Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (7) « първа ... 3 4 [5] 6 7 ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

Локи |
Публикувано на: 21.10.2005, 12:21
|
||
дебелооки ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 124 Участник # 119 Дата на регистрация: 24-September 05 ![]() |
Въпросът е след като всичко се прави с пари и почти винаги е за пари тоест винаги има финансов интерес, Какви ще са им печалбите респектвино финансовия интерес да промиват мозъците на Миро, На IYI iи др. |
||
Миро |
Публикувано на: 21.10.2005, 12:51
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 503 Участник # 54 Дата на регистрация: 28-July 05 ![]() |
Само едно уточнение-не мисля,че някой ми промива мозъка,напротив.На мнение съм ,че става дума за изменение,промяна на енергийната структура на клетъчно ниво и всички тези излъчватели,за които пише IYI нямат нищо общо,поне за мен.Не мога да кажа,че ги няма,но за мен нямат значение.
Въпросът не знам дали е финансов,но че се отнася до нашето бъдеще съм сигурен. |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 21.10.2005, 13:13
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 386 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 ![]() |
Отнася се за бъдещето в което искат нас българите да ни няма. |
||
100именъ |
Публикувано на: 21.10.2005, 13:16
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 179 Участник # 53 Дата на регистрация: 28-July 05 ![]() |
Да вметна за обездвижването за което спонена Миро!
На мен обездвижването ми се е случвало 2 пъти, а единия път беше преди 3-4 дена! Първия път беше преди няколко години и беше седмица-две след смъртта на близък човек! Беше вечер, лежах в леглото обърнат с гръб кам вратата на стаята! И изведнъж почувствах силно, че има присъствие в саята ми! Просто не знам как да го опиша, нещо като силна форма на 6-то чувство! Ама просто много силно го усетих! Точно в момента в който понечих да се обърна на другата страна, за да погледна към помещението на стаята установих, че не мога да се помръдна на йота и то нито една част от тялото ми! Дори и една гънка на лицето не бях способен да помръдна! Освен, че това чувство повЕрвайте ми е супер гадно и ужасно, то е и адски странно! Все едно си парализиран! Това трая няколко секунди към 2-3 и изведнъж ме пусна, а с пускането и усетих, че присъствието в стаята ми изчезна и си отиде! За това съм сигурен, че беше душата на бизкия ми починал! Но това което преди няколко дена стана незнам от къде произлезна! Спомням си, че въпросната нощ заспах много трудно и някъде 2 часа бях в нещо като полу сън, аха да заспя, ама не заспивам! Точно съм заспал и изведнъж се събуждам! И веднага със събуждането си установявам, че не мога да се помръдна! Пак като предишния път, ама точно като парализиран! Но сега не усещах някакво присъстиве примеро или нещо такова! Обаче това "парализиране" този път беше доста по-дълго! Ако предишното беше 2-3 секунди това продължи към 6-7, че и малко повече може да е било! Направо са спекох като за световно първенство не, ами като за олимпияда по спичане се спекох! ![]() Държа да подчертая, че за разлика от Миро който каза, че не е религиозен или нещо от сорта, то аз съм силно вярващ православен християнин! И вече във върха на спичането ми си казах на ум, щото и устата не можех да си помръдна! "Исусе избави ме от злото"... и ме пусна на секундата след като го казах! Ако щете ми вЕрвайте, ако щете не! Ама аз не просто го казах, ами това си беше ЗОВ отвсекъде, резбираши! Доста се бях здухал, но след като ме пусна и то точно заради това което казах, се успокоих силно! Е все пак си отидох в стаята и заспах на запалена лампа, щото съм в нещо като ремонт и спя последните една-две седмици в хола! |
Миро |
Публикувано на: 21.10.2005, 13:43
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 503 Участник # 54 Дата на регистрация: 28-July 05 ![]() |
Няма да ти повярва само този,който не го е изпитал на гърба си.Моите случки са като твоята втората-винаги между 0 и 2 часа (така нареченият "час на Бика"),по 10-ина секунди. Този период от денонощието е най-подходящ за извършване на бързи промени от енергийно естество,та понякога може и тъмните сили да се пробват върху нас,но при нас е за добро.
Абе Бог да ни пази и Силата да е с нас! |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 21.10.2005, 14:01
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 386 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 ![]() |
100-имене , не знам дали първото ти обездвижване е от въздействието на починалия ти роднина.
Казват, че духът на обикновен човек след смърта е като на ново място и е почти неспособен на въздействие върху живите. По вероятно контакт е по време на сън - когато и ние сме с полуотделен дух. Когато баба ми почина , същата вечер братовчетка ми (носеща нейното име) сънува как баба я пита: "Защо всички казват че съм умряла, като не съм. Аз съм жива". След като ми го разказа много съм мислил за това. Това твърдят всички религии: отивайки си от този свят ние се събуждаме в друг, такива каквито сме се изградили приживе. Затова идва "Ангелът на смърта" за да направи леко и необратимо отделянето на духа от безполезното вече тяло, като едновременно с това повежда и напътства духа при новите непознати условия. Да си "грешен" означава да не си постигнал заложените възможности за възвишеност, доброта и красота. Означава да си причинил незаслужени страдания на хора , а това да е сложило неизличим отпечатък на душата ти, понеже когато вършиш зло неизбежно е това зло да не те преоформи някак. |
blag009 |
Публикувано на: 21.10.2005, 15:12
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 234 Участник # 49 Дата на регистрация: 27-July 05 ![]() |
Жоро няма кво да се заблюждаваме ,важното е на правилните въпроси да има правилни отговори.Зададох един въпрос дали има ПО-ГУЛЕМИ манипулатори от ИСУУС ХРИСТОС И МОХАМЕД за последните малко над 2 000 год?Доколкото съм запознат с този въпрос горните ЛИЧНОСТИ са ИСТОРИЧЕСКИ ДОКАЗАНО ,ЧЕ СА ЖИВЯЛИ М/У НАС.Това дали са синове божи или не ,ТОВА ЧАК СЛЕД ТЯХНАТА СМЪРТ СЕ ПРИЕМА ,ЧЕ Е ВЯРНО НАЛИ????? Така,че все пак съм СКЕПТИЧНО НАСТРОЕН ,че с тия психооръжия МОГАТ да се въздействат на микро ниво или там както се казва. За мен все едно е със МЕЖДУКОНТИНЕНТАЛНА РАКЕТА ДА ТРЕПЕШ КОМАР???? За мен такава е разлика да настроиш едно психооръжие на вълната на оделен ЧУВЕК??? Според мен материята на МИСЛОВНАТА ДЕЙНОСТ Е КОРЕНА РАЗЛИЧНА ОТ ЕЛ.МАГН.ВЪЛНИ И Т.Н. Пак давам примера ВСЕ ЕДНО ВМЕСТО КРАКА ДА СЛОЖИШ КОЛЕЛА НА ЧУВЕК И ТОЙ ДА ПРИПКА ПО СТЪЛБИТЕ. Разберете първо как ОНИЯ ДВАМАТА ГЕРОИ ВЕЧЕ ДВЕ ХИЛ. ГОД. ЗОМБИРАТ СВЕТА И ТОГАВА ДА ГОВОРИМЕ НЕЩО ПО-РЕАЛНО.
ПП.Грешка не със МЕЖДУКОНТИНЕНТАЛНА РАКЕТА ,ЗА ДА СЪМ ПО - ПРЕЦИЗЕН ВСЕ ЕДНО Е С ЕДНА ГАЛАКТИКАТА ДА ЗАМЕРВАШ КОМАР КОГАТО НЕ ТИ ДАВА МИРА ДА СПИШ. За мен специално трябва с такъв порядък ДА СЕ РАБОТИ НА ТАЗИ ТЕМА!!!!! |
Миро |
Публикувано на: 21.10.2005, 19:45
|
Блаже,няма да те убеждавам,ама направо си в грешка-абсолютно всичко е електромагнетизъм,просто защото всичко е енергия,както слънцето,така и мисълта,компютърът пред теб,както и всяка буквичка и картинка в него.
Галактиката и комара-като нищо ще го ударя с нея и ще го улуча където искам,само че трябва да съм Бог,той ги има тези способности.Ще използвам силата на възнамеряването,след това силата на мисълта,преобразявам галактиката във вид на...брадва,примерно,преобразявам комара да стане достатъчно големичък и... ![]() Щуро,нали?Ама ако овладееш силата,какво ти пречи!? Българите,Блаже,сме много яки-на психика и мисъл и от там ни идват всичките проблеми.Другите човечета това го знаят и затуй са против нас,неистово желание имат да разберат що за същества сме. Да,ама не,няма да ги огрее ![]() Пък ако станат много нахални- ![]() ![]() ![]() Ето и един цитат,знам,че ще го разбереш:"Гравитация - "топливо", или "кровь жизни" абсолютно всего, что существует!!!" |
IYI |
Публикувано на: 22.10.2005, 1:16
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 250 Участник # 141 Дата на регистрация: 12-October 05 ![]() |
Миро, искам да изразя моите уважения към теб. Ще ти разкажа една притча с мое продължение, убеден съм, че ще разбереш, както и другите. Жреците разбраха, знамението бе изпратено! Звездите подсказваха раждането на Цар на Царете! За тогавашният цар бе заплаха и когато му съобщиха за знамението, той нареди да се избият всички новородени- така и стана! Но Царят на Царете се роди и порасна.Но неговата сила не бе достатъчна. За това, хилядолетия по-късно дойде ново знамение. Пазителите на злото разбраха, но този път злото бе станало огромно, защото се развиваше 2 хилядолетия. Звездите и оракулите навсякъде подсказваха, че предстои раждането на нови Пазители на светлината и Воини на доброто срещу злото и че те ще бъдат безброи. Силата на злото се мобилизира и впрегна всички сили, започнаха масовите унищожения на семейства и техните деца, които бяха именно целта. Злото даде на днешните деца: извращенията, алкохола, разврата, проституцията, наркотиците, техното, таблетките с една единствена цел всички деца по света да се превърнат ако не в трупове, то поне в ходещи такива. Беинса Дуно каза: Децата, които се родят след 1980 година ще са носителите на Христовото съзнание и те ще са...!! Предсказанията на Елтимир съвпадат, но под друга форма. Разгаданият от мен код е: 1980- 1+8=9 имаме и втора 9 =99, числото на Бог е 999, третата 9ка или силата на Бога са тези деца, които ще се родят след 1980. А ключът за разпознаване на тез деца и символа е IYI. Те ще са обединени под една или друга форма под този знак!!! |
IYI |
Публикувано на: 22.10.2005, 1:21
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 250 Участник # 141 Дата на регистрация: 12-October 05 ![]() |
Севаре, години наред влизаме в конфликти с теб под една или друга форма.
Но ако до ден днешен съм отстоявал правото си на контакт с теб е защото от много време съм те разпознал. Време е Елтимир да се произнесе, Миро и Стоимен също! |
Миро |
Публикувано на: 22.10.2005, 9:07
|
IYI ,притчата ти е много вярна,напълно съм съгласен с нея.
За знака IYI-в момента чета една книга на Александър Алексиев-Хофарт "Изгубените кодове на древните българи",препоръчвам ви я.Според него това е графичната формула в синтезиран вид за създаването на живота на Земята: доброто -(I) и злото -(I) ,смесването им ,резултатът ,сътворението -(Y) и цялата формула - IYI . Само последното не разбрах-за какво очакваш да се произнеса? |
Eлтимир |
Публикувано на: 22.10.2005, 12:59
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 ![]() |
Какво да се произнасям, като повечето хора смятат психотронното оръжие за бълнуване на болни мозъци. Или в най-добрия случай за фантастика. Само ще цитирам Юрий Воробьовски, който на призивите да даде доказателство за съществуването на такова оръжие казва: "Вие ми дайте доказателство, че при наличието на съвременните технологии, такова оръжие НЕ съществува".
Проблемът е, че ударът срещу българския интелектуален елит /нямам предвид набедените интелектуалци/, се осъществява едновременно от руски и американски служби. Координацията на дейността на групите се извършва в Кипър под надзора на украинската еврейка Тамара Тютченко. На НСС е наредено да не се занимава със случая. Има ли смисъл да говорим повече? |
Севар |
Публикувано на: 22.10.2005, 13:49
|
||
Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 ![]() |
Разпознал си, но не си познал. |
||
Миро |
Публикувано на: 22.10.2005, 13:51
|
Интересно съвпадение се получи-някъде прочетох,че илюминатите (така нареченото световно правителство) са някъде на територията на Гърция.
Авторът беше американец. |
Bell |
Публикувано на: 22.10.2005, 16:16
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 ![]() |
Е добре ще си призная че и на мен веднъж ми се е случвало такова нещо като да съм неподвижна за известно време ама беше много странно.
Истината е че винаги когато се интересувам по задълбочено от такива неща започват да ми се случват ужасни неща и да се свързват с мен от нищото най откачените типове просто.........и прекалено се психирам и започвам да се чудя кое е параноя и кое истина!!! ок ще ви раскажа и моя случай щом всички сте тръгнали да разправяте. Беше преди години, бях на 17. Беше период в който много интензивно ми се случваха супер откачени неща! И така една вечер бях на гости в гажето ми и някаде към8 или 9 вечерта както си говорехме и слушахме музика изведнуж заспахме и двамата. Сигурно звучи много идиотско но нека ви кажа че аз не записам тукотака и съм нощна птица и в интерес на истината точно в тези часове на денонощието се чуствам най-будна и най-добре и енергична. С две думи не може да ми се случи да с епрозна и да заспа. Още повече че тои беше седнал а аз заспах на колената му а тои така както беше седнал. И започнах да санувам някъв сън че съм в същата с тая с него и една приятелка и че те двамата нещо не са на ред. Са няма да разправям подробно къф беше саня но с две думи аз влезнах в стаята и те започнаха да ми се смеят като приличаха на надрусани особенно той и да зяпат нещо зад мене. Аз много се растревожих от неадекватната гледка и ги питах какво им става и защо се смеят и какво зяпат зад мен. Обърнах се рязко и разтревожено и видях в ъгала на стаята някво дребно отвратително същество което в момента в който го погледнах със страшна бързина се затича към мен. В тоя момент аз се обърнах в няква егати паниката и имах чуството че тва нещо ме настигна и в тоя момент се събудих ама някъв безумен страх и паника ме бяха обвзели. Събудих се да ама тялото ми непомръдна. И всичко беше черно и не можех да си отворя очите и да говоря и нищо. Чуствах се като заключена в собственото тяло. Имах чуството че това нещо е върху мене и ме обездвижва. И имах чуството че колкото повече се бавя със събуждането и на тялото ми толква по зле. Абе егати странното се едно тялото ми беше в няква кома. Направо полудях и започнях да мисля какво да правя ама трескаво. И се опитах да говоря ама впрегнах всички сили да се размурдам и единственото което можах беше да шешна. Запошнах да шепна съвсем съзнателно и целенасочено и оплашено на гаджето ми "събуди ме, събуди ме". И осъзнах че той явно спи и се опитах да го ощипа за да ме разтърси. Но той не помръдваше а аз все повече откачах от ужас и накрая просто събрах всички сили в себе си и изкрещях. Тогава ме отпусна "парализата". Саъбудих го и той като се събуди не беше много адекватен и ни обвзе някъф страх, де да знам, и се прегурнахме. ТОгва той панически каза-погледни ръката ми-обърнах се и видях на рамото си ръката ма мъртвец!! Ей направо скочих с двеста. И двамата наблиудавахме как ръката му бавно премина от прокажна в морана и накрая доби нормалния си вид. Незнам кви са тия халиуцинации кви са тия простотии дето се случиха тогава но аз не ползвам наркотици нито пия! А сега като съм почнала направо ще ви дораскажа още няколко случая щото не искам да си ги пазя в себе си като няква откачалка. Има кой да ми прави доста по голяма конкуренция тука такаче не ме е срам :)) Точно в същия квартал имаше едно момче което неистово намразих от първия път като видях, приятел на гаджето ми. Имаше най отвратителното излъчване просто. Една нощ го санувах не дълго след случката. Сънувах че е олицетворение на дявола с червени въртящи се очи и че се смееше а аз се опитах да избягам от него (летейки, винаги бягам така в сънищата си). И той си удулжи ръката и ме хжана за глезена и ме хвърли на земята и ми каза-колкото и да се опитваш никога няма да избягаш от мен!!!!! Тогава се събудих и изпитах такв страх какъвто рядко ми се е случвало и направих нещо което никога не съм правила през живота си. А от малка много сънувам кошмари особенно като малка. За пръв път през живота си на 17 години без дори да се замисля скочих от леглото и отидох в стаята на майка ми и легнах при н ея и мъжа и-направо незнам кво ми стана. Малко след този случай, аз придружих гаджето ми до блока на въпросния понеже той трябваше да взима нещо от тоя изрод. Но не исках да се качвам. И останах долу сама да го чакам да си свърши работата. Беше нощ, и аз си седнах на пейките. И се чуствах нервна и неспокойна както винаги се чуствам когато онзи тип е наблизо. И в тоя момент от някаде се появи няква глутница кучета. Ама сигурно бяха десетина. И м е наобиколи. Две куцхета се качиха от двете страни на пейката и едното си сложи муцуната в скута ми а другото се закачаше. А едно куче отиде зад пейката и ми се покатери на гърба, качи си двете лапи на двете ми рамена, а останалите кучета се наредиха пред мен. И не мръднаха повече и който минаваше го ръмжаха и не позвуляваха никой да се доближи много злобно а с мене си играеха и ме бяха наобиколили отвсякаде. След десетина петнайсе минути като гаджето ми слезна тогава те го пуснаха да дойде при мен и си отидоха. хаха не е ли супер откачена тая случка? :)))) Имам и още много други странности от тоя период ама са няма да разправям. В един момент си дадох сметка че не трябва да чета определени неща и да се интересувам щото прекалено ми се сговня всичко! И не искам да се чуствам като някоя откачалка! Надявам се не ви звучи трърде откачено...... ![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |