www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> На цензура ли ми намирисва?

Страници: (13) « първа ... 6 7 [8] 9 10 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> На цензура ли ми намирисва?, Или на наранено его?
Запознат
Публикувано на: 9.11.2007, 23:39
Quote Post

Отдаден

Група: участници
Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 3-November 05

http://www.voininatangra.org/modules/xfsec...p?articleid=207

Аз не съм автора на тази Идея. Но когато дойдох Нея вече я имаше. Вярвам все още в Нея! Заради Идеята съм все още тук.
PM
PARADOX
Публикувано на: 9.11.2007, 23:43
Quote Post

Отдаден

Група: изгонени
Съобщения: 1 245
Участник # 862
Дата на регистрация: 6-March 07

QUOTE (georgi_nz @ Nov 9 2007, 11:23 PM)
Бях си наложил да не поствам докато не получа едни отговори, ама явно това ще е.
А относно едни прости въпроси, чийто отговор е още по-прост не виждам Елтимир да е отговорил. Анти666 го попита едни неща. Аз не взимам твърдо страна на който и да е, освен моята си , но от неговото решение  зависи каква страна биха заели форумците, включително и аз. Ако държи на нас. За изтритата тема с лека ръка няма да питам повече, понеже ми стана ясно вече и въпроса е приключен за мен.
В постнатите от него неща за изпитаното му страдание и дума няма за ролята на съпругата му Ваня, която е била всеки ден и нощ до него, която е изстрадала същото. И благодарение на нейната помощ и грижи Елтимир е успял да понесе трудностите. Това което прочетох, за мен са  неуместни за темата постове. Въпросите са едни, а отговорите са в друга посока.
Нека да не забравяме принципите на Движението - лидер НЯМА и нека не се забравя, че една идея не може да бъде унищожена. Освен ако автора и не иска да я унищожи или промени. Но пък другите дето са я приели вече в себе си - кво трябва да правят в случая? Може би да си изпросят авторски права за идеята.

Има няколко болни въпроса тук на които отговора не трябва да бъде даван с емоции и прибързано. А бавно премислен и мъдро отсечен. Тазнощните полюции и подскоци трябва да се уталожат и преминат. И после да решим и си отговорим как да направим.

А не мислиш ли, че проблема е точно в това, че няма лидер...?!! Аз все повече си мисля в тази посока, а и Йордан, който си "удари камшика" май и той в тази посока е мислил само, че е прескочил диалога (поне открито, пред всички) и е решил да поеме контрола...?!! Как се поема контола над една идея обаче...?!! Прекалено много аз и нито един АЗ-Ъ... Това ни е проблема!!!
PM
Дари
Публикувано на: 9.11.2007, 23:53
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 782
Участник # 766
Дата на регистрация: 19-January 07

QUOTE (PARADOX @ Nov 9 2007, 11:43 PM)
А не мислиш ли, че проблема е точно в това, че няма лидер...?!!

Движение “Воини на Тангра” не само не е регистрирано по никакъв закон. Такава регистрация би противоречала на нашия замисъл. Нещо повече - Движение “Воини на Тангра” никога не е имало ръководни органи. Председател, секретар, командир – всичко това е чуждо на идеята за Движението. При нас няма казармена и партийна дисциплина, а взаимно допълване и вярност към Идеята.
PM
gеorgi_nz
Публикувано на: 9.11.2007, 23:57
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 386
Участник # 76
Дата на регистрация: 10-August 05

Тука е написано:
А за това което се прави сега лидер не трябва.

Лидер ще е единствено Седмия.
Ако някой се има за избран - това е друг въпрос.

Това съобщение е редактирано от georgi_nz на 9.11.2007, 23:59
PMEmail PosterUsers Website
PARADOX
Публикувано на: 9.11.2007, 23:59
Quote Post

Отдаден

Участник # 862

QUOTE (Дари @ Nov 9 2007, 11:53 PM)

Движение “Воини на Тангра” не само не е регистрирано по никакъв закон. Такава регистрация би противоречала на нашия замисъл. Нещо повече - Движение “Воини на Тангра” никога не е имало ръководни органи. Председател, секретар, командир – всичко това е чуждо на идеята за Движението. При нас няма казармена и партийна дисциплина, а взаимно допълване и вярност към Идеята.

Благодаря за цитата, но нямам нужда от напомняне...
Просто от известно време, насам ми се върти един въпрос в главата:
- Как ще въздигнем Саракта отново с организация, която реално погледнато е пълния му антипод...?!!! Къде е свещения ред на Дедите ни във "Войни на Тангра..?!! Може би всичките ни проблеми идват точно от там...?!!!
PM
Дари
Публикувано на: 10.11.2007, 0:02
Quote Post

Често пишещ

Участник # 766

QUOTE (PARADOX @ Nov 9 2007, 11:33 PM)
агент Дари..?!!

smil4334ad8a149e0.gif Сега аз ли съм агента? smil3dbd4e5e7563a.gif smil4334a79125a1c.gif smil4334a62fd4260.gif
PM
Дари
Публикувано на: 10.11.2007, 0:08
Quote Post

Често пишещ

Участник # 766

ПАРАДОКС:
"QUOTE (PARADOX @ Nov 7 2007, 07:08 PM)
Аз бях до тука! Админите да се чустват свободни да ме баннат, да истрият профила ми, или каквото сметнат за добре! Нямам намерение да посещавам този сайт повече! Злобното куче на Ангел си тръгва! Дано аз да съм ви бил проблема (то ще стане ясно веднага)... Попътен вятър ви пожелавам..."

Още едно доказателство, че думите ти са балон!
PM
PARADOX
Публикувано на: 10.11.2007, 0:12
Quote Post

Отдаден

Участник # 862

QUOTE (Дари @ Nov 10 2007, 12:02 AM)
QUOTE (PARADOX @ Nov 9 2007, 11:33 PM)
агент Дари..?!!

smil4334ad8a149e0.gif Сега аз ли съм агента? smil3dbd4e5e7563a.gif smil4334a79125a1c.gif smil4334a62fd4260.gif

Зададох просто един въпрос, в който откривам все повече логика...!!! Или какво..?!! Нямаме право да мислим и да имаме собствено мнение ли...?!!
PM
PARADOX
Публикувано на: 10.11.2007, 0:13
Quote Post

Отдаден

Участник # 862

QUOTE (Дари @ Nov 10 2007, 12:08 AM)
ПАРАДОКС:
"QUOTE (PARADOX @ Nov 7 2007, 07:08 PM)
Аз бях до тука! Админите да се чустват свободни да ме баннат, да истрият профила ми, или каквото сметнат за добре! Нямам намерение да посещавам този сайт повече! Злобното куче на Ангел си тръгва! Дано аз да съм ви бил проблема (то ще стане ясно веднага)... Попътен вятър ви пожелавам..."

Още едно доказателство, че думите ти са балон!

Не усещаш ли, че не си забавна вече..?!!! Това ли ти осмисля живота...?!! smil4334aa44c7e89.gif
PM
Дари
Публикувано на: 10.11.2007, 0:15
Quote Post

Често пишещ

Участник # 766

QUOTE (PARADOX @ Nov 9 2007, 08:31 PM)
Дари... Сега бих искал да обърна малко по-специално внимание на тебе, душицо дребна.... От както се "махнах" от сайта не си спряла да плюеш Ангел.. Всъщност ти никога не си спирала...

Елтимир Публикувано на: Nov 7 2007, 03:58 PM

Форумен инвентар

Група: Модератори
Съобщения: 12919
Потребител # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

" А Дари никога не се обявявала срещу мен, напротив."

ЕЙ ЛЪЖЕЦ!
PM
Пламен Пасков
Публикувано на: 10.11.2007, 0:16
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 663
Участник # 883
Дата на регистрация: 17-March 07

Господи, това вече е ужасен микс от обмен на мнения и долнопробен латино-сериал!
"Когато Бог иска да погуби някого, първо му взема ума"
Не знам - всички или просто някои обезумяха, и временно или трайно е това ментално поражение.
По отношение на идеята и концепцията, че лидер няма, и движението е просто място за обмен на идеи.
Ако вие имате целите и желанията, които са изключително сериозни, то тогава трябва да ви изразя личното си мнение, че това движение е просто клуб, ако е организация без лидер и без администриране.
Ако сте толкова анархо-свободолюбиви, че изключвате лидерската институция като генератор и координационен център, значи трябва да забравим за целите и задачите (ако правилно съм ги схванал) и ясно да разберем, че в най-добрия случай става дума за приятно бърборене на чашка чай или кой каквото пие, при което си говорим за високи, тънки и благородни и езотерични материи, но за България или спасение и възраждане на народа ни трябва да забравим. Ние просто ползваме този КЛУБ (запомнете тази дума) като едно банално виртуално бягство от действителността, но нищо повече. Подслаждаме си живота и душата на това електронно място, нищо повече.
Ако обаче целите и задачите са такива, каквито на мен ми се струва, че са заявени, и авторът на идеята преварително се отказва от лидерските и организационните позиции, по причина на здравословно или друго състояние на душата или тялото, то неминуемо следва това, което става: а именно: борба на единиците за изграждане на някаква структура, спонтанно, неосъзнато, аджамийски, с разход на енергия от този интригантски тип, който се наблюдава последните няколко безумни дни.
Няма в света на хората не-йерархична структура! И най-стабилната йерархична структура винаги е пирамидообразната. нещо повече: няма не-йерархична колективна структура и в света на животните, и даже в света на растенията! Не може ние тук да живеем с илюзията, че нещо ще се случи по правила, които ние сме съчинили или ние сме повярвали, че има: а именно: съществуване на група хора, които имат цели и задачи, и смятат, че всички тези цели и задачи ще се реализират спонтанно, без лидер, без организация, без структура, без координация.
Няма такъв звяр в природата на живия свят, повтарям го!
Ако някой иска да спори на тази тема или има друго виждане или обяснение, с удоволствие ще продължавам дискусията, защото това би имало смисъл.
В противен случай този форум се превръща в капсулиран клуб на анархо-идеалисти, които вече се самоизяждат от вътрешни противроечия, породени именно от липсата на координационен център, на лидер, на рефер като псоледна инстанция!
Господи! Та мешерето на циганите функционира по-добре, отколкото това, което става тук сега!
PMEmail Poster
Дари
Публикувано на: 10.11.2007, 0:19
Quote Post

Често пишещ

Участник # 766

QUOTE (PARADOX @ Nov 10 2007, 12:12 AM)
Зададох просто един въпрос, в който откривам все повече логика...!!! Или какво..?!!

От МОССАД съм! И от МИ6 ме търсиха...но...
Смешкооо, смешко! smil4334a62fd4260.gif smil4341944e6b0c8.gif
PM
PARADOX
Публикувано на: 10.11.2007, 0:28
Quote Post

Отдаден

Участник # 862

QUOTE (Пламен Пасков @ Nov 10 2007, 12:16 AM)
Господи, това вече е ужасен микс от обмен на мнения и долнопробен латино-сериал!
Не знам - всички или просто някои обезумяха, и временно или трайно е това ментално поражение.
По отношение на идеята и концепцията, че лидер няма, и движението е просто място за обмен на идеи.
Ако вие имате целите и желанията, които са изключително сериозни, то тогава трябва да ви изразя личното си мнение, че това движение е просто клуб, ако е организация без лидер и без администриране.
Ако сте толкова анархо-свободолюбиви, че изключвате лидерската институция като генератор и координационен център, значи трябва да забравим за целите и задачите (ако правилно съм ги схванал) и ясно да разберем, че в най-добрия случай става дума за приятно бърборене на чашка чай или кой каквото пие, при което си говорим за високи, тънки и благородни и езотерични материи, но за България или спасение и възраждане на народа ни трябва да забравим. Ние просто ползваме този КЛУБ (запомнете тази дума) като едно банално виртуално бягство от действителността, но нищо повече. Подслаждаме си живота и душата на това електронно място, нищо повече.
Ако обаче целите и задачите са такива, каквито на мен ми се струва, че са заявени, и авторът на идеята преварително се отказва от лидерските и организационните позиции, по причина на здравословно или друго състояние на душата или тялото, то неминуемо следва това, което става: а именно: борба на единиците за изграждане на някаква структура, спонтанно, неосъзнато, аджамийски, с разход на енергия от този интригантски тип, който се наблюдава последните няколко безумни дни.
Няма в света на хората не-йерархична структура! И най-стабилната йерархична структура винаги е пирамидообразната. нещо повече: няма не-йерархична колективна структура и в света на животните, и даже в света на растенията! Не може ние тук да живеем с илюзията, че нещо ще се случи по правила, които ние сме съчинили или ние сме повярвали, че има: а именно: съществуване на група хора, които имат цели и задачи, и смятат, че всички тези цели и задачи ще се реализират спонтанно, без лидер, без организация, без структура, без координация.
Ако някой иска да спори на тази тема или има друго виждане или обяснение, с удоволствие ще продължавам дискусията, защото това би имало смисъл.
В противен случай този форум се превръща в капсулиран клуб на анархо-идеалисти, които вече се самоизяждат от вътрешни противроечия, породени именно от липсата на координационен център, на лидер, на рефер като псоледна инстанция!
Господи! Та мешерето на циганите функционира по-добре, отколкото това, което става тук сега!

Точно това имам предвид Пламене! Ако наистина мислим да правим нещо, и искаме то да се случи като следствие на действията ни, трябва да се сложи ред... Без дисциплина, без принципи, без персонална отговорност не може да се случи нищо! Ще стоим и ще си чешем езиците, а когато ни доскучее пак ще си играем на "разузнавачи и контра-разузнавачи", на "мерене на п*тки" и прочее... Как ще наложим форма на общесвтвен ред като Саракта, след като при нас е абсолютен хаос...?!! Кой ще ни повярва...?!! Кой ще ни гласува доверие..?!!
PM
gеorgi_nz
Публикувано на: 10.11.2007, 0:30
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 386
Участник # 76
Дата на регистрация: 10-August 05

QUOTE (Пламен Пасков @ Nov 10 2007, 12:16 AM)

Идеята да няма лидер е единствено с цел да сме неуязвими от към справяне с лидера. Задачите ни са такива че на този етап лидер не ни трябва - просвета на зомбираната част от българите. А да светнеш ближния си за някой неща и да му отвориш очите - лидер не трябва.
Когато наберем критична маса - лидера ще се появи.
PMEmail PosterUsers Website
Дари
Публикувано на: 10.11.2007, 0:35
Quote Post

Често пишещ

Участник # 766

QUOTE (georgi_nz @ Nov 10 2007, 12:30 AM)
Идеята да няма лидер е единствено с цел да сме неуязвими от към справяне с лидера. Задачите ни са такива че на този етап лидер не ни трябва - просвета на зомбираната част от българите. А да светнеш ближния си за някой неща и да му отвориш очите - лидер не трябва.
Когато наберем критична маса - лидера ще се появи.

Така е. Съгласна съм с теб и те подкрепям.

" Не машина, не конструкция, а жив организъм. “Опитай се да обезглавиш лишей” – каза преди години един от нашите. Пълзящо образуване, антирак, постепенно обхващащ смъртоносно заболялата обществена структура. Ние не издигаме сграда, ние трупаме могила."

Това съобщение е редактирано от Дари на 10.11.2007, 0:37
PM

Topic OptionsСтраници: (13) « първа ... 6 7 [8] 9 10 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Лъчезар 19/6/2025
Венцислав 19/6/2025
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022