www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> Току що ме провериха от чуждите служби!

Страници: (7) « първа ... 5 6 [7]  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Току що ме провериха от чуждите служби!, Нямам представа кои са, предполагам.
SK_RaZoR
Публикувано на: 28.10.2005, 19:58
Quote Post

Участник

Група: участници
Съобщения: 69
Участник # 161
Дата на регистрация: 27-October 05

QUOTE (Севар @ Oct 28 2005, 01:47 PM)
Единстветото смислено нещо, което открих в тая каша е:

"Хората биват превръщани в същества които животните превъзхождат по благородство ..."

Рейзър, ако не искаш да станеш такова същество, трябва да си най-малкото нетолерантен към тия, които искат да те направят такъв. Или ти вече си станал такова същество?

"Но тъй на повечето липсва една елементарна човешка толерантност ..."

"Хората са равноправни, и трябва да бъдат ..."

Абе защо в главите им толерантността и равноправието винаги вървят ръка за ръка?

@ Севар

Не бъркай равноправието с наглоста. Всеки трябва да си получава заслуженото и да получава възможност за изява.

Не казвам че един човек трябва да си скъсва задника от труд а друг да трябва да получава същото без да си мърда пръста.
Как ще се разбират хората ако всеки СЕЧЕ.??

За толерантноста ????

Аз ли съдя теб или ти съдиш мен ????

@ Миро, Локи

Да така е просто ценностите и дефинициите за нещата за които говоря ни се разминават.

Но когато прочетеш постовете след първият ми пост тук ти се дава ясна "картинка" за "толерантноста" за която става дума ...

До колкото текста който търся ... римите не са 100% сигурни но са приблизителни ...
PM
Миро
Публикувано на: 28.10.2005, 22:04
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 503
Участник # 54
Дата на регистрация: 28-July 05

Рейзър,само като констатация,не те съдя-много гняв блика от думите ти.И не,че няма причини за него,но ...излъчвайки го в пространството с такава сила той,гневът,се натрупва все по-вече и по-вече около нас та чак до задушаване.
Гняв+ненавист...и то към хора,които дори не съзнават,че са попаднали в капана на гадовете;не съзнават, че дори мислите им не са техни.
Не,Рейзър, гневът ти не е насочен във вярната посока.Насочи го към причинителите на сегашното дередже на целокупния български народ,който в този момент се нуждае само от едно-да осъзнае истината.
В този сайт е пълно с факти за истината,те трябва да се разпространяват сред същите тези хора,които ти ги отписваш тотално.
PMUsers Website
SK_RaZoR
Публикувано на: 28.10.2005, 23:05
Quote Post

Участник

Участник # 161

QUOTE (Миро @ Oct 28 2005, 10:04 PM)
Рейзър,само като констатация,не те съдя-много гняв блика от думите ти.И не,че  няма причини  за него,но ...излъчвайки го в пространството с такава сила той,гневът,се натрупва все по-вече и по-вече около нас та чак до задушаване.
Гняв+ненавист...и то към хора,които дори не съзнават,че са попаднали в капана на гадовете;не съзнават, че дори мислите им не са техни.
Не,Рейзър, гневът  ти не е насочен във вярната посока.Насочи го към причинителите на сегашното дередже на целокупния български народ,който в този момент се нуждае само от едно-да осъзнае истината.
В този сайт е пълно с факти за истината,те трябва да се разпространяват сред същите тези хора,които ти ги отписваш тотално.

Да знам ... Усещам го в себе си ... Но мога да го контролирам само до там че да мразя всеки на който не му пука или мрази българия, а не можеш напълно да оправдаеш хората. Та аз себе си не мога да оправдая камоли масата...

Препоръчвал съм саитът и материалите на един куп хора които все още могат да си ползват мозъка поне нормално ... Повечето или са безразлични или незаинтересовани, как да не ги намразя ...

Омразата е кофти двигател но е последното което ми е останало редом с малкото оптимизъм който все още поддържам с усилие ... Пък и това че си падам критикар е много трудно да се промени, но смятам че има някаква истина и не си говоря на вятъра ...
PM
Миро
Публикувано на: 29.10.2005, 0:04
Quote Post

Често пишещ

Участник # 54

" Та аз себе си не мога да оправдая камоли масата..."
От това се почва-от себе си.Докато ти самият не постигнеш онова вътрешно равновесие, което да ти позволи да стъпваш здраво на земята и да не си подвластен на гнева , а трезво , с чисто съзнание да отсяваш истината-как смяташ , че другите ще ти повярват. Това разбира се се отнася до всеки един от нас.
PMUsers Website
SK_RaZoR
Публикувано на: 29.10.2005, 0:09
Quote Post

Участник

Участник # 161

QUOTE (Миро @ Oct 29 2005, 12:04 AM)
" Та аз себе си не мога да оправдая камоли масата..."
От това се почва-от себе си.Докато ти самият не постигнеш онова вътрешно равновесие, което да ти позволи да стъпваш здраво на земята и да не си подвластен на гнева , а трезво , с чисто съзнание да отсяваш истината-как смяташ , че другите ще ти повярват. Това разбира се се отнася до всеки един от нас.

Знам проблемите си ... Работя върху тях ... Това че не се чуствам доволен от себе си не значи че не се старая да бъда по добър нито че нямам право на мнение ... (: Доста хора си мислят че не съзнавам много неща ... Това че не ги споменавам не значи че е така ... Едва ли има човек чиято първа работа е да си излага недостатъците на показ (: ...
PM
Миро
Публикувано на: 29.10.2005, 0:18
Quote Post

Често пишещ

Участник # 54

Рейзър - smil4334abded4493.gif
PMUsers Website

Topic OptionsСтраници: (7) « първа ... 5 6 [7]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020