Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (7) [1] 2 3 ... последна » ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

IYI |
Публикувано на: 12.10.2005, 13:34
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 250 Участник # 141 Дата на регистрация: 12-October 05 ![]() |
Разбрах случайно, че е от службите.Целият площад на народното събрание бе пълен с полиция, десет минути по-късно ги нямаше.След като си тръгнах от площада, случайно чакащ англоговорящ г-н ме повика и ме попита разни глупости за паметника, през цялото време ме разучаваше.Когато си тръгнах се обърнах, за да го видя в този момент полицаите, пред него му козируваха.
Преди да си тръгнат полицаите от площада разговарях с човек, който бе изложил един вид плакати за престъпните деяния на правителството и проектите за психотроника и че тъпчат храните с лекарства, които да ни правят по-податливи.Опитите, които са му правили на този човек ги сподели.Обстановката бе повече от ясна в главата ми се опитваше да влезне странна болка, но като че ли не успя в този момент разбрахме с човека, че се използва психотроника.5 мин. по-късно се срещанх с чуйденеца с бели коси. Под очите ми има огромни и тежки сенки, преди два часа ги нямах, както и трудността ми да ходя. Познайте от какво? |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 12.10.2005, 13:44
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 386 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 ![]() |
E?
|
Севар |
Публикувано на: 12.10.2005, 13:48
|
Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 ![]() |
Може ли няколко въпроса, че не ми стана много ясно. Този човек сам ли протестираше, какво друго каза? Полицията под какъв предтекст беше там?
|
Eлтимир |
Публикувано на: 12.10.2005, 13:59
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 ![]() |
Не виждаш ли, че това е оня Иво Черния със свалените гащи от снимката? Аман от ненормалници. Ако ще си пишем безсмислици, по-добре да не влизам изобщо тук, за да не се ядосвам.
|
Севар |
Публикувано на: 12.10.2005, 14:13
|
Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 ![]() |
Не мисля, че е Иво - черния. Онзи е твърде прост за да съчини такава история.
|
gеorgi_nz |
Публикувано на: 12.10.2005, 14:17
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 386 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 ![]() |
Е, айде сега! Аз от обед чакам някой да напише нещо та да завържем интересна приказка - пък ти искаш да не влизаш изобщо. Честно казано този IYI не разбрах какво точно искаше да каже, ама карай да върви. Сещам се за вица: Един другоселец срещнал свой познат и го запитал: - Онова конче - което миналата година ти умря , впрягаш ли го още? - Как ще го впрягам, бре - нали умря!!! - Нищо бе , лаф да става. Дай сега една цигара. |
||
IYI |
Публикувано на: 12.10.2005, 23:48
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 250 Участник # 141 Дата на регистрация: 12-October 05 ![]() |
Не малко пъти минавайки през градинката на Народното събрание виждах поставени зле написани плакати на земята.Информацията бе за проектите и за тъмните афери на правителствата(българските), общо взето огромна част от тук изложените работи само че там пред погледите на хиляди минаващи на ден.И така спрях се днес да видя по-обстойно за разлика от другите пъти и след минута дойде човека.
-Какво те интересува?-попита той -Ти ли си този човек?-Да аз съм! -Разкажи ми по-обстойно за тези неща, които си написал! -Виж какво ми причиниха!-извади бледо и надраскано ксерокопие на постановление от съдия, че е с три психически болести.Човека не бе ни най-малко луд!!!!Той бе насила освидетелстван.Историята му не малко пъти съвпаднаха с детайлите на Елтимир, което е напълно естествено-така работят службите ни, то е повече от ясно!!! Когато се огледах имаше към десетина мотора на "Сигма", линейки, патрулки и т.н. пред събранието.В този момент установих, че нашият разговор е напълно възможно да се следи, все пак с наличието на толкова части.Споделих му и той потвърди.Няколко минути по-късно обстановката стана силно напрегната, главата се опитваше да ме заболи, някой се опитваше да влезе, знаех достатъчно добре какво и как, за какво, не ми бе необходимо повече нищо-аз знаех, той също(човека).Минути по-късно всички полицейски части ги нямаше.Казах ме си още няколко приказки и се разделих ме.Пред портите на народното събрание, уж напълно случайно бе застанал възрастен господин със силно побелели коси(той бе чужденец)и минавайки пред него ме повика, имаше и др. хора, но той повика мен!Цялата обстановка ми бе повече от ясна- не го интересуваше нищо само аз го интересувах, разменихме няколко приказки и си тръгна.Ненадейно пред него се оказаха няколко български полицаи, които при вида му козируваха.За него тази тяхна поява не бе предвидена това го издаде.Вече ми бе повече от ясно!И какво разбрах или по-точно какво установих! Новите стари психотронни нападения освен от машини се извършват и от хора т.е. от обучени хора, които владеят уменията на зомбирането и вампиризма! Може да ме помислите за луд, но имайте едно на ум и се пазете от непознати, които Ви заговарят(точно Вас!!). Севар в София в момента е пълно с всякакви от фликеншилдовци до някакви си принцове или там какви си, не знам! |
Bell |
Публикувано на: 13.10.2005, 0:26
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 ![]() |
Я раскажете повече подробности за СОфия. Какви са тия прояви, какви са тия хора???? Като питам познати какво става из София- всеки казва - нищо!!!!!
![]() ![]() ![]() |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 13.10.2005, 7:57
|
По темата за вербуването и защита от ченгета погледнете:
http://phate.no-ip.com:8082/indbg.htm и по специално "Защита от информатори" Полезни редове! Ако ви излиза на маймуница си сменете кодировката. |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 13.10.2005, 13:15
|
||
Работят, работят хората по нашето затриване! |
||
Eлтимир |
Публикувано на: 13.10.2005, 13:43
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 ![]() |
Как можете да се хващате на такива плитки провокации? Всичко това, от първата до последната дума е съченено.
|
IYI |
Публикувано на: 13.10.2005, 15:33
|
Боиле, това не означава, че когато съм сам и крайно неприет от хората във форума, не оставам верен на каузата и желанието ми за помощ спрямо вас, никога не е преставало.
Тук държа да поднеса моите извинения на Севар, а може би и на Чое, но както съм казвал Войната за България е на много измерения.Методите, които използват нашите врагове, далеч надхърлят нашият разум. За да се спаси България, трябват екипи от стратези, логистици, анализатори, екстрасенси, проектанти, духовници, воини и още стотици. Никога, никой не съм провокирал тук, всичко, което съм изказвал е било в следствие на дълбоки анализи и доказателства-факти, които не са за вярване е как да докажа някому нещо, когато не иска да види или да повярва. Самите ти писания говорят красноречиво за всички тези неща, ако ти си ги написал, то аз ги виждам всеки ден и виждам неща, които ме окачествяват като луд. До аминистраторите; Уважаеми господа, БЕз оглед на взаимоотношенията между Вас и мен, бих искал да Ви пожелая сила и мъдрост, защото с всеки ден ставаме все по-малко. До Лемс: Твоето предателство ще го помня всеки ден и ще чакам. Елтимире виждам колко много работа сте се свършили със Сувар и не искам да си преписвам никакви заслуги, тук където съм само гост, без значение, че съм Воин на Тангра.Гордея се с вас. Моята битка е другаде, но Обединениеото прави силата! Сайта и форума са информационен център- звено, което ще прерасне в нечуван мащаб и ще определя съдбите в цяла България. Верен багатур от Елтимирa кръстен!!! |
Eлтимир |
Публикувано на: 13.10.2005, 15:44
|
Извинявай, взех те за Иво Чения от Русе, който пишеше против нас. И още. Аз също вече не съм много желан в този сайт, ако забелязваш.
|
IYI |
Публикувано на: 13.10.2005, 15:47
|
Боиле, Новата Орда се заражда в момента и не малка част от тези мочета тук, макар и да не го осъзнават са именно те.Ти бе началото на всичко-не говори глупости!
|
Eлтимир |
Публикувано на: 13.10.2005, 15:50
|
С Боила беше дотук. Съжалявам.
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |