www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> На цензура ли ми намирисва?

Страници: (13) « първа ... 3 4 [5] 6 7 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> На цензура ли ми намирисва?, Или на наранено его?
Иван
Публикувано на: 9.11.2007, 18:02
Quote Post

Често пишещ

Група: участници
Съобщения: 717
Участник # 80
Дата на регистрация: 12-August 05

Елтимир, виж сега, не ни пускай такива неща от кореспонденцията на тоя и оня. Не изясняваш нищо така и не подобряваш атмосферата. Но пък, ако мислиш, че ще ти се нахвърляме като чакали, при което да си в ролята на жертва, няма да стане.

Разбираш ли, излез от тая роля. Не е нужно да доказваш на никого колко си изстрадал, колко врагове имаш и колко съмнения, защото това са лично твои неща. Твоите терзания не могат да станат и наши и това да е основа за обединение, основа за Движение. Воинът няма съмнения, забрави ли? Той върви по пътя си, спокоен, знаещ и с пълна увереност в себе си. И всяко нещо е последното нещо, което извършва на земята, защото не знае дали ще е жив и утре. Това го прави свободен и всеотдаен.

Цялата ситуация е много поучителна и полезна. Ако за миг спреш да се виждаш в центъра на тази ситуация, ти наистина ще излезеш от нея. И ако пък го направиш както трябва, поуката и ползата ще е още по-голяма.
PM
Йордан_13
Публикувано на: 9.11.2007, 18:04
Quote Post

Админ

Група: админ
Съобщения: 16 868
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

Та, като толкова много държиш да си говорим в този Форум единствено и само за жената, с която си споделял какво ли не, т.е. да и вдигнем акциите до Небето, да я направим царица, богиня и какво ли не, да го направим.
Мирчева, сега идва твоя "звезден час" девойче, щото така си бъгнала софтуера на Ангел, че щом се включи в мрежата и само тебе поминува
smil4334ad8a149e0.gif
Аз дори предлагам, да и съберем пари и д аи направим паметник. Какво ще кажеш, а, Ангеле?

Виж как добре те познава:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Преди да мина по същество - ще те "кастря". Контролирай се, като употребяваш демотивиращи думи и изрази, като "трябва, не мога, АКО, Може би, НО, няма как, едва ли , САМО, ИЗГЛЕЖДА ... С тях си затваряш основен ЕИК (енерго-информационен канал).
Нямаш нужда от такъв вид автосугестия. Пораженческия жизнен модел не ти подхожда. Досега не си се предал. Изключи тази алтернатива за в бъдеще!
"Правя каквото мога, а мога все по-малко" - Това го забрави окончателно!!! По въпроса за възможностите ти, вече писах - виж първото ми писмо до теб.
Ти избираш какъв да бъдеш! БЪДИ!
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Това девойче, определено ще постави под чехъл всеки мъж smil4334ad8a149e0.gif , но не само това.
Много хитра е, понеже знае за саморазрушаващите се тенденции на Скорпиона и се е опитала да деактивира жилото му, което е по-голямата заплаха за нея.
Без жилото, Скорпиона не може да се саморазрушава. А Елтимир всеки ден си "бодва" по-малко от неговия наркотик.
Определено тя не иска Скорпиона да се бодне с жилото си и да се самоубие, т.е. да заспи и след това да възкръсне отново като съвсем друг човек.
Като такъв, днешния и Елтимир и е удобен. Затова го държи в полусънно състояние, ни цял, ни разрушен.
За мене е по-важно Елтимир да се самоубие сега, да заспи, за да възкръсне в цялата си сила отново.
Когато заспиш Елтимире, и егото ще се трансформира и пороците ще изчезнат.
През това време, докато Скорпиона спи, конете на Колесницата на Слънцето, няма да бъдат уплашени от грозния му вид и ще преминат Рубикон. И планетата няма да бъде взривена или разрушена. Защото вина за разрушението има Скорпиона, който застава на пътя на Колесницата на Слънцето.
Това щях да ти напиша в изтритата тема.
PMEmail Poster
Eлтимир
Публикувано на: 9.11.2007, 18:05
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 17 492
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Ето самото начало, от времето, когато Силвия Мирчева не ми е знаела и името:
"Войните – никакви лични впечатления, чета ги и във форумите по другите сайтове. Засега се въздържам от коментар.
Емилио21 – има нещо в него. Енергията му е завладяваща, но езикът и стилът му са – ЕНИГМА. Вече работя с него от дистанция. Рано е за резултати.
Новобранеца - "слаба ракия", като се научи да си мери приказките
Не произнасям присъди на никого, освен на себе си. Не зачертавам и не фаворизирам никого. Факт.
Значи ли това, че този, който е най-убедителен ще се наложи?

Уф, уморих се. Аре стига за днес - щот тва си е бая писане и нема начин да не те "Убода" пак.
А да те "Убеждавам" нема никъв смисАл- нали СИ МИ ФЕН ! НАЧИ, ... 100 % СИ УБЕДЕН!
ПАК ако искаш, мога И ДА ТЕ НА-ЛОЖА. Как го предпочиташ: със зелево листо или с коприва??!!
ИЗБИРАЙ И НАВРЕМЕ ИН-формирай!
Въх, улях се ... с кафе."
PM
Tien
Публикувано на: 9.11.2007, 18:28
Quote Post

Участник

Съобщения: 133
Участник # 1 005
Дата на регистрация: 15-June 07

Елтимир, във времето около рожденния ден на Скорпиона често се случват неща, които са повече от странни. Понякога изглежда че целия свят се срутва върху тебе. Нищо не е същото и на нищо не можеш да се опреш. Последното което трябва да направиш в такъв случай е да приемеш всичко едностранчиво и да почнеш да се оплакваш, са се окайваш и да се опираш на това което си бил преди. Всичко това е шанс за вътрешно Възкресение. Подарък от Вселената. Нещата, а и ние самите в ежедневието обикновено сме толкова пасивни и инертни, толкова трудно се променяме, че на такива взривове само трябва да благодарим, ако намерим сили. Смърт и Възкресение... След това какво ще стане, не можеш да кажеш, докато си това, което си сега. Всичко зависи от теб.
Имам малко личен опит в това, че и моя рожден ден е следващата седмица smil3dbd4e398ff7b.gif
PM
Eлтимир
Публикувано на: 9.11.2007, 18:32
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Не се окайвам и не се оплаквам. Изнасям на показ факти и документи.
Писано е през септември 2004 г. Файлът се нарича "EMILI021" Така и не разбрах до кого е адресирано:

"1. В този случай е редно да не се посочи съответния аспект.Имайки предвид, че се отнася само за личности, които са различни и интелигентни.Имайки предвид, честава въпрос за един от методите, които силно пернебрегваме, а той в даденият случай е решаващ, както за България така и за всеки човек на земята.

Позволявам си да поставя съответната тема, като сериозен и индивидуален тест, за всеки един от вас.В насока, която практически не е посочена.Господата или съответно дамите, които успеят, ще получат редица въпроси, които са решаващи за цялото. Въпроси, които отвеждат там, където избраните и необикновенните определят............

Не е важно какъв е отговора, важен е въпроса!

2.
Който знае, разбира..
Практически идеята е поднесена
за определени личности в този форум.
А те са изключително малко...

3.
В интерес на истината, нещо, което е
много важно, което го търся от може би
незнайно кога и незнайно къде във вечността.

МИСЛИТЕ СИ и ми трябва помощ - ЗА ОТСКОК

"Детонатор", но за мисълта.А подобно нещо не би трябвало
да се поставя за съответно осмисляне, но формулата-невъзможна..!

4.
За живото съзнание, окова е незнанието.
Силния дух, когато се заблуди, изгнанието
е стаено за него в необятното на вечността
и чака духа.
Живото съзнание на Силния дух знае!
Готовността се оформи от малкото.
Но отговорите, незаслужени са!
Но.., ще бъдат!"
PM
Eлтимир
Публикувано на: 9.11.2007, 18:38
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

"
Re:"разхвърляни мисли ЗА осъзнаването", Sep 4 2004, 07:07 PM

Лемс, здравей, разбира се, интереса ми вече e постоянна величина.

--------------------

Коя СИ!!!???, Sep 6 2004, 09:53 PM

Здравей, не знам, но до два дни ще отскоча да го видя.
От къде си, разкажи ми нещо за теб.
Трябва да знам!!!

Бях на Рила.., Sep 6 2004, 11:23 PM

Достигнах много високи нива на зареждане.
Това ми помогна много, злото не можа да ме
зграбчи там, то е навсякъде.Но заложеното в
нас от свещенният ни пази.

Виждам, че си тук., Sep 8 2004, 05:26 PM

Мисля.

--------------------

Това бе идеята!!, Sep 9 2004, 08:24 AM

Прочети в поста :"От СЕВАР"
"
PM
Eлтимир
Публикувано на: 9.11.2007, 18:45
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

"Изпратено: Re:Коя СИ!!!???, Sep 6 2004, 10:14 PM

Здравей, не знам, но до два дни ще отскоча да го видя.
От къде си, разкажи ми нещо за теб.
Трябва да знам!!!

Опасно е да ти пиша тук. Сам виждаш, че страват странни неща. Трудно ги контролирам. Скрил си e-maila си и няма как да ти пусна нещо много лично.
В него става ясно коя съм.

АЗ ЗНАМ КОЯ СЪМ. ЗНАМ И ЗАЩО СЪМ ТУК.
Вървя по Пътя си и съм БЪЛГАРКА.

................................................
Ето че се получава. Изморена съм до ... 98%.
Отивам да се заредя - утре съм в Сакар, после - Малко Търново, Пловдив и, ако има нужда Мелник.
Тангра знае.
ТОЙ Е В МЕН ... И В ТЕБ.....................
О, ПАК СЕ ПОЧВА............карма.
Тук съм. София - България,
Българка 41 г., омъжена за БЪЛГАРИН, 2 деца, дом, кучета и СИЛА.

Изпратено: ЧЕТИ ПОСЛЕ, Sep 8 2004, 05:38 PM

Мисля.

Ти си мисли спокойно, Друже!
Промяна в Плановете - за добро е.

ЗАРЕЖДАНЕ НАПРАВИХ ФАНТАСТИЧНО
ТАКА, КАТО СИ СЕДЯХ тук, у дома бе ГОРА.

и доста битки водих
за СВЯТОТО ДЕЛО.

ЗА ТЯХ - ПОСЛЕ.
ПО-важно е че предателство едно предотвратих макар и
не съвсем умело.
УЧА СЕ В ДВИЖЕНИЕ.
..........

Изпратено: за порока и Пророка, Sep 9 2004, 01:02 PM

Прочети в поста :"От СЕВАР"

Здравей, Емилио!

Прочетох. Добро е.
И отговорите прочетох.
Без мой коментар засега. Мисля.

Познавал си лично ""бай Ставри".(той ми го каза).
В ЛС, които ми праща е съвсем
друг - различен от тона в постингите си.
Изпусна една фраза "НЛП" .. нещо ми понамирисва ...

Разлаяхме с теб кучетата...
И сега ?

........................

Написах ти нещо оня ден (след Зареждането ми).
Искаш ли да го прочетеш?

--------------------

Здравей, Емилио!
Днес още един Българин ме потърси.Предстои ми много работа. С всеки поотделно.

Бъди здрав! Балансирай емоцията ! За да докоснеш звездите е необходимо
не само усилие, а и равновесие.

И в полет орела се рее високо в небето,
Просторът необятен е , под него е морето.
За миг ако изпуснеш вярната посока
Ще те погълне водната стихия.

Но не е зле и да си гъска
Уж проста птица,
Но лети във ято.

...................
Силвия"
PM
Bell
Публикувано на: 9.11.2007, 19:30
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 861
Участник # 101
Дата на регистрация: 5-September 05

Дари, всичко това звучи цудесно,само че няма да е лошо първа ти самата да проявиш такова поведение!
Кажи защо ми пишеше любезни и лицемерни ЛС-та, докато ме разнасяш зад гърба ми и разнасяш наляво надясно какво ти били казали Иван и Румяна(Искрица) за мене, чия роднина съм или не съм и въобще неща касаещи личния ми живот, за които те самите не знаят от мен и не са ме питали! Цудесна клюкарска дружинка сте си оформили иначе много ви бива да парадирате с кичозни думи и красиви "добродетели"!!!

За 5 години в тоя форум аз със сигурност никога не съм проявявала фурнажииско поведение за разлика от някои други, които ме разнасят зад гърба ми. Каквото съм имала да го казвам казвала съм го, това обаче не ви попречи на групичката да ме разнасяте и клюкаите докато с мен се държите лицемерно! Хайде кажи защо именно поне не си замълча дискретно за нещо, което не е твоя работа или не ме попита? Трябваше това да стигне по линията на разваления телефон до ушите на човек,който ми е близък, за да разбера кое ви е любимото хоби - клюкарщината!

Вие СТЕ на групички и без друго, на групичка по-точно! Няма какво да се лъжем!

И ясно си личи, че продължавате да позирате,а призовавате за искреност! Едно говорите във форума, а съвсем друго зад кулисите, само че от време на време се разчува какво си приказвате!

И да, със сигурност се чувствам и аз засегната от вашата клюкарщина и интриги и със сигурност имам право да си изкажа мнението!

PM
PARADOX
Публикувано на: 9.11.2007, 20:31
Quote Post

Отдаден

Група: изгонени
Съобщения: 1 245
Участник # 862
Дата на регистрация: 6-March 07

Първо искам да кажа две думи на Миро...!!
Прав си! Наистина скапах енергийно атмосферата тук и ще ти кажа защо...!!! Всяка ваксина и противоотрова се състои единствено от причинителя на болеста или отровата от която лекува... Толкова за приомите и похватите ми... Сами си направете изводите...!! Bell ви каза достатъчно, а и аз самия ви казах доста... Оставете Ангел на мира!!! Това е ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ... Щом като е толкова "черен" спрете да се занимавата с него и си вървете по пътя.. Виждам, че сред вас има "Колобър" така, че най-доброто което можете да направите е да се преселите у Йоран и да си спретнете една хубава комуна... Дари... Сега бих искал да обърна малко по-специално внимание на тебе, душицо дребна.... От както се "махнах" от сайта не си спряла да плюеш Ангел.. Всъщност ти никога не си спирала... Не се учудвай, ако пак загубиш нещо... Вината си е само твоя! Можеше да отидеш при Йрдан, за помощ! Какво диреше при Ангел...?!! Нали ЛЕМС е само една изоставена и ядосана жена...?!! Защо отиде при Ангел, Дари..?!! Защо му плака на рамото, а сега го плюеш и съдиш..?!! Нали апелираш всеки да си каже правицата..?!! Защо си толкова двулична в същото време..?!! Иване..!! Защо се притесняваш от това Ангел да изкара досието на ЛЕМС..?!! Защо те е страх толкова от "чуждата кореспонденция"..?!!! Кой заппочна да организира тайни сбирки и да вкарва интриги и разцепление тука..?!! Мога да продължавам така до догодина...!!! СПРЕТЕ ДА СЕ ЗАНИМАВАТЕ С АНГЕЛ, ИЛИ ВЪРВЕТЕ ПО ДЯВОЛИТЕ...

Искрено ваш:
"Бясното куче на Ангел.."
PM
Дари
Публикувано на: 9.11.2007, 20:50
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 782
Участник # 766
Дата на регистрация: 19-January 07

Белл, благодаря ти за поставените въпроси. Абсолютно пряма и честна си и със съвсем малки изключения/ които по-долу ще опиша/ нещата стоят така както ги казваш.
Кажи защо ми пишеше любезни и лицемерни ЛС-та,

Писмата които съм ти писала до колкото си спомням бяха свързани с една молба към всички, които имат броеве от вестника и ти в ЛС ми предложи да ми пратиш. Освен адрес, който ти дадох и въпрос как ще ти бъде удобно да ми ги пратиш, нещо не мога да се сетя как точно съм лицемерничила. Само да уточня, че след достатъчно време на чакане да получа вестниците, разбрах, че ти не си човек на който може да се разчита. Дано да греша, може и да си ги пратила, а нещо да са се загубили по пътя smil3dbd4e5e7563a.gif
Когато ти ми пишеш, че можеш да ми пратиш вестник, какво се очаква от мен да направя за да не ти звучи лицемерно. Къде е лицемерието? Посочи ми го.
докато ме разнасяш зад гърба ми и разнасяш наляво надясно какво ти били казали Иван и Румяна(Искрица) за мене, чия роднина съм или не съм и въобще неща касаещи личния ми живот, за които те самите не знаят от мен и не са ме питали!

Ей тука е разковничето, че някой е чул нещо от някого и го споделя с друг, който пък го казва на трети и всичко се върти в един порочен кръг. Ами Бел ей сега е момента да си кажеш истина ли е, че Поли Пантев/ когото убиха в Аруба/ ти е роднина/ вуйчо или чичо не си спомням, какво ми бяха казали Искрица и Иван, а и Елтимир. Аз не съм питала никой, какви са ти роднините.
Това също не значи, че трябва да се чувстваш виновна, че твой роднина е сгазил лука...
Цудесна клюкарска дружинка сте си оформили иначе много ви бива да парадирате с кичозни думи и красиви "добродетели"!!!

По твоята логика аз съм член и на твоята клюкарска дружинка посредством Спорт-Здраве, защото той ми е казвал какво ти мислиш за Руми и Иван.
Хайде кажи защо именно поне не си замълча дискретно за нещо, което не е твоя работа или не ме попита? Трябваше това да стигне по линията на разваления телефон до ушите на човек,който ми е близък, за да разбера кое ви е любимото хоби - клюкарщината!

Бел аз знаех, че Спорт-Здраве ще ти каже и затова го споделих с него, защото имаше вротност тази информация да е неверна с оглед на родословното дърво което винаги когато си притисната вадиш.

Вие СТЕ на групички и без друго, на групичка по-точно! Няма какво да се лъжем!

Групички може и да има, но аз не участвам в такива.Еднакво комуникирам с Иван, Руми, Севар, Спорт и Здраве, Елтимир, Запознат, Анти666, Миро, Георги НЗ и др., а доколкото знам от изброените не всички са в добри взаимоотношения по между си, така че не СЪМ участник в групички!

И ясно си личи, че продължавате да позирате,а призовавате за искреност! Едно говорите във форума, а съвсем друго зад кулисите, само че от време на време се разчува какво си приказвате!

И да, със сигурност се чувствам и аз засегната от вашата клюкарщина и интриги и със сигурност имам право да си изкажа мнението!

Моята грешка е, че когато намерих сайта очаквах да намеря и готови отговори и си мислех, че само трябва да попитам някой и всичко ще ми бъде сервирано на готово.
Какво съм питала и какви отговори съм получила:
1.Питах Иван за Лемс.-Той не ми каза нищо конкретно, а ми каза да търся отговорите сама.
2. Питах Спорт-Здраве за Иван.- Той ми каза, че Иван е добър човек, но е "работен", а Руми е чисто "зомби"и първа приятелка на Лемс.-само да уточня, че Спорт-Здраве пита теб и ми предаде твоето мнение за Иван и Руми.

Разбрах, че това не е начина по който да градим нещо заедно. Всички забелязваме, но никой не обръща по-специално внимание на призива на Мещера, а именно да се осъществи събиране. Това лято имаше едно, но беше в доста тесен кръг. За да няма "групички" и групички това е решението. Живият контакт не позволява да има такива. Но интересното е защо ти така яростно го отбягваш. Да не би да обичаш групичките?
PM
Йордан_13
Публикувано на: 9.11.2007, 20:50
Quote Post

Админ

Участник # 544

QUOTE (PARADOX @ Nov 9 2007, 08:31 PM)
Първо искам да кажа две думи на Миро...!!
Прав си! Наистина скапах енергийно атмосферата тук и ще ти кажа защо...!!! Всяка ваксина и противоотрова се състои единствено от причинителя на болеста или отровата от която лекува... Толкова за приомите и похватите ми... Сами си направете изводите...!! Bell ви каза достатъчно, а и аз самия ви казах доста... Оставете Ангел на мира!!! Това е ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ... Щом като е толкова "черен" спрете да се занимавата с него и си вървете по пътя.. Виждам, че сред вас има "Колобър" така, че най-доброто което можете да направите е да се преселите у Йоран и да си спретнете една хубава комуна... Дари... Сега бих искал да обърна малко по-специално внимание на тебе, душицо дребна.... От както се "махнах" от сайта не си спряла да плюеш Ангел.. Всъщност ти никога не си спирала... Не се учудвай, ако пак загубиш нещо... Вината си е само твоя! Можеше да отидеш при Йрдан, за помощ! Какво диреше при Ангел...?!! Нали ЛЕМС е само една изоставена и ядосана жена...?!! Защо отиде при Ангел, Дари..?!! Защо му плака на рамото, а сега го плюеш и съдиш..?!! Нали апелираш всеки да си каже правицата..?!! Защо си толкова двулична в същото време..?!! Иване..!! Защо се притесняваш от това Ангел да изкара досието на ЛЕМС..?!! Защо те е страх толкова от "чуждата кореспонденция"..?!!! Кой заппочна да организира тайни сбирки и да вкарва интриги и разцепление тука..?!! Мога да продължавам така до догодина...!!! СПРЕТЕ ДА СЕ ЗАНИМАВАТЕ С АНГЕЛ, ИЛИ ВЪРВЕТЕ ПО ДЯВОЛИТЕ...

Искрено ваш:
"Бясното куче на Ангел.."

Добре се самохарактеризираш накрая. Ангел сигурно се умори и те пусна напред.
Както сам забелязваш, който и да говори с вас, все едно говори на стената. Ама и стената има уши, и чува по нещичко.
Аз знам, че Ангел ме възприема като конкуренция и оттам идват редица интриги. А конкурирането идва от голямото Его на Ангел, той да е, и никой друг. Така вместо сътрудничество, идва съперничество.
Аз не съм Колобър, и не смятам да си слагам такива титли и прозвища или да ставам водач, на който и да е.
Просто искам да ви демонстрирам нагледно, че мога да изиграя тая роля и то доста по-успешно и по-ефективно, без да се титулувам,както го прави Ангел.
Било е време, когато не е имало нужда от колобри. Тогава всеки си е бил за себе си и колобър и лечител, което означава, че всеки днес може да бъде.
Ти не четеш, по-горните постове, просто лаеш. Така няма да станеш човек.

Както си прочел по-горните постове, доверието от Ангел е снето, той повече няма да получава никаква информация, нито вие с пагоните.
Всъщност доверието в Ангел е изфирясало, още преди аз да се появя в тоя сайт.
Но днес това поне е видно.
Не създавай конфликти с лаенето и ръмженето.

За справка на Бел, аз не съм от ничия групичка. Не че преди време и тя не беше на мястото на Парадокс.

Днес когато се казва явното, че зад основните интриги стои Ангел, вие пак скачате да го защитавате, а така въобще не му помагате, освен, ако не сте нагазили в калта заедно с него.

Движението няма външен гробокопач, гробокопач се явява, както се разбира самия му създател.
Иначе е лесно да се обвиняват младите, а се пропуска да се каже, че "старите" не стават за нищо.
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 9.11.2007, 21:00
Quote Post

Админ

Участник # 544

Разбрах, че това не е начина по който да градим нещо заедно. Всички забелязваме, но никой не обръща по-специално внимание на призива на Мещера, а именно да се осъществи събиране. Това лято имаше едно, но беше в доста тесен кръг. За да няма "групички" и групички това е решението. Живият контакт не позволява да има такива. Но интересното е защо ти така яростно го отбягваш. Да не би да обичаш групичките?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Тази идея на Мещера за събирането е много добра. За да се осъществи обаче, ние трябва да си имаме доверие един в друг, или поне всички да имаме доверие в Един.
Доверието много трудно се гради и много лесно се разрушава. Така е устроен човекът.
Явно е, че доверие един с друг нямаме никакво, но още по-жестокото е, че отпадна и вторият вариант - доверието в Единия, който може да събере всички и да трансформира напрежението.
А то се оказва, че този Един е в основата на всички интриги - на този срещу този, на онзи срещу другия, на втория срещу третия, на третия срещу четвъртия. Истински буламач.
При това положение за какво събиране можем да говорим? То ще бъде радост за евреите, турците и циганите, защото там просто ще се избием.
PMEmail Poster
Дари
Публикувано на: 9.11.2007, 21:06
Quote Post

Често пишещ

Участник # 766

От както се "махнах" от сайта не си спряла да плюеш Ангел..

Доказателства!Искам писменни доказателства, мъжка курво.
Всъщност ти никога не си спирала...

Доказателства!Искам писменни доказателства, мъжка курво.
Не се учудвай, ако пак загубиш нещо...

Аз загубих детето си,но гледай с тези лъжи и клевети ти да не загубиш твоето. Не ти го пожелавам.
Какво диреше при Ангел...?!!

Аз не диря нищо питай Ангел дали някога съм искала нещо от него. Знания търсиш ти от него той лично ми го е казвал.
Нали ЛЕМС е само една изоставена и ядосана жена...?!!

???????
Защо му плака на рамото, а сега го плюеш и съдиш..?!!

Ето мое писмо до Ангел:
Ангел, здравей!

Ще бъда абсолютно пряма с теб, защото ако има и частица съмнение между нас нещата няма да са същите, а аз държа на теб. Знаеш колко много те ценя и не се притеснявам да го казвам.Който както иска така да го разбира.Каквото и да стане аз научих много неща и няма да съжалявам за нищо, защото само съм спечелила през времето от както открих сайта и твоите книги.

Видях, че ти изтри темата в която парадокс ме обвинява и клевети, че съм те оплювала пред някого си след като съм била плакала пред теб в дома ти.Ако той има такава информация значи я е получил от теб. Ако ти си му ги казал тези неща моля кажи ми точно за какво става дума, за какво съм плакала, че не се сещам и пред кого съм те плюла, че пак не се сещам.

За мен не е важно кой какво си мисли за мен и затова не ми се налага да двуличнича само и само да се издигам в очите на някого. За мен е важно аз да съм чиста пред себе си. Няма по-голямо богатство. Разбира се че не съм безгрешна и съм допускала грешки, но тогава идва другото богатство да имаш смелоста да се извиниш. Аз мога и да прощавам и да се извинявам, но не мога да допусна да ме петнят без основание.Както парадокс каза за едната чест се умира.

Каквото и да ми отговориш това няма да повлияе на уважението ми към теб.

Само да ти напомня, че ти сам ми насочи мислите към лицето Мартин-парадокс, като ми каза, че той е агент от разузнаването. А всеки агент изпълнява заповеди и ако днес заповедите му са да ни помага утре заповедта може да е да ни унищожи.

Бъди здрав

Дари

ОТГОВОР от Ангел:
Подател:
erigkan@front.ru добави в адреси
До: dary apostolova <dary.78@abv.bg>
Относно: Re:
Дата: Четвъртък, 2007, Ноември 8 17:09:37 EET
Преведи на:

Дари, здравей!

И аз се учудих, когато Парадокс се нахвърли срещу теб. Затова изтрих цялата тема, нета ми е зле и не мога да трия едно по едно. Правя го по няколко пъти, отначало ми дава "грешка". Аз също съм много зле и нямам сили за нищо. Исках да спра тъпите интриги, не знам кой ги започна. Не обвинявам нито теб, нито Парадокс. Единствено обвиних Йордан, че изпитва презрение към мен заради яденето на месо, а ме кани на гости. Впрочем за пиенето той излъга. Писах му, че алкохолът не е проблем за мен, мога да не пия, но се храня предимно с месна храна и не мога без цигари. Неговият отговор беше доста презрителен и тогава отказах да отида. Вече спирам и аз да пиша във форума, няма смисъл. Зле ми е и ще полегна за някой час. Досега бях навън и съм премръзнал.
PM
Дари
Публикувано на: 9.11.2007, 21:07
Quote Post

Често пишещ

Участник # 766

Ето ти още:
"Подател:
erigkan@front.ru добави в адреси
До: dary apostolova <dary.78@abv.bg>
Относно: Re: Re:
Дата: Петък, 2007, Ноември 9 17:13:43 EET
Преведи на:

Дари, мога да ти се закълна, че такива неща не съм говорил! "
PM
Bell
Публикувано на: 9.11.2007, 21:16
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 861
Участник # 101
Дата на регистрация: 5-September 05

Дари ти в Лс-тата си имаше много любезен тон, който на мен ми прозвуча лицемерен независимо от това за какво се е отнасяло. Аз с хора, за които нямам кой знае какво нменние не общувам с тях нито очаквам нещоот тях, камо ли да ги одумвам! Не ти пратих вестниците именно защото тогава разбрах какви ги говориш. Ами не питай всеки за всеки, сама си търсила клюката!

Със Спорт-Здраве имахме интимна връзка, което прави общуването и споделянето между нас нещо много извън клюкарщината, а ако той е решил да клюкари с теб, това си е негова грешка! Едва ли има някой друг тук, който може да ти каже, че е чул нещо за някой от мен!

За Иван и Искрица знам от Ангел. Не съм тръгнала да събирам информация за който и да е от който ми падне като теб!

На който и да съм роднина това не те засяга нито теб нито никой друг, че да го коментирате зад гърба ми! А ти на Спорт-Здраве си казала "А ти знаеш ли какво ми казаха за Bell...и тн" Това те прави клюкарка и си лицемерна не само спрямо мен, а спрямо всички с тия голословни псевдо-морални твои идеи,които сама не спазваш!

Какво имаш предвид, като казваш, че си вадя родословието като съм притисната? О, искаш да кажеш, когато ме наричат еврейка? Да, вадя си родословието. Моя род е род на интелигентни българи с много стар ген!
Не ме е срам от роднините ми и ако има нещо ценно в живота ми това са те! Себе си бих жертвала, но семейството си не и от него не бих се отказала, защото за мен наистина важи максимата - Семейство, Род, Родина!

И пак, толкова за хубавите ти добродетели! Не знам на коголошо сторих и с какво заслужих вашето отношение,но явно си ви е заложено! Някои каза нещо вярно - дребни душици сте!

PM

Topic OptionsСтраници: (13) « първа ... 3 4 [5] 6 7 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Лъчезар 19/6/2025
Венцислав 19/6/2025
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022