Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (5) 1 2 [3] 4 5 ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

sol |
Публикувано на: 15.1.2008, 23:10
|
Читател ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 Участник # 1 303 Дата на регистрация: 15-January 08 ![]() |
Аз съм една друга майка.
До преди 2-3 години бях една спокойна и горда с децата си майка. Синът ми се очертаваше с един, ако не войнствен, то борбен характер. Не, че сега е променил принципите си, но изведнаж силата и енергията му се стопиха... Както и да е. Търсейки обяснение и изход, попаднах на вашия сайт и форум. Няма значение, това което изживявам, след като си имах съмненията за някакво всеобщо психологическо въздействие, и прочетох за НЛП, и след като се замислих за поведението на хората около мен през последните години. Такаа. Регистрирах се, за да мога да задам въпроса си, именно на вас. В интернет открих едно предложение за корекции при емоционални отклонения и лечение на разни болести. Става въпрос за съветска космическа разработка - Самоконтролируем Енерго-Невро Адаптивен Регулатор (СКЕНАР), уред, с който чрез сложни схеми (нужно е специално обучение) се въздейства на организма с електрически импулси с определени параметри. Въодушевих се да изуча този метод и да го прилагам на нуждаещите се вместо това, което се прави чрез традиционната медицина. Защото нещата изглеждат, уж, логично. Но нещо непрекъснато ме спира, все се съмнявам. Дали не ми предлагат уред, с който практически да вредя на хората? Това е български сайт за СКЕНАР-терапия На руски има безброй такива за СКЭНАР. Обаче, никъде не чух (в медицински и немедицински среди в София) някой да се е подлагал на подобна терапия. Има три варианта: 1. това наистина да помага при нарушени нервни, хормонални и енергийни процеси 2. това да е едно нищо, обикновен комерсиализъм и нищо повече 3. това да е някакъв усъвършенстван излъчвател, който да ми набутват в ръцете, под предлог, че помага на хората Моля за вашето мнение! Вие знаете толкова много! Може, някой от вас да знае нещо повече за тази технология? |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 15.1.2008, 23:38
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 386 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 ![]() |
Здравейте госпожо. Питайки за нашето мнение по поставения въпрос трябва да очаквате множество отговори от потребителите на форума. А това че очакванията Ви са да знаем много по вашия проблем - не е никаква гаранция да е така. Има хора между нас пострадали от психотронно въздействие, но дали ще имат желание да споделят с вас си е тяхна работа. Не разбрах какъв е точно проблема на сина Ви, както и какъв е този сайт посочен от Вас, понеже линка не се отваря. Моля за конкретика. |
||
anti666 |
Публикувано на: 16.1.2008, 2:11
|
![]() |
Погледнах накратко този сайт. Без да съм специалист по тия работи, бих ви разочаровал, че това едва ли е 1-ия вариант. Ако той беше такъв - Режимът и здравната Мафия в частност щяха да им разкажат играта на тия. Отделно логото не ми вдъхва много доверие. Триъгълник с око, макар и да е даоисткия символ Ин-Ян. Езотерическа символика отвсякъде, да не казвам по силна дума.
Сега за сина ви. Преди да посегнете към апаратурата, пробвал ли е той едно алтернативно българско "лечение"? Да се качи горе в планината. Да отиде пеша до някое древно светилище. Да изкара няколко нощи там под звездите до огъня - било сам, било с добър приятел? НЛП влиянието не е вечно - той трябва да е постоянно под облъчване или самата програма да е много добра, за да му затлачи всичките жизнени чакри. В Казахстан има едно подобно място - казва се "Пъпа на света". Странни камъни, останали още от тангрианско време. Та хората там ходят - пипнат камъка и си връщат това, което са загубили долу в голямaта градска клоака. Това е лично мое мнение, не ангажирам никого с него. Ще ми е любопитно обаче да споделите малко повече за това, което се е случило със сина ви. В смисъл - в какво е бил бунтар, нещо срещу режимчето ли е говорил? Кога забелязахте промените. Някой друг забелязал ли ги е? Увличал ли се е по окултизъм и срещал ли се с някое "гуру"? Може да е просто любовно разочарование или временна депресия. Вие сте му майка, майчиният инстинкт никога не лъже, така че едва ли е някое момиче (или наркотик) е причината, но все пак помислете и за другите възможности, преди да решите че е НЛП въздействие. |
|
sol |
Публикувано на: 16.1.2008, 2:22
|
Читател ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 Участник # 1 303 Дата на регистрация: 15-January 08 ![]() |
Здравейте, georgi_nz!
За състоянието на сина ми не искам да се спирам, нямам сили и думи за това сега. Споменах го, за да покажа, че търся начин да помогна на него и на всеки, който има здравословен или емоционален проблем. Отдавна, някъде от 90-те години имам впечатление, че нещо повлия на мисленето на хората в тази държава и всеки (колеги, съседи, приятели) странно се промени. Не мога да се съглася, че се дължи само на социално-икономическите промени, тогава не можехме да знаем, че след 10-15 години нещата ще са такива, каквито са сега. Толкова осезателно беше, че дори сме споделяли на глас с някои познати, че нещо, като че ли... витае. На страниците на сайта срещнах съвсем логични обяснения на тези мои предположения и статии от хора с много познания в тази област. И както казваш, някои са пострадали точно от това. Затова предполагам, че знаете повече от мен. Може някой преди мен да се е ровил за информация, може да има по-добри познания по биофизика, може някой да е опитвал или да е срещал човек, лекувал се с този метод. Накрая, може някой да е прочел някъде нещо и да има точна информация, че това е меко казано, вредно. Затова питам тук за това чудо СКЕНАР, за което разбрах преди година. Реших, че не може да ни се случват само гадости в този живот и вероятно, това е някаква технология за противовъздействие на болестотворните механизми. Били те и от психотронен източник! Но! Ами, ако самият апарат представлява вид оръжие? Става дума за апарт, наречен СамоКонтролирующий ЭнергоНейроАдаптивный Регулятор (СКЭНАР). При допир с кожата излъчва променливи електрически сигнали близки до естествените нервни сигнали на тялото. Характеристиката на излъчения сигнал се мени според отговора на био-електричните сигнали на организма. Така се осъществява Биологична Обратна Връзка (БОВ) между апарата и тялото. В резултат се подобрява нервната проводимост, хормоналното и енергийното равновесие. Не съм се справила с линка. Ще предложа сайта така: български: http://www.bgscenar.org/therapybg.htm руски: http://scenar-russia.com/index.php?mod=36 |
sol |
Публикувано на: 16.1.2008, 3:48
|
О, anti666! Сега видях твоя отговор.
Според сина ми, всеки уважаващ себе си българин не бива да се занимава с наркотици, а е редно да спортува за здраве. Не се занимава с окултизъм, защото е християнин. Не успях, обаче да му набия в главата, че не бива да обяснява и да поучава всеки срещнат, колко велик народ сме и колко несправедливости сме срещали в историята си. Бунтар е, толкова, колкото и всеки мислещ човек, но си въобрази, че живее в демократично време и се чувстваше длъжен да отваря очите на тъпаците. Беше душата на компанията. Момиченцата всеки ден го търсеха, а аз със всяко бях много мила, защото знам ли, кое как му се пада. И с приятелите му (съученици предимно) бях приятелка. От 1-2 години се промени. Излиза, само, ако се налага, за лекциите. Никакви приятели, приятелки, спортове и развлечения. Уж, търсеше нова работа, но "тук няма да ме вземат", "там не ги мога нещата". Нищо не дръпва любопитството и вниманието му, освен компа. Как ли не се мъчех да го изритам от къщи и да отиде, точно както казваш, в една гора. Да постои ден-два на някоя хижа. Каних го с мен (да не съм сама) , че много ми се ходеше в един интересен манастир. Подхвърлях за Перперикон това лято. Ъ-ъ. Струва ми се, че не осъзнава в каква дупка се намира. Иначе щеше сам да търси изход и тогава помощта ще е адекватна. Затова, търся нещо, с което мааалко да наруша тази летаргия. И ти си скептичен към СКЕНАР-а? Правилно - ако можеше да бъде толкова полезен този уред, никой нямаше да го допусне до нас! Не знам дали да мисля, че си имам работа с НЛП, не познавам симптомите, не знам как се развиват нещата. Просто, търся изход. |
Миро |
Публикувано на: 16.1.2008, 10:30
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 503 Участник # 54 Дата на регистрация: 28-July 05 ![]() |
Кой набор е синът ти, може би 84-85-и? Ако е така имам усещането, че разговора ще тръгне в друга посока
![]() Скенар-зарежи го твърдо! |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 16.1.2008, 13:13
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 386 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 ![]() |
Понеже случая е много сходен с описваните в "Невидината атака" на Елтимир разкази на потърпевши майки - ще постна избрана от мен част от книгата.
Малко по изотдалеч копирах за да се хване смисъла, но акцента на текста е в синьо. Ето: "Какво е психотронно оръжие? На първо място нека не бъркаме психотрониката с психотропните средства. Психотропните средства са химия; психотронните – техника. Психотронното оръжие не е монопол на торсиониката и микролептониката. Психотронно оръжие е всяка система за негативно въздействие върху организма, посредством електрически и електронни устройства... Някои автори, предимно от средите на руските военни специалисти използват също израза “енергийни удари”. Психотронните атаки често биват съчетавани с класическа психология и по-рядко с древни окултни техники. Към окултните техники следва да прибавим познатата ни хипноза. Нерядко в действие влизат и психотропните вещества. Сега вече недоразумения не би трябвало да има. *** През 1991 година руският академик, българин по произход Тодор Дичев писа, че е планирано до 2020 година да останат не повече от два и половина милиона българи, като постепенно етническите българи ще бъдат измествани от малцинствата. При мен има едно такова негово интервю в оригинал. Човекът го бе донесъл в редакцията на в-к “Християндемокрация”, обаче дежурният цензор го хвърли в коша веднага след като Дичев си тръгна. Хубаво, ама аз го взех от коша веднага след като дежурният излезе за малко и си го прибрах. Макар в доста осакатен вариант интервюто бе пуснато в други вестници. Основните твърдения се повтаряха. Война в България не се предвижда. Срещу нас главното оръжие ще бъде психотронното. Ние, българите ще измираме, а небългарите ще се множат за наша сметка. И така – докато цялата българска земя премине в чужди ръце. Демокрадците побързаха да обявят Дичев за луд. Днес същото твърдение вече изобщо не звучи налудничаво. Дичев също така твърдеше, че основната атака се осъществява предимно чрез американското посолство в София, на което за целта са му нужни нови помещения, годни да поберат съответната техника. Е, новото американско посолство е вече факт. Бомбите и “летящите крепости” от Втората световна война бяха заменени с апаратура за биоелектронно въздействие. Стационарна и подвижна. Резултатът е пред очите ни. Разрушена държава и измиращ народ. И все по-нарастващи агресивност, отчуждение, взаимно недоверие. Усилено се работи за разединението на българите и за обединението на небългарските, даже на антибългарските елементи в обществото. Малко уточнение. Онова, за което не говори Дичев, е че същите техники се използват даже в по-голяма степен не само от американските, но и от руските служби. И отново срещу България. Съвпаденията са твърде подозрителни, за да ги пренебрегнем. Сега да видим дали твърденията за съществуването на психотронни системи имат научна основа. Из статия на Владимир Сажин, гр. Ижевск, Руска Федерация: “Технологиите позволяват (с помощта на различно информационно въздействие, или чрез храната и лекарствата) неконтролируемо да се внедряват в организма и психиката на хората дистанционно управляеми системи, програмирани да бъдат задействани в нужното време, или сработващи при подаването на управляващ сигнал. По последни данни, от компетентните служби са разработени методи за пряко предаване на управляващи човешката психика сигнали чрез предаването на пари, чрез телевизията и даже по телефона. Какво пък? Човекът е не само “частица”, но и “вълна”. /…/ В днешно време се разработват и се възстановяват много нетрадиционни методики за управление не само на масите, но и на управляващия елит.” Човекът не е мъртва материя. Човекът освен физическа материя, е и енергия. Енергийно машинно въздействие върху живата човешка енергия. Очевидно е, логично е. Също както близнакът на психотрониката – психотропните вещества въздействат върху химическите процеси в организма. Онова, което никой не ви казва, е че и обратното е в сила. Също както срещу отровите има противоотрови, така и срещу пси-енергиите могат да бъдат приложени с пълен успех други енергии. И тези защитни енергии се съдържат в самите нас. Нека ви кажа кое според мен е най-могъщото оръжие, на което противодействие още не е измислено. На какво се крепи цивилизацията? Коя е нейната първична основа? Коя е онази съставка, без която даден животински вид не може да се развие до ниво на цивилизованост? Разумната мисъл, идеята. Способността на човека да ражда творчески мисли. Именно тя е невидимата сила, чрез която разумният вид налага себе си над останалите видове, населяващи планетата. Веднъж разговаряхме с Инжинера на тази тема и той изобщо не беше съгласен с мен. Икономика, военна сила, финанси и какво ли не, само да не е идеята. Идеята е нещо безплътно, неосезаемо, почти мистично, а Инжинера е реален човек. Земен. Прагматик до мозъка на костите си. Той иска да усети реални неща. Които окото да види и ръката да пипне. Можеш милион идеи да имаш, щом нямаш пет пари в джоба си, значи нищо не струваш. Мина време. Инжинера ме срещна и замислено каза: - Знаеш ли, ти се оказа прав. Идеята е най-могъщото и най-основно нещо на този свят. Само че помислил ли си как идеята навлиза в света ни? Как тя се превръща в реалност, как се облича в плът? Аз ще ти кажа – с помощта на думите. Значи най-могъщото реално нещо на този свят е човешкият език. Нещо повече, езикът е онова оръжие, на което враговете ни най-много разчитат. И най-много се дразнят, ако някой неупълномощен започне да разсъждава над тази тема. Как действа пси-оръжието? То изгражда в нашето съзнание една реалност, удобна за тях, за враговете ни. Явлението е много добре описано във филма “Матрицата”: “- И това не е реално? - Какво е "реално"? Как определяш "реалното"? Ако то е онова, което може да се усети, помирише, вкуси и види, тогава "реалното" е серия електро- импулси, познати на мозъка ти. Това е светът, който познаваш. Днес той съществува само като част от нервно-интерактивна симулация, която наричаме Матрицата. Ти живееше в един сън, Нео. Ето го светът, какъвто е той днес. Добре дошъл в "пустинята... на реалността". Какво е Матрицата? Контрол. Матрицата е компютърно генериран свят-мечта, създаден, за да ни държи под контрол...” Да, пси-оръжието е контрол, под който сме държани докато ни унищожават. Хората могат да виждат едно и също, но да го тълкуват по различни начини. Представете си някой средновековен селянин да наблюдава излитането на космическа ракета. Той ще ви каже, че е видял към небето да се възнася Бог. Или Арахангел Михаил. Средновековният селянин приема за реални, даже за физически същности Бог и Арахангел Михаил, докато космическата ракета е нещо нереално, измислено. В най-добрия случай е дело на Сатаната. Айнщайн казва, че хората на практика виждат онова, за което са подготвени от теорията. Реалността не е онова, което виждате и чувствате, а онова, което мислите, че виждате и чувствате. Разликата е огромна. Нещо подобно е описано в романа на Джордж Оруел “1984”. Там правителството намалява седмичната дажба шоколад от 30 на 20 грама и ето как продължава книгата: “Оказа се, че даже имало манифестации в израз на благодарност към Големия брат, задето повишил дажбите шоколад на двайсет грама седмично, А едва вчера, помисли си той, беше съобщено, че дажбата ще бъде намалена на двайсет грама седмично. Възможно ли бе да преглътнат такова нещо само за двайсет и четири часа? Да, бяха го преглътнали.” Та новите неща под слънцето са твърде малко, само където ние невинаги го забелязваме. Истинската, реалната, съществуващата Матрица е мисловната рамка, в която ни натикват, за да не осъзнаваме какво се върши около нас. Да не разберем кой и защо го върши. И по този начин още в зародиш да задушат всеки опит за съпротива. Я се огледайте и помислете. Всички официални лица, всички средства за масово отравяне на съзнанието, наречени “медии” се надпреварват да възхваляват така наречената “демокрация” и никой не забелязва, че у нас вместо демокрация, бе създадена политическа система, чието предназначение е да ликвидира българите като нация и да освободи територията за някой друг. У нас се провежда истински, неприкрит геноцид, никой не го забелязва, а за оглупялото от пси въздействие население няма нищо нередно, нищо смущаващо. Но също като във филма, човек къде с чужда помощ, къде с помощта на собствената си воля е в състояние да се освободи от контрола, да излезе извън обсега на пси въздействието. Е, отначало ще се ужаси от видяното, но пък после ще потърси път за своето освобождение. И твърде възможно е да го намери и да тръгне по него. В началото на 2005 година публикувах статия, в която засегнах неудобната тема. Малко по-късно получих писмо: “Прочетох вашата статия “Псиоръжието”. Аз съм една майка, чийто син, 26 годишен се хвърли от шестия етаж. Неговото поведение се промени, в последствие на което стигнахме до психиатър, но не бях се сетила, че може да му въздействат с някакво оръжие и да е обект на експеримент. Синът ми беше много умен и интелигентен, затова не проумявах какво се случи с него. В началото - към края на 2002 година започна да става отнесен и да има един втренчен поглед. Започна да не се сеща да се храни, да не иска да продължи учението си (оставаше му последен семестър от магистратура - МИО) Каза че нямало смисъл да учи. Започна да се държи на моменти странно и през 2003 година положението му вече много рязко се влоши - беше много отслабнал и стана напълно неконтактен. Принудихме се да го заведем на психиатър. Започнаха лечение с "Респолепт". От лекарството като че ли му се подобри състоянието, но имаше и странични ефекти - например ходеше като вдървен. Пи лекарството 6 месеца (в съвсем минимална доза). Пооправи се и като че ли му дойде и сила. Лекарката прецени, пък и той и аз искахме да се спре лекарството, при което той се съживи и пак си стана подвижен и с някакъв импулс за работа. Минаха два месеца и той се е хвърлил от 6-ти етаж - през нощта на 19 юли 2004 година. Бил е сам в апартамента. (поне до тоя извод стигна следствието). Такааа - изкараха го луд и всичко щеше да свърши, но аз не повярвах, защото съм майка и си познавам детето. Започнах да следя за подобни случаи. /Тук ще направя малко отклонение. Натъкнах се на следното вестникарско съобщение: “…Случай, разказан ми от близки на човека – мъжът живеел в голям и висок 17-етажен блок. Имал постоянно главоболие – всяка вечер по едно и също време и по един и същи начин. Пиел много и различни болкоуспокояващи медикаменти, правили му най-различни изследвания. Не се установила никаква причина за главоболието. Мнението на медиците било, че то вероятно се дължи на професионално пренатоварване. След 3-4 месеца главоболието изведнъж спряло, така както се било появило. Всички били доволни, и никой не свързвал внезапното спиране на главоболието със смъртта на 13-годишно момче, което се хвърлило от 6 етаж на блока” Наистина, тук се говори за момче, два пъти по-младо от сина на тази жена, и все пак…/ След един месец - пак в Пловдив и пак момче на 26 години - интелигентно и добро, се хвърлило от пак такава височина - и това се е случило през деня и майка му си е била в къщи. Той се е прибрал в стаята си и след малко са и звъннали да и кажат, че сина й се е хвърлил от терасата. Започнаха да се пораждат у мен съмнения , че нещо не е наред. На 18 юни същата година случайно се запознах с една майка, чийто син се е хвърлил от покрива на жилищният им блок (на 27 декември 2004г). Пак е било много умно и интелигентно момче на 28 години. Поговорих си с майката на момчето и установих много съвпадения в поведението на нейния и моя син. Имам приятелка, която има син - умен и интелигентен. Напоследък тя ми сподели, че синът и не е добре и ще го водят на психиатър. Можете ли да ми обясните дали знаете за такова психотронно оръжие което да кара младежи да се хвърлят от високо (сега се сетих, че миналото лято, по много странен начин един младеж беше нагълтал сода каустик и така е починал по много болезнен начин - пак в Пловдив) или да се самоубиват. И ако знаете за такова, как мога да помогна на сина на моята приятелка за да не стига до тоя край. Как можем да спасим децата си?” По-нататъшните ми контакти с тази жена бяха блокирани от НСС. Някой ужасно се бои истината за нечовешките експерименти да не излезе наяве. Само че едно по едно, камъчетата на мозайката почнаха да се наместват. И отново нещо от Пловдив. Непубликувано засега. Налага се да скрия самоличността на автора, както и да съкратя голяма част от текста: “Като лекар се интересувам от паранормални явления от дълго време. Аз съм и член на Асоциация Феномени. Така се свързах с една жена от Пловдив. Тя имаше необикновени преживявания - не можеше да спи вечер, пише постоянно в дневниците си, карат я да пише за това, което й диктуват. "Говорят" й за секретни институти за биоенергийно облъчване и контрол на поведението на населението. Тя е проверявала истинността на адресите, някои от които се оказват военни поделения или бази. Хубавото е, че има и снимков материал. Трябваше ми доста време докато разбера дали тази жена е наред с психиката... Но снимките и адресите, ме накараха да повярвам. Става въпрос за немалка група от лекари, професори и какви ли не, имащи досег с тази технология, която засега е умишлено прикривана. Задачата е разработване на програми за въздействие върху мисленето. И контрол върху него. Използва се и за елиминиране на неудобни хора.” По-нататък авторът на горните редове разказва, че досега се е добрал до над 30 смъртни случаи вследствие употребата на психотроника. Информацията почва да пристига от различни места и вече трудно може да бъде скривана.*** Когато тактиката на премълчаването не дава резултат, се прибягва до обратния метод. Появяват се всякакви небивалици по темата, почва безкрайно коментиране на несъществени подробности, докато сериозното обсъждане се превърне във фарс. Или пък почват да ни внушават, че пси операторите са всесилни. Ще цитирам текст, взет някъде из Интернет. Съжалявам, че не е посочен автор. Ето три откъса от текста: “Чрез СНЧ аудиограми носени от един импулсно модулиран мазер, негласни мисли може да се поставят в мозъка на жертвата. Това позволява на операторите по синтетична телепатия да влизат в разговор с подривния елемент за да го подлудят или за да внесат ключови думи, с които да го накарат да мисли за информацията, която желаят да намерят. Възбудителни потенциали към зрителният кортекс могат да се изпратят в мозъка на жертвата, така че да се проектират илюзорни изображения, които да го побъркат или да го програмират за самоубийство.” “След като процедурата приключи, може да се използва хипноза за засаждане на погрешни спомени на извънземно отвличане. По този начин истинските извънземни отвличания могат да се използват от властите за получаване на неизчерпаем източник на гвинейски прасета за мозъчно контролни експерименти.” “Поведенческото подсилване се използва по синергетичен начин с мозъчния контрол. Открито е, че ефекта на микровълновите лъчи може значително да се увеличи чрез външно подсилване. Служещите в разузнавателната общност разрушават собствеността на жертвата, провалят неговите финансови дела, разпространяват злостни слухове, правят сексуалните peccadilloes обществено достояние... Външното подсилване чрез импулсно модулирано лъчение се е оказало изключително ефективно. Разузнавателните шефове са на седмото небе; ако някой стане проблем, те паркират екипа по самоубийствата пред дома му. Така за няколко седмици, жертвата се самоубива. Това е много приятно за разузнавателните бюрократи, понеже самоубийствата са лесни за обяснение. Дори и жертвата да е високопоставен политик или военен.” Ако забелязвате, горните три пасажа са писани от човек, който не владее български език като българин. Има нещо объркано в словореда, нещо изкуствено. Което идва да ни каже, че текстове като горния се съчиняват и разпространяват от чужди сили. И тези чужди сили едва ли са особено добронамерени към нас, българите. Макар че примерът с “гвинейските прасета” показва един от способите им за действие. Създават ви мит, илюзия, лъжат ви, например, че отсреща в магазина продават негодна и вредна храна, а в същото време сипват в чашата ви бавнодействаща отрова. Затова ви казвам: не им вярвайте., Не вярвайте на пропагандата, на медиите, не вярвайте на нищо официално. Не вярвайте и на мен, проверявайте какво ви казвам. Сами, със собствените си очи, със собствените си мозъци се убедете дали е така. Вярвайте на себе си, на своите близки, на своето семейство, на приятелите си от детинство. Създавайте си ваши кръгове и се опирайте на тях, вместо на институциите. Така ще бъдете най-защитени. Пазете се от сливане с техния свят, където те са господари. Създавайте си ваши малки затворени светове, ваши затворени общества, където господарите сте вие. И нека тези ваши общества, а не измисленото глобално общество осигурят физическото ви оцеляване. Поне като начало. А после, когато усетите достатъчно увереност в себе си, ще видите, че нататък не е толкова трудно." Невидимата атака, Елтимир. |
sol |
Публикувано на: 16.1.2008, 13:33
|
Здравей, Миро!
Кажи, моля те, какво е особенното при родените преди и след 84-85г.? Ако прецениш, може и на "лични". Добре. Отписваме СКЕНАР-а. Но, само от предпазливост и недоверие ли? Дали фактът, че не е разпространен сред лекарите, не се дължи на намесата на някои среди, точно, защото би бил полезен? Как да разбера? ![]() |
sol |
Публикувано на: 16.1.2008, 14:08
|
"Създавайте си ваши малки затворени светове..."
Вероятно, излишно се притеснявам, защото това, което определям като "лоша промяна" е само една защитна реакция. |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 16.1.2008, 14:08
|
Относно този уред аз не мога нищо да кажа. Така, че трябва да се прецени и да се действа по вътрешното майчино чувство.
Но съм убеден, че уред като този не е някакво чудо, просто не може да бъде чудо и освен това да бъде допуснат точно в България да лекува българи. През трийсете години на миналия век един гениален оптик и лекар измисля нещо което слага край на всякакви болести, включително и на рак. Това е д-р Реймънд Райф. Чел съм специална книга за него - "Изгубените открития". Ето историята му в съкратен вариант и как негоеото откритие(открития) бива "закрито" от фармацевтичната мафия, лабораторията му разрушена и съкрушен от скалъпени дела. http://www.voininatangra.org/modules/xfsec...p?articleid=278 Та от тогава насам са измислени много подобни технологии уж за добро, но в крайна сметка силните на деня( от Кали юга ) са ги използвали да причиняват и огромно зло. Например изобретения микроскоп на Райф официално не съществува след като му е унищожена лабораторията, знанията уж са унищожени. Но чудовищния световен експиримент "Геном" по разгадаване на човешките гени е немислим без използването на микроскопи рабитещи по метода на Райф. Уж за добро се разкодира човещкия геном, но в последна сметка крайната цел не е обявена на всеослушание - създаване на генно-модифицирани хора, такива каквито са нъжни на Новия световен ред - послушни , работни и без много да му мислят. Тези неща за мнозина човеци са фантазия, както им е фантазия споменаването на пси-генераторите, масовите пандемии причинени от псевдо-ваксини, нечуваните грипни епидемии през последните години в България - и като капак последната, щама Соломон - "предсказана" още през лятото. Понеже явно тогава екипа разработващ вируса е бил готов с поръчката, а преди седмица- две обявиха :Соломон е вече в България. Явно колкото по са нагли кукловодите и колкото звучи по- невероятно - толкова е по малък риска да прозре масата какво и правят. Онази сива маса от човекоподобни, не съзнаващи на кой свят живеят и защо изобщо са дошли на него. Па после иди ако можеш им обясни що е това Матрицата и има ли тя почва у нас? Това съобщение е редактирано от georgi_nz на 16.1.2008, 14:17 |
Публикувано на: 16.1.2008, 14:49
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- ![]() |
Мислех да отворя нова тема но няма смисъл.Говорихме си тук някъде за МЛМ-мултилевъл маркетинг.Но искам да разгледам въпроса в друг аспект.за фирмата AMWAY-американски път.Жена ми преди години се запали и поработи доста-ходи и до чужбина 2-3 пъти.После работата затихна,но сега отново я подхвана доста сериозно.Работата е там,че тези предлагат вече не само козметика,но и всякакъв вид хапчета/доста скъпи/,за които чувам само добри отзиви.Това във връзка с манипулирането чрез лекарства.Та се чудя без да взимам страна дали тази АМУЕЙ предлага наистина качествена стока или има нещо мътно.
Днес една приятелка на жена ми й споделила,че когато детето й било доста зле,си купила такива хапчета от чужбина.детето се оправило.Тя пазела опаковките и днес се оказа,че това е АМУЕЙ-Германия.ползала ги е около 1990 г.това си е добър атестат,но който знае нещо в конкретика,нека го сподели. http://www.amway.ro/ |
anti666 |
Публикувано на: 16.1.2008, 15:26
|
![]() |
"Не успях, обаче да му набия в главата, че не бива да обяснява и да поучава всеки срещнат, колко велик народ сме и колко несправедливости сме срещали в историята си"
Работата е ясна. Геноцидът срещу българите се води на няколко нива. Едното е това, което Георги по-горе беше написал и което вие сте забелязала с промяната на хората около вас през 90-те. То няма конкретен адресант, а по-скоро срещу масите, за които желателно е да са наблъскани в големите градове. Така да се каже - обща упойка. Обаче чудовищата (защото те не са хора в истинския смисъл) имат нужда и от гвинейски свинчета за да тестват как действа НЛП срещу отделни индивиди. Естествено, няма да го насочат срещу някой тъпоумен мангал. Обикновено за жертви използват именно такива момчета-бунтари в края на пубертетта и ранните 20год, когато физически са в пикова форма, но емоционално още не са напълно развити. Индивидуалното НЛП е точно за такива бунтари, които има опасност да разбудят другите около тях и да се превърнат в пример. Позната тактика на контрол върху масите, когато се въздейства върху най-активните (във вътрешни войски го учеха най-обстойно). С един удар - два заека. Хем си тестват апаратурата, хем удрят най-доброто от бългаския генофонд. Сега, пак ви казвам - има противодействие и то не е да го окичите с електроди като коледна елха. Отговорът сте го дали сама. "Струва ми се, че не осъзнава в каква дупка се намира. Иначе щеше сам да търси изход и тогава помощта ще е адекватна." Тук идва вашата роля като майка, с т.н. анти-нлп да му дадете да разбере, че има проблем, който налага воля от негова страна и съответните действия. Не е задължително да му крещите или рязко да се опитвате да го променяте. Смятам, че след като вие сте осъзнали проблема (в частност на сина ви и глобално за българите) - това е вече стъпка в правилна посока. Както и в цитираният материал е дадено - най-силното антиоръжие е Идеята. Ако вярваш в една идея, нлп не може да ти въздейства. Единствено физическото унищожение, което обаче просто ще промени формата ти и ще те направи само по-силен. Точно в Българския Дух удрят копелетата. Опитват се да прекъснат връзката на Българина с божествената енергия (Ден Грее), която идва от Слънчевия Бог, която ни заобикаля навякъде и ни дава жизнената сила. Веднъж осъзнал проблема си, синът ви може да се оправи за броени месеци. Тук са дадени много начини. Като започнем със слънцегледане при изрев, с контрол на храната, която поема, с цялостна промяна на вътрешния мироглед. Природата е най-ефикасния лечител, но не автотуризъм а пеша, с една раница на гърба. Знам, че пътя изисква пълно преосимсляне на начина на живот, но веднъж тръгнал по него, всеки сам ще усети божествената сила, която го води. Никой тук не се е родил научен или безгрешен. Но веднъж осъзнал се, той получава такава сила, че да дава и на останалите. Ако Българите възстановим връзката си с Бога и древната Вяра на предците - тогава няма оръжие, което да ни спре. |
|
anti666 |
Публикувано на: 16.1.2008, 15:41
|
![]() |
Именно заради това, което ние открито заявяваме тук, този сайт е обявен за враг номер едно на Режима. Човекът, който е в основата му е в незавидно положение, но не се е предал, въпреки опитите да го смачкат и най-вече превърнат в жалка, хленчеща отрепка (т.е, унищожат духовно). Личният пример е много важен. Затова едно време Кановете и Колобърите са участвали на предна линия в битките.
В този сайт ние не само посочване причините за Геноцида, но и начина за борба срещу него. Защото не само сина ви е жертва, но и много други българи в частност от тази невидима (и вече видима) война срещу България. Позволявам си да цитирам и един текст, писан със сигурност от Колобър "“О, тъй синьо Небе! Не съществува нищо необгърнато от тебе и нищо незакриляно от теб. Тогава, когато небето и човекът са в хармония помежду си, тогава Вселената става велика цялост, в която всяка разлика пада и изчезва" Така че синът ви не е безпомощен. Тия "същества-програми" служат на много по-ниски и слаби енергии от Великото Небе. Просто трябва да вдигне поглед нагоре - към светлото синьо Небе. |
|
Миро |
Публикувано на: 16.1.2008, 20:10
|
||
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 503 Участник # 54 Дата на регистрация: 28-July 05 ![]() |
Този цитат ще ми послужи като добра основа, за да кажа няколко думи ![]() С уговорката, че в никакъв случай не отричам съществуването на "тихото оръжие", проблемът е добре да се разгледа и от една друга страна. Много са такива деца като твоето, sol. В различни краища на България, но и по цял свят. Това са новите деца на Земята, жизнено необходими както за нея, така и за човечеството. За щастие те идват от много по-високи нива от тези, на които се създават "тихите оръжия" и имат необходимата корекция в енергийната си структура, която им служи като щит. За добро или за лошо обаче те са твърде чувствителни, интуицията им е също на много по-добро ниво, затова усещат и най-лекия порив на вятъра, ако мога метафорично да се изразя. Тази свръхчувствителност заедно с жизнената програма, заложена от тях самите още преди да се родят(а тя е изключително позитивна и съграждаща) ги поставя в едно стресово състояние, което не могат да осъзнаят. Определено на тях не им харесва този живот, сегашния, защото виждат едно непрекъснато рушащо се общество, ненормални според техните разбирания отношения, затова се затварят в себе си. Разбира се аз съм оптимист, мисля, че тяхното време още не е дошло, когато ще могат да покажат това, заради което са тук. Може би още 2-3 години, а през това време ние трябва да сме до тях, да ги учим на търпение, да не им позволяваме да се отчайват. |
||
sol |
Публикувано на: 17.1.2008, 20:59
|
georgi_nz, anti666, Миро, Вие изрекохте нещата, които от жал, от мъка и от страх, аз не посмях да кажа. Споделям това, което ми казахте като причини и изход. Благодаря ви, Приятели! "Просто трябва да вдигне поглед нагоре - към светлото синьо Небе." Безкрайно лесните неща, понякога са най-трудни. |
![]() |
![]() ![]() ![]() |