Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (7) « първа ... 5 6 [7] ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

SK_RaZoR |
Публикувано на: 28.10.2005, 19:58
|
||
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 69 Участник # 161 Дата на регистрация: 27-October 05 ![]() |
@ Севар Не бъркай равноправието с наглоста. Всеки трябва да си получава заслуженото и да получава възможност за изява. Не казвам че един човек трябва да си скъсва задника от труд а друг да трябва да получава същото без да си мърда пръста. Как ще се разбират хората ако всеки СЕЧЕ.?? За толерантноста ???? Аз ли съдя теб или ти съдиш мен ???? @ Миро, Локи Да така е просто ценностите и дефинициите за нещата за които говоря ни се разминават. Но когато прочетеш постовете след първият ми пост тук ти се дава ясна "картинка" за "толерантноста" за която става дума ... До колкото текста който търся ... римите не са 100% сигурни но са приблизителни ... |
||
Миро |
Публикувано на: 28.10.2005, 22:04
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 503 Участник # 54 Дата на регистрация: 28-July 05 ![]() |
Рейзър,само като констатация,не те съдя-много гняв блика от думите ти.И не,че няма причини за него,но ...излъчвайки го в пространството с такава сила той,гневът,се натрупва все по-вече и по-вече около нас та чак до задушаване.
Гняв+ненавист...и то към хора,които дори не съзнават,че са попаднали в капана на гадовете;не съзнават, че дори мислите им не са техни. Не,Рейзър, гневът ти не е насочен във вярната посока.Насочи го към причинителите на сегашното дередже на целокупния български народ,който в този момент се нуждае само от едно-да осъзнае истината. В този сайт е пълно с факти за истината,те трябва да се разпространяват сред същите тези хора,които ти ги отписваш тотално. |
SK_RaZoR |
Публикувано на: 28.10.2005, 23:05
|
||
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 69 Участник # 161 Дата на регистрация: 27-October 05 ![]() |
Да знам ... Усещам го в себе си ... Но мога да го контролирам само до там че да мразя всеки на който не му пука или мрази българия, а не можеш напълно да оправдаеш хората. Та аз себе си не мога да оправдая камоли масата... Препоръчвал съм саитът и материалите на един куп хора които все още могат да си ползват мозъка поне нормално ... Повечето или са безразлични или незаинтересовани, как да не ги намразя ... Омразата е кофти двигател но е последното което ми е останало редом с малкото оптимизъм който все още поддържам с усилие ... Пък и това че си падам критикар е много трудно да се промени, но смятам че има някаква истина и не си говоря на вятъра ... |
||
Миро |
Публикувано на: 29.10.2005, 0:04
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 503 Участник # 54 Дата на регистрация: 28-July 05 ![]() |
" Та аз себе си не мога да оправдая камоли масата..."
От това се почва-от себе си.Докато ти самият не постигнеш онова вътрешно равновесие, което да ти позволи да стъпваш здраво на земята и да не си подвластен на гнева , а трезво , с чисто съзнание да отсяваш истината-как смяташ , че другите ще ти повярват. Това разбира се се отнася до всеки един от нас. |
SK_RaZoR |
Публикувано на: 29.10.2005, 0:09
|
||
Знам проблемите си ... Работя върху тях ... Това че не се чуствам доволен от себе си не значи че не се старая да бъда по добър нито че нямам право на мнение ... (: Доста хора си мислят че не съзнавам много неща ... Това че не ги споменавам не значи че е така ... Едва ли има човек чиято първа работа е да си излага недостатъците на показ (: ... |
||
Миро |
Публикувано на: 29.10.2005, 0:18
|
Рейзър -
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |