Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (7) 1 2 [3] 4 5 ... последна » ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

Ziezi |
Публикувано на: 16.10.2005, 14:55
|
||
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 46 Участник # 121 Дата на регистрация: 24-September 05 ![]() |
Ми когато например някой мисли извън шаблона /глобализъм, интернационализъм, самоцелна жажда за пари, самоцелна жажда за самозадоволяване на нагони - сексуални и други/, тогава този извън шаблона вероятно има просто по-различно излъчване на ниво психика и биовълни. Машината улавят тези вълни , запомня мисловната матрица на този човек, и излъчва сигнали с код, който може да се възприеме само от въпросния човек. Всички други не са обект на въздействие. Така се контролират най-много няколко хиляди души в София, от едномилионното й население. толкова е просто. Аз не познавам напълно здрав физически или напълно здрав психически родолюбец... Това говори доста... |
||
Bell |
Публикувано на: 16.10.2005, 15:17
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 ![]() |
Аз пук познавам и именно за това знам че това което говорите е пулния абсурд защото аз сум заобиколена само от хора които мислят извун шаблона....и не са смахнати а са преуспяващи и интелигентни хора.........просто са смешни подобни твурдения!
|
Ziezi |
Публикувано на: 16.10.2005, 15:21
|
||
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 46 Участник # 121 Дата на регистрация: 24-September 05 ![]() |
ами ще се радвам, ако се заблуждавам |
||
IYI |
Публикувано на: 16.10.2005, 15:48
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 250 Участник # 141 Дата на регистрация: 12-October 05 ![]() |
Много добре Зиези, тези неща от много време не ги споделям, защото
ме мислят за напълно луд, но нещата надхвърлят дори и това, което споделяш. Елтимир също е напълно прав, защото психотрониката е тясно свързана с окултизма, тук навлиза енергийното нападение, два модела в един и ефекта е унищожителен, но си има и съзнателно противодействие. От години се занимавам с окултизъм и езотерика с други думи методите на въздействие са в безкраен спектър.Единственото спасение е енергоинформацията на Тангра, друго спасение има разбира се, но процесите започват от съзнанието.Там е необятното действие и противодействие. Изхода е информацията, която идва от този саит, защото той дава информация за Тангра, а космическият разум е именно спасението наречено Тангра. А забравих да кажа, че вече години наред съм подложен на атаки-индивидуални.живея на границата на пресечната точка- бариера поставена за хората с определено мислене,там излъчвателите са наситени с много лоши и ниски убийствени честоти. |
IYI |
Публикувано на: 16.10.2005, 15:54
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 250 Участник # 141 Дата на регистрация: 12-October 05 ![]() |
Бел, Бел тези твои хора, колкото и да са интелигентни и добри не са я стигнали високо поставената бариера, тук говориме за определено канализиране на енергията и информацията и това, което те чака е излъчвател.Който познай какво ти прави??Елтимир ги знае добре нешата, дано сподели нещо.
Моля да бъда извинен, не искам да се изтъквам, не казвам че съм различен, просто действащите системи на матрицата са от злото! Всеки различо мислеш е вън от матрицата, следователно е и опасен за нея- елиминиране |
Миро |
Публикувано на: 16.10.2005, 15:58
|
||
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 503 Участник # 54 Дата на регистрация: 28-July 05 ![]() |
Сигурен ли си,че става дума точно за това?Защото една трансформация ,породена от космическите енергии ,също е придружена с много болка и страдания. |
||
Bell |
Публикувано на: 16.10.2005, 16:00
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 ![]() |
И как ще ни помогне Тангра? Като прочетем за него???
А ти как точно знаеш че има такива оръйия? Видял си ги лично в астралните си пътувания ли? хахаха.......... Мойеби има нещо вярно но пък има хора които не се знаимават с окултизъм практически и които си остават не-шаблонни така да се кайе. Как става тоя номер? И аз съм чела чела разни работи за окултизъм и тн ама то скука братче-като нямам от спецялните сили и то малко безрезултатно :P ![]() ![]() ![]() как такива като мен да се предпазят? :))) ![]() ![]() ![]() |
IYI |
Публикувано на: 16.10.2005, 23:54
|
Не, не е космическа трансформация.
Бел, дедите ни са владеели пътуванията в измеренията, това е нещо което възможно стига да имаш достатъчно енергия, за да се откопчиш от земното притегляне, както при ракетите, при хората е същото! |
Mistique |
Публикувано на: 17.10.2005, 1:08
|
||
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 354 Участник # 72 Дата на регистрация: 6-August 05 ![]() |
Аха - значи трябвало да "почопля" за повече информация. Сега разбирам.... Разбира се, че тези машини могат да запаметят определени енергийни и мисловни матрици на националист, сексуален маниак и т.н. Проблема е до колко са съвършени. Например детектора на лъжата не е. Може да покаже лъжа на болен човек.....
Защо ли това ми прилича на "тайната история" от комунистическо, когато старите разправяха как комунистите са избили цвета, интелигенцията на народа, защото те са били реалната опастност за тях? Миро кажи ни повече за защитите? Някакъв личен опит? Стана ми също интересно за пътуванията в измеренията. Знам за подобен опит на доста хора, включително и на някои от форума тук. Може ли да го изнеса в друга тема, за да не проваляме тази? |
||
Bell |
Публикувано на: 17.10.2005, 8:29
|
Ами айде казвайте как да се предпазваме тогава...практически!!!
Малко ми е дебилно да си го представям но повечко информация за всеки случай не вреди! ![]() ![]() ![]() |
Миро |
Публикувано на: 17.10.2005, 8:33
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 503 Участник # 54 Дата на регистрация: 28-July 05 ![]() |
Мистик,има много литература по въпроса и не съм аз този,който ще си позволи да коментира.Защита е нужна на този,който се е самоопределил за Воин ,сиреч,направил е своя избор.
Хубаво е,ако такъв човек е убеден,че ние сме всъщност духовни същества,а не смъртници-еднодневки и сме в непрекъсната връзка със своята Висша същност,а оттам и с Твореца.За останалото-Той ще се погрижи. |
kardama |
Публикувано на: 17.10.2005, 14:51
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 39 Участник # 82 Дата на регистрация: 15-August 05 ![]() |
Бел се противи на вярата.Обясни какво е интелигентен,моля.
|
blag009 |
Публикувано на: 17.10.2005, 21:20
|
||
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 234 Участник # 49 Дата на регистрация: 27-July 05 ![]() |
Ех,Бел нали ти обясних -СИТНА МРЕЖА ИЛИ ЗА ГРЪМОТВОДДДДДДД ,МОЗЕ И НА ЗЕЛЕНО КОГАТО ДОЙДЕШ В БЪЛГАРСКО???? ![]() |
||
Локи |
Публикувано на: 17.10.2005, 22:45
|
||
дебелооки ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 124 Участник # 119 Дата на регистрация: 24-September 05 ![]() |
Аз пъ6к не познавам напълно здрав човек. Всеки си има кусури , но малцина са хората с дарба. Ти, Зиези си един от тях. Кефи ме само как намери обянснение хахаха |
||
Локи |
Публикувано на: 17.10.2005, 22:48
|
||
дебелооки ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 124 Участник # 119 Дата на регистрация: 24-September 05 ![]() |
Бел първо трябва да си изясним от точно какво да се предпазваме и за какво да се запазим здрави и т.н. Ако е ясно тези неща си изясним ще се "предпазим", "спасим" и т.н. |
||
![]() |
![]() ![]() ![]() |