Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (7) « първа ... 4 5 [6] 7 ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

Миро |
Публикувано на: 22.10.2005, 16:40
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 503 Участник # 54 Дата на регистрация: 28-July 05 ![]() |
Не се шашкай,има и по-откачени неща,но едно мога да ти кажа-каквото и да ти се случва ти си пазена.
|
Bell |
Публикувано на: 22.10.2005, 17:21
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 ![]() |
Случвали са ми се доста необясними неща.....но от тогава когато реших да затворя себе си за "неизвестното" :))) наистина ми е по спокойно! Но то винаги е на периоди.....знам че ако почна отново да се интересувам пак ще започнат простотиите. Хем искам да раскажа и да потърся отговор........хем не искам да се вкарвам в някви филми.....
![]() |
Mistique |
Публикувано на: 22.10.2005, 20:40
|
||
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 354 Участник # 72 Дата на регистрация: 6-August 05 ![]() |
Бел и аз се "изключих" за много години, защото се набутах в страшни неща... и разбрах, че съм на опасно ниво. Не се шегувам - 2-МА ПРИЯТЕЛИ УМРЯХА! А аз по това време исках да си имам дете....... Сега, когато децата ми са големи, искам да си върна способността да бъда "ТАМ", ама не мога. Не ми се разрешава - или си "тяхна" или имаш "земни задължения". Аз определено държа на земните си задължения..... (засега). Ако не разбираш - ще ти обясня - "ТАМ" е мястото, където винаги сме можели да ходим / да летим / да живеем - другия свят. Нещо, което ни е било дадено генетично... и което "тези машинки" се опитват да разрушат.... Аз се опитах да подхвана тема тука, че всъщност орела ни е символа - летенето между световете и, че лъва ни е "предоставен" от еврейските ни "приятели", ама никой не се заинтересува.... Това, което изживяваш е света на мислите на твоя приятел и на твоята приятелка. ВНИМАВАЙ! Там където ние - българите ходим е света на мисълта! Каквото образуваш там, ще се превъплати във физическия свят! |
||
LETO |
Публикувано на: 22.10.2005, 20:54
|
||
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 356 Участник # 154 Дата на регистрация: 22-October 05 ![]() |
Лъвът е символ на земната власт според проф. Петър Добрев На евреите символите са Златната змия и Златния телец |
||
IYI |
Публикувано на: 23.10.2005, 19:18
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 250 Участник # 141 Дата на регистрация: 12-October 05 ![]() |
Толкова много истини, а толкова малко вярващи! |
Локи |
Публикувано на: 24.10.2005, 10:52
|
дебелооки ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 124 Участник # 119 Дата на регистрация: 24-September 05 ![]() |
Не мога да ви повярвам защото не съм изпитвал подобни необяними усещания на вцепенение и т.н. . Не съм виждал извънземни, лемурианци и др. За сметка на това виждам и разбирам много неща свързани с материания свят а напооследък и с психологичния свят на хората..
както и да е. причината е елементарна и тя е, че "Сит на гладен не вярва" хехе Шопа като видел жирафа в зоологическаята градина възкликнал : "Епаа такова животно нема " и аз тъй. ![]() |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 24.10.2005, 11:32
|
||||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 386 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 ![]() |
Това се има предвид с твърдението за "Отключените небеса". За онова ТАМ което е много високо и почти недостижимо от земен човек. |
||||
Локи |
Публикувано на: 25.10.2005, 15:24
|
дебелооки ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 124 Участник # 119 Дата на регистрация: 24-September 05 ![]() |
Добре , бе хора, вярвам ви. Вярвам,че има всички тия работи и наистина е много сериозно положението в което сме поставени всички. Само се чудя защо на мен не ми се случват подобни неща. Аз по-малко ли чуствителен, по-малко ли съм българин от вас? ....само знам ,че явно все още не съм станал опасен (а може би незнам) щом не съм станал обект на подобни силови влияния.
Tва ,че не чувствам подохбни неща пречи ли ми да правя това, което мога и да приказвам това, което мисля? |
Миро |
Публикувано на: 25.10.2005, 16:28
|
||
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 503 Участник # 54 Дата на регистрация: 28-July 05 ![]() |
Напротив,прави това,което ти подсказва сърцето;прави всичко по съвест;прави това,което е по силите ти ;бъди Себе си! |
||
Mistique |
Публикувано на: 25.10.2005, 20:10
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 354 Участник # 72 Дата на регистрация: 6-August 05 ![]() |
Локи, не се притеснявай - всичко това се подготвя по "програма". Ще ти обясня на ЛС ако искаш. Но накратко - зависи - къде си и какви са ти възможностите.....
На мен например ми се променяха в зависимост от това, къде съм - държава, работа, приятели, ситуация..... В едно нещо се убедих - питай много българи по света - на тях им "светва" когато са на "кръстопът" (Ох пак кавички - омръзнаха ми).... Кoгато трябва да вземеш решение за живота си И ТО Е СВЪРЗАНО С РАСА, НАРОД И РОД. Ако нямаш такива ситуации, ти си в "комфортната" зона на генетичното мнозинство - тоест на Българите. Ние всички които сме по света черпим от вашата енергия, която излиза като лъчи от майката-земя - от Отечеството! Така, че ролята на такива Българи-в-България е огромна без да го осъзнаваш! |
SK_RaZoR |
Публикувано на: 28.10.2005, 3:16
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 69 Участник # 161 Дата на регистрация: 27-October 05 ![]() |
Ziezi
"Аз не познавам напълно здрав физически или напълно здрав психически родолюбец... Това говори доста..." Bell "Аз пук познавам и именно за това знам че това което говорите е пулния абсурд защото аз сум заобиколена само от хора които мислят извун шаблона....и не са смахнати а са преуспяващи и интелигентни хора.........просто са смешни подобни твурдения!" @ Зиези ... Има нещо вярно ... @ Белл Всичко зависи от дефиницията, какво представлява за теб интелигентен човек, и какво означава за теб преуспял човек ... Също така какво означава за теб напълно здрав човек ... @ Всичко останали ... Не съм компетентен. Всичко което знам за българия е това което се случва ... Когато се огледам виждам ... Хората биват превръщани в същества които животните превъзхождат по благородство ... Както е казал аинщаин всичко е относително ... Хората използват приблизително 5% от потенциала си ... Има толкова необясними неща да ден днешен ... Не можеш да си сигурен в нищо ... Можеш единствено да вярваш в себе си и да се учиш ... ......... Дали глупаво или не в главата ми изплуваха откъси от текст който чиито дири загубих през времето ... Преди го сметнах за "хубав" и го бях редактирал в малко по съвременна версия ... Незнам защо го казвам но туку виж знаете за какво става дума и ми напомните ... Защото пак го тръся ... Нещото е писано от преди 100тина 200 години ... Българин е автора но не помня дали имаше нещо общо с българските духовници ... В цялото нещо имаше добра рима ... Кратко е ... А аз си спомянм само откъси от римите ... И не е сигурно дали са абсолютно точно ... ... Положение ... възражение ... (май беше ... Местоположение без възражение ...) ... "Сражение в положение" ... ... "Дружбашите се плашите" ... ...(гешефтерите ли какво беше някаква дума за наглеене, мисля че ставаше дума че селяните наглеят с цените на пазара или нещо от сорта бегъл ми е спомена със сигурност думата завършваше на -ерите) и не треперите ... и накрая май се казваше "поетите с троилетите в клозетите" ... Незнам защо ви го казвам, просто ми дойде на ум ... До колкото всичко останало ... За мен е важно че искам да знам, и съм СИГУРЕН че нямам как да съм сигурен ... Въпрос на вярвания ... въпрос на ценности ... Всеки въпрос отваря нов въпрос ... Когато се замислите следвате причините и следтвията в някоя посока. Не можем да знаем какво ще бъде ако не знаем какво е било ... Лично смятам в която и посока да следваме "причнноста" няма да ни стигне човешкия живот дори да започнем да я обхващаме с мисъл ... Като прочета така какво съм написал ми се струват някакви дрънканици ... Надявам не съм въздеиствал лошо на никой ... Реизър ... П.П. Гледам ви събрали сте се тук различни хора. Всички се изписват еди какви си ... Всички говорят за доброто и злото ... Всички сочат това и онова. Всички споделят мнения ... Всички се изпизват на страната на доброто ... Но тъй на повечето липсва една елементарна човешка толерантност ... Всеки се нахрърля първо с рогата после с мисълта ... Като онзи който сочи кой колко е кавалер кой колко е мъж ... Хората са равноправни, и трябва да бъдат ... Това че битът от както хората същесъвуват е изградил различия в мисленето на половете е без значение ... Не е важно какви са мислите, не важно какви са постъпките ... Всички са разлини ... Важно е че дори да се мразят, бият, привличат, обичат или каквото и да е могат да го правят по "почтен" начин достоен за уважение. Та този който говори за кавалери сигурно дори не знае значението на думата. И няма никакво извинение за неоправдани грубо повеведение ... Така си искал така си постъпил. Не е можело да бъде иначе ... . |
Иван |
Публикувано на: 28.10.2005, 10:26
|
Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 717 Участник # 80 Дата на регистрация: 12-August 05 ![]() |
Някой разбра ли нещо от последния пост?
Изглежда ми на някаква мозъчна каша. |
Миро |
Публикувано на: 28.10.2005, 11:01
|
Рейзър,дай нещо по-кратичко бе, душко,че и аз нещо не схванах
![]() |
Локи |
Публикувано на: 28.10.2005, 12:34
|
Хей, Резйзър, Тва дето искаш да кажеш не се разбира много, освен това тия думи-цитати не може да са на повече от 100 години защото "дружбашите" са някакви политически групировки от началото на 20 век, а пък "тромпетите" са също ставнително нови музикални инструменти по нашите земи и не може д аса от турско.
Там за равенството доклкото те раборам иеат не ми ахресва. Там за толерантността-също. Но за благородните животни трябва да се замисля, Определно маймунитте и техните подбни не с аот този тип същества. П.С. Айнщайн не е със всичкият си определено хахаха |
Севар |
Публикувано на: 28.10.2005, 13:47
|
Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 ![]() |
Единстветото смислено нещо, което открих в тая каша е:
"Хората биват превръщани в същества които животните превъзхождат по благородство ..." Рейзър, ако не искаш да станеш такова същество, трябва да си най-малкото нетолерантен към тия, които искат да те направят такъв. Или ти вече си станал такова същество? "Но тъй на повечето липсва една елементарна човешка толерантност ..." "Хората са равноправни, и трябва да бъдат ..." Абе защо в главите им толерантността и равноправието винаги вървят ръка за ръка? |
![]() |
![]() ![]() ![]() |