| Движение "Воини на Тангра" - Начало |
Помощ
Участници
Календар
|
| Страници: (7) « първа ... 2 3 [4] 5 6 ... последна » ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |
| IYI |
Публикувано на: 18.10.2005, 13:48
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 250 Участник # 141 Дата на регистрация: 12-October 05 |
Не, почти всеки знае от какво трябва да се предпази, друг е въпроса, че е практически трудно да излезнеш от тежкият омагьосан кръг на матрицата и нейните служители.
Стотици милиарди, билиони долари, десетки хиляди учени обединени в институти, лаборатории, окултисти, магове, информация, енергия, силата на злото и всичко това е впрегнато в жесток затвор за днешните хора, а забравих и новите технологии. Позволете да Ви насоча натам, макар и едно разсъждение ще бъде полезно за общото решение за излизане от този ужасен затвор! |
| Bell |
Публикувано на: 18.10.2005, 17:20
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 |
благo незнам какво се опитваш да кайеш просто не те разбирам!
И аз тва викам че трябва да знаем конкретно кво ни зстрашава за да се предпазим. А иначе за тия машини чак пук толква.....звучи ми като пример от учебник по психопатологя на шизотипови отклонения да не казвам шизофрения понейе човека все пак говори логично но пук шизотиповото отклонение е една крачка пред шизофренията........ Дайте факти - и наче и аз мога да кайа че са ми имплантирали чип с които ми контролират мислите и тн и тн..........стряскате ме от кум това дали сте добре! А за вярата-аз не вярвам вув квото ми кайат! Незнам има ли тангра няма ли или всеки си го нарича както иска-аз вярвам във визш космически разум и тва нищо не ми говори просто е някво усещане или мойеби надейда -тва е! |
| blag009 |
Публикувано на: 18.10.2005, 18:24
|
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 234 Участник # 49 Дата на регистрация: 27-July 05 |
Белл за по-голямата част от неща , СЕ ДОПИТВАЙ ДО СВОЕТО АЗЪ.
|
| IYI |
Публикувано на: 20.10.2005, 13:57
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 250 Участник # 141 Дата на регистрация: 12-October 05 |
06:20 тази сутрин, бе извършено психотронно нападение над мен.
Не съм луд, психически и физически съм здрав, особено психически. Държа да спомена, че не искам по никакъв начин да предизвиквам интерес към мен, нападения е имало и друг път и върху приятелката ми.Но този път съпоставих нещата. Всичко бе под формата на ниско честотен и много концентриран звук, със силно излъчване в началото и постепенн отшумяване.Извираше от под леглото ми или от под възглавницата.Продължавам да имам главоболие. Също представляваше като мини звук на самолет!!!! Версията и обяснението на приятелката ми за нейният път бе: "Много мощен удар от гръм вътре в главата ти, всякаш са ти сложили главата в огромна колона и отведнъж я пускат на максимума". Ако не се лъжа част от тези неща съвпадат с случаи на Елтимир. Ще го помоля да разкаже нещо!!! |
| Локи |
Публикувано на: 20.10.2005, 14:16
|
||
|
дебелооки ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 124 Участник # 119 Дата на регистрация: 24-September 05 |
Стига, бе, това звучи много страшно и странно!! И аз съм имал главоболие но от температура или от пренапрежение, на очите и/или най-вече нервите(най-вече от задържане на отр. емоции при контакти с непритни хора) или от махмурлук с кофти спирт. или от др. физ или хим.травма. Иначе казано според мен, обаче най-важното е влиянието на чужди кофти хора- тва ако успем да неурализираме и влиянието на "психотронното оръжие" ще спре . Но за това се иска много сила и не бива да се препива |
||
| Миро |
Публикувано на: 20.10.2005, 14:21
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 503 Участник # 54 Дата на регистрация: 28-July 05 |
Преди да ти отговоря по-подробно ще те питам нещо:когато този шум те е връхлетял,в леглото ли беше?И още-имаше ли чувството,че не можеш да помръднеш ни крак,ни ръка?
|
| IYI |
Публикувано на: 20.10.2005, 14:41
|
Не, можех да се движа, но ме заболяваше главата.
Мисля, че приятелката ми стана неспокойна в съня си. |
| Миро |
Публикувано на: 20.10.2005, 14:55
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 503 Участник # 54 Дата на регистрация: 28-July 05 |
Усмихни се,не е това ,което си мислиш.В момента нямам повече време,но довечера обещавам да ти отговоря по-подробно.
А може би ще е по-добре на ЛС,какво ще кажеш? |
| gеorgi_nz |
Публикувано на: 20.10.2005, 15:57
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 386 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Е, що на ЛС - и ние се интересуваме от такива неща!
Спред мен както и да са въздействали на IYI то трябва да е имали физически излъчвател или в стаята му или някъде наблизо. IYI , огледай подробно стаята си и ако намериш електроника , която не е твоя направи следното : Вземи 5 килограмов чук , 50 кг. наковалня и устройството. Слагаш у-вото на наковалнята, а с чука пробваш колко силно можеш да го удариш. (Пази се от разлитащите се части!) |
| Севар |
Публикувано на: 20.10.2005, 16:23
|
|
Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Близо ли си до път? Да не става въпрос за инфразвуците, които се образуват от проклетите коли, които като тръгват сутрин резонират стените на сградите. Аз всяка сутрин имам такива проблеми. Много дразнещо е и инфразвуковите оръжия са на същия принцип, но много по-мощни чак до степен на смърт.
|
| IYI |
Публикувано на: 20.10.2005, 18:17
|
От години наред се занимавам с изследване в тези сфери.
Дълго не исках да си признавам, че оплакванията на приятелката ми са в следствие на тези атаки, сравнявал съм ги с познатата ми информация по отношение на тези работи и нейните симптоми съвпадат.Как да си признаеш, че може би ти си мишената на тези атаки, а хората, около тебе страдат, заради теб!Всичко е умишлено включително и днес! Говорили сме много пъти обяснявал съм и на дълго и широко, нещата, които се прожектират в съзнанието ни съвпадат едно към едно.Направих някои анализи в смисъл вълните на моето съзнание да не се отражават в нея. т.е. да не и въздействам по някакъв начин, уви НЕ.В следствие на което разбрах, че върху мен много финно се въздейства с постоянен интензитет в определена часова разлика.В последствие установих, че също така по някой път съзнанието ми стига до определена и позволена преграда, която, когато я стигнеш там те чака именно такъв излъчвател.Много просто 3в1. (Зиези го е дал като пример). Атаките към хора като нас са широкоспектърни.Ще споделя и нещо друго Енергийна атака- тя влиза в употреба, след като се свали защитата на тялото, аурата, тази атака е определена т.е. към всеки човек различно. Държа още веднъж да кажа, че не съм луд-психически и физически съм здрав. Съжалявам, че ви споделям, но трябва да знаете какво става, трябва да се знае. Севар, далеч съм от път и не бяха коли по никакъв начин... |
| Миро |
Публикувано на: 20.10.2005, 20:10
|
Момчета,аз пък имам малко по-друго обяснение конкретно за този зверски шум,много точно описан от IYI като звук от самолетен двигател.Отвратителен е ,наистина,а при мен беше съпроводен и с пълно обездвижване.Как ли не съм се мъчил да помръдна макар и пръстче само,защото интуитивно знаех,че ако успея този звуков ад ще спре.Така и никога не успях,но след 2-3 такива случая ми дойде друга мисъл.
Ако това беше някакво зло,то явно беше ,че нямах сили да го отблъсна,затова насред ужасния рев просто почвах да крещя в ума си:Господи,ако това е зло,пази ме от него,само ти можеш да го направиш и да бъде Волята ти!Да вметна между другото,че изобщо не съм религиозен,поне не и според днешната ни църковна система. След вторият си опит условията значително се промениха.Секунди преди шумът да нахлуе в главата ми аз вече го очаквах,обръщах се към Силата,която ме пази,предавах й се изцяло.Той,шумът,си беше все така зверски,но аз го възприемах по-нормално и по-спокойно,бях сигурен в Силата и не мърдах,докато всичко това не отмине.Имал съм може би около 20-ина такива преживявания. По това същото време съвсем "случайно" попаднах на едни материали (убийте ме,но въобще не мога да ги намеря сега),в които всичко това се описваше като нормална реакция на физическо ниво на нещо,което се случва на финно енергийно ниво-подготовка за енергиен скок както на планетата,така и на хората. Накратко,защото темата е много голяма,от 13год. се извършва енергийно преструктуриране на нашите тела,а специално за това,което дискутираме-това са моменти на шоково,екстрено и спешно изменение.За даден човек може да са достатъчни 5 такива сеанса,за друг -20,различно е според отговорността,която е поел . За мен това е обяснението,аз поначало съм оптимистично настроен човек и усещането ми е ,че всичко това е в името на промяната към по-добро. Май доста се отплеснах,но с по-малко думи не става,че то и така доста спестих. |
| blag009 |
Публикувано на: 20.10.2005, 20:46
|
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 234 Участник # 49 Дата на регистрация: 27-July 05 |
Ех,драги ми IYI СЛЕД ПРЕДАТЕЛСТВОТО НА ЛЕМС,СЕГА ПСИХОАТАКА КОЙ Е ТРЕТИЯТ ЕЛЕМЕНТ.Разбрахме м/у другото че имаш приятелка и си се загрижил за нея.ДАЙ ТРЕТИЯТ ЕЛЕМЕНТ
ЧЕКАМЕ |
| Mistique |
Публикувано на: 20.10.2005, 23:58
|
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 354 Участник # 72 Дата на регистрация: 6-August 05 |
Защо не се "прехвърлите" в темата за психотронни оръжия - няма да поддържаме две теми за едно и също?
|
| Bell |
Публикувано на: 21.10.2005, 6:51
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 |
Малиии само някой нов Skywalker ни липсва тука!!!!!
Виждаш ли как Миро е обеден в своята версия а IYI пък в неговата си за същия тип преживяване. Интересно е че той не исказва предположение той просто си го обявява за факт! ........ абе нека Силата бъде и с теб!!! Стискам палци! П.С. Само се чудя защо още не те е промило оръжието-кел файда че са се бъхтели и хабили да хвърлят такива средства в някви толкви ниско ефективни машинки. |
Страници: (7) « първа ... 2 3 [4] 5 6 ... последна » |
![]() ![]() ![]() |