www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> На цензура ли ми намирисва?

Страници: (13) « първа ... 2 3 [4] 5 6 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> На цензура ли ми намирисва?, Или на наранено его?
Йордан_13
Публикувано на: 9.11.2007, 10:41
Quote Post

Админ

Група: админ
Съобщения: 16 868
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

QUOTE (Пламен Пасков @ Nov 8 2007, 07:04 PM)
QUOTE (Запознат @ Nov 8 2007, 04:05 PM)
много съм ядосан за това:
http://www.voininatangra.org/modules/ipboa...npanel-stat.jpg

Не вярвах, че на този форум, на този сайт такова нещо е възможно.
Вече не знам дали да пиша тук, когато гумата може да отнесе всичко в Deleted.
Или да копирам, както правех във форума на вестник Атака. Но там го правех по точно определени прчини и с точно определна цел, които според мен нямаха нищо общо с атмосферата и хората, които пишат тук. Така си мислех поне.
Не знам - нека модератори и админи да кажат - какво става и как ще продължава всичко.
Дайте ясни правила, за да знаем какво и как да правим. Ние все пак жертваме своето време тук, и изтриването на теми и постинги е изтриване на нашето време пред клавиатурите и пред екрана.

Твоето присъствие тук е ценно и ползотворно за всички. В момента текат процеси на пречистване на това Българското пространство "Воини на Тангра", но вярвай, ти няма да бъдеш опръскан с лайна, защото лично аз се заемам това да не стане. Процесът ще е малко бавен и болезнен, но поне е открит.
Вие никъде няма да видите това нещо открито, защото другите пространства, не са Български.
Затова държа всеки един участник да го види. Защото това е един урок за всички нас и един процес на възмъжаване - вътрешно духовно възмъжаване.

Написаното по-горе се отнася и за Мещера и всички останали

PMEmail Poster
Eлтимир
Публикувано на: 9.11.2007, 11:04
Quote Post

Отдаден

Група: участници
Съобщения: 17 492
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Нещо се каза за Балашиха, Подмосковието. Ето фрагмент от техния форум:

http://www.balinfo.ru/forum/about4052-0-asc-150.html
"rus
Просто скромный модератор

День рождения: 21.12
Откуда: Железнодорожный Добавлено: Пн 19 Фев, 2007 15:43 Заголовок сообщения:

Кстати, 3 года назад я передал Ваше письмо... Адресат связался с Вами? http://www.balinfo.ru/forum/viewtopic.php?...er=asc&start=30

Ангел Георгиев
Наш человек

День рождения: 05.11
Добавлено: Пн 19 Фев, 2007 17:09 Заголовок сообщения:

Да, тогда ответили. Но ответ был очень странный. Сергей сказал: "Да, знаю Ангела, спасибо" - и закрыл дверь. Он хорошый парень, но наверно испугался.
Потом я написал об этой истории и забыл. И совсем недавно Севар, Админ нашего сойта решил разыскать где находиться это место. Не успел разубедить его, что все напразно, да и не имееть смысла. Реально мне в отношение с Росией волнуеть совсем другое.
И еще раз: привет Сергея, и спасибо за содествие тогда, когда я находился в трудном положение."
Самият отговор за посещението при Сергей е изтрит:
http://www.balinfo.ru/forum/viewtopic.php?...er=asc&start=30
"Список форумов Сайт Балашиха инфо - форум
Информация

Темы, которую вы запросили, не существует."
Очаквам още плюнки и гадости. И обвинения във всички смъртни грехове. Подплатени със "заслужаващото доверие свидетелство на Мирчева", разбира се.
PM
Йордан_13
Публикувано на: 9.11.2007, 11:07
Quote Post

Админ

Участник # 544

Чобанов се върна и спокойствието свърши. Ако някой не го е разбрал, много му здраве.
------------------------------------------------------------------------------------------------
Чобанов нищо не може да ни направи, ако в твоята душевност като лице на Движението няма пролуки, та дори цели пробойни. Оттам нахлува врага и затова си уязвим за господина Чобанов. Вервай ми, ако ти си цялостен в душевността си, Чобанов ще се превърне просто в един чобан, който кротко ще си пасе ягнетата на зелени ливади. Толкова. Нито евреите, които ти харесваш като хора (това е пробойна), нито комунигите не могат да имат власт над нас.
Да, могат да ни затворят сайта, да ни арестуват, да ни мъчат, да ни убият дори, но нямат власт над нас.
Защото точно тези действия ще покажат тяхното позорно поражение и нашата велика победа. Да арестуваш, да забраниш и да убиеш, това е симптом, че си загубил войната.
Затова аз казвам: Нека ме убият, ако трябва. Това ще ме направи нечовек. Тогава ще разберат силата на древното Тенгрианство и че душите въплътили се или родили се след 1945 съвсем се различават по сила и мощ от онези, които бяха преди 1945.
Те се родиха, за да кажат днес: Стоп! И да пратят там, където им е мястото, евреите, комунистите, техните семейства и потомства, които унищожават идеята България.

Някой ме питаше дали Съвета има материални представители днес. Да, той има физически представители. Всеки събуден Българин е негов представител и може да ползва силите му за благото на България.

PMEmail Poster
anti666
Публикувано на: 9.11.2007, 11:17
Quote Post

Ангеле - благодаря все пак за това! Макар решението за другото да си остава.
За Йордан пак ти казвам - не си прав. Той няма нищо против теб като човек, а против пороците ти. Всеки човек ги има, но ти си избрал саморазрушителен път, а си пример за много хора, които ти вярват. Личният пример за лидер, какъвто искаш или не искаш те считат много хора е заразителен. Затова едно време Кановете са излизали първи в боя.
Ако отидеш при приятел лекар и той те нахока, че много пушиш и си тровиш здравето - подиграва ли се според теб? Ако ти е приятел, ще ти посочи къде грешиш, дори и да внесе известна доза сарказъм, за да се усетиш. Ти така и не разбра, че не той, а именно ти имаш нуждата да отидеш малко при него. Планината лекува и още как! Макар че сега вече е късно, защото си е изтеглил предложението. Просто не се знае, дали няма да го изкараш и него поредния агент. Интересно, че точно вечерта, когато с Парадокс сте си пиели пиенето, ние с Йордан разговаряхме именно за тази опасност. Оказа се отново прав.
И още нещо - за това кой ти е оправил кашата с Лемс. Ако е верно това, което Йордан пише - Съвета ти е дал един малък урок, който така и не си разбрал. Ти обаче смяташ, че това е заслуга на спасителя от Лемс, както емфемично го наричаш. Един от двамата не казва истината или преувеличава. Без да взимам страна, искам да попитам, ако Йордан има лошо отношение към теб, защо тогава ще ми пише (вместо да си вдига актива по форума), че сагата ти с Лемс дотолкова му е писнала, че накрая ще я остави да те победи за урок? Нямам впечатление досега да е говорил празни приказки, а ако наистина не го интересуваш - не би трябвало да му пука за теб.
След всичките тези изпълнения обаче - думите са казани и гърнето е счупено, дори и да си изтрил темата. Аз също бях дотук, макар и да вярвам, че ще намериш сили да се пребориш. Каквото можах - направих, въпреки че се омърсих достатъчно от тежки обвинения, вместо да си гледам кефа като свободен човек.
Миро
Публикувано на: 9.11.2007, 11:48
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 503
Участник # 54
Дата на регистрация: 28-July 05

QUOTE (Jordan_13 @ Nov 9 2007, 11:07 AM)
Някой ме питаше дали Съвета има материални представители днес. Да, той има физически представители. Всеки събуден Българин е негов представител и може да ползва силите му за благото на България.

Преди да задам въпроса си ти ми отговори smil4334ad1724132.gif Бях се сетил и аз за Съвета ... като че ли си заслужава да се вземе по-сериозно отношение от негова(на Съвета) страна. Изобщо не знам има ли го, няма ли го, ама щом казваш - сега е моментът да се разбере ясно.
PMUsers Website
Йордан_13
Публикувано на: 9.11.2007, 12:31
Quote Post

Админ

Участник # 544

QUOTE (Миро @ Nov 9 2007, 11:48 AM)
QUOTE (Jordan_13 @ Nov 9 2007, 11:07 AM)

Преди да задам въпроса си ти ми отговори smil4334ad1724132.gif Бях се сетил и аз за Съвета ... като че ли си заслужава да се вземе по-сериозно отношение от негова(на Съвета) страна. Изобщо не знам има ли го, няма ли го, ама щом казваш - сега е моментът да се разбере ясно.

А ти как мислиш? Дали Съвета няма да прати своя знак, след като е Архангеловден? Както виждаш знака е налице, проявите на Съвета са вече физически, той не е само ефимерна теория.
Всеки събуден Българин е негов представител. Първото, което човек усеща в контакт с неговите Сили е липсата на страх от Смъртта и чувството за сливане с Космичния Безкрай. Това ни прави непобедими.
И когато те убият, ти вече ставаш звезда от Плеядите и част от светосилата на Слънцето, ставаш Космично същество, попълваш Силите на Космичния Съвет. А Плеядите символизират със своите 6-7 звезди, а по-рано 12, именно великия Космичен Български и Общочовешки Съвет.
Когато увеличиш звездността на Плеядите, ти увеличаваш потока на Космичните духовни сили, които "бомбандират" планетата. Така, вместо да ни убият, унищожат и затрият, те самите се самоунищожават. Защото могат да забранят употребата на автоматично оръжие, но не могат да забранят стрелите на мисълта и меча на Духа. Първото убива тялото, но другите, другите могат да поразят душата, съзнанието, съвестта, което е една неимоверно по-голяма сила, от което и да е оръжие във Вселената, от която и да е космическа раса.
Така че, не е въпрос дали Съвета съществува или не, а това дали ние можем да станем част от Него. Не бива да се търси вярата, която убеждава съмняващия се ум. Трябва да се търси Сливането.
Някога Съвета е бил 12. Затова и Христос си направи 12 апостола в ония времена.
Но 6-ма е трябвало да слезат, да се родят, да се превъплатят, за да поведат Българите и човечеството към Бъдещето. Тогава Космичния Бик или Кон ритнал или смачкал Плеядите с копитото си. Останали са само 6, другите 6 са слезли.
Днес повече Небето има нужда от нас горе, нежели земята долу.
Затова днес не се страхувам да умра. Това го казвам на офицерите от ДС, евреите и комунистите. Няма да стрелям по тях. нека да дойдат и да убият. Нека убиват, за да видят как Небето и Земята в България се сливат в космичен брак, за да ги смачкат с тежестта си.
Луд съм нали?

Публикуваното е и отговор към Спорт и Здраве.

PMEmail Poster
Публикувано на: 9.11.2007, 14:33
Quote Post

Група:
Съобщения: 0
Участник # 0
Дата на регистрация: --

Вярвам,че и Румен Костов и Марин Морския са станали част от Плеядите...
PM
Eлтимир
Публикувано на: 9.11.2007, 15:26
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

"Знаеш ли какво те очаква сега,когато в момента 6 души завеждат дела срещу теб за обида,клевета,злепоставяне,нарушаване тайната на личните данни
и т.н." Няма да ми е за сефте. Сега ми показаха тези думи, снощи не го прочетох цялото. И за да бъде гаргата наистина рошава, ще отида на другия компютър /възстанових връзката!/, ще прехвърля архива на Силвия Мирчева и ще го пусна тук. Бях решил да спестя някои подробности, но явно няма да го бъде. Оставям фактите да говорят, омръзна ми да опровергавам клевети.
PM
Дари
Публикувано на: 9.11.2007, 16:35
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 782
Участник # 766
Дата на регистрация: 19-January 07

Обръщам се към Пламен, Мещер и всички които са притеснени от случващото се и зовете да се спре завихрилата се дискусия. Знам, че го правите от най-чисти помисли и чувства и ви разбирам, защото и аз преди време призовавах за същото.С днешна дата мога да кажа това:
Ние сме като една гора, която има високи и ниски,млади и стари дървета има разнообразие от видове и всичко на пръв поглед е прекрасно. Когато влезеш в гората и се разходиш между дърветата обаче,виждаш, че някой от тях са нападнати от вредители и бавно и мъчително, но упорито тези вредители убиват дърветата едно по едно. Когато вредителите убият едно дърво те не се спират, а се прехвърлят на следващото и никое дърво в тази иначе хубава гора не е застраховано. Вариантите са два или да оставим всяко нападнато дърво само да се оправя с вредителите като останалите се надяват да не бъдат нападнати и те някой ден или всички заедно да унищожим вредителите до последния и така на чисто всички да продължим да растем...

Мещер, казваш, че и теб те нападат вредителите на съмнението. Ами не го допускай. Ако имаш съмнения питай, задавай въпроси и изисквай отговори, само това е варианта да се опазиш. Ако някой е чул нещо от някого за мен, моля да не се чуди верно ли е това, което са му споделили, а да ме пита директно. Предположенията и догатките само ни отдалечават един от друг, а и от самата Идея.
Ако някой си позволи да лъже или клевети, нека не забравя, че и измамата си има срок на годност и както Георги НЗ е написал в профила си: "Всеки заслужава това което е предизвикал."

П.П. Ако не успеем да се оттървем от вредителите, следващата стъпка е да изгорим цялата гора. Всичко друго би било самозалъгване.
PM
Eлтимир
Публикувано на: 9.11.2007, 16:52
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Малко за "личните данни". Тук, при мен имам писма на Мирчева, от които се вижда кога тя е почнала контактите си с разни хора. Ето как започнаха моите контакти с нея. За разлика от мнозина други, моят живот е напълно открит. Следва откъс от биографичната ми книга "Време на чудеса":
"ЧАКАР
В началото на септември пак ме налегна униние. Нищо не върви, трудностите се увеличават, светът се руши пред очите ми, а аз съм безсилен да променя каквото и да било. След някоя и друга бира реших да обявя гладна стачка. Написах писма до разни инстанции, занесох копия от писмата в редакциите на двата градски вестника и на шести вече гладувах. На третия ден от гладуването за моя огромна изненада почти ослепях. Не виждах буквите във вестника. Ставите на ръцете и краката също започнаха да ми създават неприятности. Вече търсех начин да се измъкна от трудното положение. Съзнавах, че така няма да изкарам и две седмици. Помогна ми писмото от президента Георги Първанов. Бил назначил проверка по случая. То е ясно каква проверка ще бъде, обаче вече си имах повод да прекратя стачката. Голяма глупост се оказа тая гладна стачка, така си помислих. Небето обаче си знаело работата. Ако не беше стачката, нямаше да се появи и Чакар.

През май 1996 г. в Москва екип на Пьотр Гаряев директно е демонстрирал как слово и образи могат да съживяват поразени или да убиват и извършват чудовищни мутации на живи организми, стотици пъти по-тежки от последствията от атомно облъчване. (Виж книгата "АЗ-ът на българи- те".) Три години след това самият Гаряев заявява пред вестник "168 часа" от 09/15.04.1999 г.: "Доскоро беше прието, че генетичните молекули на ДНК имат веществена природа.
Siviya Mircheva shemet56@yahoo.com
Здравей!
За дата на лична среща - допълнително потвърждавам. На 27-и 28 съм в Пловдив, ако не променя графика. Иначе разполагам с времето си. Доста скучно е - работя по компресиран план (3 дни напред) и знам какво искам да свърша.
РС-то, в което е архива ти има ли СD? Ако си само на "флопи" по-трудно ще ти дам, материалите, които съм подготвила до сега. Още нямам "чекмедже" на лаптопа. Пусни ми списък с темите, които искаш първо да обсъдим.
Преди да мина по същество - ще те "кастря". Контролирай се, като употребяваш демотивиращи думи и изрази, като "трябва, не мога, АКО, Може би, НО, няма как, едва ли , САМО, ИЗГЛЕЖДА ... С тях си затваряш основен ЕИК (енерго-информационен канал).
Нямаш нужда от такъв вид автосугестия. Пораженческия жизнен модел не ти подхожда. Досега не си се предал. Изключи тази алтернатива за в бъдеще!
"Правя каквото мога, а мога все по-малко" - Това го забрави окончателно!!! По въпроса за възможностите ти, вече писах - виж първото ми писмо до теб.
Ти избираш какъв да бъдеш! БЪДИ!
За спонтанността и Мрежата - вече усети що за "кучка" съм. Хапя без 2-ро предупреждение. За нещо СИ и някойси - не си отварям човката.
Обикновено се представям така: българка, 41 г., омъжена за Българин (43), две дъщери (11 и 21), дом, 2 кучета и ... СИЛА.
Специално за теб, Елтимире, ще добавя: Остър език, ум - достатъчно, услужлива тренирана памет. Опит трупам в движение, характер - кален в битки, умения за продуктивно общуване. Свръхсензитив, школуван анкетьор, обучена за МАНИПУЛАТОР на "овце". Практикувам "МОТИВИРАНЕ" на ..."търсещите".
Жизнени приоритети, ценностна система, светоглед, мисия, призвание, Кауза ... споделям само със ... ограничен кръг хора.
На комлименти и "слагане" - не кълва. На майтап и бой - нося. Грешките си признавам, щом ги о-съзная. Знам си цената и я вдигам още. Компромиси - не правя за Важните неща. Умея да слушам продуктивно, повече, отколкото да говоря.
За начало това ти стига. При поискване - още.
ЛЕМС"
PM
Eлтимир
Публикувано на: 9.11.2007, 17:05
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Отново откъс от "Време на чудеса". Писал съм книгата за себе си, да остане спомен за нещата, които са се случвали. Тя даже не е завършена съвсем, но все пак...:
"17 февруари 2005.
Става пределно ясно, че експериментът с Движение “Воини на Тангра” завършва с провал. След предателството на Цъката и последвалите скандали с мен останаха само двама от Воините – Севар и Хунор. Само двама последователи за седем години работа. Безсмислено е да продължавам. Вероятно ще дойде още някой, после единият от двамата ще се отдръпне, после другият. И ще продължава все така, без да успея да изградя трайна структура. Провалът на Движение “Воини на Тангра” не е само мой личен провал. Той е провал преди всичко на младото българско поколение, което не желае да се съпротивлява срещу унищожението на българската нация и срещу превръщането на България в географско понятие. Провалът на Движение “Воини на Тангра” е края на всичко. Кръговете не бяха създадени, миражът на спасението не успя да се материализира. Оттук нататък – 25 години агония до окончателната смърт на всичко българско. Още една култура от миналото премина в историята. Ние, българите споделихме съдбата на асирийци, уйгури, тибетци. Нас вече ни няма. Мъртва клонка от дървото на Живота. Това е българският народ. Мъртвите клони подлежат на отрязване и изгаряне."
Жалко, че тогава не се отказах и не спрях. Правя го сега, виждам как прогнозите ми се потвърдиха. Безсмислено е да упорствам повече.
PM
Eлтимир
Публикувано на: 9.11.2007, 17:08
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

И пак от личните ми записки:
"20 март 2005 Малка разходка из Интернет. Стотици глупости, написани от мое име. Не един и двама са се хванали да си губят времето като ме имитират. Дали си губят времето? Или моите текстове пречат на някого толкова много, че той е решил да вложи немалки ресурси, за да ме неутрализира. Четящото стадо не иска да разбере къде е истината и къде е лъжата. Четящото стадо се забавлява на остроумието. На своето и чуждо остроумие. Има ли смисъл да отварям очите на стадото? Аз приех риска да не бъда разбран и не бях разбран. Заслужаваше ли си да поемам този риск?
Един ден ще стане ясно, че съм описал предстоящи събития и съм посочил начините за справяне с тежки ситуации. Някой ден… Лошото е, че когато този ден настъпи, на никого няма да му е до четене. Значи рискът не си е заслужавал и усилията са били напразни. И все пак аз бях длъжен да опитам. Опитах, провалих се – стига толкова. Аз бях последният. Аз бях последният, който бе съгласен да проговори, свързвайки в днешния ден минало и бъдеще. Аз бях последният и след мен вече няма да има никой. Повече от 600 години българският народ се е развивал по законите на отрицателната селекция. Всичко читаво е било унищожено. Нищо не е останало. Аз се опитах да помогна преди да осъзная, че е прекалено късно за помощ. И все пак наистина ли всичките усилия бяха напразни?
Съвременният българин няма родово съзнание, той не чувства задължение пред Общността. Съвременният българин е деградирал ограничен егоист. Неизпълненият стремеж води до увреждания, включително физически, твърдят учените. Какво да кажем за етнос, чийто стремежи вече столетия целенасочено биват потъпквани? Такъв етнос е свършен. Само че както във всяко стадо се намира мърша, така и сред мършата се срещат неразложени индивиди. Именно за тях бяха предназначени усилията ми. Досега не се срещнахме. Те не ме срещнаха и аз не срещнах тях. Но срещата на Истинските с моите текстове е неизбежна. И както е предсказано, тази среща ще се осъществи след смъртта ми. Но ще се осъществи. И това е единствено важното.
Събота, 9 април. Неочаквано получих електронно писмо от Румен Николов, в което той намеква, че Силвия е от хората на Борис Золотов. Добре съм го загазил. "
По-късно ще пусна от писмата на Силвия Мирчева, за да се види с кого и как си е общувала. Ненавиждам заплахите!
PM
Йордан_13
Публикувано на: 9.11.2007, 17:22
Quote Post

Админ

Участник # 544

Провалът на Движение “Воини на Тангра” не е само мой личен провал. Той е провал преди всичко на младото българско поколение, което не желае да се съпротивлява срещу унищожението на българската нация и срещу превръщането на България в географско понятие. Провалът на Движение “Воини на Тангра” е края на всичко.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Ами то Движението още не е започнало, пък ти вече си го опял с поп. Ако говорим за провал, то той е повече твой личен, защото, ако беше оставил повече пространство за по-младите, нямаше да се вайкаш безучастно, както сега.
Още повече искаш да кристализираш Движението в структура, и то в структурата на кръга, а кръгът трябва да е Спирала, такава, която да наподобява движението, гъвкавостта на змията. Спиралата не се самозатваря, тя се саморазгръща - от безкрая към Безкрая. Кой може да я спре?
PMEmail Poster
Eлтимир
Публикувано на: 9.11.2007, 17:39
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Записките са си мои, писал съм, каквото съм мислил. А сега пускам документ, от който се вижда кога и как е започнало Злото:
"Здравей!
За дата на лична среща - допълнително потвърждавам. На 27и 28 съм в Пловдив, ако не променя графика. Иначе разполагам с времето си. Доста скучно е - работя по компресиран план (3 дни напред) и знам какво искам да свърша.
РС-то, в което е архива ти има ли СD? Ако си само на "флопи" по-трудно ще ти дам, материалите, които съм подготвила до сега. Още нямам "чекмедже" на лаптопа. Пусни ми списък с темите, които искаш първо да обсъдим.
Преди да мина по същество - ще те "кастря". Контролирай се, като употребяваш демотивиращи думи и изрази, като "трябва, не мога, може би, АКО, Може би, НО, няма как, едва ли , САМО, ИЗГЛЕЖДА ... С тях си затваряш основен ЕИК (енерго-информационен канал).
Нямаш нужда от такъв вид автосугестия. Пораженческия жизнен модел не ти подхожда. Досега не си се предал. Изключи тази алтернатива за в бъдеще!
"Правя каквото мога, а мога все по-малко" - Това го забрави окончателно!!! По въпроса за възможностите ти, вече писах - виж първото ми писмо до теб.
Ти избираш какъв да бъдеш! БЪДИ!
За спонтанността и Мрежата - вече усети що за "кучка" съм. Хапя без 2-ро предупреждение. За нещо и някой не си отварям човката.
Обикновено се представям така: българка, 41 г., омъжена за Българин (43), две дъщери (11 и 21), дом, 2 кучета и ... СИЛА.
Специално за теб, Елтимире, ще добавя: Остър език, ум - достатъчно, услужлива тренирана памет. Опит трупам в движение, характер - кален в битки, умения за продуктивно общуване. Свръхсензитив, школуван анкетьор, обучена за МАНИПУЛАТОР на "овце". Практикувам "МОТИВИРАНЕ" на ..."търсещите".
Жизнени приоритети, ценностна система, светоглед, мисия, призвание, Кауза ... споделям само със ... ограничен кръг хора.
На комлименти и "слагане" - не кълва. На майтап и бой - нося. Грешките си признавам, щом ги о-съзная. Знам си цената и я вдигам още. Компромиси - не правя за Важните неща. Умея да слушам продуктивно, повече, отколкото да говоря.
За начало това ти стига. При поискване - още.

ЛЕМС

http://blaser.hit.bg/ (изработка на сувенири с лазер )
http://www.yes.bg/search.php?q=%F1%F2%E8%EA%E5%F0%E8 (стикери

Ерлик
Публикувано на: Aug 20 2004, 09:40 PM

Сабази, идеята беше съвсем друга и както каза Спартак, не става дума за търговия, а за създаване на някаква идентичност. Много бързо ни заклейми всички като търгаши. И друг път така спонтанно си реагирал. Тук смятам, че не си прав. И аз мисля да си направя стикери, а защо не и нещо друго?
Не мисля по този начин да се присламчвам към по-горна каста.

Севар
Публикувано на: Aug 12 2004, 09:16 PM

Някой спомена, че християнството много прилича на комунизма. Едно е сигурно според мен. Евреите залагат в своите идеологии предназначени за неевреи задължителен елемент на глобализъм, т.е. внедряват навсякъде идеята, че съществува учение, което е универсално за всички народи на Земята. Това е напълно невъзможно, понеже най-малкото се нарушава космически закон за съхранение на различностите и разнообразие на идеите и възгледите. Ето приликата - християнинът се опитва да натрапи неговото християнство над всички хора по света, понеже ВЯРВА, ЧЕ СЪЩЕСТВУВА УНИВЕРСАЛНА РЕЛИГИЯ И УНИВЕРСАЛНА ИСТИНА и това е неговото християнство. Комунистът прави същото с неговия комунизъм. Все извращаващи религии, които правят от човека скот. Овца, влечуго, свиня и т.н..."
PM
Eлтимир
Публикувано на: 9.11.2007, 17:56
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Без дата е, но вероятно е от лятото на 2004 година, преди Мирчева да ме издири и да се свърже с мен:
"QUOTE
Бай Ставри, доста си толерантен в изказванията си и много търпелив!
Което ме навежда на мисълта, че имаш интерес към подобни работи.
И все си мисля, че това е причината да не теглиш една......

Ако приемаш мнението ми на жена, яла попарата на Бай-чото: внимавай с него. Имахме си престрелка. Като фурнаджийска лопата е - без извинения за израза. Един тон държи във форума, съвсем друг е в ЛС. Дискретността също не е от най-добрите му качества.

Тук явно не се търпи критика и може би са прави, а може би и не!

Нито ти, нито аз имаме право да определяме правилата тук. Все пак дори и регистрирани, сме "гости" на движението. Това е моята трактовка. Воините не познавам лично. Засега.

Ние тук в София, също сме затворено общество и сме едвам прохождащи, но сме отворени за хора, които биха да допринесат с каквото могат."
PM

Topic OptionsСтраници: (13) « първа ... 2 3 [4] 5 6 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Лъчезар 19/6/2025
Венцислав 19/6/2025
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022