Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (13) « първа ... 4 5 [6] 7 8 ... последна » ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

Дари |
Публикувано на: 9.11.2007, 21:23
|
||
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 782 Участник # 766 Дата на регистрация: 19-January 07 ![]() |
Йордан, не бъди толкова черноглед. На събирането това лято, което беше в тесен кръг, разбрах, че не е така. Разговора очи в очи, не е като да пишем тук. При живия контакт- жестове, поглед, интонация всичко говори и няма недомлъвки...както тук. |
||
Йордан_13 |
Публикувано на: 9.11.2007, 21:24
|
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 16 868 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 ![]() |
Единствено обвиних Йордан, че изпитва презрение към мен заради яденето на месо, а ме кани на гости. Впрочем за пиенето той излъга. Писах му, че алкохолът не е проблем за мен, мога да не пия, но се храня предимно с месна храна и не мога без цигари. Неговият отговор беше доста презрителен и тогава отказах да отида. --------------------------------------------------------------------------------------------------- Елтимир: Не знам как са сега влаковете за Пловдив. Някога като > пътувах си > спомням, че не ми се налагаше да чакам много по гарите. > Предполагам, > че ще пристигна към 14 ч - ориентировачно. Ще уточним > по-късно точния > час. > > Остава да се разберем как ще се познаем. Има и друго. > Ти си > вегетарианец и непушач. Аз пуша и се храня предимно с > месо и млечни > продукти. Иначе условията не ме притесняват, не съм от > капризните. > Имам и други въпроси, но нека уточним тези. (Моят отговор) Слушай, какво, Елтимире;))), това, че не си вегетарианец, не ме притеснява, но аз мога да те гостя с млечни продукти и постна храна без проблем, но месо нямам. Не пия и не пуша, ти можеш да си пушиш и пиеш, дори мезе мога да ти предложа. Не смятам това за някакви съществени различия, които да са проблем. Ще ти дам по-късно, два jsm nomera, на които да се обадиш. Ще ме познаеш, мога да ти пратя по мейла снимка, това не е проблем. Елтимир: Добре, за храната ще се разберем. Предполагам, че има магазин, от който мога да си купувам. Сега за познаването. Не знам дали гарата е същата, не съм ходил в Пловдив поне 15 години. Някога имаше един часовник, можем да се чакаме под него. Или в някое кафе, ако е много студено. А снимки ще трябва да си разменим. И аз ще ти пратя. Не мога да прехвърля от другия компютър, затова ще трябва да ровя из дисковете. Значи ще стане утре. Остават малко дни, а трябва да свърша някои важни неща. Известно време бях болен и малко позабатачих нещата си. Та през следващите дни ще има развитие и евентуално някои промени. Положението при мен е по-сложно, отколкото допускаш. -------------------------------------------------------------------------------------------------- Елтимир, няма и ред изречение, че алкохолът не е проблем за теб, не си писал такова нещо! Ти дори не си писал въобще за алкохол, което наистина е напредък и те поздравявам. "Слушай, какво, Елтимире;)))" - ако си се обидил само от този ред, то наистина означава, че характерът ти е доста тежък и брашно двамата не можем да мелим. На маса съм се хранил с доста "кръвожадни", хора (аз така си им говоря и те не се обиждат;))) ) и те са шокираните, че нямам влечение към мръвката, не аз, че те ядът месо и го поливат обилно с алкохол. |
Спорт-Здраве |
Публикувано на: 9.11.2007, 21:27
|
||
Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 934 Участник # 301 Дата на регистрация: 24-March 06 ![]() |
"Воини","воини"...Знае ли някой какво е да си воин.Нека има един,дето да е отпред,дето да се занимава с доверието,дето да сплотява другите.Един,който да знае какво парви,един,който да бъде еталон.Един,който да бъде идентификатор.Нека има един,който да отмие отговорността за лична преценка,един,който да улесни избора. Нека има един,който да е отговорен за емоционалната ленност на останалите! Нека,ако може, да има един,който да поеме отговорността на всеки пред себе си! Де да имаше един,който да е всичко,де да имаше един,който единствен да е преследван от нищото! Де да имаше един,едничък,де всичко да бе наедно...да нямаше нужда от живот,да нямаше причина за съмнение,да нямаше нужда от бдение! Де доверието да беше виновно за заблудите ни,де доверието да бе наш билет към невинност! Де да беше тук сега Тодор Живков! Де всеки да беше отговорен.Де всеки да Виждаше.Де всеки да беше Себе си.Уви... |
||
Bell |
Публикувано на: 9.11.2007, 21:42
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 ![]() |
Йордане, тебе не съм те причислявала към никоя група.Тези, за които говоря знаят кои са!
А това,че си ме разбрал погрешно не ти дава правото да ме обвиняваш в това, че съм била на мястото на Парадокс! Винаги съм казвала каквото имам да казвам,независимо далие е имало раздори. Включвам се,за да кажа мнението си и това какво мисля за хората,които се правят на света вода ненапита и никой друг не съм защитила освен себе си в момента! А ако друг път съм подкрепяла Ангел, от това не ме е срам, защото съм вярвала в това,което съм направила тогава! И е вярно, тея хора дето седят тука и се ползват с идеята на Ангел всъщност го презират, но са толкова лицемерни, че предпочитат да си прехапват езика и да си слагат ореол на "възвишени". Дали са прави или не това си е техен проблем, но мен ме дразни лицемерието, срещу което видиш ли те самите парадират! Жалка картинка! Това,че имаш личен проблем с Ангел в момента си е твой проблем и недей да обвиняваш всеки,който се счита за негов приятел просто защото му е приятел! Аз не заемам страна в момента във вашата лична кавга! |
Дари |
Публикувано на: 9.11.2007, 21:45
|
||||||
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 782 Участник # 766 Дата на регистрация: 19-January 07 ![]() |
1.Това, че държа на добрия тон ли ме прави лицемерна, Бел? 2.Щом не общуваш с хора за които нямаш мнение, защо изобщо ми писа и ми предложи вестници? Ти ми писа първа не аз на теб. 3.Не търся клюки, но когато ми говорят не мисля че е удачно да си запушвам ушите. 4.Не ме интересуват нито интимните връзки на хората от форума нито родословието им. 5.Родословието ти не те прави автоматично голяма работа. 6.Потретвам ти не събирам информация, но и няма да си запушвам ушите.
Анонимноста ти е твоя грижа. Щом не си я опазила, вини себе си.
Доволна съм, че няма от какво да се срамувам и няма какво да крия. 7. Какво на кого си сторила, ти си знаеш. Аз не те обвинявам и не търся конфликт, а както призовах искам да си изясним нещата веднъж за винаги и ако е възможно после да продължаваме с това, за което сме тук. Ако ли не всеки по пътя си. |
||||||
Спорт-Здраве |
Публикувано на: 9.11.2007, 21:49
|
Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 934 Участник # 301 Дата на регистрация: 24-March 06 ![]() |
Що се отнася до родословия,ето моето:
Баща ми е задлъжнял на мутрите още в моята най-ранна детска възраст.Сега той самият е мутра,заобиколен е от престъпници от стари и нови времена. Всеки може да намери името му - беше кандидат-кмет за област Красна Поляна в София.Всеки може да издири историите,в които е замесен. Това държи ли мен отговорен в нещо? С какво това прескача моя личен светоглед и с какво това влияе на личното ми мнение,без аз самия да съм допуснал това? С какво съм отговорен за баща си,доколкото желая да съм различен от него в избрано от мен отношение? Моя рода е спасила Георги Димитров от смърт,сама жертвайки себе си.Моя рода е вдигнала първото комунистическо въстание в България.Половината моя кръв са върли комунисти до мозъка на костите си. Друга моя рода се е отказала от лъскавото бъдеще в Гръцко и след като се оттеглят фашистите е казала "тука вече не е Българско",зарязали са търговията и къщата и са се върнали без нищичко в родното и започнали отначало. Друга моя рода са страдали през целия си живот заради комунистите и в крайна сметка са се слели с друга рода,чисти духовни и физически комунисти и аз съм тоя политически продукт! Нека с тези думи обречените на смърт в Новото си начешат речниците! С какво ме обвързва това ?! Кой смее да обвързва хората при тяхното раждане без да ги пита ?! Каква отговорност нося аз за миналото ?! Аз съм част от Идващото! Затова съм след Изминалото до сега! |
Йордан_13 |
Публикувано на: 9.11.2007, 21:51
|
||
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 16 868 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 ![]() |
Недей пренася процеса на основата на лична кавга. "Личните кавги" ги създава Ангел с умисъл. Няма "кавга" между нас. ако си чела по-горе постовете, ще видиш, че въпроса е много сериозен, не е е само въпрос на конфликти междуличностни. Ето и сега, се вижда от публикуваните от Дари писма, това, което казвам: Ангел настройва едни срещу други. Сега пък Парадокс е агент-разузнавач. Може и да е. Но в следващия момент "агента" се оказвам аз, а "агентката" след някой друг месец, може да се окажеш и ти, която досега си го защитавала. Много съм ясен в изказванията си и мисля, че тази линия трябва да се поддържа. Събирането, каквото иска Мещер и каквото Дари иска е чудесно, обаче то самото се саботира от Ангел още в зародиш, защото основната му концепция е " ела при мене в Ботевград". А там всички, с които си общувал досега се окават "обработени", "школувани", "ченгета", "доносници", "предатели". Айде, баста! Да го кажа по-рязко. Въпроса не е за личните кавги. Нито аз имам нещо против тебе нито против Дари, дори нито против Парадокс, макар сега, да го титулувам "куче". Ти разбираш много добре за какво говоря. |
||
PARADOX |
Публикувано на: 9.11.2007, 21:54
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 ![]() |
Йордане не се прави на скромен... Ти се изкара "член" на Съвета, а сега не си бил "Колобър"...?!!! На мен ми ясно, че си никой, но защо заблуждаваш хората около тебе..?!! Реши, че си научил достатъчно и реши да поемеш нещата в свои ръце ли..?!! И как му помогна на Ангел за ЛЕМС и за какво изобщо иде реч в безумиците които ръсиш..?!! Нали според теб ЛЕМС не нищо повече от ядосана и изоставена жена..?!! Как му помогна н Ангел...?!! Проведе му сенейна консултация ли..?!!! Кой си ти, че миговориш за свалено доверие...?!! Въобще преди да разбереш за съществуването на Ангел, знаеше ли изобщо за нещатата за които се обявяваш така нагло в момента..?!! Какво знаеш ти...?!! Какво можеш..?!!! Въпроса ми е и към всички останали... Отговора е много прост! Колкото са преценили, че трябва... И тези които преценяват никога не са написали дори и един ред в този форум...!!! Защо заблуждаваш хората Йордане и ги отклоняваш от пътя..?!!! Знаеш ли чии идеи и познание си прсвояваш въобще..?!! И знаеш ли какво е наказанието за това..?!! Крадеш души самозванецо, но по-важния въпрос е за кого го правиш..!! Прочел си две-три книжки, ръсиш чужди мъдрости и цитати и си мислиш, че всички трябва да ти целуват краката!!! Бил съм от разузанаването....?!! От чие разузнаване..?!! И аз на свой ред ще попитам къде са доказателствата...?!! Такива няма, но за Анти666 има (във "Време на чудеса" има колкото си искаш... Тези които помагат на шпионите какви са..?!! Помислете по този въпрос!!! Дари защо си мислиш, че информацията с която разполагам идва само от Ангел...?!! Навремето когато ЛЕМС беше тук (те и сега са...) и бях казал на Мирчева, че има два вида хора... Едните гадаят, а другите знаят (който е чел "Невидима атака", знае за какво иде реч)...!!! Когато загуби плода си, Дари не обвини ли в душата си Ангел за това...?!! Че е следствие на общуването ти с Ангел и войната с ЛЕМС...?!! Кой е шпионин..?!! Този който ви вади кирливите ризи, или този който подмолно пручва родословия, проучва адреси, месторабота и разтурва двойки и т.н...?!!! Тези дето ми ги редите сърцераздирателно тука ги разправяйте на някой друг, но не на мене...!!! Ще ми свалят доверието от Ангел... Кои сте вие бе, палета с палета...?!! Забравихте ли кой ви отвори очите..?!!! Кой ви посочи пътя..?!! Ами като не ви хресва, защо не се разкарате от тука..?!!! И един бегъл поглед в базата данни на този сайт е достатъчен човек да разбере, че той се гради единствено на трудовете на Елтимир!!! Щом му сваляте доверието или му свалете и матерялите или си вървете... Истината изключва демокрацията дами и господа, а толерантноста е лимитирана величина... Щял да ме посрещне със стена..!! С каква стена ще ме спреш Йордане..?!! Със стена от лъжи и комлекси ли...?!!
|
Bell |
Публикувано на: 9.11.2007, 22:01
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 ![]() |
Дари,
Не си запушваш ушите, но не си запушваш и устата. Не съм казала, че не общувам с хора, за които нямам мнение, а с хора, з а които нямам кой знае какво мнение, т.е. нямам положително мнение! Виж какво, било ти е интересно да разпространяваш клюки за другите, а сега аз съм си виновна за Анонимността. Да, сигурно аз съм виновна, че сте клюкари и че това ви влече! Аха, значи сега не те интересува родословието ми, обаче когато го разпространяваше всъщност какво точно те интересуваше та в разговор със Спорт-Здраве си ме обсъждала? Не те интересува да ти се казва истината какви ги вършиш! А това дали си уважила моя опит за анонимност или не и това, че си е мой проблем ми говори достатъчнмо за теб! За какво движение и уважение помежду nи си готова ти, като не уважаваш хората около теб? Уважаваш само тея от групичката, ясно е! Иначе говориш за общото и цялото в "движението"! Направо нямам думи как си противоречиш и колко нагло! Щом не ти дреме за другите в това "движение" освен за тия от групичката, тогава изобщо не си позвулявай да говориш от името на "движението"! А за движението що ли толкова ви е яд като някои го свързва с Ангел? Какво ви пука на вас? Движение няма, за сега то е една идея, която е част от творчеството на Ангел и като такава си остава негова! За тва не сте вие тея дето ще се "грижат" и изказват от първа и последна инстанция на "движението"! Ваште грижи ги видяхме! И не си ти тая дето ще ми казва аз дали съм някоя или не! Ти коя си? Какво си видяла и изстрадала, че да съдиш? Изобщо нищо не знаеш...много е лесно от домашния уют. Много е лесно да подминеш историята на някои, когато не е твоя,когато не твоите роднини са плакали кървави сълзи и са били преследвани заради това кои са! Ти и твоите роднини къде сте били, когато други са си давали живота, а сега ти се правиш на съдник?! Я се гръмни ти и престорените ти "добродетели"! |
Йордан_13 |
Публикувано на: 9.11.2007, 22:03
|
||
Ама моля ти се, мойто момче, това, че искаш да имаш култ към личността на един човек, имай си го, ама не ме вкарвай в грях, че Ангел ме е научил на еди какво си или ме е посветил в нещо. Той не ме е посветил в нищо. Това, което го имам, го имам от себе си и от Бога. Да, казах ясно: "Всеки събуден Българин е част от Съвета". Не говоря за Колобри, Шамани и други такива прозвища, защото в Пловдив имахме цели групи от такива "прославени колобри" и шамани и ги знаем как свършиха. Един от тях беше Дойчо Русев, посветил Спас Мавров и т.н. и т.н., няма да говоря повече... Мерси за такива "посвещения". "Всеки Събуден Българин е част от Съвета." - няма прозвище, няма име, няма лично Его. Ако спреш да лаеш и четеш добре, ще разбереш, че аз не лъжа никого. |
||
Йордан_13 |
Публикувано на: 9.11.2007, 22:10
|
Движение няма, за сега то е една идея, която е част от творчеството на Ангел и като такава си остава негова! За тва не сте вие тея дето ще се "грижат" и изказват от първа и последна инстанция на "движението"! Ваште грижи ги видяхме!
---------------------------------------------------------------------------------------------------- Така е. И аз това писах на Ангел. Проблема е, че самият Ангел въвличайки ни в интригите си и пороците си, ни накара да преосмислим някои неща от същността на Движението, което е, разбира се Идея. Затова се изказваме. Дори имам намерение да се изказвам и като първа и като последна инстанция, ако нямаш нищо против, защото дори самият Ангел постави под въпрос въобще основните фундаменти на тази Идея със своето поведение. Което е вече достатъчен повод за дебат. Нека да не си затваряме очите. |
Дари |
Публикувано на: 9.11.2007, 22:17
|
||
Парадокс, ще продължавам да те наричам мъжка курва докато не признаеш, че си излъгал, че съм "плакала на рамото на Ангел", а още повече, че съм го и плюла. Доказателствата чакам! Иначе ще останеш лъжец в очите и на другите! Ти в душата ми не се бъркай и това, какво съм говорила с Ангел не засяга никой друг, а лично мен! Бел се оплаква за изгубената си анонимност, но ето, че и аз съм в същата позиция. За мен се изнасят неща твърде лични и болезнени,но няма да виня нито Ангел, нито Парадокс за това, защото споделена тайна не е тайна. Смятам, че е ясно, че не се притеснявам да застана зад думите си, каквито и да са те,но да ми се приписват неща които не съм казвала няма да търпя. П.П Парадокс дискусията ще продължи само ако говориш с имена и факти. |
||
PARADOX |
Публикувано на: 9.11.2007, 22:17
|
||||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 ![]() |
Твойто момче, може да бъде сина или внука ти..!!! Аз съм момче на майка си и на баща си...!! Разбрахме ли се по-този въпрос...?!!! В началото я има копирана темата за Тибетските пирамиди.. Я ти се върни и виж кой започва да се държи като гъз.. Аз или ти...?!! Предупредих те нещо, и то съвсем приятелски и добронамерено, а то пощтръкля..!! Защо бе..?!! Защо подскочи като ужилен...?!! Какво толкова ти казах...?!! Нали няма врата и не я търсиш...?!! Този комунизъм дето ми го налагаш тука, че всеки Българин бил от Съвета си го заври (сещаш се къде)...!!! Спри да набиваш простотии в главите на хората, защото виждаш какво става...!!! Не издигам Ангел в култ, нито ми е промил мозъка... Ако се поразровиш из темите ще видиш, че много често когато повечето от вас са припявали на Ангел, аз съм изказвал несъгласие... Каква алтернатива предлагаш ти на движението (дано един ден да стане факт, най-накрая..) и кой ти я иска...?!! Ей на това искам да ми отговориш... П.П. Спазвай добрия тон, както го правя и спри да ме обиждаш с ралични епитети, че ще удариш греда... Една голяма, дебела и здрава греда наистина... |
||||
Дари |
Публикувано на: 9.11.2007, 22:22
|
Бел, ти не търсиш отговорите ми, а конфликт просто ей така за спорта. Спори си, знам, че ти е хоби. Аз бях достатъчно ясна и пряма и не мисля да ти се обяснявам повече. Който разбрал, разбрал.Ако не си ме разбрала, върни се и чети.
|
Bell |
Публикувано на: 9.11.2007, 22:26
|
Аз не си затварям очите пред нищо! Ангел сподели с мен защо няма да идва при теб и аз му казах, че цялата работа ми звучи като недоразумение! За това не заемам страни!
А за пороците му, той сам може да ти каже колко пъти съм му казвала мнението си, че трябва да се откаже от тях! Аз и с него съм откровена и той ме уважава за това, никога не се е случило да се обиди на такава критика, защото аз не я отправям с обвинение! Той е длъжен най-вече към себе си, а не пред другите! А що се късае за интригите, извинявай Йордане, обаче аз посещавам "движението" от 5 години, когато имаше само една черна страничка- форум и нищо повече,още преди Севар да се появи. Не го казвам, за да всея представа за авторитет по дата на регистрация, а защото искам да подчертая, че имам наблюдения над поведението на хората и със сигурност не съм забелязала тея дето тука най-се бият в гърдите да са особенно достойни и почтени хора, така че изобщо нямам намерение да твърдя със сигурност кой е виновен за интригите! Споделям само личните си впечатления! А Румяна и Иван, за тях се убедих, когато чух как ме разнасят и единствено тогава (и забележи веднага) вече изказах затвърденото мнение, което до момента не бе затвърдено! Знам само,че колкото и да не се харесва на другите и да ме обвиняват за сеяч на раздори, аз съм приела линия на поведение на отрковеност и прямост и ако нещо има казвам го, за да няма недоразумения поне от моя страна! Странно, много от останалите призовават за това,но те самите "играят" друга "игра" зад кулисите! Със сигурност няма да остана длъжна на такива дребнави душици! |
![]() |
![]() ![]() ![]() |