Стоян Маринов от Велики Преслав на решението на Шуменския окръжен съд след завършилото срещу него дело, съобщава радио Шумен.

Подсъдимият заяви, че ще обжалва присъдата в 7-дневен срок и очаква Варненският апелативен съд да го прати в затвора.

В затвора е топло, дават дрехи и хубава храна, има работа. Сега мизерията е голяма, не мога да издържам жената и децата. По-добре е да ме вкарате в затвора, иначе от немотия ще направя някоя беля, каза още Маринов.
/News.bg
http://www.dnesplus.bg/Criminally.aspx?f=101&d=189478
PM
Дари
Публикувано на: 24.10.2007, 13:55
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 782
Участник # 766
Дата на регистрация: 19-January 07

В същото време и в същата държава България...

Безработен циганин с палат за 165 хил. лв.

Ромът има дълго досие, но твърди, че не е престъпник и не е ходил в полицията

Безработен ром, живеещ в палат за 165 хил. лв. е първият във великотърновска област, който е даден на съд от комисията “Кушлев” за притежаване на имущество, придобито по престъпен начин. Искът срещу Златин Николаев за отнемане на имуществото му, вече е внесен в окръжния съд във Велико Търново и по случая има образувано дело.
Официално подсъдимият Злати Николаев е безработен. Никога през живота си не се е водил никъде на работа, не е подавал данъчна декларация и на свое име няма регистрирана фирма. Въпреки това обаче 46-годишният циганин живее в триетажен палат на ул. “Цар Освободител” в района на горнооряховската ж.п. гара. Според експертната и оценка цената на “малката прогимназийка” е 165 100 лв. След внесения иск срещу безработния ром, през юни къщата му е поставена под възбрана и той няма право да я продава или да прехвърля собствеността и на друго лице.
При направената проверка станало ясно също, че Златин Николаев е с богато криминално минало. Мъжът е съден многократно за различни измами. По последното дело, където има 6-месечна условна присъда дори му е забранено да напуска страната, тъй като все още не е изплатил на жертвата си нанесените щети в размер на 3700 лв.
Самият Злати Николаев се кълне, че вероятно е станала някаква грешка, тъй като няма имущество придобито по престъпен начин. Твърди, че парите са му наследство от родителите му, които са били доста богати. Освен това през последните години Злати правел дървени пейки, които чрез фирмата на свой приятел продавал по селата.
“Аз не съм бандит. Никога не съм ходил нито в полицията, нито в съда. Аз не съм престъпник, че да ми вземат къщата. Не зная, сигурно са ме объркали с някой друг”, чуди се мъжът.
PM
Tsar
Публикувано на: 1.11.2007, 21:06
Quote Post

Участник

Съобщения: 39
Участник # 1 273
Дата на регистрация: 30-October 07

Бедни сме поради простата причина, че управлението в страната не е автентично. Картите се нареждат отвън. Тези, които ни ограбиха са чужденци, а парите на българския народ са в нечии чужди банки. Тези боклуци от тройната коалиция са само лицата на истинските крадци.
Докато не се осъзнаем, и не вземем нещата в свои ръце, ще продължаваме да бъдем тъпкани по най-долния начин.
PMUsers Website

Topic OptionsСтраници: (2) 1 [2]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Лъчезар 19/6/2025
Венцислав 19/6/2025
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022