www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> На цензура ли ми намирисва?

Страници: (13) « първа ... 5 6 [7] 8 9 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> На цензура ли ми намирисва?, Или на наранено его?
gеorgi_nz
Публикувано на: 9.11.2007, 22:26
Quote Post

Отдаден

Група: участници
Съобщения: 1 386
Участник # 76
Дата на регистрация: 10-August 05

QUOTE (PARADOX @ Nov 9 2007, 08:31 PM)
От както се "махнах" от сайта не си спряла да плюеш Ангел.. Всъщност ти никога не си спирала... Не се учудвай, ако пак загубиш нещо... Вината си е само твоя!

Парадоксе, с това което каза за едно изгубено българче - детенцето на Дари - за мен минаваш от страната на чифутите с техните ритуални убийства. Тези ти думи вече са ти в тежест. Ти имаш карма.
Но ще разбереш какво си казал едва когато жена ти е бремена и се получи проблем. Тогава.
PMEmail PosterUsers Website
Bell
Публикувано на: 9.11.2007, 22:35
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 861
Участник # 101
Дата на регистрация: 5-September 05

Дари, ако аз реша,че има нужда да доизкажа нещо ще го направя и това е! Дали ти ще ми отвръщаш вече с някакви посредствени реплики и коментари за хобитата ми, по-добре недей да се излагаш повече!

Отговорите ти не са точни, nalaga se da ти опреснявам обстоятелствата и информацията, нали обичаш да си информирана!

До мен също бяха достигнали някои работи от твоj личен характер, без аз да търся тая информация, но както виждаш не си позвулявам да ги вадя на бял свят и да ги коментирам, все пак имам едно елементарно уважение към чуждата болка и смъртта в чуждия дом - нещо, което на теб ти липсва и не ти мигна окото да бъркаш в чуждите рани!

A aз за поведението на останалите не съм отговорна,за тва не ми излизай с това кой какво за теб говори, защото аз за теб не съм казвала и дума!

И няма как - определено приемам лично това, което се случи!
PM
PARADOX
Публикувано на: 9.11.2007, 22:39
Quote Post

Отдаден

Група: изгонени
Съобщения: 1 245
Участник # 862
Дата на регистрация: 6-March 07

QUOTE (georgi_nz @ Nov 9 2007, 10:26 PM)
От както се "махнах" от сайта не си спряла да плюеш Ангел.. Всъщност ти никога не си спирала... Не се учудвай, ако пак загубиш нещо... Вината си е само твоя!

Парадоксе, с това което каза за едно изгубено българче - детенцето на Дари - за мен минаваш от страната на чифутите с техните ритуални убийства. Тези ти думи вече са ти в тежест. Ти имаш карма.
Но ще разбереш какво си казал едва когато жена ти е бремена и се получи проблем. Тогава.

Това не съм го предизвикал аз и ми няма нищо на кармата... Причини-следствия!!! Недей да кълнеш, че се връща... Много ясно съм написал, какво имам предвид, така, че не ми слагай такъв грях отгоре..!!! Просто момичето искаше доказателства и аз и ги дадох (и тя не отрече, ако забелязваш).. Жалко, че сайта е направен така, че периодично трябва да се трият ЛС-тата... На Дари памета и е много къса (услижливо при това) и е забравила какво сме си писали по този въпрос, след като Ангел и каза да се обърне към мене... Но тогава не бях "лошия агент" и "злобно куче" така, че безочливата и амнезия е разбираема в момента...
PM
Дари
Публикувано на: 9.11.2007, 22:42
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 782
Участник # 766
Дата на регистрация: 19-January 07

QUOTE (PARADOX @ Nov 9 2007, 10:39 PM)

Това не съм го предизвикал аз и ми няма нищо на кармата... Причини-следствия!!! Недей да кълнеш, че се връща... Много ясно съм написал, какво имам предвид, така, че не ми слагай такъв грях отгоре..!!! Просто момичето искаше доказателства и аз и ги дадох (и тя не отрече, ако забелязваш).. Жалко, че сайта е направен така, че периодично трябва да се трият ЛС-тата... На Дари памета и е много къса (услижливо при това) и е забравила какво сме си писали по този въпрос, след като Ангел и каза да се обърне към мене... Но тогава не бях "лошия агент" и "злобно куче" така, че безочливата и амнезия е разбираема в момента...

За какво точно говориш? СТИГА С ТЕЗИ НЕДОМЛЪВКИ! БЪДИ ЯСЕН!
PM
Дари
Публикувано на: 9.11.2007, 22:45
Quote Post

Често пишещ

Участник # 766

...след като Ангел и каза да се обърне към мене...

Лъжец!
PM
Дари
Публикувано на: 9.11.2007, 22:52
Quote Post

Често пишещ

Участник # 766

Да Георги, много станаха случаите с Българки, които губят децата си даже и в много напреднала бременност.Във Варна само в една от болниците /от общо три/по данни на акушерка работеща там всяка седмица има поне по един такъв случай.Мислех и тема да пускам, че има нещо гнило в тези случаи, но...
Не го пожелавам и на най-големия си неприятел.
PM
PARADOX
Публикувано на: 9.11.2007, 22:57
Quote Post

Отдаден

Участник # 862

QUOTE (Дари @ Nov 9 2007, 10:42 PM)

За какво точно говориш? СТИГА С ТЕЗИ НЕДОМЛЪВКИ! БЪДИ ЯСЕН!

Не искам никой да остава дори и с най-лекото съмнение, че злорадствам заради тази трагедия, коато се случи тогава!!! НАПРОТИВ... Опитах се да помогна, но злото бе станало и не можеше да се направи нищо по въпроса... Ангел се обърна към мен, с молба да помогна на Дари, защото се чуства виновен (след разовор с нея) за случилото се с детето... По този повод за първи и последен път съм си писал с тебе Дари, ако си забравила... Тезата върху която работих тогава бе, че нещастието се е случило когато е била при него, но в последствие се оказа, че това е невъзможно, защото вълната на Ангел няма нищо общо с тази на Дари!!! Тогава в тебе нещо се "счупи" и поведението ти в момента го доказва!!!
PM
PARADOX
Публикувано на: 9.11.2007, 23:00
Quote Post

Отдаден

Участник # 862

Деца умират в цял свят заради скапани доктори и здравеопазване... Не само в България!!! Не търсете под вола-теле...

П.П. Ако съм "лъжец", както твърдиш, откъде бих могъл да знам..?!! Прост въпрос с много прост отговор..
PM
Дари
Публикувано на: 9.11.2007, 23:07
Quote Post

Често пишещ

Участник # 766

QUOTE (Bell @ Nov 9 2007, 10:35 PM)
До мен също бяха достигнали някои работи от твоj личен характер, ...

Какво общо има моя характер Бел и от коя групичка са достигнали до теб тези някои работи? Ето сама доказваш, че коментираш хората, а мен съдиш за това.
Въобще смяташ ли, че има човек тук, който не е коментирал никого и не е търсил отговори за себе си, за да може да си изясни ситуацията тук?

Дано това което се случва в момента да е поучително за по новите участници.

PM
Bell
Публикувано на: 9.11.2007, 23:13
Quote Post

Често пишещ

Участник # 101

Виж какво, изобщо недей да ми изопачаваш нещата, защото уверявам те, няма да ти се отдаде!

Не знам дали знаеш, но щом си сред клюкари, логично е и за теб клюки да разнасят! Не съм те коментирала въобще, на мен ми споделиха какво ти се е случило във връзка с нещо, свързано с Елтимир, а не заради твоята случка.

Това, което исках да кажа, а на теб не ти изнася да разбереш, е че въпреки, че по случайност знам някои неща, които са ти се slucvали и са били болезнени за теб, аз не ги коментирам и не ги разнасям. А ти, не ти мигна окото да започнеш да ми говориш за умрялия ми вуйчо!
Не ти прави чест, Дари! Просто падаш все по-ниско и по-ниско и се съмнявам, че и другите не разбират какво говоря, така както се преструваш ти, че не разбираш!

Важното е, че се видя колко струваш!

PM
Дари
Публикувано на: 9.11.2007, 23:20
Quote Post

Често пишещ

Участник # 766

QUOTE (PARADOX @ Nov 9 2007, 10:57 PM)

Не искам никой да остава дори и с най-лекото съмнение, че злорадствам заради тази трагедия, коато се случи тогава!!! НАПРОТИВ... Опитах се да помогна, но злото бе станало и не можеше да се направи нищо по въпроса... Ангел се обърна към мен, с молба да помогна на Дари, защото се чуства виновен (след разовор с нея) за случилото се с детето... По този повод за първи и последен път съм си писал с тебе Дари, ако си забравила... Тезата върху която работих тогава бе, че нещастието се е случило когато е била при него, но в последствие се оказа, че това е невъзможно, защото вълната на Ангел няма нищо общо с тази на Дари!!! Тогава в тебе нещо се "счупи" и поведението ти в момента го доказва!!!

Кой ти е искал помоща бе Парадокс? От Ангел какво съм искала? Ти какво си ми помогнал?
И Парадокс ти си лъжец абсолютно безскрупулен лъжец. Съобщението, което ми прати няма да копирам цялото, а само това, което касае темата и ако смяташ, че това е помоща ти, не благодаря.:
"Усещам някаква раздразненост в теб, която не е инспирирана от твоята същност..?!! Ще ми кажеш ли какво ти се е случило..?!!

П.П. Помниш ли, че ти обещах да ти пиша...?!!"

С послеписа си сам доказваш, че това не е бил първият и последният път, когато си ми писал.

И не отклонявай темата към мен и моят проблем. Всичко тръгна от теб .

PM
gеorgi_nz
Публикувано на: 9.11.2007, 23:23
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 386
Участник # 76
Дата на регистрация: 10-August 05

Бях си наложил да не поствам докато не получа едни отговори, ама явно това ще е.
А относно едни прости въпроси, чийто отговор е още по-прост не виждам Елтимир да е отговорил. Анти666 го попита едни неща. Аз не взимам твърдо страна на който и да е, освен моята си , но от неговото решение зависи каква страна биха заели форумците, включително и аз. Ако държи на нас. За изтритата тема с лека ръка няма да питам повече, понеже ми стана ясно вече и въпроса е приключен за мен.
В постнатите от него неща за изпитаното му страдание и дума няма за ролята на съпругата му Ваня, която е била всеки ден и нощ до него, която е изстрадала същото. И благодарение на нейната помощ и грижи Елтимир е успял да понесе трудностите. Това което прочетох, за мен са неуместни за темата постове. Въпросите са едни, а отговорите са в друга посока.
Нека да не забравяме принципите на Движението - лидер НЯМА и нека не се забравя, че една идея не може да бъде унищожена. Освен ако автора и не иска да я унищожи или промени. Но пък другите дето са я приели вече в себе си - кво трябва да правят в случая? Може би да си изпросят авторски права за идеята.

Има няколко болни въпроса тук на които отговора не трябва да бъде даван с емоции и прибързано. А бавно премислен и мъдро отсечен. Тазнощните полюции и подскоци трябва да се уталожат и преминат. И после да решим и си отговорим как да направим.
PMEmail PosterUsers Website
Дари
Публикувано на: 9.11.2007, 23:28
Quote Post

Често пишещ

Участник # 766

QUOTE (Bell @ Nov 9 2007, 11:13 PM)
Важното е, че се видя колко струваш!

Не! Видя се, че ти се включваш във форума напоследък само когато има скандал. Скандалджийка си! От кога не си писала тук? И на другите сигурно ще им направи впечатление, ако се замислят, че се включи в последните два скандала само и нищо друго не си писала. Оставям те на скандалджийския ти транс smil4334ac775281d.gif .
PM
PARADOX
Публикувано на: 9.11.2007, 23:33
Quote Post

Отдаден

Участник # 862

И къде е лъжата бе Дари..?!! Интересно е, че го пазиш... А пазиш ли и твоя отговор...?!! Защо всеки който ти каже нещо извън матрицата дето са ти я набили в главата става Лъжец...?!! Дай да видим сега къде е лъжата...?!! До преди 2 поста се правеше, че не знаеш за какво говоря и искаше конкретика, а сега се оказа (интересно защо), че дори ми пазиш ЛС-тата (на колко ли хора още си водиш досиета...?!!)... Питаш ме как съм ти помогнал.?!! Ами като те гледам колко озлобена и сляпа си в момента, май никак...!!! А твърдението ти, че си прихванала от атаката към Ангел, и че не е трябвало да общуваш с него (не знам дали е само за тогава или по-принцип. не искам да тълкувам), сигурно съм си го съчинил аз...?!!!

О.К. Всичко е тръгнало от мен! Кое е това всичко и кога точно тръгна, че немога да се сетя..?!! Дай да ти видим доказателствата агент Дари..?!! Я ми бръкни в досието дето си го водиш и ни покажи на всички това дето е тръгнало и кога е тръгнало...
PM
Bell
Публикувано на: 9.11.2007, 23:38
Quote Post

Често пишещ

Участник # 101

Не съм писала, защото казах, че се няма да пиша от както разбрах за Иван и Румяна и теб и бях провокирана от Иван - модератора, демонстрира ми, че тука територията се завзема от обособената групичка! Естествено, че няма да пиша! Не съм лицемерка като вас - не ми е приятно да споделям времето си и пространството с хора, които считам за дребнави душици! Но пък считам, че имам пълното право да се намеся, когато пожелая, защото монопола не го държите вие!

Естествено, че ще си кажа мнението, а ти не знам за коя се помисли, че да ми държиш сметка колко влизам и не влизам!
Не знаеш за какво да се хванеш вече, само и само да не признаеш, че си в грешка с поведението си!

Не се притеснявай обаче, ще си упражня скандължийството с теб до последно! Няма да ти оставя последната изопачена дума, за да отклониш вниманието от низките си постъпки! Захапала си грешния човек, душко!

PM

Topic OptionsСтраници: (13) « първа ... 5 6 [7] 8 9 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Лъчезар 19/6/2025
Венцислав 19/6/2025
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022