www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> Току що ме провериха от чуждите служби!

Страници: (7) 1 [2] 3 4 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Току що ме провериха от чуждите служби!, Нямам представа кои са, предполагам.
Bell
Публикувано на: 13.10.2005, 15:56
Quote Post

Често пишещ

Група: участници
Съобщения: 861
Участник # 101
Дата на регистрация: 5-September 05

Елтимир наистина не мога да разбера защо твърдиш че тук си нежелан!
Каточели имаш нужда да ти повтарят хората че си значим и че искат да те четат!!!!! Стежни се!
Нещата не са лесни и ако си готов да се предадеш значи не е трябвало никога да почваш!!!!!!!!!!!!
PM
blag009
Публикувано на: 13.10.2005, 19:46
Quote Post

Участник

Съобщения: 234
Участник # 49
Дата на регистрация: 27-July 05

Ех,чадо IYI та казваш:

""До Лемс:
Твоето предателство ще го помня всеки ден и ще чакам.

Елтимире виждам колко много работа сте се свършили със Сувар и не искам да си преписвам никакви заслуги, тук където съм само гост, без значение, че съм Воин на Тангра.Гордея се с вас. Моята битка е другаде, но Обединениеото прави силата!

Сайта и форума са информационен център- звено, което ще прерасне в нечуван мащаб и ще определя съдбите в цяла България.

Верен багатур от Елтимирa кръстен!!!""

Та БОГАТУР СЕ ЗОВЕШ И С ЖЕНИ СЕ БОРИШ???БОГАТУРЕ ВОНИШ ОТ КИЛОМЕТРИ , ЗА МЕН Е ДОСТАТЪЧНО ТВОЕТО НЕПОЧЕТНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ ЕДНА ЖЕНА И ДА НЕ ТИ ВЕРВАМ ОТ ТУК НАТАМ НА НИТО ЕДНА ДУМА О ВЕЛИКИЙ БОГАТУР IYI!
ИЗВИНЯВАЙ НЯМАМ НИЩО ЛИЧНО КЪМ ТЕБ-ПРОСТО ДЕЙСТВИЯТА ТИ СА ПОШЛИ И СМРЪДЛИВИ,ИНАЧЕ МЕН НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ ВСЕКИДНЕВНИТЕ ТИ "МОКРИ" СЪНИЩА И КОЛКО ИМАШ ДА ЧЕКАШ-ЧЕКАЙ СИ ???
PMEmail PosterUsers Website
IYI
Публикувано на: 13.10.2005, 20:23
Quote Post

Участник

Съобщения: 250
Участник # 141
Дата на регистрация: 12-October 05

Абе аз да взема да ти отговоря, а?!
Ще се опитам да бъде дипломатичен, макар и да не ми е до това!!!
НО!

Уважаеми господине,

Бих желал да Ви помоля да се въздържате за напред от всякакви коментари
по отношение на личните човешки взаимоотношения на други хора, особено, когато не ги познавате.Поговорка всяка жаба да си знае гьола сигурно Ви е добре известна.
А за "чадо" аман, аман.Мокри сънища-предателството не е мокър сън, а реално и тежко явление, особено, когато е от дълбоко уважаван човек.
За това по-добрият вариант е да последвате моите препоръки да не се бъркате и най-малко да се изказвате крайно неподготвен!!

С поздрави,

Верен

П.п. Уважаеми господине, Багатур не Богатур!
PMEmail Poster
blag009
Публикувано на: 14.10.2005, 14:19
Quote Post

Участник

Участник # 49

Eх,чадо и БОГАТУР СЕ ЗОВЕШ smil3dbd4e5e7563a.gif ,яяяя окни по силно .Но подред :
""Абе аз да взема да ти отговоря, а?!""

-Амче окни си БЕЛКИМ ТЕ РАЗБЕРЕМЕ!

""Ще се опитам да бъде дипломатичен, макар и да не ми е до това!!!
НО!""

-И да псуваш все е ТАЯ,няма да лови декиш smil4334aa05d5cb2.gif

""Уважаеми господине,""

-Във стария форум ми ОКАХТЕ И ДЕДО ПОПЕ-не се сърдя,ЯЯЯЯЯ ЛАРЖЖ smil3dbd4e4c2e742.gif

""Бих желал да Ви помоля да се въздържате за напред от всякакви коментари
по отношение на личните човешки взаимоотношения на други хора, особено, когато не ги познавате.""

--Амче тия ВАШИ "личните човешки взаимоотношения " си ги пази ЛИЧНО,кво ги вееш като МРЪСНО ДОЛНО БЕЛЬО във форума.Случайно да съм ди давал развешение да СПОДЕЛЯ РАЗНИ ЛИЧНИ НЕЩА?????

""Поговорка всяка жаба да си знае гьола сигурно Ви е добре известна.""

-И всеки БОГАТУР ,яхнал чуж кон ,ПАДА ОТ СЕДЛОТО smil3dbd4dbc14f3f.gif

""А за "чадо" аман, аман"".

-Да бе а туй БОГАТУР IYI-ВАЖИ,ВАЖИ smil4334a7c1e8c32.gif

""Мокри сънища-предателството не е мокър сън, а реално и тежко явление, особено, когато е от дълбоко уважаван човек.""

-Предателство СПРЯМО КОГО-РОД,РОДИНА,ДЕЦА?????Дори и да и си СЪПРУГ НА ЛЕМС РАЗВЕДИ СЕ И НЕ НИ ЗАНИМАВАЙ С ТВОИТЕ МОКРИ СЪНИЩА БОГАТУРЕ, обвинителю на жени-БАСИ БОГАТУРА СЪС ЖЕНИ ВОЮВА И ПО ФОРУМИ ЗАПЛАШВА БАСИИИИИ!!!!

""За това по-добрият вариант е да последвате моите препоръки да не се бъркате и най-малко да се изказвате крайно неподготвен!!""

--МОИТЕ ДА СИ ПАЗИШ ЛИЧНИТЕ ЧУСТВА ,ИЗОБЩО НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ ТВОИТЕ ЧИКИДЖИЙСКИ ИСТОРИИИИИИИ??????

""С поздрави,

Верен""

--НЕЩЕМ ЕДИН ЧИКИДЖИЯ ДА МИ Е ВЕРЕН ПРИЯТЕЛЮЮЮЮЮЮ?ОТИ УТРЕ ШЪ КАЕШ ЯЯЯЯЯЯЯ МУ БЕХ ВЕРЕН , А ТОЙ МЕ НЕ БРЪСНЕ ЗА ДЖАНКА -СЛИВА И ТО ЧЕРВИВА!

""П.п. Уважаеми господине, Багатур не Богатур!""

-Не готин, за мен само БОГАТУРИТЕ СЕ БОРЯТ И ОБВИНЯВАТ ДАМАТЕ В РАЗНИ ИЗМИШЛЬОТИНИ ,НИТО Е БАГАТУРСКО НИТО МЪЖКО.
БЪДИ ЗДРАВ
Mistique
Публикувано на: 16.10.2005, 0:33
Quote Post

Участник

Съобщения: 354
Участник # 72
Дата на регистрация: 6-August 05

Чакайте малко - IYI просто разказа, че някой му е влиял с психотронно оръжие, а вие всички скочихте да развивате тезите на развинтените си фантазии.....

Искам да знам от IYI - ЗАЩО? Ти как мислиш - Защо? Според твоите думи - ТИ СИ ОБИКНОВЕН БЪЛГАРИН РАЗХОЖДАЙКИ СЕ ИЗ ГРАДА........

Спрете малко Крали-Марковските си коне и ЧЕТЕТЕ.......

Защо?
PMEmail Poster
IYI
Публикувано на: 16.10.2005, 1:22
Quote Post

Участник

Съобщения: 250
Участник # 141
Дата на регистрация: 12-October 05

Много е просто в София през деня в някой територии на столицата действат такива пси. генератори, вечер от 21 до мисля 04-04:30 действат в цяла София.

Тука вече ще кажа нещо, което веднага ще ме анатемосате, но освен психотронни атаки се използват и енергийни атаки върху индивидите и то съвсем преднамерени с други думи ако не ти влияе пси. атака ще ти повлияе
енергийната т.е. все си наебан.Защитата(аурата) се сваля много просто във всеки един момент във всяко едно положение и ти нанасят мощно енергийно информационно поражение, пак казвам умишлено.Отрядите на Золотов и нашето правотелство не се занимават само с пси. атаки и проекти, но и с далеч
по-страшни и опасни неща!
PMEmail Poster
Mistique
Публикувано на: 16.10.2005, 11:14
Quote Post

Участник

Съобщения: 354
Участник # 72
Дата на регистрация: 6-August 05

IYI нещо "друго" ми направи впечатление в твоите думи -
главата се опитваше да ме заболи, някой се опитваше да влезе

Тоест преднамерена атака срещу ТЕБ. Защо ти от всичките индивиди?

Ние обсъждахме тука Хаарп, химикалите и психотронните средства, но те поразяват масово. Когато устройството се включи или деца откачат или хора с лабилна психика се самоубиват или.....Химикалите във водата и храните ни правят тъпи дебили.....

Но при това което ти разказваш се забелязва индивидуална атака, което значи, че ТЕ трябва да хвърлят повече средства за да действат на индивиди.

Мислиш ли, че това просто е свързано с националистическата ти ориентирация или е нещо друго?
PMEmail Poster
Ziezi
Публикувано на: 16.10.2005, 11:28
Quote Post

Участник

Съобщения: 46
Участник # 121
Дата на регистрация: 24-September 05

Чели ли сте "Обитаемият остров" на братя Стругацки ? Там се разказваше за един режим на друга планета, който управляваше поданиците си чрез излъчватели. Тези, които мислеха извън клишетата и се докосваха до истината, изпитваха страшни болки в главата именно заради излъчвателите. Тези, които бяха преданни поданици, нямаха проблеми с излъчвателите.

Прочетете книгата, много е интересна. Съществуват доста автори, които чрез научна фантастика казват на хората доста истини. Това е един вид езопов подход.

Що се отнася до излъчвателите в София, за много хора това е налудничава тема, но аз съм склонен да вярвам, че наистина има излъчватели. Спомнете си за оня руски учен, който твърдеше, че американците се нуждаят от по-голямо помещение за да доставят ново поколение излъчвател в София. Старото посолство беше в центъра на града наистина, но беше твърде малка сграда. Няколко години след въпросното изказване на руския учен американците купиха терен в Южния парк, оттам се вижда цяла София, защото е на височина. Направиха си там посолство, което има наистина гигантски размери.

Разбира се не бива да се вярва 100% на руски учени, защото не знаем с какво пък руснаците отговарят на американците. Това си е една психотронна война...

PM
blag009
Публикувано на: 16.10.2005, 12:38
Quote Post

Участник

Участник # 49

Зиези, навремето я четох и за мен си остана малка казионна причта.Припомни си марксическата лекция -защо се водят войните И как тия ВЪЛНИ удрят преди всичко СРЕДНИЯТ И ВИСШИЯТ ЕШАЛОН-БАШ БЮРОКРАЦИЯТА!!!Може да спориме дали и учените влизат там ,но за мен УЧЕН И СРЕДЕН И ЧАСТ ОТ ВИСШИТЕ БЮРОКРАТИ СА ЕДНАКВО УМНИ,т.е. рзклоненията на невроните Е
БАЯ множко.Разликата е ,че УЧЕНИТЕ ИМАТ ТАЛАНТ, но все пак ТЕ са ЕДЕНИЦИ!!!!
За мен специално ДРЕВНИТЕ са били ПО-ГУЛЕМИ МАНИПУЛАТОРИ ,за вьздействие в/у психиката на хората.За последните 2 000 г. са ДВАМА ДУШИ ИСУС ХРИСТОС И МОХАМЕД!!!!!Ако уважаемия IYI спада към средният ЕШАЛОН ,мозе и да МУ повярвам.
Зиези ,ако премеме ЧЕ наистина ИМА информационно поле, то едва ли С ТИЯ ПРИМИТИВНИ "пси. генератори" шъ се получи НЕЩО.ВСЕ ЕДНО ВМЕСТО КРАКА ДА СЛОЖИШ КОЛЕЛА НА ЧУВЕК И ДА ГО КАРАШ ДА ПРИПКА ПО СТЪЛБИТЕ smil4334abded4493.gif
blag009
Публикувано на: 16.10.2005, 12:47
Quote Post

Участник

Участник # 49

QUOTE (Mistique @ Oct 16 2005, 12:33 AM)
Чакайте малко - IYI просто разказа, че някой му е влиял с психотронно оръжие, а вие всички скочихте да развивате тезите на развинтените си фантазии.....

Искам да знам от IYI - ЗАЩО? Ти как мислиш - Защо? Според твоите думи - ТИ СИ ОБИКНОВЕН БЪЛГАРИН РАЗХОЖДАЙКИ СЕ ИЗ ГРАДА........

Спрете малко Крали-Марковските си коне и ЧЕТЕТЕ.......

Защо?

Мистик,АЗЪ - специално съм ВЪЗМУТЕН от писането на IYI!!!
Дори да е прав, ЕДИН МЪЖ Е МЪЖ И КАВАЛЕР,А НЕ КЛЮКАР И Т.Н. ОПРЕДЕЛЕНИЯ ЗА КОФТИ МАЖ ЗА ТОВА ДАЛ БОГ smil4334af067a7a3.gif smil4334af067a7a3.gif smil4334af067a7a3.gif И smil4334aa05d5cb2.gif smil4334aa05d5cb2.gif smil4334aa05d5cb2.gif
Eлтимир
Публикувано на: 16.10.2005, 12:48
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 17 492
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Онова, над което някои разсъждават по принцип, други са го преживели. Ето откъс от нещо, което не е публикувано:
“23 февруари 2005. Неочаквано срещнах на площада “Б”. Зарадвах се. Не бяхме се виждали доста време, той беше на работа в Кипър. Седнахме да си поговорим. От разговора ме побиха тръпки. През месеците юни, юли и август, чак до 10 септември той е преживял подобие на онова, за което бях чел. Запомних името на кипърската емисарка – Тамара Тютченко, украинка от Крим. Не знам доколко мога да се доверя на “Б”. Вече почнах да се съмнявам във всекиго и във всичко. Според него се работи върху подобряване на отношенията ни с Русия. В което много се съмнявам. Ние се обявихме за враг на Русия и Русия вече е наш враг. Народите и на двете страни не желаят враждата, само че кой пита народите. Съмнително ми изглежда и следващото негово твърдение – че се работело за единение между Дунавските, Волжките и Кавказки българи. Доверие май заслужава единствено твърдението на Тютченко /доколкото такава личност реално съществува, разбира се/, че през 2030 година България вече няма да я има, ако не се предприемат спешни и радикални мерки. В същото и аз съм убеден, само че не виждам кой ще предприеме тези спешни и радикални мерки. Уговорихме си среща за следващия ден. “Б” не дойде.
Психотрониката. Върнах се към текстовете на Воробьовски. /…/ Та в текстовете открих, по-точно преоткрих моето откритие, че в практиката съвременната технология се преплита с древните окултни методи. И въобще сякаш четях описание на моя случай. какъв е смисълът, какъв е проклетият смисъл на цялата идиотска игра? Ами ако целта е да бъде унищожен целият интелектуален потенциал на българската нация? Да бъдат унищожени не набедените интелектуалци, а личностите, притежаващи реална интелектуална заплаха за враговете на България… Същото твърдеше и “Б”. Личностите, способни на самостоятелно, критично мислене са набелязани за ликвидация. Реалният интелектуален елит на България е обречен. После, когато бъдат премахнати потенциалните водачи, стадото лесно ще бъде изклано.”
И ако гледам, по-добре е никога да не бъде публикувано.
PM
Bell
Публикувано на: 16.10.2005, 12:48
Quote Post

Често пишещ

Участник # 101

Аз не мога да си го представя някак. Във София е пълно със властни хора със различни интереси малко или много и как биха те допуснали такова нещо като ще засегне и тях и цялата им рода която йивее в СОфя. Как се предпазват те самите? Че мутри и политици и техните приятели и роднини сформират полвин София...
PM
blag009
Публикувано на: 16.10.2005, 12:58
Quote Post

Участник

Участник # 49

Ех,Бел ЯЯЯЯЯЯ не ме розсмивай smil3dbd4dbc14f3f.gif smil3dbd4dbc14f3f.gif smil3dbd4dbc14f3f.gif .Според друга книжка пак от РУСНАК или си УВИВШ РЕПАТА С МЕТАЛНА МРЕЖА(мозе и финна) или СЕ ДЪРЖИШ ЗА ГРЪМОТВОДДДДДДДДД???????ХИХИХИХИ -МОЗЕ И НА ЗЕЛЕНОООООО smil3dbd4e5e7563a.gif
Bell
Публикувано на: 16.10.2005, 13:03
Quote Post

Често пишещ

Участник # 101

Еми аиде обясни тогава как става като много знаеш. Щом е масово как се предпазват онези които знаят. Или повечето политици незнаят и те са зомбирани (ама добре си припечелват и за лична изгода не са зомбирани) и така????
PM
Миро
Публикувано на: 16.10.2005, 14:43
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 503
Участник # 54
Дата на регистрация: 28-July 05

Трудно е да се направи точна класификация на видовете психическо въздействие,ако човек не е ясновиждащ,защото те са много и източниците са много-като се започне от индивидуалните,мине се през нарочно създадените апаратури и се стигне до такива,които са извън земната реалност.
Понякога усещанията са много сходни с положителните вибрации,които ни заливат периодично (и добре,че ги има),затуй всичко е въпрос на натрупан опит.Колкото повече практика,толково повече начини за защита "откриваш",по-точно ти се дават.
Във всички случаи обаче важи правилото,че на всяко действие има и противодействие,така че...смело напред,без страх.
PMUsers Website

Topic OptionsСтраници: (7) 1 [2] 3 4 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
bohi 11/11/2025
rodop 30/8/2025
RuMan 27/7/2025
Венци1 12/7/2025
Лъчезар 19/6/2025